İnşallah geçeceğiz Emre abi olmadı arkadaşlara söyleriz onlara da bir jet üyelikle 30 kişi oluruz..![]()
Hoş geldin Aykut..
İnşallah geçeceğiz Emre abi olmadı arkadaşlara söyleriz onlara da bir jet üyelikle 30 kişi oluruz..![]()
Hoş geldin Aykut..
Herkeslere Tünaydın..![]()
Günaydınlar.Emre abi bedava eski oyunları netten çekiyorum dedin.Acaba link falan varmı?Sıkıntıdan patlıyorum.PC'de 20-25 oyun var yinede hepsini 3.-4. defa bitirmekten bıktım.![]()
http://www.gamershell.com/fullgame_d...d_archive.html
gamershell adlı siteden indirebilirsin. Yada eski atari oyunlarına yada küçük oyunlara falan meraklıysan
http://www.abandonia.com/
bu siteyi kullanabilirsin. yada google'de "abandonware game" diye aratıp farklı siteler bulabilirsin.
Ama tekrar belirteyim oyunlar eski ve ilgini çekmeyebilir. Bu nasıl oyun falan diyebilirsin şimdiden söyleyeyim.![]()
Aynen..Acayip sıkılıyorum..
Emre abi atari oyunlarında hangileri var sitede..
Selamlar///
Valla hepsine bakabilme şansım olmadı ama ben genelde Snow Bros, Captain Tsubasa, Tiny Toon, Mario falan oynuyorum o siteden çekmedim ama bilmiyorum içeriği değişmiş gibi arayüzü böyle değildi daha önce.
Favorim Christmas Bound![]()
O gibi oyunlar ateride daha zevkliydi. PC pek de sarmıyor.
Hadi ya snow bros var mı ? Ben de onu aratıyordum ama bulamadım hangi sitede snow brow? Bu arada metal slug ve tank da arıyorum..
Saranı sarıyor vallahi
Micro machines diye bir oyun vardır onuda tavsiye ederim. Sega oyunuydu ve az oynamazdım![]()
VNUS diye bir emilatör var. Vakti zamanında onunla oynuyordum. ( Sonic, Mario serileri, Tinny Tones, Tsubasa vs vs...)
Cep telefonunda bile oynayabiliyorsun bu emilatörle...
Şu cep telefonunda nasıl oluyor?
Telefonunda symbian özelliği varsa bal gibi oluyor.
Genelde Nokia'larda olan bi özellik...
Bende 63oo var olur mu?![]()
Evet olur. Yani tahmin ettiğim kadarıyla...
Bu Arada Bana Film Tavsiye Edecek Biri Var mı ? Oyundan Vazgeçtim..![]()
Repertuarımızda o da var.
Never Back Down (Asla Pes Etme) Şiddetle tavsiye ederim...
Filmi ne yapıcan Aykut. Amerikan Dizilerine başla.
Heroes, Prison Break, Supernatural, Knight Rider (Kara Şimşek) gibi.
Chuck Çok Güzel Bir Dizi Şiddetle Tavsiye Ederim![]()
Kota Sorunum Yok Allaha Şükür..Sınırsız..![]()
Kara Şimşek başlamış bide. Onu indiriyorum şimdi güzeldir heralde.
Kitt ve Mayk falan![]()
Selamlar olsun arkadaşlar.
Lost, Prison Break ve Heroes. Bu üçü yeter zaten, ikisinin yeni sezonu başladı, Lost da başlarsa her hafta bunları izleyerek zaman geçirebilirsiniz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sorunsuz Dizi veya Filmleri Online izleyebileceğim site var mı ?
Villareal'le yaz başında oynadığım kariyerime devam ediyorum ve siz kafeci arkadaşlarımın desteklerini bekliyorum..
Last edited by Bekq : 28.Eylül.2008 at 16:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bugün, 15:53
Ölmüş burası yahu.
Ben yokum (: