keirrison'u ilk fm'de duydum sonra maçlarını izledim kumaşı iyi barceLona'da oynayamayacağını sanmıyorum çatır çatır oynar iyi topçu ama fm alamazsak yazık olur ama kiralıyabiliriz![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Real'in yeni yıldızı Kaka, eflatun-beyazlıları seçmesinde yatan en önemli faktörün tarih olduğunu belirtti.
News of the World'e konuşan yıldız oyuncu, "Manchester City'nin teklifi karşısında kafam karışmıştı. Ancak City'nin gelecek planları hala proje aşamasında ve projelerde daha ne kadar yatırım yapmanız gerekeceğini bilemezsiniz. Küçük takımların para harcayarak büyümeye çalıştıklarına tanık oluyoruz. Ama kulübün sahibinin ödeneği kesmesi veya ekonomik sebepler nedeniyle bu yatırımın durması felaketle sonuçlanabiliyor" dedi.
Yeni kulübü Real Madrid'in köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten Kaka şunları söyledi: "La Liga ve Premier Lig arasındaki fark benim için önemli değildi. Real her zaman büyük bir kulüp olacak. Kimse onlardan tarihini ve dokuz Avrupa Kupası'nı geri alamaz."
Barcelona başkanı Joan Laporta, Kamerunlu oyuncuları Samuel Eto’o için Manchester City’den astronomik bir teklif aldıklarını ifade etti.
Sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu golcünün, Barcelona’daki geleceği uzun süredir soru işaretleri içeriyordu. Eto’o’nun yeni sözleşme görüşmelerinde isteksiz tavırlar sergilemesi, oyuncunun Katalan ekibinden ayrılmak istediği yönünde yorumlanıyordu.
Sky Sport News’a oyuncunun transferi hakkında çarpıcı açıklamalar yapan Laporta, “Manchester City’den aldığımız teklifle, Eto’o dünyanın en pahalı oyuncusu olabilir” dedi.
Daha önce de Kamerunlu oyuncuyu kadrolarında tutmak için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Laporta, oyuncunun seçimlerine ve kararlarına sonuna kadar saygı duyacaklarını da sözlerine ekledi.
Manchester City’nin geri çevrilmesi neredeyse imkânsız bir teklifle kapılarını çaldığını belirten Laporta, “Teklifin gündeme bomba gibi düşeceğine inanıyorum. Eto’o da kalmak istediğini söylüyor. Ama gelen teklifi reddetmek çok zor. Eğer gitmek isterse, takıma bir takviye yapmamız gerekecektir” dedi.
Goal
Guardiola onu kadroda düşünmüyor, Eto'o nun Guardiola ile görüşmesi yeterli olacaktır zaten. Kendisini kadroda düşünmediğini söylerse kolaylaşabilir transfer.
Bu durumda Barcelona'nın yolu belli oluyor. Eto'o'yu satıp ondan gelen para ile Ibrahimovic veya David Villa'dan birini alırlar bu durumda.
Niyetleri var zaten satsınlar . . .
eto'o gibi bir süperstarın m.city gibi alt düzey bir kulüpte futbol oynayabilecek olması ihtimali canımı sıkıyor.
ama olurda eto'o satılırsa, ibrahimovic barca'ya gelecektir büyük ihtimalle.
Robinho-Eto'o süper olur City için.
Dünyanın en pahalı transferi olcaksa 100M€ ya yakın bişeydir en azından 95tir 70 Ibrahimovic e verse geri kalır 25-30M€, 15M€ da Keirrison'a tekLif yapmşLar geri kalır 10-15M€ onuda ya Unicef'e bağışLarlar yada kendiLerine kullanırLar![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Citynin böyle birşey yapmasına ne gerek vardı ki 50 milyon euro teklif yapsa da kabul ederdi bence barça.Zaten Eto'o kadroda düşünülmüyor.
Dün Güney Afrika karşısında attığı iki golle İspanya Milli Takımı'nı üçüncülüğe taşıyan isim olan Güiza, İspanya'ya dönmek istediğini açıkladı. Golcü oyuncu gol sevinçlerini paylaştığı Valencia kaptanı Marchena'nın kendisini Valencia'ya götüreceğini umduğunu belirtti.
Dün Güney Afrika karşısında oynadıkları Konfederasyon Kupası üçüncülük karşılaşmasında attığı iki golle takımının kurtarıcısı olan Dani Güiza, sonunda transferiyle ilgili suskunluğunu bozdu ve İspanya'ya dönmek istediğini açıkladı.
Maç sonrasında İspanya'nın EFE Ajansı'na konuşan Güiza, gollerinden sonra yedek kulübesinde oturan Valencia kaptanı Marchena'ya koşmasının nedenini şu sözlerle açıkladı: "En yakın zamnda İspanya'ya dönmek istiyorum. Marchena'nın da Valencia'ya gitmeme yardımcı olacağını umuyorum."
"Üçüncülüğü hakettik"
İspanya Milli Takımı'yla üçüncülüğü hakettiklerini belirten Güiza, "Skor böyle olmayabilirdi ama üçüncülüğü hakeden taraf bizdik. Burada edindiğimiz deneyimler gelecek sezon Dünya Kupası'nda bize çok fayda sağlayaca" dedi.
Goal
Nouma bizi diskoya götür gibi olmuş
Ben bi yere gideceğini zannetmiyorum bu sene için Güiza'nın ..
Valencia'nın içinde bulunduğu bu kötü finansal durum içerisinde Güiza'yı alabileceğini zannetmiyorum![]()
Ya bi tutturulmuş Valencia'nın kötü durumu falanda filanda. Liverpool'da batmak üzereydi 20 milyon euroya Glen Johnson'ı aldılar. Geçiniz bunları Valencia almak isterse alır.
D.Villa'yı satmadan Valencia yüksek bonservisli hiçbir oyuncuyu transfer edemez. Ekonomik krizdeler, Güiza'nın bonservisini ve maaşını ödeyemezler.
Xavi’ye göre önümüzdeki sezon Barcelona yine üç kupayı hedefliyor. İspanyol yıldız takımının Ronaldo'yu transfer etmediğini çünkü kendisine yer olmadığını da dile getirdi.
Xavi, FIFA Konfederasyon Kupası bronz madalyasını kazanmasının ardından bir talili hak ediyor, ama futbolu birkaç haftalığına bırakmadan önce Barcelonalı oyun kurucu ezeli rakipleri Real Madrid’i üç kupayı da alacakları konusunda uyardı.
Yıldız oyuncu ezeli rakipleri Real Madrid ve flaş transferi Cristiano Ronaldo hakkında konuştu. Xavi, “Dünyanın en iyi oyuncusu Lionel Messi. Biz ayrıca Andres Iniesta, Thierry Henry ve Samuel Eto’o‘ya sahibiz, bu büyük bir lüks ve her şeyi yapabiliriz. Ronaldo’yu burada istemiyorum. Barça’da magazin dergilerini dolduran oyunculara yer yok. Biz sıkı çalışan, ciddi sporcularız, ama o kontrol edilemez” dedi.
Sport’a konuşan Xavi, “Biz çok özel bir yerdeyiz. Barcelona çok iyi durumda ve gelecek sezon biz çok üst düzey bir mücale vereceğiz” dedi.
Xavi, “Beklediğimizden daha çok kupa kazandık, çünkü geçen sezon çok çok iyiydik. Üç kupa ile ödüllendirildik, bu bizi çok mutlu etti. Kazanmaya devam etme isteğimiz çok fazla. Kadromuz hem mental hem fiziki olarak çok iyi durumda, tekrar üç kupayı da kazanmamız sürpriz olmaz. Bu artık bir rüya değil, her ne kadar çok zor olacağini bilsem de bu daha önce yapıldı, belki de gelecek sefer altı kupa kazanırız” diye sözlerine devam etti.
Çok ağır konuşmuş Xavi![]()
david villanından güiza giderse zaten çok sönük kalır.böyle bir transfer yapacağını sanmıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edt:david villanın ardından
Last edited by Lionel Andres Messi : 29.Haziran.2009 at 17:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
eto'o kabul ederse barcelona eto'o yu 30 milyon euroya satacak.
eto'o ile pep arasında tartışmalar olmuştu ve sezon sonu eto'onun sözleşmesi bitecek.
eto'o cityden 9 milyon euro alacak yıllık,eğer kabule derse.
eto yu satmaları hata olur. ama ayrılmak istiyor diyosunuz. eto o villadan daha dayanıklı, daha gole yakın, hava hakimiyeti daha yükek. bence barcanın sisteminde villadan çok eto iş yapar. barca eto yu satarsa büyük güç kaybeder tabi iboyu almazlarsa ..
Eto'o'ya rekor teklif: Haftada 250.000 pound!
Manchester City Samuel Eto'ya rekor bir teklif yaptı. Haftada 250.000 sterlin...
Yazete Özel
Eğer transfer gerçekleşirse futbolcu yılda 13 milyon pound kazanmış olacak.
Barça başkanı Joan Laporta, Eto'ya gelen teklifi doğruladı ve rekor oyuncunun rekor bir teklif alarak fikrini değiştirebileceğini söyledi.
Eto'a her ne kadar Barcelona'da kalmak istesede bu teklifi reddetmesi imkansız gibi görünüyor.
28 yaşındaki Eto geçen sezon 34 gol atarken bu sene Şampiyonlar Ligi finalinde de gol kaydetmişti.
Barcelona ile bir yıllık mukavelesi olan oyuncudan yararlanmak isteyen yöneticiler bu Manchester City'nin teklifini değerlendirmek istiyor.
Bu transfer gerçekleştiği takdirde Eto'o Cristiano Ronaldo'dan fazla kazanıyor olacak.
Tek dilegim bonservis fiyati 80 milyon sterlini gecsinde su Ronaldo dunyanin en pahali oyuncusu olmasin![]()
Gerçekleşirse Pes te alınabilecek takımlar arasına City de girer.![]()
Gerçekleşir inşallah![]()
Sert ve doğru konuşmuş..
Ağzına Sağlık Xavi Doğru Söylemişsin
Ronaldo’yu burada istemiyorum. Barça’da magazin dergilerini dolduran oyunculara yer yok. Biz sıkı çalışan, ciddi sporcularız, ama o kontrol edilemez” dedi.
en çok burasına bayıldım bravo xavi ye.
Gereksiz açıklama.Barcadada kim röportaj yapsa madride ronaldoya kakaya sallıyor.