Sayfa 278 / 896 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
8,311 ile 8,340 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Daum'dan kesin olarak kurtulduk ..
    Çok şükür. Şimdi sıra transferde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman, İngilteredeki sistem gibi Manager olarak takımın başına geçecek deniyor.

Sportif Direkötürlükten ve Teknik Direktörlükten farkı nedir bu sistemin?
    Fm'deki gibimi olacak (=

Bildiğim kadarıyla futbol şubesinde tek patron o olacak.Yani futbol takımı ile ilgili herşeye o karar verecek.Transferler,oyuncuların yıllık ücretler,vb. gibi.Aykut Kocaman'ın takımın başına gelmesindeki en uygun karar bir tek bu olabilirdi.Yalnız teknil direktör olarak gelseydi Rıdvan Dilmen,Oğuz Çetin'in harcandığı gibi Aykut Kocaman'da harcanırdı diye düşünüyorum.Böyle gelmesi daha iyi olacak.Aykut Kocaman'ın patronu olduğu bir futbol şubesi Fenerbahçe'nin geleceğidir.

Tek eksi şu olabilir.Yıldız futbolcular Fenerbahçe'ye gelirken tanınmamış bir teknik direktöre önyargıyla bakabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fatih Terim'in bir ara Galatasaray'da yaptığı 30 tane yabancı aldığı dönemde olduğu gibi olur, tüm yetki Aykut Kocaman'da olur, yönetim sezon başı bütçeyi belirler, Kocaman o bütçeye göre oyuncularla anlaşır. Oyuncunun alacağı maaşı bile yöneticiler değil Aykut Kocaman belirler.

Bu görevi yapabilir mi? Aykut Kocaman yapar ama ekibini çok iyi kurmalı, Fatih Terim dengeyi kuramamıştı ve bir sürü gelen giden oyuncu olmuştu. Hem işin idari kısmını yürütecek hem de sportif kısmını yürütecek yardımcılarını çok iyi seçmeli, iyi bir ekip olmalı. O zaman bu işi başarıyla yapar.

Taraftarın desteği sonsuz olacak yönetim de tüm yetkiyi kendisine verirse, üzerinde başarısız olursam baskısı olmazsa ki bu kadar yetkiyle gelirse mutlaka bu baskı olur, tüm yetkiyi şimdi ona vermek tehlikeli de olabilir.

Aykut Kocaman kolay harcanmamalı, bu takımda uzun yıllar hizmet vermeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Bildiğim kadarıyla futbol şubesinde tek patron o olacak.Yani futbol takımı ile ilgili herşeye o karar verecek.Transferler,oyuncuların yıllık ücretler,vb. gibi.Aykut Kocaman'ın takımın başına gelmesindeki en uygun karar bir tek bu olabilirdi.Yalnız teknil direktör olarak gelseydi Rıdvan Dilmen,Oğuz Çetin'in harcandığı gibi Aykut Kocaman'da harcanırdı diye düşünüyorum.Böyle gelmesi daha iyi olacak.Aykut Kocaman'ın patronu olduğu bir futbol şubesi Fenerbahçe'nin geleceğidir.

Tek eksi şu olabilir.Yıldız futbolcular Fenerbahçe'ye gelirken tanınmamış bir teknik direktöre önyargıyla bakabilirler.
    Şu yönden avantajı olabilir, Aykut Kocaman kalkıp oyuncu ile anlaşmaya giderse, onu nasıl kullanacağını, ondan neler bekleyeceğini direk söyler. Yöneticilerin resmiliğindense hocanın bu transferlerde olması oyuncuyu etkileyebilir.

Gelecek oyuncular konusunda takımın başında dünya çapında tanınan birisinin kesinlikle faydası olur ama telefondan ya da aracılarla değil de takımı kuracak kişinni direk oyuncu ile görüşmesi de olumlu etkiler.

Zaten her transfere kendisi gitmez, yöneticilerin de içinde bulunduğu bir ekip kurulur, yeni sezon hazırlıkları başlamadan açıklama yapılacaktır.

Büyük çoğunluk gibi Aykut Kocaman'ın sadece teknik direktör olup harcanmasını istemiyorum ben de.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aykut kocaman'ın tek dezavantajı, avrupa'da hoca olarak fazla tanınmaması olacak. bu da iyi oyuncuların 2 kez değil 4 kez düşünmesine sebep olacak.
    (/s)

Ben biraz da şöyle düşünüyorum aslında.Aykut Kocaman'ın gelmesinden sonra altyapıdan A takıma kadar belli bir sistemimiz olsun.Altyapıda oyunculara buna göre eğitim verelim,A takıma çıktıklarında da çabuk adapte olmuş olurlar.Ayrıca Dünya üzerinde geniş bir scout sistemi yerleştirebiliriz.Mesela eski futbolcularımız bu scout sisteminde çalışabilir.Roberto Carlos,Pierre Van Hooijdonk,Milan Rapaic,Uche,Kennet Anderson ve gibi eski oyuncularımızla bu konu ile ilgili çalışabiliriz.Yeni yabancı kontenjanı buna uygun olacak çünkü.

Aykut Kocaman ile birlikte sahada oynayacağımız futbolun olumlu olacağından şüphem yok.Sonuçta Ankaraspor gibi bir takımla zirveye oynuyordu,o yıl herkes Ankaraspor'un ne kadar iyi bir futbol oynadığını konuşuyordu.Fenerbahçe'nin hızlı ve tempolu bir futbol oynayacağını düşünüyorum Aykut Kocaman ile birlikte.

Ama önemli olan işin idari kısmı olacak.Aykut Kocaman teknik kadroda ve transfer komitesinde çalışacak isimleri iyi belirlemeli.Üzerinde bir baskı olacağını söyleyebiliriz ama Fatih Terimin yaptığı hataları yapacağını düşünmüyorum Aykut Kocaman'ın.Sonuçta çok önemli birşey var.Aykut Kocaman'ın vizyonunun geniş olması ve başarıya aç olması Fenerbahçe'nin en büyük artısı olacaktır.

Bunun yanında geçen sene sportif direktör olarak pek fazla göz önünde olmasa da medyaya karşı duruşunu beğendim ben Aykut Kocaman'ın.Tabi resmen açıklandıktan sonra yine polemikler olacaktır,sportif direktörlük=yedek teknik direktörlük muhabbetleri ama burada en önemli görev bizlere düşüyor Aykut Kocaman'a sonuna kadar destek vermemiz lazım,sırf bunun için ilk Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı kapalı gişe oynanmalı Kadıköy'de.

Ayrıca söyleyebilirim ki,bu sene Şampiyon olmamamıza razıyım,yeter ki Aykut Kocaman uzun yıllar Fenerbahçe futbol takımı için çalışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gönül ister ki 10 sene bu takımın başında kalsın Aykut Kocaman. Tabi takım yöneticiliği konusunda referans aldığımız zor şartlarda İstanbulspor'u kümede güzel oyunla tutması, Konyaspor ve Ankaraspor'da pozitif futbol oynatmış olması. Bunlara bakarak iyi olacağını düşünüyoruz, inşallah bizleri yanıltmaz.

Aykut Kocaman'a eğer şampiyon yapamazsa dahi takımda kalacağı güveni verilirse, taraftar ne kadar desteklese, arkasında dursa da yönetimden aynı desteği göremeyince hep sıkıntı olur. Aziz Yıldırım da bizim gibi düşünür ve ona güvenirse, kolay kolay harcanmaz, medya kesinlikle üzerine gelecek, orası belli ama tam destekle bunu atlatır.

Sadece teknik direktör olmasın, kaç defa yazdım bilmiyorum ama sadece teknik direktör olursa, ilk başarısızlıkta hemen gönderilir, başarısız olsa da güvenilip, uzun yıllar kalmasının isteneceğini sanmam en fazla Aragones'te olduğu gibi 1 sezon dayanılır, 2. şans verilmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Krasic Juventus'u istiyor

25 Haziran 2010 16:13 | NTVSpor.net
    Fenerbahçe'nin gündeminde olan Miroslaw Krasic'in menajeri, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Sırp oyuncunun gönlünün Juventus'tan yana olduğunu söyledi.

CSKA Moskova'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Miroslaw Krasic, transfer piyasasının gündeminden düşmemeye devam ediyor.
    Fenerbahçe'nin talip olduğu oyuncuyla Juventus'unda ilgilendiği biliniyordu. Ancak son anda Manchester City'nin de devreye girmesiyle transfer iyice kızıştı. İtalyan devinin 15 milyon euroluk transfer teklifini reddeden CSKA, Manchester City ile flört halinde.
    Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Sırp yıldızın menajeri Mladen Naletillic, oyuncunun gönlünün Juventus'ta olduğunu söyledi.
    Naletillic " Şuan da hiçbir şey belli değil. CSKA'nın fiyat arttırmasından sonra transfer iyice zora girdi. Ancak Krasic gerçekten Juventus'ta oynamak istiyor ve onların ilgisi devam ettiği sürece başka bir takımda oynamayı düşünmüyor " şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yavv nereye giderse gitsin. Sıktı artık Krasic'te. Yiğit Gökoğlan oynasın daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Boşversinler Krasiç'i Hazard'ı almaya baksınlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'de, pazartesi günü başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesinde teknik direktör belirsizliğinin sona ermesi bekleniyor.

Yönetici Cihan Kamer, Samandıra'da mesaisini sürdüren Christoph Daum ile tesislerde bir görüşme yaptı. Aynı saatlerde asbaşkan Şekip Mosturoğlu da Daum'un avukatlarıyla biraraya geldi. Toplantıda taraflar, sarı-lacivertlilerle 2 senelik daha kontratı bulunan Alman teknik adama ödenecek tazminat konusunda anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe yönetimi, aradaki bir kaç ufak pürüzün de giderilmesinin ardından Alman teknik adamın sözleşmesinin feshedildiğini resmen açıklayacak.

Teknik direktör sorunu nedeniyle transferde de sessizliğe bürünen yönetim, Alman hoca ile yolları ayırdıktan sonra çalışmalara hız verecek. Sarı-lacivertli yöneticiler önümüzdeki hafta görüşmeler için yurtdışına gidecek.

ntvspor.net

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

daum simdi gider ayak primlerinde bir kismini talip eder.. sanirim böyle bir hakki var o yüzden is uzun sürüyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Daum fesih için kulübe gelmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum sözleşmenin feshi için klüp binasında.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rıdvan Dilmen, Daum'un gönderileceği belliydi, Daum'un gönderilmesiyle de Aykut Kocaman takımın teknik direktörü olacak dedi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen dediğine göre kesin olarak Aykut Kocaman gelicekmiş zaten o garanti gibi bir şeydi birde Aziz Yıldırım Rıdvan'la konuşurken tazminatın yarısını cepten ödücem falan demiş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Teknik direktörümüz Sayın Cristoph Daum ve yardımcısı Sayın Roland Koch ile yapılan görüşme neticesinde kendilerinin kulübümüz ile olan sözleşmeleri karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Sayın Daum ve Sayın Koch'a bugüne kadarki çalışma ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ohhh Bee !!

En büyük transferlerimizden birini yaptık böylelikle.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yılın transfer haberi

Hayırlı olsun takımımıza, çok katkı sağlayacaktır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2.4 M Euro Tazminat olarak verilmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gönderileceği zaten ilk gündem beri belliydi, 1 haftadır açıklamalar yapan, 24 değil 25 saat bu kulüp için çalışırım diyen, herşeyimi Fenerbahçe için veririm diyen Daum, yarından itibaren neler diyecek çok merak ediyorum?

Aykut Kocaman'ın takımın başına geçeceği kesinleşti, Rıdvan diyorsa boşa değildir. Acaba Sportif Direktörlük kaldırılacak mı yoksa Aykut Kocaman'ın bu görevini başka birisi mi alacak? Bir diğer ihtimal de İngiltere modeli, tüm yetki Aykut Kocaman'a mı verilecek, bekleyip göreceğiz, Aykut Kocaman da sanırım tatildeymiş, 1-2 güne netleşir herşey.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koch gitmeseydi keşke.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

transfer bekliyorum gözlerim kapalı.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daum kalsaydı en ufak kötü dönemde tribünlerden hem takım hem Daum hem yönetim aleyhine büyük tepki olurdu ve o ortamdan sonra toparlamak çok zor olurdu, kötü gidiş sürerdi. Bu açıdan sırf yeni sayfa açmış olmak adına Daum'un gidişi iyi oldu. Tazminatının da baş ağrıtmadan çözülmesi ve büyük maddi zarar vermemesi de sevindirici. Beklenen gelişmeydi, iki taraf için de hayırlı olsun. Yolun açık olsun Christoph Daum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Gönderileceği zaten ilk gündem beri belliydi, 1 haftadır açıklamalar yapan, 24 değil 25 saat bu kulüp için çalışırım diyen, herşeyimi Fenerbahçe için veririm diyen Daum, yarından itibaren neler diyecek çok merak ediyorum?
    Eğer sallamazsa helal olsun Sir Daum yazacağım her yere 1 gün boyunca.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bihterin vermiş olduğu üzüntüyü bir nebze olsun dindirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben şimdiden özür diliyorum, ilk açıklamasında sallamıyor, hatta güzel konuşuyor. Yanıldım, tabi Almanya'ya gidince çark etmezse yine de ben şimdilik özür dileyeyim kendisinden.

Galiba tazminatı yüksek aldı o nedenle çok seviyorum Fenerbahçe'yi, cukkayı doldurdum nasılsa diyor olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Daum kaçarr

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şimdi konuşmasa bile elbet konuşacak Serkan.

Gerçi gitti ya ister sevsin ister sevmesin.

Mesaj Yetkileri