Sayfa 276 / 476 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
8,251 ile 8,280 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sanırım G.Saray'a misilleme olarak yapıldı bu transfer, ancak son derece gereksiz bir hamle. Mehmet Akyüz'ün bize hiçbir getirisi olmayacak bence çünkü o bölgede zaten Almeida, Pektemek ve olası yabancı golcü olacak. Sidnei de düşünürsek Ersan'ı G.Saray'a kaptırdık sanırım. Parçaları birleştirince ortaya çıkan tablo bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsallah Mehmet'i Besiktas alir. Simdi gordum borsaya bildirmisler tam da Galatasaray transfer haberlerine yazmistim Besiktas alsin diye, kalbim temizmis Besiktas'in bence Mehmet'e ihtiyaci yok, yararli olacagini da sanmiyorum. Bu bir misillemeyse boyle misilleye can kurban

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Misillemeyse saçma sapan bir hamle, değilse birşeyler görmüş olacaklar ki alıyorlar... Geçen 4. forvete ihtiyaç var mı diye tartışıyorduk, İ.Akın olmadı herhalde ki, son bir alternatif daha aldılar. Bonserviste önemli, eğer ucuzsa çok sorun yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Misilleme değil sanki.Çünkü çok önceden ismi anılıyordu bu elamanın bizimle.Tayfur hocanın yerli oyuncular arasında takip ettiği oyuncular baya fazla bildiğim kadarıyla.Alternatif olarak alındı büyük ihtimal.Hayırlı olsun diyelim.Bir tane de iyi bir yabancı forvet alsak tamamdır bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Misilleme değil sanki.Çünkü çok önceden ismi anılıyordu bu elamanın bizimle.Tayfur hocanın yerli oyuncular arasında takip ettiği oyuncular baya fazla bildiğim kadarıyla.Alternatif olarak alındı büyük ihtimal.Hayırlı olsun diyelim.Bir tane de iyi bir yabancı forvet alsak tamamdır bence.
    Forvetten başka eğer Kemal in fiyatını da Galatasaray çok yükseltmediyse onu da almaya niyeti vardı Serdal Adalı nın. Gerçi bana kalsa Atınç-Sezer e şans verilmeli artık ya neyse...

İşin güzel kısmı, transferlerimiz 2 haziran itibariyle neredeyse bitti. Herşey gayet güzel gidiyor şu ana kadar...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

mehmet akyüz sadece uyarı ateşi eğer ersan'ı alırsa galatasaray çok daha ilginç transferler olabilir. belkide forlan'dan drogba için vazgeçilmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    mehmet akyüz sadece uyarı ateşi eğer ersan'ı alırsa galatasaray çok daha ilginç transferler olabilir. belkide forlan'dan drogba için vazgeçilmiştir.
    Forlan'dan vazgeçildiyse bu yaşından ve istediği garanti paranın bizim standartlarımızın üstünden dolayı olmasından dolayı bence.Anladığım kadarıyla bizim yönetim Ersan konusunda çok istekli değil.Yoksa sürecin bu kadar uzamasına izin vermeden basar parayı alırlardı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Forlan'dan vazgeçildiyse bu yaşından ve istediği garanti paranın bizim standartlarımızın üstünden dolayı olmasından dolayı bence.Anladığım kadarıyla bizim yönetim Ersan konusunda çok istekli değil.Yoksa sürecin bu kadar uzamasına izin vermeden basar parayı alırlardı.
    şu anda bekletiliyor forlan. basında diego costa haberleri çıkıyor. başkan o adam için ispanya'ya gitmez. şu chelsea yeni menajerini belirlesede drogba olayı netlik kazansa. beşiktaş alamayacak olsa bile fiyat yükseltmek için teklif yapacak chelsea'ye belki şartlar uyar alınıır drogba.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    şu anda bekletiliyor forlan. basında diego costa haberleri çıkıyor. başkan o adam için ispanya'ya gitmez. şu chelsea yeni menajerini belirlesede drogba olayı netlik kazansa. beşiktaş alamayacak olsa bile fiyat yükseltmek için teklif yapacak chelsea'ye belki şartlar uyar alınıır drogba.
    Hiç gerek yok, yönetiminde böyle çocukça şeylere takılmayacağını düşünüyorum. Ersan ı saçma sapan bi başkan yüzünden ve kendi beceriksizliğimizden elimizden kaçırdık, üstüne bu tür saçmalıklar binmese iyi olur. Almeida ile Drogba birbirine tarz olarak çok yakın iki santrafor, hangisini yedeğe çekeceğiz.

Rakibimizde bu tür düşünceler varsa bizimle yarıştıklarını sanabilirler ama yönetim Ersan da fiyatı yükseltmeyerek ve (bugünkü İBB yönetiminin açıklamalarına göre ve Mehmet Akyüz transferi ile) İ. Akın da da fazlasını vermeyerek bu tür işlerle ilgilenmediğini göstermiş oldu bana kalırsa. Kaldı ki Galatasray yönetiminin de böyle bir düşüncesi yoktur.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

31 maç 14 gol fena değil.Ama Kemal Akbaba felan A2'de ne bileyim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bence o basıp parayı alma işi bitti.Yoksa Ersanda istekli olduklarını düşünüyorum.Forlan'ada basıp alabilirlerdi sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by vego View Post
    Bence o basıp parayı alma işi bitti.Yoksa Ersanda istekli olduklarını düşünüyorum.Forlan'ada basıp alabilirlerdi sonuçta.
    Mustafa Pektemek için 4 milyon verildi.Sebebi Tayfur hocanın çok istemeseymiş.Ersan'ı çok isteseler,1 milyon daha fazla veremezler miydi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mustafa Pektemek için 4 milyon verildi.Sebebi Tayfur hocanın çok istemeseymiş.Ersan'ı çok isteseler,1 milyon daha fazla veremezler miydi?
    Oda doğru.Belkide Sidnei daha makul gelmiştir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Costa olmamış, başka isimlere yönelmişiz (Ligtv).

Forlan'ı isterük.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Espanyol'dan Osvaldo diye bir elemanın ismi geçmişti.Başkan bu akşam Bjk Tv'ye çıkacaktı.Acil bir şekilde yurt dışına gitmesi gerektiği için pazar gününe ertelendi.Acaba transfer için mi gitti? Transfer için gittiyse önemli bir oyuncu için gitmiştir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Espanyol'dan Osvaldo diye bir elemanın ismi geçmişti.Başkan bu akşam Bjk Tv'ye çıkacaktı.Acil bir şekilde yurt dışına gitmesi gerektiği için pazar gününe ertelendi.Acaba transfer için mi gitti? Transfer için gittiyse önemli bir oyuncu için gitmiştir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Osvaldo'yu transfer edeceklerini düşünmüyorum. Bobo'yu göndermezlerdi çünkü.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İspanya dan geldikleri gibi İbrahim Akın a gittiler dendi. Sonra defans transferi açıklandı, muhtemelen ilk alternatif Miranda ya da başka biri olmayınca. Daha sonra İbrahim Akın a da çok istenince alternatif Mehmet Akyüz ü alıp yurtiçi transferi kapadılar. Yurtdışına da son transferi bitirmeye gitti muhtemelen... Ayrıca Ersan-Kemal-İbrahim Öztürk ten hala biri alınabilir ama keşke alınmasa... Nasıl senaryo

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ersan yerine kemali alalım o zaman ersana verdiğimiz bonservisi verelim gerekirse.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ersan yerine kemali alalım o zaman ersana verdiğimiz bonservisi verelim gerekirse.
    Kaç gündür söylüyorum. Kemal Tokak gelsin Kemal Tokak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Sidnei'yi bitirmiş Benfica'dan

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Önceki sayfada kaldı

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Mehmet Akyüz alternatif için iyi oldu cünkü gecen sezonda gördük oynayacak forvet kalmamisti..

Sidnei'yi tanimiyorum ama genç ve kiralik(opsiyonlu) olmasi iyi

Böylece genç ve yetenekli oyuncularimiz cogaldi.

Burak Kaplan, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Necip, Ridvan, Sidnei, Ismail, Atinç, Sezer Özmen, Furkan seker, Onur bayramoglu, Cenk gönen, Mustafa Pektemek ve Fernandes'i de ekleyebiliriz

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post

Burak Kaplan, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Necip, Ridvan, Sidnei, Ismail, Atinç, Sezer Özmen, Furkan seker, Onur bayramoglu, Cenk gönen, Mustafa Pektemek ve Fernandes'i de ekleyebiliriz
    Evet çekirdek kadromuz biraz yaşlı gibi gözükebilir ama gerçekten çok iyi gençlerimiz var

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş boşuna stoper bakıyor. Sezer Özmen her türlü kapatır stoper açığını. Hiç gerek yok aramaya.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Beşiktaş boşuna stoper bakıyor. Sezer Özmen her türlü kapatır stoper açığını. Hiç gerek yok aramaya.
    Gerçekten İso Abi. Bu 2 maçta parmak ısırttı Sezer bizlere. Mükemmel oynuyor ya

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YaşLı adam kaLmadı ki takımda. Bir Guti var, AureLio var, birde Rüştü var. Simao benim için daha 18 yaşında onu ayrı tutuyorum :P
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sezer`i iLk maçta izLedikten sonra bizimkiLer boşuna yırtınıyor Ersan için şu çocuğu aLsınLar 20 yıL stoper sıkıntısı çekmezLer demiştim. Adam bizim adammış, bizim Sezer miş yahu. Gerçekten bu çocuğu bu yıL ki kamp programına aLıp, yavaş yavaş takıma monte etmeye başLanmaLı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sezer`i iLk maçta izLedikten sonra bizimkiLer boşuna yırtınıyor Ersan için şu çocuğu aLsınLar 20 yıL stoper sıkıntısı çekmezLer demiştim. Adam bizim adammış, bizim Sezer miş yahu. Gerçekten bu çocuğu bu yıL ki kamp programına aLıp, yavaş yavaş takıma monte etmeye başLanmaLı.

Şu mesajı yazmak için geldim bende Hayrettin abi. Beşiktaş hiç Ersan Gülüm'ü almak için felan uğraşmasın. Şimdilik Sidnei, Sivok, İbrahim Toraman yeter. U19 Milli Takımının 2 stoperide (Sezer Özmen - Furkan Şeker) Beşiktaş'lı ve çokta iyi iki stoper. Modern stoper ikiside. Ben 4 milyon € vermem Ersan Gülüm'e bu şartlarda...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

FM'de de -9 PA zaten...

Mesaj Yetkileri