Sayfa 275 / 483 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon
8,221 ile 8,250 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Adamın milyar dolarlık organizasyonuna takım gönderiyoruz her sene; gönderdiğimiz takımın temiz olup olmadığını biz de henüz bilmiyoruz. Sen de UEFA olsan, "yeter be" dersin bir yerden sonra.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ama suçladığı sezon farklı bu sezon göndersselerdi hak vericem

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Suçluysa şu an bulunduğu yerde, yani Avrupa'ya gitme hakkı kazanacak pozisyonda olmaması gerekiyor Fenerbahçe'nin; mevcut kanun/yasa/kurallara göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Varsayım üzerine oluşturulan bir ıddianame ve bu varsayımlar hem şubatta hem de bu haftaki duruşmalarda yerle bir edildi. Kesin kanıt unsuru bir sey yok. Delil diye gösterilen suçlamalarda mahkemeye sunulan çoğu belge, bilgi ve sözlü savunmalarla yanıtlandi. O süper emniyet 1 defa suçüstü yapmış olsaydı zaten olay bu kadar zamana yayılmayacakti. Sen suç üstü yaptığın zaman suç unsurunu tespit ettiğin anda savunulacak bir sey kalmayacakti zaten, aksi olsa bunca ınsan aylarca heder olmayacakti ama olaylar tamamen tahmine döküldü çünkü sürecin bu şekil yürümesi Türkiyede oluşan bu oluşumun işine geliyordu.
    Kimdi bu oluşum ? 2005ten beri özel savcı özel mahkeme diye kurulan yapının babaları. Son yıllarda ergenekon, balyoz, ınternet andıci, şike vs deyip bu oluşumun karşısında olan ınsanlar mahkum edildi. Bu davaların ortak yönlerine bir bakın, bu davalar üzerine kamuoyu oluşturanlar, basın yayın yoluyla destek çıkanlar hatta gazeteciler bile aynı. Onun için kimse bana bunun şike vs davası olduğunu anlatmasın.

Ey galatasarayli sorum sana, sen gecen sene stadını acarken bu oluşumun liderlerinden birini ıslıkladın diye olayın sorumlusu tutulan başkanın kulüp tarihinde bir ılk yaşayarak görevinden azledilmedi mi? Peki yeni gelen başkanının bu oluşumu destekleyen konuşmaları vs sadece bir tesadüf mü?

Kusura bakmayın ama olayın artık futbolla açıklanacak bir yani kalmadı. Bugün çok guzel bir yorum vardı sizinle paylasayim ' Hukuken Aziz Yıldırımin tahliye olması %99 siyaseten %1' ne yazık ki başından beri olduğu gibi bir karar çıktı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Artık rüyadan uyanır herhalde bazı insanlar ve gerçeklerin farkına varırlar bugünden itibaren.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Bu adamlar aptal ki.Delil var diyorlarsa vardır.İnternette konuşulan bu saçma sapan yanlış kişi olaylarından çok daha ötedir.Bu mevkiiye gelmiş adamlar böyle saçma şey yapacak değiller.
    Nasıl yani ? Yapmışlar böyle saçma şeyler. Aç iddianameye bak Hasan Çetinkaya olayına bak. Sen bu bilgiyle mi burada asıp kesiyorsun gerçekten ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Suçluysa şu an bulunduğu yerde, yani Avrupa'ya gitme hakkı kazanacak pozisyonda olmaması gerekiyor Fenerbahçe'nin; mevcut kanun/yasa/kurallara göre.
    bu fenerbahcenin suçu değil TFFnin suçu

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İsterse Halil Sezai'nin suçu olsun; ne farkeder ki? UEFA'nın olaydaki rolü üzerine konuşmuyor muyuz? UEFA'nın rolü de, eğer yapıyorsa baskı sebebi de, kendisinden korkan varsa korkma sebebi de temelde bu: Adamların organizasyonuna her sene düzenli olarak takım gönderiyoruz ve sadece bizi bağlamıyor kimi gönderip kimi göndermediğimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hakan Karaahmet'in Tahliye Fotoğrafı

Selim Kımıl Tahliye görüntüleri

Abdullah Eker tahliye görüntüleri

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evrensel Hukuk bir kez daha çöktü bu ülkede. Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerimiz isterse dibine kadar şike yapmış olsun. Deliller yerden göğü bulsun. Tutuksuz! Yargılanmak en doğal hakkıdır. Fenerbahçe Spor Kulubü başkanı yurtdışına kaçacak değil, delilleri karartacak değil zaten bir olayı "delil" yapmak için hukuk düzeni alt üst ediliyor. Bu neyin inadı, neyin kavgası. Aziz Yıldırım'ın en az Sadi Şener en az Tayfur Havutçu en az İbrahim Akın kadar tutuksuz! yargılanma hakkı vardır.

Her zaman Juventus, Porto örneğini verenler hiç araştırdılar mı orada 9 ay tutuklu kalmış bir yönetici var mıydı? Bir o kadar yargılanma sürecinde tutuklu olacağa benziyor. Juventus Başkanı 3 sene tutuksuz yargılanıp hapse girmedi mi?

Artık bu olayda buraya başka bir şey yazmayacağım, Tuana Ekşioğlu'nun twitter hesabından yazdıklarını okumanızı öneriyorum sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

"T.C. adli kurumları Aziz Yıldırım'a ya da Fenerbahçe'ye gıcık oluyor, o yüzden onu tutuklu yargılıyorlar." İddaanız bu mudur ? Ya değilse nedir ?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    "T.C. adli kurumları Aziz Yıldırım'a ya da Fenerbahçe'ye gıcık oluyor, o yüzden onu tutuklu yargılıyorlar." İddaanız bu mudur ? Ya değilse nedir ?
    Gülelim mi ?

Bu olayın baştan sona siyasi olduğu ve bu emeller üzerinden hareket edildiği gün gibi ortada, bunları görememek için ya bu ülkede yaşamıyorsunuz ya da ülkede dönen siyasi oyunların farkında değilsiniz.

Yukarıda yaptığım yorumda bir soru sordum, gecen sezon Galatasarayin başına gelenler ve şuan başında olanların itaatkar tavırlari tesadüf mü ? Buna ek olarak milletvekili ve bakanların bu olay öncesi ve sonrasi yaptıkları açıklamalar masumane mi ? Ya sanıkların verdikleri ifadelerde itiraf ettikleri parti isimlerinin ıddianameden isimlerinin kirpilmasina ne demeli ?

Türkiyede siyaset futbola karışmıyor çünkü içinde, bunun türlü türlü örneği var ama bunları konuşacagimiz yer burası degil.
    ...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

arkadaşın verdiği örnek çok realist bir örnek eğer siyasi olduğuna inanmayan varsa özelden ulassın bi link göndericem onlara

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tamam olay siyesi olarak kabul edelim hadi. Bu insanlar Türk futbolunu,türk adaletini ve kamuoyunu bu kadar meşgul etmeden Aziz Yıldırım'ı aşağı çekecek güce sahip değiller mi? Neden bu kadar patırtı gürültü yapıyorlar yani ? İşin bu kısmı size de saçma gelmiyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam olay siyesi olarak kabul edelim hadi. Bu insanlar Türk futbolunu,türk adaletini ve kamuoyunu bu kadar meşgul etmeden Aziz Yıldırım'ı aşağı çekecek güce sahip değiller mi? Neden bu kadar patırtı gürültü yapıyorlar yani ? İşin bu kısmı size de saçma gelmiyor mu?
    Aziz Yıldırım sadece bir kulüp başkanı değil, bağlantıları da sadece burayla sınırlı değil. Adnan Polat alaşağı edilirken bulunduğu konum ile Aziz Yıldırım'ın bulunduğu konum çok farklı. Aziz Yıldırım'ın kendi konumu hakkında açıklamadığı çok şey var çünkü (bu kısımdan sonrasını hiç bir zaman bilemeyeceğiz)

Ortada saçmalık çok ve asıl sebepler açıklanmadıkça biz hep bu saçma sebepleri sorgulayacağız. Örneğin gelecek davada 2010'un başındandır tutuklu olan bir adam 2011'de yaşanan olaylar yüzünden oluşan davada tanıklık yapacak, adama sormazlar mı, bu adam hapisteyken neye tanıklık etmiş diye ? Yoksa o da diğerleri gibi benim şeyimin şeyi böyle demiş diyerek davayı bulandırma sürecine dahil olacak. Şubat ve Bu haftaki duruşmalarda taraflı tarafsız bütün avukatların temel görüşü bu insanların serbest kalacağı iken Türkiye'nin son yıllarda yaşamış olduğu bu, "Özel" damgalı, insan haklarını ezen adalet anlayışı kendini yine gösterdi.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun'un idari tedbir kararı kaldırılmış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    anlamadığım konu uefa neden ceza versin soruşturma hala devam ediyor neden bu korku imparatorluğu
    Suçlu bulunursa dediler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin davada 6 kişi daha tahliye edildi! Ancak F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, F.Bahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu, F.Bahçe Muhasebe Müdürü Tamer Yelkovan tahliye edilmedi!

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...na-tahliye-yok

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hadi Aziz Yıldırım'ı siyasi diyelim, Şekip Monsturoğlu bırakılmasına rağmen İlhan Ekşioğlu ve Tamer Yelkovan neden bırakılmıyor o zaman?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi Aziz Yıldırım'ı siyasi diyelim, Şekip Monsturoğlu bırakılmasına rağmen İlhan Ekşioğlu ve Tamer Yelkovan neden bırakılmıyor o zaman?
    Sizin böyle düşünmeniz için diyelim o zaman Mantık kuruyoruz sonuçta çok ilginç cümleler dönüyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Tek başına Aziz Yıldırım içerde kaldığında olabilecek saçmalığı düşünebiliyorsanız bu soruyu sormak bile hata
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    "Futbolda şike" iddialarına ilişkin davada 6 kişi daha tahliye edildi! Ancak F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, F.Bahçe Yöneticisi İlhan Ekşioğlu, F.Bahçe Muhasebe Müdürü Tamer Yelkovan tahliye edilmedi!

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...na-tahliye-yok
    Size bir bilgi vereyim.
    Bu haberde ismi geçen bir kişi var. Savcı Emrullah İskenderoğlu, kendisi davaya mudahil olmak istedi ama mahkeme reddetti. Davaya mudahil olma gerekçesi de şu "Trabzonspor şampiyonluğu kaybedince oğlunun psikolojisi bozulmuş ve zarar görmüş"

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Tek başına Aziz Yıldırım içerde kaldığında olabilecek saçmalığı düşünebiliyorsanız bu soruyu sormak bile hata
    93 kişiden 10 kişi kaldı içeride, bu gidişle tek Aziz Yıldırım kalacak zaten : )
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yani diyorsunuz ki "Aziz Yıldırım tek kalmasın diye tutuluyor diğerleri" İş yalan dünya dizisindeki çağatay'ın dediğine dönüyor...

İlahi-komedya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yani diyorsunuz ki "Aziz Yıldırım tek kalmasın diye tutuluyor diğerleri" İş yalan dünya dizisindeki çağatay'ın dediğine dönüyor...

İlahi-komedya...
    Aziz Yıldırım'ın suçsuzluğu ispatlansa buna inanacak mısın? Bence inanmayacaksın fenerbahçe'yi düşürmeye güçleri yetmedi olayı kapattılar diyeceksin yani o yüzden senin yazdıklarını görmezden gelmeli aslında renkdaşlarım,durduk yere geriliyorlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlahi-komedya...
    Bugün Sivas başkanı başkanlığına
    Bülent Uygun takım yönetmeye
    İbrahim Akın top koşturmaya devam ediyorsa...

Yorum bile yapmaya gerek yok : )
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeli arkadaşlar bana göre şöyle bir yanlışa düşüyor. -Amacım kimseye akıl vermek değil- Sizin inandığınız bir olgu var. Eyvallah. Sizin inandığınız şeyin belli bir derecesi bana saçma geliyor, bazı taraftarlara da, tanıdığım bazı Fenerbahçelilere de. Ben sizin takımınızı sahiplenmenize saygı duyuyorum, kendimce takdir de ediyorum. Tepki gösterdiğim ve insanların tepki gösterdiği olay Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe kadar bağlanmanız. O da güzel birşey olabilir; efsane başkan olabilir ama unutmayın ki o da insan, hata da yapabilir. Siz bu ihtimali tamamen gözardı etmiş bir şekilde konuşuyorsunuz.

Ben ve benim gibiler de bazen yazılanlara sinirlenerek kesin şike varmış gibi konuşuyoruz, hatalıyızdır eyvallah haklısınız. Son açıklamalar da bizi bunlara itiyor o da var neyse. Demek istediğim şu siz nasıl insanlar içeride diye suçlu sayılmaz diyorsanız, insanlar tahliye edildiğinde de dava sürüyorsa tamamen suçsuz sayılmaz. Bu yüzden insanlar buna göre yorum yaparken tepki gösterirken farkında olmadan siz de tepki gösterdiğiniz şeyi yapıyorsunuz.

Bir de şu var dünya Aziz Yıldırım'ın etrafında dönmüyor. 1 insanı bitirmek için çizilen bir senaryo için yüzlerce insanı mağdur etmek insanlığa sığmaz. Ben bu kadar acımasız insanların da Türkiye Cumhuriyeti hukukçuları olduğuna inanmıyorum -inanmak da istemiyorum-. İsteseler aynı ergenekonda olduğu gibi cımbızla istedikleri adamları çeker alırlardı. İşi futbola da bulaştırmazlardı ne camiaları bulaştırırlardı işin içine ne de UEFA'yı. İşlerini rahat rahat görürlerdi. Madem tapeler yalan, futboldan bambaşka bir şey adına tape yazarlardı kafalarından ne tapelere futbolcuları karıştırırlardı ne ailelerini.

Bu yazıyı hiçbirşey ima etmek için yazmadım, kimsenin alınıp gücenmesini istemem. Şu zamana dek kalbini kırdığım biri de varsa özür dilerim, hakkını helal etsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Revolution

Kendi adıma konuşuyorum, şuana kadar yaptığım yorumlar "bu dava ne ya, bunların hepsi suçsuz çıksınlar" tarzında kesinlikle olmadı. Aksine iddianame'den verilen savunmalara, yorumlardan gelişen olaylara kadar kendi adıma hakim bir bakış açısı geliştirdim. Buraya çoğu zaman gelip tezatlıkları gösterdim olayın garip olan yönlerini söyledim. Kısaca körü körüne bir bağlılık mevcut değil.

efsane başkan olabilir ama unutmayın ki o da insan, hata da yapabilir. Siz bu ihtimali tamamen gözardı etmiş bir şekilde konuşuyorsunuz.
    Kesinlikle hayır, ben dava sürecinde ve daha öncesinde yaşanan olayların üzerine konuşurum her zaman aksi bir ihtimal söz konusudur ama son duruşmalar bize gösterdi ki olay buradan gittikçe uzaklaşıyor eğer olağanüstü bir olay gelişmez dava bulandırılmazsa bitmesi yakındır.

Demek istediğim şu siz nasıl insanlar içeride diye suçlu sayılmaz diyorsanız, insanlar tahliye edildiğinde de dava sürüyorsa tamamen suçsuz sayılmaz
    Doğrudur, bugün Aziz Yıldırım tahliye edilse her şey bitmiş değil ama onu içeride tutan sebep ne ? Bundan bir kaç hafta önce yazmıştım, İbrahim Akın savcılık soruşturmasında suçu kabullenen tek isim ama bugün serbest ve mesleğine devam ediyor, Suçu kabullenen dışarıda suç yüklenmeye çalışılan içeride.

Ben bu kadar acımasız insanların da Türkiye Cumhuriyeti hukukçuları olduğuna inanmıyorum -inanmak da istemiyorum-. İsteseler aynı ergenekonda olduğu gibi cımbızla istedikleri adamları çeker alırlardı.
    Yapmadılar mı ? Özel yetkili beyfendilerin son yıllarda açmış olduğu davalarda içeri alınıp aylarca hapiste yatan ve sonra serbest bırakılan onlarca insan var. Davası devam edip tutuklu olanlar, Suçu kesinleşmiş hapis yatanlardan çok. Şu ülkede kim neden tutuklu, kim kimin kurdu bilinmiyor, ben ortalığı pek güllük gülistanlık görmüyorum.

Dava muhattabı avukatların lehte ve alehte yaptıkları yorumları dikkatle incelerseniz, zaten karışan karıştırılmış durumda. Çünkü gelişen olaylar tahminlerin aksine gelişti ve savcı için bu karman çorman bir hal aldı. Davaya sokmak istediği gizli tanıkların bile beyanlarındaki tezatlıklar ona yeni yeni tanık getirme ve bu suçu mutlaka yükletme hissiyatı vermiş durumda. Savunmalar devam edecek, savunma tarafının vereceği belgeler, bilgiler ve tapeler yine olacak (ki bu zamana kadar çok güzel yaptılar) Örneğin; Fenerbahçe'nin muhasebe kayıtlarında 1 tane bile açık olsaydı o davadan çıkamazdı. Bütün gelir-gider makbuzları mahkemeye sunuldu. Başkalarında ki gibi Kayıp 1 milyon nerede ? diye sorulan soruya "Makbuz kaybolmuş yeea" demediler. Savcı ters köşeye yatırmaya devam edecek ama eğer siz haklıysanız bunun altından her türlü kalkarsınız. Bakalım süreç nasıl devam edecek.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

balde_mir_07 abicim ben kişisel olarak ve davaya yönelik değil düşüncelere hitap etmeye çalışmıştım, bunlar sizin görüşünüzdür size göre doğrudur kimine göre yanlıştır buna girmek istemedim. Haklı olduğunuz yerler tabii ki var. İnşallah adalet yerini bulur. Gerçekler gün yüzüne çıkar, hatalı her kim ise cezasını çeker.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

adelet yerini bulmayacak malesef

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fenerbahçeli arkadaşlar bana göre şöyle bir yanlışa düşüyor. -Amacım kimseye akıl vermek değil- Sizin inandığınız bir olgu var. Eyvallah. Sizin inandığınız şeyin belli bir derecesi bana saçma geliyor, bazı taraftarlara da, tanıdığım bazı Fenerbahçelilere de. Ben sizin takımınızı sahiplenmenize saygı duyuyorum, kendimce takdir de ediyorum. Tepki gösterdiğim ve insanların tepki gösterdiği olay Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe kadar bağlanmanız. O da güzel birşey olabilir; efsane başkan olabilir ama unutmayın ki o da insan, hata da yapabilir. Siz bu ihtimali tamamen gözardı etmiş bir şekilde konuşuyorsunuz.

Ben ve benim gibiler de bazen yazılanlara sinirlenerek kesin şike varmış gibi konuşuyoruz, hatalıyızdır eyvallah haklısınız. Son açıklamalar da bizi bunlara itiyor o da var neyse. Demek istediğim şu siz nasıl insanlar içeride diye suçlu sayılmaz diyorsanız, insanlar tahliye edildiğinde de dava sürüyorsa tamamen suçsuz sayılmaz. Bu yüzden insanlar buna göre yorum yaparken tepki gösterirken farkında olmadan siz de tepki gösterdiğiniz şeyi yapıyorsunuz.

Bir de şu var dünya Aziz Yıldırım'ın etrafında dönmüyor. 1 insanı bitirmek için çizilen bir senaryo için yüzlerce insanı mağdur etmek insanlığa sığmaz. Ben bu kadar acımasız insanların da Türkiye Cumhuriyeti hukukçuları olduğuna inanmıyorum -inanmak da istemiyorum-. İsteseler aynı ergenekonda olduğu gibi cımbızla istedikleri adamları çeker alırlardı. İşi futbola da bulaştırmazlardı ne camiaları bulaştırırlardı işin içine ne de UEFA'yı. İşlerini rahat rahat görürlerdi. Madem tapeler yalan, futboldan bambaşka bir şey adına tape yazarlardı kafalarından ne tapelere futbolcuları karıştırırlardı ne ailelerini.

Bu yazıyı hiçbirşey ima etmek için yazmadım, kimsenin alınıp gücenmesini istemem. Şu zamana dek kalbini kırdığım biri de varsa özür dilerim, hakkını helal etsin.
    Bırak yüzlerceyi.Sırf bu iş tek taraflı gözükmesin diye alınan Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'nun hesabını kim verecek ? Bu davada cımbızla çekmek yok süs var Fenerbahçelilerin yanına.

Kafadan tape yazmak diye bir şey mi var ? Fenerbahçelilerin argümanın bu olduğunu mu sanıyorsun ?

Sen ve diğer bir üyenin işi hiç bilmeden ne siyasisi ya kesin şike var diyip bu kadar basitleştirip 1000'e yakın mesaj yazmanız dehşet verici.

Mesaj Yetkileri