Real Madrid'in almadıgı bir tek ben kaldım bende gidersem şaşırmayın![]()
Real Madrid'in almadıgı bir tek ben kaldım bende gidersem şaşırmayın![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Normal bir rakama iyi transfer yapmış Madrid. . .
çok iyi bir transfer daha. tebrikler real.
eğer maiconuda alırlarsa ramosu albiolla birlikte oynatırlar geride casillas marcelo-ramos-albiol-maicon hiçde fena değil
Çok iyi bir transfer hayırlı olsun
6 temmuzda benim doğum günüm için toplanacaklar. Herşey düzmece.![]()
I'm back...
Eto'o +5 M Dolar = Villa
o 5 M Dolarda formalite icabı.Sanmıyorum David Villa o kadar etsin.
ve Bence bu balon haber.
Carlos'a bile 15 bin kişi gelmişti![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
saçma sapan bir teklif olur bu kesinlikle. madem real ile yarışacaksın, villa'ya göz diktin, eto'o'yu neden yolluyorsun ?
bıraksın transfer işini, bu teklifi düşünen her kimse.
Valencia iyi pazarlık edememiş.
15 Milyon € Albiol için az bence.Madrid karlı çıkmış.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
az bi paraya (Real için) iyi bi transfer yapmış Madrid.
Valencia kazığı yemiş, hem de büyük bir kazık. Valencia için üzüldüm.
Iyi transfer yapti Madrid savunmaya..
Barça’nın başarılı savunma oyuncusu Pique, Arsenalli Fabregas’ın da bir şekilde kendisi gibi yuvaya döneceğine inanıyor.
Arsenal kaptanı Cesc Fabregas, hakkındaki Real Madrid veya Milan’a transfer olacağı yönündeki dedikoduları hafta içinde yalanlamıştı. Fabregas futbol hayatını Gunners’da sürdürmek niyetinde olduğunu vurgulamasına karşın; Barcelona altyapısından takım arkadaşı olan Gerard Pique, bu oyuncunun Barcelona’ya geri döneceğini düşünüyor.
Sport gazetesine konuşan Pique, "Cesc’in Madrid’e transfer olacağına inanmıyorum. Futbolda hiçbir şeyin imkânsız olduğunu söyleyemezsiniz; ama Cesc’in Real Madrid’le anlaşacağını sanmıyorum" dedi.
Fabregas'la bir gün mutlaka yanyana oynayacağına inandığını ifade eden Pique, "Ben Cesc’e her zaman sonunda Barça formasını giyeceğini söyledim. Kabul etmek istemese de ben hep kendisine böyle düşündüğümü ifade ettim" diye konuştu.
"Real çok savurgan"
Öte yandan Barça'nın ezeli rakibi Real Madrid'in, transferlerde savurgan bir yöntem benimsediğini öne süren Pique, “Büyük takımlar ikincilik için mücadele etseler bile üzerlerindeki baskıyı her zaman hissederler. Ama Real Madrid yıldız transferleri yapmak zorunda hissediyor" dedi.
Real'e bir taş'ta Pique'den![]()
Serbest kalma maddesi 1 milyar euro olarak belirlendi.
(/s)
Ronaldo'da tıpkı Beckham gibi iyi oyununun yanında futbolun dışında popüler olduğu ve bu popülerliği arttırmaya yönelik yaşadığı için kıskanılıyor bence.Adam bana göre en zevkli mesleği çok iyi bir para kazanarak yapıyor.
Fabregas Arsenal'dan gidebilrim demişti zaten![]()
Palmeiras kulübü, genç oyuncu için Katalan kulüpten teklif aldıklarını doğruladı.
Brezilya’nın Palmeiras kulübü, Barcelona’dan golcü Keirrison için resmi teklif aldıklarını doğruladı.
Dün çıkan haberlerde, Brezilyalı oyuncunun İspanya’ya transfer olacağı iddia edilmişti. Bu sabah Brezilya’dan alınan haberlere göre, Keirrison’un önümüzdeki sezon nerede oynayacağı belli oldu.
Palmeiras kulübünün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, “Bu sabah İspanyol Barcelona kulübü, Keirrison’u transfer etmek için bizimle bir görüşme yapmıştır. Pazarlıklar henüz sona ermemiş olsa da, Pazar günü oynayacağımız Santos maçında kendisini kadroya almayacağız” denildi.
Keirrison’un oynatılmak için mi yoksa kiralanmak için mi alındığı henüz belli değil. Hatta bazı haberlere göre, Katalan ekip bu oyuncuyu, David Villa transferinde bile kullanabilir.
Southamericanfootball.co.uk adlı internet sitesinde belirtildiğine göre, bu oyuncunun transferi 15-20 milyon avro civarında bir rakama mal olacak.
goaltr
Doğru transfer yapıyor Barcelona tebrik etmek lazım geleceği çok parlak oyuncuyu alıyorlar..
Barcelona Real ile anlamsız bir yarışa girmeden bildiğini yapıyor ki en iyisini yapıyor , Barca için mükemmel bir tramsfer olur
Gitmesin ya sonra FM 2010'da Keirrison'u alamayız![]()
keirrison şu anda top oynayacak kapasite değil bana göre barca'da, fakat önümüzdeki 2-3 yıldan itibaren dünyanın en iyisi olur.
Barca iyi hamleler yapıyor iyi bir oyuncu
Alırsa 1-2 sezon kirada gezinir bence daha tam o yükü kaldırırmı yada forma bulabilirmi emin degilim. Ama kumaşı çok saglam ilerde büyük futbolcu olacak.