Sayfa 275 / 896 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
8,221 ile 8,250 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bazılarına inandırmak için illa adamın resmi açıklamasını bekliyecen sonrada gözüne gözüne sokacan ondan sonra inanacaklar bazı şeylere..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu arada bu fotoğraf ne alaka Umut abi,anlayamadım ben pek?
    kendisi yönetimle, yönetime yakın insanlarla pek samimi. yazınca kimse inanmıyor, bari resim koyayım dedim.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sekoloji yazdıysa kesindir, isim bellidirde vermemiştir o en iyisini yapmış.
    Gelecek hafta transfer şov var o halde inşallah (=

Sezon açılışı DK sonrası mı acaba? Bilen varmıdır

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Sezon açılışı DK sonrası mı acaba? Bilen varmıdır
    27 Haziran.Lugano ve Stoch izinli,Gökhan ve Özer'de ameliyat oldular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftaya açıklanır transferler inşallah. Sekoloji ye güveniyorum. (=
    Sezon başına bi tam kadro ve Teknik Ekibi kesin görsek şu takımı yeter ya.

Aynen ya.Bu Cuma gününden itibaren bir hareketlilik bekliyorum ben.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Selcuk Yula dediyse Hazard bitmistir büyük ihtimalle Antu'dan cok Selcuk Yula'ya güvenirim ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Selcuk Yula dediyse Hazard bitmistir büyük ihtimalle Antu'dan cok Selcuk Yula'ya güvenirim ben.
    belki dili sürçmüştür. ama adam kadroyu sayarken ciddi ciddi, emre'nin yanında topuz olur hazard olur dedi
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    belki dili sürçmüştür. ama adam kadroyu sayarken ciddi ciddi, emre'nin yanında topuz olur hazard olur dedi
    emre'nin yanında? hazard olsun da emre'nin yanında olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Herkez transferleri dört gözle bekliyor.O gelsin, bu gelsin...Gelebilecek isimlerin en mantığa uygun olanları düşünüp bu doğrultuda bir beklenti içine girersek bizim için daha iyi olur ileride hayal kırıklığına uğramamız açısından.Kaldı ki transferlerden daha mühim bir konu varsa o da Daum hala takımın başında ve yeni hocamız henüz açıklanmadı.

Gündemdeki oyuncuların transferlerinin gerçekçilik payı oynayacağımız sistemle direkt alakalı aslında.Takım önümüzdeki sene muhtemelen 4-2-3-1 yada 4-1-2-2-1 oynayacak.Hazard ve Krasiç bitti deniliyor.Solda Stoch oynayacak.İleride de illaki bir forvet olacağına göre, Alex 11de olmaz bu durumda.Ki sırf bu sebepten ötürü bile ben hala Hazard-Krasiç ikilisininde alınacağına ihtimal vermiyorum.İkincisi
    bu iki transferinde gerçekleşmesi halinde ön libero alınması gibi bir durum ortadan kalkacak.Çünkü mantıken düşündüğümüzde orta sahanın göbeğinde Emre-Topuz, rotasyonlarınında Selçuk-Cristian'ın kullanılabileceğini düşünürsek ön libero transferinin de gereksiz olacağını anlarız.Ha illa alınacaksa çok kaliteli bir isim olmalı.Bu durumda da ya geçen sene 13M$ verdiğiniz Topuz'u keseceksiniz yada Emre'yi.Buda takım için bence aşırı lüks olur.Ben hala Bilica'nın yerine mutlaka kaliteli bir stoper alınması gerektiğini düşünüyorum.O adamla gitmez.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sekoloji bizim Serkan'ın çakması falan heralde

Valla duyumlara artık karnımız tok olması lazım.

Kim gelecek diyorlarsa daha inanmıyorum.Adam gelecek imzayı atacak sonra olay kopacak.Yoksa duyum ve benzeri şeyler'in %10'u gerçek olsa şuanda 40 kişilik bir Fenerbahçe futbol takımı kampa hazır olurdu.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Emre-Topuz orta alani modern futbolu yatkin degil, iyi bir orta alan degil. Buyuk takimlarda bile 1 tane tamamen defansif oyuncu, yaninda ise 1 veya 2 cift yonlu oyuncu oynuyor. Liverpoolda bir zamanlar ideal ikili Alonso-Gerrard iken mutlaka Mascherano-Lucas ikilisinden biri oynuyor. Bir Tuirk taraftara Barcelona kadrosu yaptirsan ortaya Xavi-Iniesta koyup birakir, ama gercek hayatta Busquets-Toure ikilisinden biri mutlaka oynuyor. Yine Chelsea'de Mikel-Ballack-Essien uclusunden mutlaka biri, cogu zaman ikisi oynuyor, ki onlar da cok rahat Ballack-Lampard veya Lampard-Deco yapabilir. FB'nin ilk ihityaci Bilica yerine stoper, ikinci ihtiyaci Emre'yi rahatlatacak ust duzey tamamen defansif bir orta saha oyuncusu. Sirf yildiz alacagim, taraftari costuracagim diye ofansif bir oyuncu alinip Topuz ortaya gecer dusuncesi varsa bu takim icin zararli olur bana gore....

Katılıyorum.Emre-Topuz ortada olmaz.Bizim şu anki önceliklerimiz forvet transferi,Emre'nin yanına defansif olarak çok iyi,ofansif olarak da iyi olan bir ortasaha ve birde Bilica'nın yerine bir stoper olmalı.Tabi ayrıca kadro genişliği açısından sağ bek ve sol bek'e de 1'er transfer lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex yedeğe geçip Mehmet Topuz orta sahaya geçmeli, Emre daha önde (savunma konusunda Emre'den yana sıkıntı olmaz hele ki arkasında savunmaya daha ağırlık veren bir isim olursa) yanında Topuz ve kenalarda forvete destek verecek 2 isim, en önde de girdiği pozisyonları değerlendirebilecek bir forvet.

Emre ve Mehmet yan yana oynasın istiyorum, ortalarında eğer alınırsa yabancı alınmazsa Trabzon'dan Ceyhun ya da Selçuk, Cristian takımda kalırsa, sezonu çok formda kapatan Selçuk da var, orası için yeterli olacaktır, uzun dönemde maçına göre orta sahada Emre haricindeki isimler değişerek oynayarlar zaten, Özer'in de hazır hale geldikten sonra göbekte şans bulacağını düşünüyorum hele ki Aykut takımın başına geçerse Özer daha da ön plana çıkar.

Yerli transferleri de yok henüz, Gökhan'ın ameliyatının etkisinin uzun süreceğinü duymuştum sanki, sol tarafta anlaşılıyor ki Santos'un yedeği Uğur ve Caner olacak, sağ tarafa da Gökhan'ı rahatlatacak bir isim alınmalı, sezonu geç açarsa form tutması da zaman alabilir Gökhan'ın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Her sene Alex kulubeye gecer veya gecmeli deniyor, ama bir turlu olmuyor. Bence de Alex kulubeye gecmez, yine sistem Alex uzerine kurulur, cunku FB yonetimi boyle radikal bir karari almaz, alamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yönetimle alakalı bir durum değil ki, hoca oynatmayacağım derse, yönetim zorla oynatacaksın demez herhalde (Hooijdonk'u ve Anelka'yı zamanında silen bir Daum'a ses çıkarılmamıştı).

Alex üzerine takım kurulacaksa zaten sistem değişmez, oyuncular daha hızlı ve forvete destekleyecek kanat oyuncuları olur, 4-2-3-1 oynanır. Daum'un 4-4-1-1'inden farklı olur. Alex üzerine de kurulsa takım, eksikler aynı eksikler, yine bu eksik bölgerelere oyuncular alınmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre ve topuz, xavi ve iniesta'dan daha farklı, daha hırslı, daha dirençli ve defansif yönü daha kuvvetli; ayrıca sahada ayak basılmadık yer bırakmayan oyuncular. denemek lazım ama, orta sahayı kaldırabilirler bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

emre - topuz - özer topuz arkada emreyle özer önünde

emre - topuz - ceyhun ceyhun arkada emre topuz önünde gibi olabilir Alex oynayacaksa , kesinlikle sağlam bir defansif orta saha alınmalı , hatta oynamasa da alınmalı

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

duyum almadim , kaynagim da yok , buyuk ihtimalle silinirde bu mesaj zaten ama neyse FB Hazard'i %80 oraninda bitirmis durumda bugun itibariyle ufak detaylar kaldi transferde

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    duyum almadim , kaynagim da yok , buyuk ihtimalle silinirde bu mesaj zaten ama neyse FB Hazard'i %80 oraninda bitirmis durumda bugun itibariyle ufak detaylar kaldi transferde
    En geç 5 gün içinde açıklanırsa şaşırmam..
    Eğer olmazsada üzülmem ama gelecektir inş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Sekoloji bizim Serkan'ın çakması falan heralde

Valla duyumlara artık karnımız tok olması lazım.

Kim gelecek diyorlarsa daha inanmıyorum.Adam gelecek imzayı atacak sonra olay kopacak.Yoksa duyum ve benzeri şeyler'in %10'u gerçek olsa şuanda 40 kişilik bir Fenerbahçe futbol takımı kampa hazır olurdu.
    Abi adam antunun admini Buraya ben duyumlarla ilgili pek bişey yazmam ama Sekoloji duyum vermez pek.Kulüpte de tanınan bilinen biri.28'inde takım toplanıyo bildiğim kadarıyla o zamana kadar birşeyler olsa bari...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Krasiç mi, Hazard mı?

"Krasiç'in alternatifi Hazard" başlığıyla yayılan haber ve Fenerbahçe'de transfer çalışmaları gündemdeki yerini koruyor.

Fenerbahçe'de Lille'in 19 yaşındaki kanat oyuncusu Eden Hazard transferinde sona yaklaşılırken, bir yandan Sırbistan'ın Dünya Kupası'ndan elenmesi ise Krasiç için yeniden umut doğurdu.

Gruptan çıkamayan Sırbistan'da sağ kanat oyuncusu Krasiç'in fiyatı da yerinde sayarken, bu durumdan faydalanmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi son bir taarruza hazırlanıyor.

Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın, Krasiç ülkesine döner dönmez soluğu Sırbistan'da alacağı ve bu oyuncu tatile çıkmadan transferi sonlandırmaya çalışacağı öğrenildi.

HAZARD'TA SONA DOĞRU

Öte yandan ikinci alternatif olan Hazard cephesinde ise olumlu gelişmeler yaşanıyor. Krasiç'ten "evet" yanıtı alınamazsa 19 yaşındaki Belçikalı milli oyuncu Hazard, Sarı-Lacivertli renklere kazandırılacak. Eden Hazard için yapılan görüşmelerde GWS Menacerlik Şirketi'nin Türkiye temsilcisi Ekrem Örenç, Fenerbahçe Yönetimi'ne aracılık yaparken, Örenç bu transferin kolaylaştığını söyledi.

Aykut Kocaman ve Fenerbahçe Yönetimi'nin Hazard konusunda hassas bir çalışma içerisinde olduğunu vurgulayan Örenç, "Fenerbahçe yönetimi istediği sürece biz bu yetenekli oyuncuyu Sarı-Lacivertli renklere kazandırmaya hazırız. Zaten kendisi de açıkladı, İstanbul'a ve Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor. Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir kulüpte direkt oynamak şu anda Hazard'ın öncelikli hedefidir" demişti.

Edinilen bilgilere göre 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hazard'ın Fenerbahçe'ye verileceği ifade edildi.

DHA

2 oyuncuyu da alabileceğimizi zannetmiyorum ama ufak da olsa ya olursa hissi de yok değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Krasiç mi, Hazard mı?

"Krasiç'in alternatifi Hazard" başlığıyla yayılan haber ve Fenerbahçe'de transfer çalışmaları gündemdeki yerini koruyor.

Fenerbahçe'de Lille'in 19 yaşındaki kanat oyuncusu Eden Hazard transferinde sona yaklaşılırken, bir yandan Sırbistan'ın Dünya Kupası'ndan elenmesi ise Krasiç için yeniden umut doğurdu.

Gruptan çıkamayan Sırbistan'da sağ kanat oyuncusu Krasiç'in fiyatı da yerinde sayarken, bu durumdan faydalanmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi son bir taarruza hazırlanıyor.

Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın, Krasiç ülkesine döner dönmez soluğu Sırbistan'da alacağı ve bu oyuncu tatile çıkmadan transferi sonlandırmaya çalışacağı öğrenildi.

HAZARD'TA SONA DOĞRU

Öte yandan ikinci alternatif olan Hazard cephesinde ise olumlu gelişmeler yaşanıyor. Krasiç'ten "evet" yanıtı alınamazsa 19 yaşındaki Belçikalı milli oyuncu Hazard, Sarı-Lacivertli renklere kazandırılacak. Eden Hazard için yapılan görüşmelerde GWS Menacerlik Şirketi'nin Türkiye temsilcisi Ekrem Örenç, Fenerbahçe Yönetimi'ne aracılık yaparken, Örenç bu transferin kolaylaştığını söyledi.

Aykut Kocaman ve Fenerbahçe Yönetimi'nin Hazard konusunda hassas bir çalışma içerisinde olduğunu vurgulayan Örenç, "Fenerbahçe yönetimi istediği sürece biz bu yetenekli oyuncuyu Sarı-Lacivertli renklere kazandırmaya hazırız. Zaten kendisi de açıkladı, İstanbul'a ve Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor. Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir kulüpte direkt oynamak şu anda Hazard'ın öncelikli hedefidir" demişti.

Edinilen bilgilere göre 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hazard'ın Fenerbahçe'ye verileceği ifade edildi.

DHA

2 oyuncuyu da alabileceğimizi zannetmiyorum ama ufak da olsa ya olursa hissi de yok değil.
    Sanırsam 2'de gelicek ve Deivid , Baroni ve Guiza'ya klüp bulunması istencek.Santos Baroni'nin gitmesini istemeyebilir çünkü buraya gelmesinde ki en büyük etkenlerden biri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ikisine birden gerek yok bence.. Ama ben kesinlikle hazard dan yanayım.. Bence Hazard'ın alternatifi Krasiç olmalı..

baroniye bi ara süper diyorduk ne değişti bu kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Arbitre View Post
    baroniye bi ara süper diyorduk ne değişti bu kadar
    Sakatlıktan sonra bozdu kendini. Yoksa evet, kendisi -bana göre- iyi bir takım oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İkisi birden transfer edilmek istenmiyodur. İkisiyle de ilgileniyoruz muhtemelen, hangisi ikna edilirse o alınır. Şuan 1 kanat oyuncusu bile lüks kaçabilir ama bahsedilen isimler sıradan isimler olmadığı için kanat oyuncusu için fazla istekliyiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Krasiç mi Hazard mı diye sorsalar bana,benim tercihim Hazard olur. İkisini birden almamız çok zor zaten.

Şu takıma adam akıllı bir golcü gelmedi yıllardır.Kezman ve Güiza'dan 4 yıldır çektiklerimiz artık bu yıl son bulsun,bir tane çok sağlam bir golcü alalım.

Arkadaşlar dun spor haberlerinde Caner Erkinle anlaşmak üzere olduğumuz söylendi doğru mu ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Marcel Daum NTVSPOR.NET'e konuştu

24 Haziran 2010 13:28
    Fenerbahçe'den gönderilen teknik direktör Christoph Daum'un oğlu Marcel Daum NTVSPOR.NET'in sorularını yanıtladı.

* RÖPORTAJ: AHMET SİVASLI

Fenerbahçe'nin Christoph Daum ile devam edeceğini açıklamasından sonra kulüpten gönderilen 3 yardımcıdan biri olan Alman teknik adamın oğlu Marcel Daum NTVSPOR.NET'e konuştu.
    Takımdan gönderildikten sonra FIFA'ya başvuracağı yönünde çıkan haberleri yalanlayan Marcel Daum "FIFA'ya gitme ihtiyacı duymuyorum. Fenerbahçe ile oturup adil bir çözüm bulacağız" ifadesini kullandı. Geçtiğimiz sezon başarılı olduklarını da savunan Marcel Daum Fenerbahçe'den ayrıldığı için üzgün olduğunu da sözlerine ekledi.
    Ayhan Tumani ve kaleci antrenörü Holger Gehrke ile beraber kulüpten gönderilen Christoph Daum'un oğlu Marcel Daum NTV SPOR.NET'e önemli açıklamalarda bulundu.
    "GALATASARAY'I İKİ KEZ YENDİK"
    Marcel Daum "Fenerbahçe'den ayrıldığım için üzgünüm. Çünkü Fenerbahçe harika bir kulüp. Taraftarlar çok sıra dışı ve kulüp çalışanları çok kibar ve saygılı" ifadesini kullanırken "Biz teknik ekip olarak başarılı olmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Galatasaray ile oynadığımız iki maçı da kazandık. Beşiktaş'ı da yendik ve onların 10 puan önündeydik" dedi.
    "ARAGONES'TEN 15 PUAN FAZLA TOPLADIK"
    Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Luis Aragones'ten de 15 puan fazla topladıklarını sözlerine ekleyen Daum "Bir önceki Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones'ten de 15 puan fazla topladık. Bu sonuçlarla oldukça iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.
    "FIFA'YA GİTMEYECEĞİM"
    Basında çıkan "Fenerbahçe'den ayrılan 3 teknik adam FIFA'ya gidecek" sorusu üzerine de konuşan Daum "FIFA'ya gitmek zorunda olduğumuzu düşünmüyorum. Fenerbahçe ile oturup bu işi kendi aramızda halledeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Mesaj Yetkileri