Sayfa 277 / 447 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
8,281 ile 8,310 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Şampiyon olması halinde ancak kalabilir.Aziz Yıldırım hüküm giyerse yine kalamaz.
    Şampiyon da oluruz çok büyük olasılıkla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Aykut Kocaman kalmasa bile şart olmalı bu durum. En basitinden takım arkadaşlarıyla saha içi ve dışında daha rahat anlaşırlar.
    Aynen öyle. Fikir güzel ama Aykut Kocaman yerine yabancı bir hoca gelir bence. Ve bu plan devre dışı kalır.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Limasol'un teknik direktörü kovulmuş.. Umarım bize olumsuz yansımaz bu yeni hoca..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aynen öyle. Fikir güzel ama Aykut Kocaman yerine yabancı bir hoca gelir bence. Ve bu plan devre dışı kalır.
    Fİkir güzel de uygulanabilirliği çok düşük bana göre.Haberin tamamında oyuncuların sözleşmesine türkçe öğrenemezse para cezası ve daha sonrasında sözleşmesinin fesh edileceği gibi detaylar var.
    Gelen adama türkçe dersi aldırırsın bu gereklidir.Ama sözleşmesine türkçeyi 6 ayda öğrenemezsen kovulursun gibi madde koymak ya da öğrenemedi diye para cezası kesmek bana göre çok saçma.
    Ayrıca oyuncu da çekinceyle yaklaşacaktır bu sözleşmeye.
    Ki uygunalamaz yine diyorum Sow geldi takır takır gol atıyor 6 ay geçti 8 ay geçti konuşamıyor diye adama ceza kesip sözleşme mi fesh edeceksin.
    Hayır elbette..
    Ya haber yalan ya da rastgele ortaya atılmış bir fikir..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence eğer böyle bir şey yapılırsa çok mutlu olurum çünkü bana senelerce bu ülkede oynayıp türkçe bilmeyen yabancı oyuncu görmek sinir ediyor.Seni dilini kültürünü önemsemiyorum der gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

22 Eylül 2012

24 Ekim 2012

Hayırlısı be gülüm istediğin zamaaan olsun
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok eleştiri gördüm de "takım biraz daha oturacaktır" ve "çok daha iyi olacağız"ı aynı şey sanacak kadar gözü karartan eleştiri görmedim. Son maçlarda rezaletiz ya zaten her maç ayrı bahane.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Henüz 1,5 ay geçmemiş olmasına rağmen görüşler değişmeye başlamadı mı oynanan futbolla ilgili? Gladbach, Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında daha umut vaadeden bir takım izledim ben daha önceki maçlara göre. Bursaspor maçı çok iyi olmayabilir. Ama diğer ikisinin devamı olduğu için ekledim. Onca eksiğe rağmen Bursaspor maçında da verilen mücadele, Gladbach maçından itibaren süregelen durumla birlikte düşününce beni memnun ediyor açıkçası. Takım şu anda daha oturmuş durumda. Bu istikrar devam ederse, devre arası kampını da düşünürsek, ikinci yarı daha iyi olacağız bence de.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Henüz 1,5 ay geçmemiş olmasına rağmen görüşler değişmeye başlamadı mı oynanan futbolla ilgili? Gladbach, Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında daha umut vaadeden bir takım izledim ben daha önceki maçlara göre. Bursaspor maçı çok iyi olmayabilir. Ama diğer ikisinin devamı olduğu için ekledim. Onca eksiğe rağmen Bursaspor maçında da verilen mücadele, Gladbach maçından itibaren süregelen durumla birlikte düşününce beni memnun ediyor açıkçası. Takım şu anda daha oturmuş durumda. Bu istikrar devam ederse, devre arası kampını da düşünürsek, ikinci yarı daha iyi olacağız bence de.
    Kaldı ki hocanın bu dedikleri tutmayabilirdi de ama güya kendi kendini yalanlıyor hissini vermek çok saçma.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Millet Aykut Kocaman'a saldiricak yer ariyor yahu, komedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kimseye kendi kendini yalanlıyor hissini vermiyorum güzel kardeşim, Hocanın geldiğindendir dile getirdiği geçmeyen zaman kavramını dile getirdim, ne zamanmış ki bu böyle 3 senedir bir takım bir sistem oturtamaz. Daum efendi de böyle bir huy vardı. Sürekli hatalarımızdan ders çıkaracaz derdi. Takımı ÖSS'ye SBS'ye koysan çıkarılan derslerle Türkiye derecesi yapardı yemin ederim : )

@di canio

Fenerbahçe maç kazanır elbet, şampiyonluğa da oynar, kupaya da. İlk 11 değeri 120 milyon €'yu bulan bir takımdan bahsediyoruz. Benim takımımın hocası 1-1 devam eden bir maçta oyuncular sahada yorgunluktan tel tel dökülürken, maçı kazanmak adına yapacağı hamleyi 89. dakikada zaman geçirmeye yönelik yapıyorsa "Auvv takımım 1 ayda ne değişmiş bea" diyemem. Çünkü kafa hala aynı kafa. Bu senaryoyu geçen senede gördük geçen yazda geçen ayda...Ne diyelim inş hocamız haklı çıkar ve bizi yanıltır, başka temenni edeceğimiz bir şey yok (:
    ...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Kimseye kendi kendini yalanlıyor hissini vermiyorum güzel kardeşim, Hocanın geldiğindendir dile getirdiği geçmeyen zaman kavramını dile getirdim, ne zamanmış ki bu böyle 3 senedir bir takım bir sistem oturtamaz. Daum efendi de böyle bir huy vardı. Sürekli hatalarımızdan ders çıkaracaz derdi. Takımı ÖSS'ye SBS'ye koysan çıkarılan derslerle Türkiye derecesi yapardı yemin ederim : )

@di canio

Fenerbahçe maç kazanır elbet, şampiyonluğa da oynar, kupaya da. İlk 11 değeri 120 milyon €'yu bulan bir takımdan bahsediyoruz. Benim takımımın hocası 1-1 devam eden bir maçta oyuncular sahada yorgunluktan tel tel dökülürken, maçı kazanmak adına yapacağı hamleyi 89. dakikada zaman geçirmeye yönelik yapıyorsa "Auvv takımım 1 ayda ne değişmiş bea" diyemem. Çünkü kafa hala aynı kafa. Bu senaryoyu geçen senede gördük geçen yazda geçen ayda...Ne diyelim inş hocamız haklı çıkar ve bizi yanıltır, başka temenni edeceğimiz bir şey yok (:
    3 senedir aynı takımla mı çalışıyor da sistem oturtamadı acaba? İlk sene beraber çalıştığı oyuncularından önemli isimler geçen sezon ayrıldı takımdan. Mali sıkıntılar doğrultusunda yamalar yapıldı, yeni transferler geldi. Bu sezon yeniden, baştan başlıyor, eğer bir sistem ya da takımı oturtmaya çalışıyorsa. Bunu da gözardı etmemek gerek.

Ben maç ya da kupa kazanmasından bahsetmedim. Ortaya koydukları mücadele gözle görülür derecede. Banko oynayan 5 oyuncusundan eksik geldiği deplasmanda, tel tel döküldüğünü düşündüğümüz isimlerin sezon başından beri oynamayan oyunculardan daha faydalı olacağını düşünmüş olabilir. O oyuncuların fiziksel ve zihinsel durumlarını hepimizden iyi biliyordur sanırım. Kaldı ki oyuncu değiştirmek için maç sonunu beklemedi, devre arasında ilk değişikliğini yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@di canio

Evet devre arasında ilk yarının yıldızı, sahada görünen ilk isimlerden biri ve golün mimarı olan Krasic'in yerine, formsuz ve fiziksel olarak kötü durumda olan Stoch'u oyuna alarak kendi ayağına sıktı diyecem ama neyse hocanın tercihleri bunlar.

Evet 3 maçtır ortaya koyulan bir mücadele var ama keşke bu kadar para akıtılan takımın mücadele etmesi için Başkanın soyunma odasını basmasına, takımın kaptanın kovulmasına, oyunculara göz dağı verilmesine gerek kalınmasaydı. Takımın mücadele etmesi için illa Azizsilin mi devreye girecek ? diye kendine soramadan edemiyor insan.
    ...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Krasic'in maçtaki durumu neydi onu biliyor muyuz? Belki bir sorunu vardı. Belki de istediklerini yerine getiremedi. Formsuz olduğu doğru ama fiziksel olarak bence Krasic'ten daha iyi Stoch. Ama onu yine formsuz olduğu dönemde oynatmayınca eleştirilen de Aykut Kocaman. Aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık yani. Krasic'in çıkmasını gerektiren bir durum varsa, o kulübeden onun yerine oyuna alınabilecek tek isim Stoch'tu maalesef.

Keşke gerek kalınmasaydı dediğin gibi ama gerekiyormuş demek ki ve oldu. Bundan sonra keşkelerle avunmak yerine geleceğe bakmak daha doğru bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kafa aynı kafa.. 3 yıl da geçse 5 yıl da geçse aynı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Krasic maçın en iyilerindendi diyen adam ya maçı izlememiştir ya yalan konuşuyordur. Krasic dökülüyordu resmen,Stoch girdi o da döküldü ama en azından kötü oynayan oyuncuyu 45'te değiştirdi hoca.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım ile Fikret Orman, ‘tarihi bir anlaşma’ için biraraya geldi. İkili, ön protokol yaparak önümüzdeki sezon İnönü Stadı’nın yıkılacak olması nedeniyle Beşiktaş’ın maçlarını Şükrü Saracoğlu’nda oynamasına karar verdi.

http://spor.haberturk.com/futbol/hab...tarihi-anlasma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aziz Yıldırım'ın durumu önemli yani başkanlığı düşerse protokol falan yalan olur. Bana kalırsa İnönü'de yıkılmaz zaten.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aziz Yıldırım ile Fikret Orman, ‘tarihi bir anlaşma’ için biraraya geldi. İkili, ön protokol yaparak önümüzdeki sezon İnönü Stadı’nın yıkılacak olması nedeniyle Beşiktaş’ın maçlarını Şükrü Saracoğlu’nda oynamasına karar verdi.

http://spor.haberturk.com/futbol/hab...tarihi-anlasma
    Sayın Orman'ın, kendi kulüplerine ait yeni stadyum projelerine dair fikir edinmek adına, 20 Ekim 2012 Cumartesi günkü stat ziyaretine paralel olarak, niyet okuma güdüsüyle hazırlanan haber, gerçekleri yansıtmamaktadır.

Bu vesileyle, Başkanımız ile Sayın Orman arasında bu yönde herhangi bir görüşme yapılmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=31394

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Zaten muhabirlerinin Stada bile alınmadığı bir kurumun haberine itimat etmek bile çok mantıklı değildi..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

En azılı Aziz Yıldırım ve A.Kocaman destekçilerinden Gürcan Bilgiç de Kocaman'ın Fenerbahçe hocası olduğunu anlayamadığına değinmiş.

http://www.sporyazarlari.com/ffutbol...mi/499581.aspx

Nesil
    2006

Bu gün bloğumda paylaştığım yazı:

Geçen sezon sonu yaşanan dram, bu sezona beş maçlık ceza ile başlamamıza sebep oldu. Aslında ceza demekte yanlış olur, dün kadın taraftarlarımız: "Biz ceza değiliz" dedi. Kesinlikle haklılar. Tribünleri güzelleştiren olgulardır kadın ve çocuklar. Onlarla daha renkli tribünler oluyor. Evinden daha huzurlu bir ortamda maç seyretmene sebep oluyorlar.

Dile kolay tam tamına beş maç ceza almıştık. Dün gece itibari ile bu cezamız bitti. Kadın taraftarlar derbi olsun olmasın stadımızı doldurmuş, çubuklu forma giyenlere sahip çıkmışlardı. Ama onları bu takım ne kadar mutlu edebildi. Ne verebildi. Oraya gelenler tek istediği eve zafer şarkıları ile dönmek, kendilerine verilen bu kutsal görevi zafer ile taçlandırmaktı. Olmadı, olamadı.

Türk Futbol tarihimizin en büyük eleştirilerini yaşadığımız sezondayız. Açık ve net, bu sezona kadın taraftarlarımızın desteği ile başladık; onlar üstlerine düşenleri fazlası ile yaptılar. Ama teknik heyet, başkanından futbolcusuna kadar bu formanın ağırlığını taşıyamadılar. Başaramadılar. Artık bu takım için bazı isimlerin istifa vakti gelmiştir, geçiyordur. Bu takım artık bir gün daha kaybetmemeli. Yeni kan, yeni idealler ve yep yeni bir sistem bu takımı kurtaracak tek olgudur. En azından sizi yalnız bırakmayan o kadın ve çocuk taraftarlarımız için bir düşünün. Hepimiz Fenerbahçe sevdalısıyız; ama unutmamak gerekir sevdaya sahip çıkmak isterken diğer sevdalıları öldürmeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

”UEFA Avrupa Ligi’nde zirveye kadar çıkmak istiyoruz” Aziz Yıldırım

Zico gönderilme nedeni "BENİM İÇİN TÜRKİYE ÖNEMLİ AVRUPA DEĞİL" SENE 2012 "AVRUPA'DA SONUNA KADAR GİTMEK İSTİYORUZ....5 sene'de ne değişti ? Dur söyleyim..Aykut'la takıma müdahale edebiliyorsun ama Daum,zico,aragone'te müdahale edemiyordun o yüzden !

Denize düşen yılana sarılır !
    Last edited by petrol_fb12 : 30.Ekim.2012 at 17:39

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Doğum günü imiş sevgili başkanımızın bugün..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    11

Paylaşmak istedim...

İSTATİSTİK: Başarısız (!), korkak (!) Aykut Kocaman döneminde 3 büyüklerin puan tablosu: Fenerbahçe 163 puan, Galatasaray 141 puan, Beşiktaş 121 puan.

Başarısız ve savunma futbolu oynatan (!) Kocaman döneminde Fenerbahçe 156, hücum oynayan GS 132, BJK ise 119 gol atmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde toplam 4 kupanın 2 tanesi alınmış... 3'üncüsü ise son maçta kaçmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe 42 maç kendi sahasında yenilmemiş.

Fenerbahçe, Başarısız (!) Aykut Kocaman yönetiminde çıktığı 20 derbi maçında sadece 3 kez rakiplerine mağlup olmuştur.

Yaratılan algılar ve gerçekler birbirinden ne kadar farklı değil mi?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Ya yapmayın nolur maç izlerken zevk alıyor musunuz? 1-0 1-0 gittiğimiz maçlarda hadi maç bitse de gitsek havasına girmiyo musunuz? Tatmin ediyor mu sizi elin dandirik takımlarına 65. dakkaya kadar berbat bir futbol oynayıp kaçırdıkları 50 tane golden sonra 1 gol atıp adamların dağılmasını fırsat bilerek yendiğimiz 4-0 maçlar?

Hiç mi rahatsız etmiyor Galatasaray'a bu kadar ezik oynamamız, LİMASSOL diye bir takıma 1 puanı razı şekilde gitmemiz? Bu kadar korkak futbol, Cristian Topal Selçuk orta sahası hiç mi rahatsız etmiyor?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mesele alınan galibiyetler değil zaten. Aylardır bunu konuşuyoruz Fenerbahçe kazansa bile taraflı tarafsız herkes maçtan sıkılıyor. Fenerbahçe'ye yakışmayan şekilde oynatıyor takımı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bende söylediklerinizden farklı düşünmüyorum zaten.Tek eksik güzel futbol.Son şampiyon olduğumuz yıl kayseri deplasmanı aklıma geliyor mesela yada Kadıköy'de 90+'da Santos'la gol bulup yendiğimiz Antep maçındaki mücadele.Olabiliyor demek ki.Hoca aynı hoca, takım üzerine çok daah fazla koymuş.Şimdi neden?Dün silinen bir mesajım vardı, orda da belirtmiştim; eğer futbolcuların Aykut Hocaya karşı kırgınlıkları varsa ve onu istemedikleri için takım bu hallerdeyse zaten Aykut hocanın bırakması uzun sürmez.Açıkçası takım bir ivme kazanmazsa ki zor görünüyor; ben bu sürecin çokda uzak olmadığını düşünüyorum.

Yabancı oyuncularımız Türkçe dersinde:

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Antalyaspor macindan sonra A.Yildirim'in evine giden FB taraftarlari evin önüne "I Love You Alex" yazdilar

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Resimdeki yola bakınca bu yolun Aziz Yıldırım'ın evine giden yol olduğuna inanası gelmiyor insanın. Bence bambaşka bir yere yazılmış, bu şekilde haber yapılmış.

Mesaj Yetkileri