Galatasaray, Milan Baros ile olan sözleşmesini 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzattığını açıkladı.
Bağlantı
Düzenleme:
Mükerrer mesaj olmuş
Çok iyi bir haber Galatasaray adına. Yeni bir transfer haberinden daha önemli bence.
Galatasaray, Milan Baros ile olan sözleşmesini 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzattığını açıkladı.
Bağlantı
Düzenleme:
Mükerrer mesaj olmuş
Çok iyi bir haber Galatasaray adına. Yeni bir transfer haberinden daha önemli bence.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Cok iyi bir is yapti Galatasaray..
aynen adamlar 4 5 gün önce yazdılar milan barosun haberini
adnan sezgin şu anda ntvspor 'da açıklama yapıyor.. acaba kaç kişi girip bakacak çok merak ediyorum
Scoutgs nin haberi doğru çıktı..
Sırada diğer iki haberininin doğruluğu kaldı ..
Milan Baros sözleşmesinin uzatılması yeni bir transfer olmuş...
Rosicky ve Ledesma da açıklansa çok güzel olacak da açıklamıyorlar inadına![]()
Türk takımlarının alıp alabileceği en iyi oyuncu bana göre Mevlüt Erdinç idi ancak geç kalındı. PSG'de değerini bir hayli katladı. Bu çocuğun milli takımda da sürekli ilk 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Geçen sezon Fransa ligini takip edenler bu düşüncelerime katılacaktır sanırım.
Yeni transferlerden Cana'ya inanılmaz sevindim. Çok beğendiğim bir oyuncuydu, nokta atışı bir transfer olduğu düşüncesiydeyim. Pino'dan ise pek fazla umudum yok. Bana göre ligimiz Fransa liginden daha zor ve Monaco'da düzenli forma şansı bulamayan bir oyuncunun burada parlaması pek mantıklı gelmiyor. Tamam Keita'da biraz gözden düşmüş bir oyuncuydu ancak onun özellikle saha içindeki disiplinsizliğinin buna sebep olduğunu düşünüyorum. Yoksa yetenek olarak, kalite olarak saygı duyulan bir oyuncuydu Fransa'da. Pino konusunda umarım yanılırım.
Elano Man.City'deki gibi oynasın bu taraftar ona tapar. Bir oyuncunun futbolu bu kadar mı değişir. Benim Eriksson zamanındaki Man.City'de izlediğim Elano bambaşkaydı. Orada görev adamı değil, maça ağırlığını koyan bir yıldızdı. O günlere dönerse bizim en büyük transferimiz olur.
Bana göre bizim en büyük sorunumuz Arda. Eskiden sevimli, masum bir yüzü vardı şimdiyse dikkat edin. Arda takımda çok fazla ağırlığını koymaya başladı. Mesela Serdar Özkan'ın gelmesi için "ben çalım atmayı ondan öğrendim" gibi açıklamalarla taa geçen sezondan çalışmalara başladı. Nitekim transfer ettirdi Serdar'ı. Takımda en sevdiğim oyuncuydu ancak artık takıma zarar verdiği düşüncesindeyim. Takımda Rijkaard'a saygı duymayan ve gitmesini isteyen 2 oyuncu var. Biri Servet diğeri de Arda (medyadan takip ettiklerim ışığında kendi düşüncemdir). Bu 2 oyuncu diğer arkadaşlarını da etkileyebilecek ağırlıkları olan isimler. Transferden ziyade önce bu sorunu çözmeliyiz. Çünkü oyuncular teknik direktöre yeterli saygıyı duymadığı sürece o takımın başarılı olma ihtimali çok çok düşüktür. Dikkat edin Rijkaard'da mutsuz. Bu ortamda Messi'de gelse hiçbir şey değişmez.
FM'deki gibi; önce Squad Harmony !
Scoutgs'nin haberleri çıkmaya başladı![]()
Ben Arda'ya toz kondurmamaya çalışan birisi olarak şu yazını ağzım açık olarak ve hayranlıkla okudum. Düşününce yazdıkların gerçekten çok doğru. Arda inanılmaz yetenekli bir futbolcu. Bütün dünya bu yeteneğinin farkında. Ama ne yazık ki Türk basını Arda'yla uğraşa uğraşa, onun her yaptığını haber yaparak, Arda'yı bir havaya soktu. Hatırlayalım, Arda 2008-2009 senesinde, şu günkü kadar medyaya haber olmuyordu ve performansı da ortadaydı. Rijkaard gelince performansı daha da arttı ve ne olduysa ondan sonra oldu. Bütün basın Arda'ya yüklenmeye başladı ve Arda şuan küçük dağları ben yarattım dercesine dediğin gibi takımda ağırlığını koymuş durumda. Bir kaptan olarak bu durumda bir hata yok, ama gereğinden fazla olması takımı olumsuz yönde etkiler.
Elano konusunda ise onun performansına cidden çok şaşırdım. Hatırlıyorum, FM 2008'de aldığım takımlara ilk transfer etmek istediğim oyuncuydu Elano. Müthiş yetenekli ama içinden oynamak gelmiyor olsa gerek ki oynadığında neler yapabildiğini herkes biliyor. Bu da aldığı paranın garanti para olması nedeniyle sanırım. Ona bir çözüm gelse Rosicky'e gerek kalacağını pek düşünmüyorum. Sorun yine geldi dolaştı asıl yerine geldi. Yönetim...
Milan Baros ile 2 Yıl Daha
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Milan Baros ile olan sözleşmemiz 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.
Galatasaray AŞ
adamın brezilyada nasıl oynadığını gördük istese arda'dan çok o konuşulur.
Hani açıklanıyordu bugün 2 transfer ? Adnan sezginindemi kaynağı yalan çıktı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben demiştim adnan uykuluyken söylemiştir diye![]()
Pino'nun sağ üst arka adalesinde yırtık tespit edilmis..
Pino'da sakatlanarak gerçek Galatasaray'lı oldunedir bu Gs'nin sakatlıklardan çektiği
![]()
Yırtık mı? Çok kötü oldu çok.
Aman aman.Bi de sağlık ekibinin elinden geçer Pino'yu unutun.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ne yapıyorlar bu futbolculara antrenmanlarda anlamak çok güç.Bilerek sakatlanın falan mı diyorlar acaba![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bizim sağlık ekibi 2 haftalık sakatlığı 1 ay yapar ama iyileştirir merak etmeyin![]()
Şanssızlık mıdır, oyuncular antremanlarda kıran kırana savaşıyorlar da mı sakatlanıyorlar bir türlü anlam veremiyorum. Pino maçta sakatlandı sanırım maç sonunda durumu pek iyi gözükmüyordu ama aklıma gelmişken söyleyeyim dedim. Buna bir önlem alınması lazım. Sağlık ekibi mümkünse baştan değişsin. Oyuncuların kaslarını yeterince esnetmediği açık ki bu adamlar sakatlanıyorlar. Yoksa yırtık filan kolay kolay olacak şey değil. Kas germeyi başarılı yaptıramıyorlar demek ki bu adamlara bir yerde bir hata var demek ki. Bir transfer de buraya lazım![]()
Avrupa ligi için listeler sanırım salı günü verilecek.Bu yüzden bugün ya da yarın transferin bitmesi lazım tüm kulüplerde![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bence GS yeni bir sağlık ekibi bulsun , en büyük transfer o olur![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İyi de adamın sakatlığı maçta darbeye bağlı.... Yani antremanda sakatlanma gibi bir durum söz konuus değilki. Yani her sezon bu kadar çok sakat vermemiz biraz da şanssızlığımızdan.Yoksa başımızdaki yöneticiler o kadar da saf değil herhalde, eğer sağlık ekibinden kaynaklı olsaydı çoktan değiştirirlerdi...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
nannar'a katılıyorum. bu kadar transfer yapabilen bir kulüp sağlık ekibinde ki açığı mı fark edemeyecek? sezon başında galatasaray'ın yabancı transferlerinde hep sakatlık sorunu vardır, bu artık bağımlılık mı şans mı orasını siz düşünün.
Lazio, Hernanes'i almış 5 yıllık sözleşme imzalamışyani Ledesma bizde
![]()
Screw you guys, I'm goin' home