Sayfa 276 / 483 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
8,251 ile 8,280 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben böyle birşey demedim, dediğimi varsaysak bile senin kesinlikle siyaset şikeyle alakası yok demen de o derece dehşet verici birşey. İki taraf da en uç noktalar. Anlatmak istediğim buydu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben böyle birşey demedim, dediğimi varsaysak bile senin kesinlikle siyaset şikeyle alakası yok demen de o derece dehşet verici birşey. İki taraf da en uç noktalar. Anlatmak istediğim buydu zaten.
    Hiç değil.Her türlü fikir tartışılır hiç biri dehşet verici olmaz.Dehşet verici olan bu fikrimi kabul ettirmeye çalışmak durmaksızın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Rıdvan Dilmen:'Uefa'nın tek bir cümlesi yok 'Türk takımlarını Avrupa'ya almam' diye..Gs'nin şampiyon olup da Avrupa'ya gitmeme riski sıfır'

Rıdvan seni ciddiye alan olur mu hiç ? sen Fenerbahçelisin inanmayız sana ...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Rıdvan Dilmen:'Uefa'nın tek bir cümlesi yok 'Türk takımlarını Avrupa'ya almam' diye..Gs'nin şampiyon olup da Avrupa'ya gitmeme riski sıfır'

Rıdvan seni ciddiye alan olur mu hiç ? sen Fenerbahçelisin inanmayız sana ...
    Fenerbahçe'nin adı geçsinde ne olursa olsun

Yarın birgün UEFA mali durumdan dolayı Gaziantepspor gibi birkaç kulübü daha men eder onunda sorumlusu biz oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa olayı kılıfına uydurma zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=84

çok güzel bir yazı okumanızı tavsiye ederim ama biraz uzun o yüzden son kısmını siteye eklemek istiyorum.Dava hakkında avukatların yorumunu hani sürekli "savcının bir bildiği vardır" deniyor ya aynı eğitimi alan insanların dava hakkında yorumlarını yazacağım.

iddia zayıf, savunma iyi
    Bütün duruşmaları izleyen biri olarak bir ‘örgüt’ arayan iddianamenin zayıf, diğer yandan yapılan savunmaların ise ikna edici olduğunu söyleyebilirim. Yıldırım ve arkadaşlarının tahliyesinin gecikmesinin nedeni savunmanın davaya ilişkin yaptığı ‘siyasi okuma’ mı diye, düşünmeden kendimi alamıyorum. Öyle ya, madem bu dava siyasi o halde süreç de siyasi dengelere göre işleyecek! Tabii bu durumda golü de aslında hukuk yiyor...

Başkan tahliye olmayınca Mosturoğlu yıkıldı

duruşmada tutuklu sanıklar ve yakınlarında büyük beklenti oluşmuştu. Aziz Yıldırım dahil herkesin tahliye olabileceği konuşuluyordu. Oysa bir ay önceki duruşmada örgüt lideri olmakla suçlanan isimlerin hemen tahliye edilemeyeceği dillendiriliyordu. Ama cuma günü hava oldukça iyimserdi. Avukatlar hukuken tahliyelerin yüzde 99 olması gerektiğini söylüyorlardı. Ya siyaseten?.. Evet, bu davaya böyle bir anlam bizatihi savunma tarafından yüklendiği için bu kulvarda tahliye beklentisi ‘yüzde 1’lere düşüyordu!

Savcının tahliye istememesi umutları kırarken, tutuksuz sanıklar, avukatlar ve sanık yakınları savcıya isyan ettiler koridora çıktıklarında. Kulaklarına inanamıyor birbirlerine “Nasıl olur ya…” diye soruyordu. Nihayetinde karar geldi ve altı tahliye çıktı. Dışarıda bekleyenler çıkanlara doğrudan “Aziz Yıldırım, Azız Yıldırım var mı” diye sordu. Öyle ki bir soru olarak ‘Aziz Yıldırım’ ismi bazıları tahliye olduğunu sanıp sevindiler. Ancak, Yıldırım başta olmak üzere İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan, Ali Kıratlı ve Olgun Peker’e tahliye çıkmaması büyük bir infiale neden oldu. Özellikle bu kişilerin çocukları ve eşlerinin isyanları yürek burktu. Davada babası ile duygusal anlara sebep olan İlhan Ekşioğlu’nun kızının üzüntüsü tarif edilemezdi.

Bir önceki duruşmada tahliye sevinci yaşayan Şekip Mosturoğlu, merdivenlere çöküp ellerini başının arasına alıp öylece uzun süre kaldı. Yıldırım’ın yakınları ise söyleyecek söz bulamıyorlardı...
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

http://www.haber7.com/haber/20120401...agir-itham.php

Yukarıdaki medya organını birçoğunuz tanır. Kimlerle bağlantılıdır, nerelere yakındır. Haberi de okuyun. Başından beri söylüyoruz. Siz yine inanmayın. Bu bir şike operasyonu değil. Şike dediler, oradan alamadılar istediklerini. Ergenekon, Balyoz, Oda Tv davalarında olduğu gibi yine bir gizli tanık, yeni bağlantılar. 1 senedir teknik takiple dinlenen adamın, teknik takip kayıtlarında nedense yakalanamayan ama gizli bir tanığın bilgi ve belgelerle kanıtladığı(!) bağlantıları ortaya çıktı birden.

Buradan da vuramazsanız; nasıl olsa Sivas Katliamının suçluları yok ortada, yükleyin onu da Aziz Yıldırım'a.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

AK Parti milletvekilinin söyledikleri, Hakan Şükür'ün katıldığı konuşmaları da unutmadık, bu nedenle şaşırmıyorum Ergenekon'a bağlanmasına.

Tarafta niye sahip çıkarsın ki takımına, işte böyle uğraşırır dururlar, satsaydık takımımızı çoktan dava kapanmıştı bile, içeride tek başına Aziz Yıldırım'ın kalmasına izin vermeyecekler, gönderecekler Ergenekon'un yanına. Bazı konuşmaları Ergenekon için konuşmuş şeklinde yorumlayarak önümüze sürebilirler, şaşırmam.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu savunma ile zanet başka türlü tutuklayamazlardı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cüneyt Tanman: UEFA'dan Fenerbahçe dışında hiçbir kulübün Avrupa'dan ceza almayacağının garantisini almıştık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım yine savunmasında kendini savunmayıp başkanı çamur atmaya çalışmış

-Ali Kıratlı'nın yanında para ile Eskişehir'de ne işi var?

-Transfer görüşmesi

-200 bin dolarla transfer görüşmesi mi olur?

-Kaparo

-Neden Transfer görüşmesini Esk.TS maçından önce yapıyorsunuz?

-Neden TS'nin 1 milyon USD teşvik verdiğini sorgulamıyorsunuz?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Savunması sadece bu mu? Savunmadan işinize gelen bir kısmı alıp koyarsanız kendisini savunmadığını sanıp, başkalarına çamur atmaya çalıştığını düşünebilirsiniz. Tamamını alın koyun. Savunma yapıp yapmadığını ondan sonra konuşalım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bizim başkan da işi bilmiyor. İki mesaj üstteki savunmayı yapmış demek. Sen o kadar süre tutuklu kal 1 dakika sürmeyecek savunma hazırla ne yaptın o kadar ? Şaşılacak iş.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Aziz Yıldırım yine savunmasında kendini savunmayıp başkanı çamur atmaya çalışmış

-Transfer görüşmesi

-Kaparo

İyi de, böyle bir savunma yok ki. Başını sonunu keserseniz, istediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz yazanları.

Hukukçulara sorabilirsiniz, Aziz Yıldırım'ın savunması gayet açık, suçlamaları düşürecek, her iddiaya cevap verecek şekilde.

İlk savunma yaptığında da Galatasaray'a sataşıyor, kendini savunacağına demiştiniz ama o gün o savunmada yer alan 1000 cümlenin sadece 2 tanesi Galatasaray ile ilgiliydi.

Ama sürecin başından beri, basının durumunu biliyoruz, o nedenle o savunmaya yer vermeyip, sansasyon peşinde olacaklar.

Geçen hafta yapılan savunma da öyle, yine çok az bir kısmı bunlar ama gerçek savunma görülmüyor. 13 maç ile suçlanıyor Aziz Yıldırım ve hepsine de tek tek cevap verip, durumu açıklığa kavuşturuyor

Savunma iddiaları çürüten cinsten olunca, bir şekilde saldırmak gerekiyor, bunu kullanıyorlar. Bunlara gelmeden önce, belgeleriyle çürütülen iddialara yapılmış savunmaları görmenizi isterim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Savunma işinde suçlu olan basın. Serkan haklı orda. Basın ortalığı kızıştırıp haber yapmak için işine geleni yansıtıyor,gelmeyeni ya da haber olmayacak şeyleri yazmıyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

-Transfer görüşmesi

-Kaparo

İftira,çarpıtma,palavra da olsa savunmanın konuşulması güzel.

"Aziz Yıldırım yine savunmasında kendini savunmayıp" kısmı okullarda okutulmalı.Gerçeğin göreceliliği ve yorumlanması konusunda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    İftira,çarpıtma,palavra da olsa savunmanın konuşulması güzel.

"Aziz Yıldırım yine savunmasında kendini savunmayıp" kısmı okullarda okutulmalı.Gerçeğin göreceliliği ve yorumlanması konusunda.
    Bu savunmayı heralde ben kafamdan uydurmadım.

Bu arada yukarıda kavramları da okuduk ve biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dava başındandir verilen savunmayı dava esnasında twitterda Aziz Yıldırım avukatları sayesinde, duruşma bittikten sonra resmi siteden okuyorum, daha sonra sağa sola bakıyorum yazan var yazmayan var, sansasyon peşinde koşup süreci sulandırma yolunda olanlar var vs. Serkanın dediği gibi 1000lerce cümle içinden bi ikisini cımbızla alıp bak böyle dedi demek işlerine geliyor. 8 aydır attıkları çamurun üzerine verilen savunmalardaki olayları tabı ki aktarmiyolar, aksi halde okuyucu demez mi, hani aylar önce bu kesin böyledir diye sıkıyodun n'oldu ? Kısaca verilen savunmalari görmezden gelip zamanında yaptıkları haberlerin altında ezilmek ıstemiyolar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Savunma dışarıya nasıl sızdı bunu sorgulamak gerekiyor, yine mi psikolojik savaş?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu savunmayı heralde ben kafamdan uydurmadım.

Bu arada yukarıda kavramları da okuduk ve biliyorum.
    İnsan kısmı da boldlar.Kafandan uydurduğun kısım Aziz Yıldırım kendini savunmamış yine başkalarına saldırmış kısmı.Uydurmadıysan da onun bunun gazına gelip yazdığın kısım.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu savunma pfdk savunmasımıymış

arkadaşın dedigi gibi ilahi komedya

sagdan soldan duydugunuz hayal ürünü şeyleri yazıpta ortamı germeyelim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geleneksel "Fenerbahçe Uefa ile anlaştı" haberleri gazetelerin kirli sayfalarını süslüyor, işin ilginç tarafı ne biliyor musunuz ? Bu haberler tamamen yukarıdaki baskılar sonucu oluşturulmuş haberler ve bu yönde kamuoyu oluşturarak baskı altına almak amacındalar. Gelecek duruşmada Aziz Yıldırım'ın tutuksuz yargılanmak için tahliye olması halinde %80, Davadan aklanması halinde %100 Cas'taki davayı kazanırız, şuan bütün amaç gelecek duruşmadan önce Fenerbahçe'yi bu davadan bertaraf etmek.

Haberlerin az içeriğine bakarsak içindeki oyunu görmemek zor değil, ne demişler
    "Fenerbahçe davayı çekerse 1 yıl daha ceza alacak başkada ceza almayacak"
    "Fenerbahçe geçen sezon kazandığı şampiyonluğundan vazgeçecek kupa kimseye verilmeyecek"
    vs.

Hani siz davanızdan vazgeçin biz size kapı açıyoruz tarzında : ) Yönetim kabul etmez böyle devam ederse "Uefa 5 yıl için geliyor" "Türk futbolu karanlığa adım attı" diye haberleri önümüzdeki günlerde görmemiz mümkün. Umarım Fenerbahçe yönetimi bu baskıya karşı durur ve bu davadaki haklarının yanında olur. Onların da üzerinde büyük bir baskı var ama aşacaklarına eminim.

Av.Emre: (Aziz Yıldırım'ın avukatı)

CAS için vazgecin baskisi çok buyuk! Ne olursa olsun Başkan kabul etmiyor ve imzalamayacaktir ama Yönetim Kurulu´u ne kadar direnebilir bilmiyorum..

Pazarliktan uzlasmadan bahsetmiyorum, emirden bahsediyorum.Oy çoklugu ile Yonetim Kurulu karari almak mumkun..
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Söz de play off başlamadan federasyon karar almazsa UEFA bize ceza verecekti, men edecekti Türkiye'yi.

Başkan kesinlikle kabul etmez ama yönetime, yönetimdeki bazı isimlere güvenemiyorum. Onlara baskı fazlasıyla çok olacak, mayısta genel kurul var, Aziz Yıldırım dışarıda olursa zaten buna cesaret edemezler ama yeni yönetimde olmayacak isimler var, umarım onlar da Aziz Yıldırım'ı karşılarına almazlar.

CAS davasının aslında şike yapıp yapmamakla da alakası yok, Fenerbahçe'nin alınmama şekliyle alakası var, basında çıkan saçma sapan yanlı haberleri gerçekmiş gibi gösterenlerin oyunlarıyla gidilmemesi durumu var.

Dava bu şekilde Fenerbahçe adına olumlu ilerlerken kesinlikle CAS davası çekilmemeli, gerekirse tüm Türkiye birlik olmalı UEFA'ya karşı ve bunun bedelini ödetmeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

CAS davasından mutlaka geri adım atılacak, durum onu gösteriyor. Sebebini, konuşulanları gerçekten anlamış değilim. Ali Koç "CAS davası namusumuzdur" demişken Nihat Özdemir'in öncülüğünü yaptığı grup UEFA ile pazarlıktan yana.
    CAS davası geri çekilirse bu durum CAS davası için Fenerbahçe'nin kesinlikle haklı oldugunu gösteriyor. Peki 45 milyon euro ve iadei itibar bir yana o zaman 3 Temmuz'dan beri verilen mücadelemize ne oldu, Fenerbahçe hangi olası zararları önlemek için bu tavizi vermiş olacak,bunu kim açıklayacak? Yönetim ciddi şekilde samimiyet sınavında.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Söz de play off başlamadan federasyon karar almazsa UEFA bize ceza verecekti, men edecekti Türkiye'yi.

Başkan kesinlikle kabul etmez ama yönetime, yönetimdeki bazı isimlere güvenemiyorum. Onlara baskı fazlasıyla çok olacak, mayısta genel kurul var, Aziz Yıldırım dışarıda olursa zaten buna cesaret edemezler ama yeni yönetimde olmayacak isimler var, umarım onlar da Aziz Yıldırım'ı karşılarına almazlar.

CAS davasının aslında şike yapıp yapmamakla da alakası yok, Fenerbahçe'nin alınmama şekliyle alakası var, basında çıkan saçma sapan yanlı haberleri gerçekmiş gibi gösterenlerin oyunlarıyla gidilmemesi durumu var.

Dava bu şekilde Fenerbahçe adına olumlu ilerlerken kesinlikle CAS davası çekilmemeli, gerekirse tüm Türkiye birlik olmalı UEFA'ya karşı ve bunun bedelini ödetmeli.
    Olay budur işte, Uefa'Nın tek derdi de bu.

Ahmet Çakar'ın deyimiyle; "Eyy Türkiye Futbol Federasyonu, sen Fenerbahçe'yi Avrupa'ya göndermedin. Neden ? Ne suçu vardı da göndermedin ? Eğer suçu var ise ve bizden gizliyorsan bunu bildir. Eğer bildirmez isen gereken cezayı alacaksın."

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O zaman bir başka bakışla UEFA ve TFF CAS davasında elini güçlendirmek için mutlaka ve mutlaka Fenerbahçe'yi suçlu diğerlerini suçsuz çıkarmak durumundalar. Fenerbahce CAS davasını çekerek bu iki kurumun zoraki karar almasını önleyerek herkesi mi rahatlatmış oluyor bir anlamda. düşündükçe insanın aklına değişik şeyler geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bizi suçlu çıkarıp diğer 2 takımı temiz çıksa da bu davayla yakından uzaktan alakası yok. biz usulsüzlüğü şikayet ettik. çünkü; biz men ettiklerinde TS ve BJK ile aramızda hiçbir fark yoktu. kesinleşmiş hiçbir karar yokken men edildik ama diğer 2 takım yoluna devam etti. hadi diyelim; şike yaptığımız ortaya çıktı, bu CAS'ı ilgilendirmez ; TR de bir dava olsaydı; suçluymuşsunuz derlerdi ama CAS ta böyle bir şey olamaz.

Yönetim kurulunda çatlak sesler olacaktır. özellikle Nihat Özdemir; bir türlü ısınamadım şu süreçteki rolüne, hala anlamış değilim kimin yanında ? ama ben şundan eminim siyasi iktidara daha yakın olsa bile Aziz Başkanı çiğneyip bir karar alamazlar. CAS davasının çekilmesi sadece ve sadece başkanın isteğiyle olur. o da gerekli şartları koyup çeker davayı. o şartlarda bu davanın kapanmasını sağlar, ek olarak gücümüze güç katar. Fenerbahçe korktu çekti değil, UEFA korktu çektirdi olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ne bu davayı çekeriz ne bu divardan gideriz arkadaşlar bu kadar basit

bu haberlerin hepsi yalan dolan

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında bir nevi Fenerbahçe'de bütünlük yok havası da yaratılıyor olabilir. Başkanın içeride olmasıyla dışarıda olması çok fark ettiriyor. Kongrede aday olacak ve şu anki yönetimde olan bazı kişiler yeni yönetimde olmayacaklar.

Kapalı kapılar arkasında ne pazarlıklar dönüyor bilmiyoruz, dengeler nelerdir bilmiyoruz, Aziz Yıldırım başkanımız ama olaylara ne kadar hakim bilmiyoruz ama bildiğim tek bir şey var, CAS davası, Muhammed'in de dediği gibi çekilmez, çekilirse taraftar bunun da hesabını sorar ta ki çekilme sebebi, UEFA'nın bazı şeyleri kabul etmesiyle olana kadar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahce CAS davasini gerimi cekti ?

Listede yokta..

http://www.tas-cas.org/en/infogenera...0-1092-15-1-1/

Mesaj Yetkileri