İyi geceler
İyi geceler
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İyi Geceler ..
İyi geceler.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Herkese iyi geceler diyorum.Bakabildiğim kadar Beyaz Show'a bakarım.Daha sonra da uyuyakalırım.Hepinize iyi uykular,tatlı rüyalar.
![]()
Hey gidi günler heyyy buraya aynı anda 20 kişi mesaj atardı 2-3 dakikada bir sayfa atlardık şimdilerde ölü denizden pek farkı yok![]()
Ben yaşıyorum![]()
Merhaba
Facebook kim yaratıysa helal olsun... Ebeme kadar herkesi buldum ama sitede sorun var. Mesaj atarken hata veriyor. =)
günaydın tsi
Günaydınlar Efenim.
Bir cumartesi günü ve biz yine çalışıyoruz pffff kadere bak.![]()
Pazar günü tatilse sorun yok, ne güzel işte.
Günaydınlar bizden de, mesajı göndermeden yeni sayfa açayım dur.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ehehe
Yarın tatil evet.O sorun bende de mevcuttu evde ama şu anda bir sorun yok Serkan. Evde Mozilla kullanıyorum burada ie var ondan mıdır bilmem ama gayet normal. Ben normale döndüm anlayacağın.
![]()
Evet bende de mozilla, neyse böyle yaşamayı öğrendik artık.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ie'de sorun yok sanırım. ie kullan.
Yada en güzeli öyle yaşamayı öğrenmek heralde.![]()
Evet evet, ben mozillayı aldatamam, ne olursa olsun böyle devam artık.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Vay sadık kullanıcı.
Adamlar duysa bunu ağlarlar heralde.![]()
![]()
Ağlamasınlar yahu, hesabıma reklam ücretini yatırsınlar yeter.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Kendini akıllı sanıyorsun değil mi?![]()
Sizin kadar olmasa da efenim
Ama çözdüm sorunu gerçekten.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu gidişle birimizden biri aklını yitirecek ama.
![]()
![]()
Zaten ben aklımı yiyeyim diye yapıyorsun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Neyse seninle konuşmaya gelmiyor zaten yahu devrelerim karışıyor.![]()
Yahu bizim muhabbet neydi, aynı anda farklı muhabbet nasıl yapabiliyoruz, geleceğe doğru değilde geçmişe doğru nasıl muhabbet olur yahu?
Aha benim devreler karıştı bile.
iyi ki arada başka yazan ve okuyan kimse olmadı, yoksa onlara da yazık olacaktı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Eğitim zahiyatı![]()
Başkalarının okumadığını nerden biliyorsun Serkan
Neler yaptığını gördük burda bizde.
Benim sorum sorunu nasıl çözdün benimdemi arka arkaya mesaj atam gerek.![]()
O zaman biraz ara vermekte fayda var, ben gidince kendi kendine mesaj atma ha, zaten delisin de bunu başkalarının da bilmesine gerek yok.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aha şahit var, o zaman yan yan kaçacaksın![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben çözümü yazmıştım ama buraya yazmamışım sanırım.
Hızlı Cevap Gönder ile değil de Gelişmiş Mod'a geçerek mesaj at, aynı sorundan mı bahsediyoruz hem?
Bu arada araya başka mesaj atan olmadıysa Emre'den gelecek olası soruya "Ne flood'u" sorusuyla cevap veririm yine yanar devreler.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tamam biraz manyaklık varda deli değilim yahu.
Mustafa bu arkadaş şu yolla çözdüğünü iddia ediyor. Gelişmiş moda girip mesajını yazıp gönder.İşte Serkan'dan da böyle bir çözüm çıkıyor ancak ne yaparsın.
Aaaa Serkan flood yapmışsın![]()
Aynı sorun aynı sorun.
Mesaj yazınca sapıtıyor Mozilla.
Gelişmiş mod mu, orasıda çok uzun sürüyor. En iyisi cevap göndere basmadan önce o sayfayı bi daha açmak![]()
İE kullan Mustafa onda bir sorun yok aslında var da mozilladaki ve Serkan'daki kadar bariz değil.![]()