Bence Tello bu sistemde forma şansı bulamaz eğer o forma giyerse rico-delgadodan biri mutlaka yedek kalır... tello bu ikisinden birini yedek bırakacak kalitede değil
Bence Tello bu sistemde forma şansı bulamaz eğer o forma giyerse rico-delgadodan biri mutlaka yedek kalır... tello bu ikisinden birini yedek bırakacak kalitede değil
İlhan Parlak'ı büyükler kapması lazım çok iyi bir oyuncu
Tello ile rico ve delgadonun mevkileri çok farklı. Zaten Ricardinho ve Delgado'dan biri mutlaka yedek kalacak gibi gözüküyor eğer solda oynatmak gibi bir hata yapmazsa Ertuğrul hoca bunlardan birini.
R.Carlos sabırsızlanıyor
Fenerbahçe'nin, İspanya'nın Real Madrid takımından transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, en büyük isteğinin Fenerbahçe formasıyla Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak ve bu kupayı kaldırmak olduğunu söyledi.
Roberto Carlos, sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Temmuz ayı sayısında yer alan röportajında, Fenerbahçe'nin Avrupa'da kendisiyle birlikte başarılı olup olmayacağı sorusuna, ''Bunu zaman gösterecek. Bizim iddiamız bu. Benim rüyam, Fenerbahçe forması altında UEFA'nın kulüpler bazında en büyük organizasyonu olan Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak ve kupayı havaya kaldırmak. Zaten ben Fenerbahçe'deki bu potansiyeli bildiğim ve gördüğüm için buraya geldim. Fenerbahçe'yi Avrupa'da daha önce hiç çıkmadığı yerlere getirmek amacındayız'' diye yanıt verdi.
-''İSTANBUL, EGZOTİK VE GİZEMLİ BİR ŞEHİR''-
İstanbul'a daha önce geldiğini hatırlatan Carlos, ''İstanbul gerçekten muhteşem bir şehir. İstanbul bana hep egzotik ve gizemli bir şehir olarak gelmiştir. Bu şehirde yaşamak ve futbol hayatıma burada devam edecek olmamı ben muhteşem bir şey olarak değerlendiriyorum'' dedi.
Fenerbahçe'nin Avrupa'da çok bilinen bir takım olduğunu ifade eden Brezilyalı futbolcu, ''Fenerbahçe'nin Brazilya'da da ayrı bir yeri var, renkleri bile benziyor'' diye konuştu.
-''SEVGİ ÇEMBERİ İÇİNDE BULDUM''-
Carlos, Türkiye'ye indiği andan itibaren kendisini sevgi çemberi içinde bulduğunu vurgulayarak, ''Gerçi taraftarların sevgi gösterilerine alışığım ama burada daha sıcak kanlı ve samimi insanlar gördüm. İlgi çok fazlaydı. Bundan da rahatsız değilim. Ama forma imzalamaktan ellerim yoruldu diyebilirim. Fenerbahçe seyircisini çok sevdim. Umarım onlar da beni daha fazla sevecek. Birlikte unutulmaz anlar yaşayacağız. Onları mutlu etmek bana da büyük keyif verecek'' şeklinde konuştu.
-''ZICO İDOLLERİMDEN BİRİYDİ''-
Teknik direktör Zico'ya da değinen Brezilyalı yıldız, şöyle devam etti:
''Zico, Brezilya'nın hatta dünyanın sayılı futbol adamlarından biridir. Zico benim gençliğimde idollerimden biriydi. Zico'nun çalıştırdığı bir takıma gelmek benim için çok önemlidir ve iyi oldu. Zico'nun futbolculuğu tartışılmaz bile. Bence daha yolun başlarında olduğu teknik direktörlük kariyerinde de bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak önemli bir başarı yakalamıştır. Teknik direktörlük kariyerinin de futbolculuğu gibi parlak ve başarılarla dolu olacağını tahmin edebiliyorum.''
-GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ MAÇLARI...-
Carlos, Galatasaray ve Beşiktaş ile yapılan maçların Fenerbahçe için önemli olduğunu bildiğini kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin önemli rakiplerinden biri olduğu bana ilk söylenen şeylerden biriydi. Dünyanın her yerinde böyle rekabetler var, ama Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki rekabet her yerde biliniyor. Ben aynı şekilde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki rekabetin boyutlarını da tahmin edebiliyorum. Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacağımız maçları şimdiden beklemeye başladım. Bu maçlar için taraftarlarımıza güvence verebilirim. Beşiktaş ve Galatasaray ile yapacağımız maçlarda elimden gelen her şeyi sahaya yansıtacağıma şimdiden söz veriyorum.''
Kaynak : AA
arkadaslar transferle ilgili bi gelişme varmı
WebMaster91
Daha bugün bu tartışmayla ilgili 10dan fazla mesaj sildim lütfen her mesajı fb-gs kavgasına dönüştürmeyin. Burda defalarca aynı şeyler yazıldı edildi biraz olsun yöneticilerin verdikleri uyarılara kulak verin bu kadar vurdumduymaz davranmayın rica ediyorum!
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bugün Denzilispor Klüb Binasında Musa Kuş’un imza töreni yapıldı. İmza törenine As Başkan O. Vural Yapıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ekizler katıldı.
Kulübün başarılı orta saha oyuncusu Musa Kuş 2 yıllığına anlaşma sağladı.
Denizlispor ile anlaştığına mutlu olduğunu söyleyen Musa Kuş “Başkanımız ve Güvenç Hocaya çok teşekkür ederim. Burada iyi bir arkadaşlık ortamı var. Denizlispor bildiğim bir kulüptü. Burada başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.
AD – SOYAD : MUSA KUŞ
D. YERİ : KARS
D. TARİHİ : 1978
BOY : 1.76
KİLO : 73
MEVKİ : ORTA SAHA
OYNAIĞI KULÜPLER : İSTANBULSPOR – NAZİLLİSPOR - SİVASSPOR
GELDİĞİ KULÜP: SİVASSPOR
SÖZLEŞME SÜRESİ : 2
delgadonun asil yeri zaten ofansif sol kanat neden orada oynatmak hata olsun ki
Ben Olsam Delgado yu forvet oynatırdım....
Delgado forvet arkası benim bildiğim yanılıyormuyum?
Forma çok yakışmış Ali Bilgin'e Uzun zaman ve başarılı dönemler geçirir umarım.
Musa kuş iyi furbolcu sivas bu sene as kadrodan çok oyuncu kaybetti transfer şart
Sonunda beklenen transfer oldu ... Ali Bilgin antalyadaki futboluna burada bir şeyler katarsa fenerbahçenin sağ kanatta uzun yıllar değişilmezi olur...
Bjknin ortasahı çok iyi ve yabancıların 4ü ortasaha oyuncusu bu yüzden ertuğrul sağlam 4-5-1 oynayacak bence
4-2-2-1-1 oynanmalı bencede.
İnşallah G.Saray Ergün'le İlhan Parlak'ı alır..
Ilhan Parlak galiba Fenerbahce ile anlasmis eger dogruysa iyi bir transfer.
Alırsak çok iyi olur ama semih ile hızırsuzluk çıkabilir bu sefer
Hadi adnan sezgin merakla transferleri bekliyoruz
Bence klasik 4-4-2 oynamalı.Ben her zaman çift forvetten yanayım.
Nobre`ye özel
Beşiktaş Kulübü doktorları Ayhan Optur ve Şenol Akman, bugün Nobre’nin ameliyat kasetini izledi. Doktorlar, Avusturya kampına takımla birlikte götürülecek Nobre’nin, takım çalışmasına katılmayacağını, fizyoterapistle birlikte özel antrenmanlar yapacağını belirttiler.
Nobre’nin kamptan sonra koşu çalışmalarına başlayacağını belirten doktorlar, sağlık durumunun bu çalışmalardan sonra netleşeceğini ifade ettiler.
En iyisi Nobre nin satılması pek faydalı olmuyor bize...
Bu sene SolKanat geldi , SağKanat geldi Nobre'nin en fayda sağlayacağı sene diye düşünüyorum satılması yanlış olur bence
lütfen konuya dönünüz.
Konu ''Galatasaray Transfer Haberleri''
Bence de Nobre satılmamalı hem yabancı statüsünde oynamayan biri niye satılsınkii,yeni yapılan transferlerin ardından Nobre'nin bu sezon çok iyi işler yapabileceği kanısındayım..
Ertuğrul hoca Tello Rico ve Delgadonun da içinde olacağı bir oyun şablonu yaratacak bence..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Zamanında Hasan Şaş'ı Fenerbahçe transfer edicekti ama o zaman Baliç'i almıştık sol tarafa gerek kalmamıştı ve Galatasaray aldı..Ama bu sene Hasan için teklif yapılmamıştır,Hasanın aklı kalbi Gs'de bunu herkes bilir..Merak etmeyin yakında Hakan Şükür içinde böyle bir teklif yapıldı denir..
Carrusca geçen sezon Geretsin kadrosunda yeterince yer bulamadı,genç hırslı biri gönderilmemeli bence,Kalli ona şans verecek gibi..
Thomas ise bir yabancı olarak kalması lüks olur, Emre,Orhan(gitmezse), Bouziod,Song,Servet bunlar varken kalmasına gerek yok..Galatasaray daha iyi bir yabancı alabilir onu göndererek, talibi de çıkar yakında zaten..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Carrusca dan çok iyi halı saha oyuncsu olur... Arda yı felan kesemez... Sürekli yedek kalıcağına bence gönderilsin... Tekniği var ama GS için yeterli bir yabancı değil..