Sayfa 277 / 1204 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
8,281 ile 8,310 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Galatasaray, Milan Baros ile olan sözleşmesini 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzattığını açıkladı.

Bağlantı

Düzenleme:
    Mükerrer mesaj olmuş

Çok iyi bir haber Galatasaray adına. Yeni bir transfer haberinden daha önemli bence.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Cok iyi bir is yapti Galatasaray..

Quote Originally Posted by hakan769 View Post

Milan Baros ile 2 Yıl Daha

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Milan Baros ile olan sözleşmemiz 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.

Galatasaray AŞ
    Scoutgs 'nin istihbaratları fena

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

aynen adamlar 4 5 gün önce yazdılar milan barosun haberini

adnan sezgin şu anda ntvspor 'da açıklama yapıyor.. acaba kaç kişi girip bakacak çok merak ediyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baros hayırlı olsun diyorum herkese

Quote Originally Posted by metaLwrath View Post
    adnan sezgin şu anda ntvspor 'da açıklama yapıyor..acaba kaç kişi girip bakacak çok merak ediyorum
    +1
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Scoutgs nin haberi doğru çıktı..
    Sırada diğer iki haberininin doğruluğu kaldı ..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by hakan769 View Post

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Milan Baros ile olan sözleşmemiz 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.

Galatasaray AŞ

Bu haber için gelsin:

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Milan Baros sözleşmesinin uzatılması yeni bir transfer olmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rosicky ve Ledesma da açıklansa çok güzel olacak da açıklamıyorlar inadına

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Türk takımlarının alıp alabileceği en iyi oyuncu bana göre Mevlüt Erdinç idi ancak geç kalındı. PSG'de değerini bir hayli katladı. Bu çocuğun milli takımda da sürekli ilk 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Geçen sezon Fransa ligini takip edenler bu düşüncelerime katılacaktır sanırım.

Yeni transferlerden Cana'ya inanılmaz sevindim. Çok beğendiğim bir oyuncuydu, nokta atışı bir transfer olduğu düşüncesiydeyim. Pino'dan ise pek fazla umudum yok. Bana göre ligimiz Fransa liginden daha zor ve Monaco'da düzenli forma şansı bulamayan bir oyuncunun burada parlaması pek mantıklı gelmiyor. Tamam Keita'da biraz gözden düşmüş bir oyuncuydu ancak onun özellikle saha içindeki disiplinsizliğinin buna sebep olduğunu düşünüyorum. Yoksa yetenek olarak, kalite olarak saygı duyulan bir oyuncuydu Fransa'da. Pino konusunda umarım yanılırım.

Elano Man.City'deki gibi oynasın bu taraftar ona tapar. Bir oyuncunun futbolu bu kadar mı değişir. Benim Eriksson zamanındaki Man.City'de izlediğim Elano bambaşkaydı. Orada görev adamı değil, maça ağırlığını koyan bir yıldızdı. O günlere dönerse bizim en büyük transferimiz olur.

Bana göre bizim en büyük sorunumuz Arda. Eskiden sevimli, masum bir yüzü vardı şimdiyse dikkat edin. Arda takımda çok fazla ağırlığını koymaya başladı. Mesela Serdar Özkan'ın gelmesi için "ben çalım atmayı ondan öğrendim" gibi açıklamalarla taa geçen sezondan çalışmalara başladı. Nitekim transfer ettirdi Serdar'ı. Takımda en sevdiğim oyuncuydu ancak artık takıma zarar verdiği düşüncesindeyim. Takımda Rijkaard'a saygı duymayan ve gitmesini isteyen 2 oyuncu var. Biri Servet diğeri de Arda (medyadan takip ettiklerim ışığında kendi düşüncemdir). Bu 2 oyuncu diğer arkadaşlarını da etkileyebilecek ağırlıkları olan isimler. Transferden ziyade önce bu sorunu çözmeliyiz. Çünkü oyuncular teknik direktöre yeterli saygıyı duymadığı sürece o takımın başarılı olma ihtimali çok çok düşüktür. Dikkat edin Rijkaard'da mutsuz. Bu ortamda Messi'de gelse hiçbir şey değişmez.

FM'deki gibi; önce Squad Harmony !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Scoutgs'nin haberleri çıkmaya başladı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Türk takımlarının alıp alabileceği en iyi oyuncu bana göre Mevlüt Erdinç idi ancak geç kalındı. PSG'de değerini bir hayli katladı. Bu çocuğun milli takımda da sürekli ilk 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Geçen sezon Fransa ligini takip edenler bu düşüncelerime katılacaktır sanırım.

Yeni transferlerden Cana'ya inanılmaz sevindim. Çok beğendiğim bir oyuncuydu, nokta atışı bir transfer olduğu düşüncesiydeyim. Pino'dan ise pek fazla umudum yok. Bana göre ligimiz Fransa liginden daha zor ve Monaco'da düzenli forma şansı bulamayan bir oyuncunun burada parlaması pek mantıklı gelmiyor. Tamam Keita'da biraz gözden düşmüş bir oyuncuydu ancak onun özellikle saha içindeki disiplinsizliğinin buna sebep olduğunu düşünüyorum. Yoksa yetenek olarak, kalite olarak saygı duyulan bir oyuncuydu Fransa'da. Pino konusunda umarım yanılırım.

Elano Man.City'deki gibi oynasın bu taraftar ona tapar. Bir oyuncunun futbolu bu kadar mı değişir. Benim Eriksson zamanındaki Man.City'de izlediğim Elano bambaşkaydı. Orada görev adamı değil, maça ağırlığını koyan bir yıldızdı. O günlere dönerse bizim en büyük transferimiz olur.

Bana göre bizim en büyük sorunumuz Arda. Eskiden sevimli, masum bir yüzü vardı şimdiyse dikkat edin. Arda takımda çok fazla ağırlığını koymaya başladı. Mesela Serdar Özkan'ın gelmesi için "ben çalım atmayı ondan öğrendim" gibi açıklamalarla taa geçen sezondan çalışmalara başladı. Nitekim transfer ettirdi Serdar'ı. Takımda en sevdiğim oyuncuydu ancak artık takıma zarar verdiği düşüncesindeyim. Takımda Rijkaard'a saygı duymayan ve gitmesini isteyen 2 oyuncu var. Biri Servet diğeri de Arda (medyadan takip ettiklerim ışığında kendi düşüncemdir). Bu 2 oyuncu diğer arkadaşlarını da etkileyebilecek ağırlıkları olan isimler. Transferden ziyade önce bu sorunu çözmeliyiz. Çünkü oyuncular teknik direktöre yeterli saygıyı duymadığı sürece o takımın başarılı olma ihtimali çok çok düşüktür. Dikkat edin Rijkaard'da mutsuz. Bu ortamda Messi'de gelse hiçbir şey değişmez.

FM'deki gibi; önce Squad Harmony !
    Ben Arda'ya toz kondurmamaya çalışan birisi olarak şu yazını ağzım açık olarak ve hayranlıkla okudum. Düşününce yazdıkların gerçekten çok doğru. Arda inanılmaz yetenekli bir futbolcu. Bütün dünya bu yeteneğinin farkında. Ama ne yazık ki Türk basını Arda'yla uğraşa uğraşa, onun her yaptığını haber yaparak, Arda'yı bir havaya soktu. Hatırlayalım, Arda 2008-2009 senesinde, şu günkü kadar medyaya haber olmuyordu ve performansı da ortadaydı. Rijkaard gelince performansı daha da arttı ve ne olduysa ondan sonra oldu. Bütün basın Arda'ya yüklenmeye başladı ve Arda şuan küçük dağları ben yarattım dercesine dediğin gibi takımda ağırlığını koymuş durumda. Bir kaptan olarak bu durumda bir hata yok, ama gereğinden fazla olması takımı olumsuz yönde etkiler.

Elano konusunda ise onun performansına cidden çok şaşırdım. Hatırlıyorum, FM 2008'de aldığım takımlara ilk transfer etmek istediğim oyuncuydu Elano. Müthiş yetenekli ama içinden oynamak gelmiyor olsa gerek ki oynadığında neler yapabildiğini herkes biliyor. Bu da aldığı paranın garanti para olması nedeniyle sanırım. Ona bir çözüm gelse Rosicky'e gerek kalacağını pek düşünmüyorum. Sorun yine geldi dolaştı asıl yerine geldi. Yönetim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray AŞ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

adamın brezilyada nasıl oynadığını gördük istese arda'dan çok o konuşulur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hani açıklanıyordu bugün 2 transfer ? Adnan sezginindemi kaynağı yalan çıktı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben demiştim adnan uykuluyken söylemiştir diye

Pino'nun sağ üst arka adalesinde yırtık tespit edilmis..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pino'da sakatlanarak gerçek Galatasaray'lı oldu nedir bu Gs'nin sakatlıklardan çektiği

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yırtık mı? Çok kötü oldu çok.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aman aman.Bi de sağlık ekibinin elinden geçer Pino'yu unutun.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ne yapıyorlar bu futbolculara antrenmanlarda anlamak çok güç.Bilerek sakatlanın falan mı diyorlar acaba
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bizim sağlık ekibi 2 haftalık sakatlığı 1 ay yapar ama iyileştirir merak etmeyin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şanssızlık mıdır, oyuncular antremanlarda kıran kırana savaşıyorlar da mı sakatlanıyorlar bir türlü anlam veremiyorum. Pino maçta sakatlandı sanırım maç sonunda durumu pek iyi gözükmüyordu ama aklıma gelmişken söyleyeyim dedim. Buna bir önlem alınması lazım. Sağlık ekibi mümkünse baştan değişsin. Oyuncuların kaslarını yeterince esnetmediği açık ki bu adamlar sakatlanıyorlar. Yoksa yırtık filan kolay kolay olacak şey değil. Kas germeyi başarılı yaptıramıyorlar demek ki bu adamlara bir yerde bir hata var demek ki. Bir transfer de buraya lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Avrupa ligi için listeler sanırım salı günü verilecek.Bu yüzden bugün ya da yarın transferin bitmesi lazım tüm kulüplerde
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Bence GS yeni bir sağlık ekibi bulsun , en büyük transfer o olur .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Bence GS yeni bir sağlık ekibi bulsun , en büyük transfer o olur .
    En doğrusu da bu herhalde Ozzy.Yoksa bu iş böyle olmaz.6 hafta yok şimdi Pino söylenenlere göre.Beklenen transferler olmazsa ligde Serdar Özkan'a kaldık.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İyi de adamın sakatlığı maçta darbeye bağlı.... Yani antremanda sakatlanma gibi bir durum söz konuus değilki. Yani her sezon bu kadar çok sakat vermemiz biraz da şanssızlığımızdan.Yoksa başımızdaki yöneticiler o kadar da saf değil herhalde, eğer sağlık ekibinden kaynaklı olsaydı çoktan değiştirirlerdi...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

nannar'a katılıyorum. bu kadar transfer yapabilen bir kulüp sağlık ekibinde ki açığı mı fark edemeyecek? sezon başında galatasaray'ın yabancı transferlerinde hep sakatlık sorunu vardır, bu artık bağımlılık mı şans mı orasını siz düşünün.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lazio, Hernanes'i almış 5 yıllık sözleşme imzalamış yani Ledesma bizde
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri