"YÜCE ATATÜRK"
Tükürmeden 8 maç ceza almış Meireles. Tükürmediği halde. Bunun hesabını kim verecek?
tükürdü diyerek yalan söyleyen bir hakem var. ötesi var mı ? o adam kimin adamı , bunu bulsunlar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
sıra geldi herhalde Kuyt'a...
Futbol gerçekten adaletsiz bir oyun oldu artık.. Her alanda adaletsiz oldu..
Eğer denildiği gibi tükürükten 8 maçsa, 3 maçın küfür ve hakaretten olması normal, olması gereken de oydu ama sanmıyorum ben yaptım diye itiraf varken Tahkim cezayı kaldırmadı, şimdi tv görüntülerine bakıp hakemini yaksın, cezayı onaylarlar, tv den bakıp değerlendirme de bir zamanların emsali olarak kalmış olur.
"YÜCE ATATÜRK"
ben 8-9 maç bekliyodumda 11 de çok şaşırlcak bi rakam değil bence
Artık yönetim de ne yapıyosa yapsın.. Caner'e verdiler bişi yapmadılar, üstüne Caner'in hakkını savunan Aykut Kocaman'a verdiler yine bişi yapılmadı.. Her gelen at oynatmaya başladı.. Anladık 3 temmuz devam ediyor ancak elini kolunu bağlayan bi durum mu var? Varsa kalkın o koltuktan..
Güya bunların düşüncesi yargıtay kararına kadar uslu duralım, sen kazanacaksın diye Fenerbahçe kaybediyor efendi..
Buraya gelip ceza normal yazanları da allah'a havale ediyorum. Ayıptır,kul hakkı diye bir şey var. Siz de biliyorsunuz ortada tükürük falan yok! Şimdi bu cezanın 8 maçı olmayan tükürükten verilmiş deniyor,hadi 8 değil yarısı yani 6 maç tükürükten verilmiş olsun. Olmayan bir tükürük yüzünden,hakemin yalanıyla 6 maç ceza alacakken 12 maç ceza alıyor bir insan. Bu mudur normal bu mudur sizin adalet kavramınız?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
6-7 maç idealdi bence.
Ceza çokmuş, vay anasını be!
Siz şu talimatnamenin 42. maddesine bir bakın önce.
Meireles'in 2 suçu var rapora göre; hakeme hakaret ve tükürme. Talimatnamenin ilgili maddesi şöyle:
MADDE 42 – KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET ve TEHDİT
(1TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan;
(aFutbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası,
(bKulüp yöneticilerine otuz ila altmış gün; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise altmış ila yüz yirmi gün hak mahrumiyeti cezası ve Süper Lig kulübü yöneticileri için 20.000.-TL’den 80.000.-TL’ye kadar, 1. Lig kulübü yöneticileri için 10.000.-TL’den 40.000.-TL’ye kadar, 2. Lig kulübü yöneticileri için 7.500.-TL’den 15.000.-TL’ye kadar, 3. Lig kulübü yöneticileri için 5.000.-TL’den 10.000.-TL’ye kadar para cezası,
(cDiğer kişilere iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya yirmi bir ila elli gün arasında hak mahrumiyeti cezası,
verilir.
(2Bir futbolcuya ya da müsabaka görevlileri dışında kalan kişilere tükürenlere dört ila altı müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya kırk beş ila doksan gün hak mahrumiyeti cezası verilir. Bu fiilin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise sekiz ila on iki müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya doksan ila yüz seksen gün hak mahrumiyeti cezası verilir.
Yani, hakaretin cezası 3-7 maç arası, tükürmenin cezası da 8-12 maç arası.
Meireles 3+8+1 maç cezası almış. İki ceza da alt sınırdan.
Siz daha ne istiyorsunuz Allah aşkına ya, araştırma yok bir şey yok, boş boş sallıyorsunuz!
Hocam komik olma ya Engin'in olayında her şey açıkken bas bas bağıran kimdi Allah aşkına.
Last edited by Partenopei : 21.Aralık.2012 at 00:14 Reason: Hata
Keşke gerçekten tükürseydi..
11 maç mı ? Oha diyorum abi, çok fazla verilmiş.
Canım FEDA olsun sana !
http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim#
0.58 den sonrasına dikkat nasıl türkmüyo anlamadım ?
Her pozisyonu 100 tane kamerayla ceken Ligtv o anı baska acıdan veremiyor mu ?
Tükürme falan hikaye kendiniz bile inanmıyorsunuz, keşke Engin gibi döveydi de böyle cezayı o şekilde alaydı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Harbi diyorum keske balgam atip tukurseydi de en azindan havadan ceza almamis olurdu
Hakeme darp eden , yakasına sarılana verilen cezaya bak birde tüküren(!) , hakaret edene verilen cezaya bak.. Peeh bu ülkede futbol masa başından ibaret.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim 3.26 tükürükle uzaktan yakından alaka yok.
hakeme tükürmüyor ki dikkat edeseniz....