Sana Amy Mcdonald'tan This is Life Şarkısını yolluyorum berkay![]()
Sana Amy Mcdonald'tan This is Life Şarkısını yolluyorum berkay![]()
Güzel Şarkı Baya Dinle Bi Ara Berkay bu da o bazı şarkılardan olsun![]()
Gençlik kötü yolda... Aşkı sakız etmeyin laaan yeter![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Aşk sakızı olduk.![]()
Seni sildim telefon defterimden
Adının üstünü hep karaladım
Yüzünü görmekten çok sıkıldım
Nereye gitsem peşimdesin sen
Üf üf sıktın artık
Sabırımı taşırdın artık
Sakız gibi yapıştın da
Tadımı kaçırdın artık
Üf yeter üf üf yeter
Yoksa sen aşk sakızı mısın
Ayrıldık sana anlatamadım
Kaçtım kaçtım kurtulamadım
Bir türlü silemedin aklından
Bıktırdın düşemedin yakamdan
Aşk sakızı mısın?...
Sago Ne Kadar GüzeL Demiş Ama;
Dudaklarımda BaL YoK,Oysa Tek DiLekti MuTLuLuK ...
Zehra'ya çok yüz verdim ben.Başka kızmı yok.
Ayrıca okul ilk başladığında çok güzel bir kız vardı.Baya muhabbetimiz olmuştu.Aynı sınıftaydık.Şu anda onla çok güzel kanka olabiliriz bunu söylüyorum.Sırrımı paylaşacak.Benimle herşeyini paylaşıcak bir arkadaş aranıyor.![]()
O şarkıyı biliyorum aykut karikatür komedya ve çok güzel bi şarkıdır![]()
Şarkılardan gidiyoruz bugün..
Sen Dönmeden Uyumam Bu Gece benden siz müzikseverlere gelsin..![]()
Last edited by Bekq : 25.Eylül.2008 at 20:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
AsLa Berkay ÇirkinLere Bakmaz !![]()
Merhabalar...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben arkadaşlarımı sevgili seçer gibi seçerim.Tabikide kişiliği önemli.Ama dış görünüşte güzel olmalı.Benim ağırlığımı kaldırmalı.Yanıma yakışmalı.
![]()
Senin ağırlığını Halil Mutlu kaldıramaz yav. (:
Sen git lahana turşunu ye.![]()
![]()
Daha önce İngiliz Usülü sütlü çay içen var mı nan aranızda?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Sütlü çaymı.???.![]()
Sütlü Çay güzeldir. Ama Çay sevmediğim için pek içmem.
Barış Manço çok içermiş annem diyordu. 1 2 kere içmiştim bu arada bi fıkra yazayım
AkıLLı ErkekLer
Bir gun is icabi 3 kadin ve uc erkek trenle seyehate cikmislar.Kadinlar giseye gidip uc bilet almis ama bir de bakmislarki erkekler sadece bir bilet almislar.Hemen nedenini sormuslar ama erkekler bekleyin ve gorun cevabini vermisler.Daha sonra trene gitmislerr ve tren hareket ettikten bir sure sonra uc erkek beraberce tuvalete gitmis.Konduktor gelip biletleri kontrol ederken tuvaleti tiklamis ve bilet lutfen demis tuvalet kapisindan bir el uzanmis ve bileti konduktore vermis.Neyse kadinlar bu fikri cok begenmisler ve donus yolculugunda sadece bir bilet almislar fakat bu sefer de bir bakmislar ki erkekler hic bilet almamis.Hemen sebebini sormuslar ama erkekler yine ayni cevabi vermisler bekleyin ve gorun... Tren hareket etmis ve kadinlar hep berraber tuvalete dogru gitmisler erkeklerde hemen karsilarindaki tuvalete girmisler.Bir sure bekledikten sonra erkeklerden biri kadinlarin tuvaletinin kapisina tiklamis ve bilet lutfen demis bunun uzerine kadinlardan biri bileti uzatmis ve erkek de tuvalete geri donmus!!!
Ben şimdi okula nasıl gidicem.Sabah gidip muhabbet ettiğim,sırrımı paylaştığım bir anda ters tepti ve neler yaptı.
Peki öyle olsun.Aşk konusunda hiç yüzün gülmeyecekmi.
![]()
Güzel Şarkı ..İrem olsa da mekanım ağlarım seni baş gözünüde ben bir görem,
Haftada bir Cuma yetmez ki bana seni her an her an hisseden,
Olsa da bir dilek hakkım benim için birşey dilemeni istesem,
Tek isteğim aslında benim seni istediğim gibi beni istemen ...
Ya üf başlatmayın şarkılardan.Kime kapak atcam diyorum.Ben birini sevmeden duramam.![]()
Ya bana dedigin kız varya ona at işte ne oLdu ona