İyi insan lafın üstüne gol atar. Amrabat 2-0
İyi insan lafın üstüne gol atar. Amrabat 2-0
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Nurettin attı.![]()
Helal be Nurettin![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Amrabat attı reis yaaaa![]()
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Digitürk play den Ceyhun Yılmazın sunduğu programlar gibi program izleye biliyor muyuz ? Parasız şifresiz falan ?
Last edited by grkm33 : 10.Eylül.2012 at 18:55
http://www.digiturkplay.com.tr/uyelikdetaylari/Premium/
Giriş üyeliği ile ayda 1 lira vererek maçsız Ligtv izlemek mümkün diye biliyorum.
Ceyhun halen ilk on birde başlamıyor. Ben beğeniyordum futbolunu Fatih hoca aynı görüşte deği demek ki ya da bir sakatlığı var.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Evet .
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2-0 bitti, oldukça sıkıcıydı. Takım için birşeyler söylemek zor, Amrabat ve Yekta'nın performansları olumluydu.
Galatasaray’ın 19 Eylül’de Manchester United ile oynayacağı Devler Ligi maçını İspanya’dan A.Madrid, İngiltere’den Liverpool ve Arsenal ile İtalya’dan Inter’in izleme komiteleri seyredecek.
http://tr.eurosport.com/futbol/sampi...18/story.shtml
Shinji Kagawa milli takımda sakatlanmış, bizim maçta oynamama durumu var.
Öh be ! Antalya deplasman tribünü 100 liraymış. Maça gidecektim bende abimle. Manu deplasmanı bile 125 lira.
Haftasonuna kadar Antalya'ya gidebilirsem, Galatasaray maçına giderek sezonu açmayı düşünüyorum. Adamlar üniversitemin içinde yapıyorlar, artık gitmek şart oldu.![]()
buyuk takimlarin uzerinden somuru yapiyorlar resmen. izmirdeki elazig-FB macinin biletleri de FB seyircisi icin ucuk rakamlardi. aziz yildirimin araya girmesiyle fiyatlar yarisina kadar dustu. anadolu klupleri zaten yayindan aldiklari ekstra paraya doymayip bu tip sark kurnazliklarini da icra etmekten geri kalmiyorlar maalesef.
Bi tanıdığımızın stadı gören balkonları varmış. Ordan izleriz artıkHatta meşale yakarız televizyona çıkarız
![]()
Burak Yılmaz Uefa'ya konuşmuş;
www.uefa.com sağ taraftan videoyu izlemek mümkün.
Van Persie'de sakatlanmış galiba. ManU maçı öncesi bizim için iyi haberler gelmeye devam ediyor.
GS müzesine giden oldu mu hiç ? Para mara vermiyoruz de mi girerken![]()
ManU komple sakatlanacak herhalde maç gününe kadar![]()
kaç oldu sakatları rooney phil jones young fletcher van persie oldu sıra sende kagawa??
Kagawa işimizi çok kolaylaştırır. Hadi be gülüm. Çok birşey istemiyoruz Grip ol yeter![]()
Football is simple,but Football Manager is not