Ersan veya Kemal Tokak'ı alırsak olabilir aslında Neill.Hem sağ bek,hem stoper,hem de bonservissiz.Daha ne olsun.
Ersan veya Kemal Tokak'ı alırsak olabilir aslında Neill.Hem sağ bek,hem stoper,hem de bonservissiz.Daha ne olsun.
So what?
Saike
Sidnei Beşiktaş'ta Lig TV.
Beşiktaş, yabancı stoperini Portekiz'de buldu. Siyah beyazlılar, Benfica'nın genç oyuncusu Sidnei ile anlaşmaya vardı. 21 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, satın alma opsiyonuyla kiralandı. Sidnei, bu sezon ligde oynadığı 16 maçta 3 gol atmıştı.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Sidnei faydalı olabilecek bir oyuncu sanırım kadroda ferrari ve sivokta duruyor kimler gidecek acaba
Beşiktaş Portekiz'den devamGenç olması avantaj, hayırlı olsun. Neill'ı da Beşiktaş forması altında görmek istemem açıkçası, kahrolurum.
http://www.dailymotion.com/video/x8d...ula-hulk_sport
Adam,Hulk'u sahadan silmiş beyler.Şaka bir yana seyretmedim daha önce hiç.Pek fikrim yok.FM'de baktım fena değil özellikleri.İnternette hakkındaki yorumlar da olumsuz değil.Makul bir fiyata opsiyonla kiralandıysa güzel bir transfer diyebiliriz.
So what?
Saike
Sidnei'yi fmden biliyorum.Bizde nasıl bir performans gösterecek merak ediyorum, ancak takıma yabancı stoper yerine sağ bek alınması daha mantıklı olurdu. Bu transferle birlikte Ersan'ın gelmeyeceği anlamını çıkarabiliriz ya da Ferrari ile birlikte Sivok da yolcu sanırım. Bakalım hangisi gerçekleşecek?
tribundergi Tribun Dergi
DEDIKODU Besiktas, Atletico Madrid'den Diego Costa'ya her an imza attirabilir.
İyi bari Sidnei yi satın aLma opsiyonu iLe kiraLamışız. Artık bu saatten sonra Ersan transferi oLmasada oLur. KaLiteLi bir stoper aLdık. Hem hızLı, hemde çok yerinde müdahaLeLer yapabiLen bir stoper. Tam aradığımız tip. Tayfur hoca sanırım Ligde İsmaiL-Toraman-Egemen-Sivok iLe oynayacak Avrupa maçLarında da İsmaiL-Sivok-Sidnei-Toraman iLe oynayacak. Gerçekten kaLiteLi bir savunma hattı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Diego Costa Beşiktaş'a göz kırptı.
Transfer görüşmeleri ile ilgili görüştüğümüz Beşiktaşlı yöneticiler Diego Costa konusunda görüşmelerin hızlandırıldığını 1-2 gün içinde bu transferin neticeleneceğini bildirdiler.
Tayfur Havutçu'nun da bu sene santrafor mevkiinde Almeida, Mustafa Pektemek ve Diego Costa'dan oluşturmak istediği öğrenildi.
Diego Costa transferi bitmesi halinde Beşiktaş yabancı transfer dosyasını kapatıp, gönderilecek oyuncular ile ilgili çalışmalara başlayacak.
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Yanlış oldu ya, Diego Costa'yı değil, Diego Forlan'ı alacaktınız. İsimler ve takımlar aynı olunca bizimkiler karıştırdı galiba.![]()
A.Madrid garip işLer yapıyor. ForLan gitti, büyük ihtimaL Aguero da gidecek. Bir tek eLLerinde forvet oLarak Diego Costa kaLmıştı. Onu da bize satarLarsa vay adamLarın haLine.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Güncelleme yaparsak;
Sivok ve Hilbert in gitmeyeceği açıklandı. Bobo gidiyorsa yerine biri gelecek ve forvete 2 yabancı kontenjanı ayrılacak. Fernandes-Ernst zaten kalıyor. Q7-Simao da kalıyor. Guti de kalıyor. Bu gelen oyuncuyla birlikte yabancı kontenjanını doldurmuş bulunmaktayız. Bu da demektir ki Holosko-Fink-Tabata kesin olarak yolcu. Holosko hakkında tereddütlerim vardı ama gidiyor artık netleşti. Bu vakitten sonra yok Neill mış yok sağ bekmiş boşuna kimse beklemesin. Yabancı kontenjanından sadece forvete bir takviye yapılır. Saydığım üç yabancı da elden çıkarılır. Bu transferle de İbrahim Öztürk ten kesin olarak vazgeçilmiştir diye düşünüyorum. Egemen-Tanju-Rıdvan bolca forma şansı bulabilirler... Üçüne de kesin sıra gelecek, şansını iyi değerlendiren formayı kapar. Son bir ihtimal de Guti nin yerine 11 de Veli ya da alınırsa İ. Akın ikilisinden biriyle başlanıp iki yabancı stoper de oynatılabilir. Tayfur Hoca son yabancı transferinden sonra hazırlık maçlarında bunları deneyip karar verecektir diye düşünüyorum.
Transfere gelirsek, mantıklı bir transfer gibi duruyor. 2008 de Benfica ya 5 m euro ya gelmiş. Şu an 21 yaşında... 18 yaşında o para verilmişse boş bir adam değildir ama belli ki Benfica da isteneni verememiş. Satın alma opsiyonlu bir genç oyuncuyu almamız güzel bişey. Fernandes de olduğu gibi tutarsa devam ederiz, tutmazsa devre arasında bile gönderilebilir. Brezilya lı ve Portekiz den gelmesi, elimizdeki Portekizli oyuncuların varlığı açısından uyum sürecini hızlandırabilir. Şu an için tek korkum disiplinli ve ciddi olabilecek mi? Yaşı da genç, kiralık olarak geliyor, kendini ispat çabasına girmezse oynadığı mevki itibariyle, hataları pahalıya mal olabilir. Birde satın alma opsiyonundaki fiyat gelsinde ona göre değerlendirelim.
Diego Costa'yı çok az izledim, yorum yapamayacağım![]()
Sidnei'yi fmde takımıma hep alırdım. Tabi o zaman yanılmıyorsam Internacional mi neydi öyle bir takımdaydı. Defansif olarak çok etkiliydi fm'de. Gerçektede öyleyse tam FM'lik bir transfer olmuş![]()
Sevindim Sidnei transferineGüzel gider DC'ye
![]()
Beşiktaş Benfica'nın oyuncusu Sidnei ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.
Portekiz futbol takımlarından SL Benfica oyuncusu Sidnei Rechel Da Silva Junior'un kiralanması konusunda görüşmelere başlanmıştır.
- HABER1903 -
Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber
Sidnei mükemmel transfer bence. Yıllardır defanstan yana çektiğimiz sıkıntıyı giderebilecek kapasitede bir isim. Porto şimdi çıksın karşımıza bakalım :P![]()
Yalnız bu Diego Costa nın da FM profili bayağı iyiymiş...
SON DAKİKA: Besiktas, Mehmet Akyüz ile transfer görüsmelerine basladigini borsaya bildirdi: http://bit.ly/mDYmvh
Bjk 1-0 GalatasarayEşitlenecek
![]()
Abartmayaydık iyiydi ama..
En fazla yedek olacak zaten ama hiç tutmadım bu Mehmet Akyüz transferini...