Buffon bu takımın en vefakar oyuncularından..Juve 2.lige düştükten sonra bile takımı bırakmadı..Gitmez abi gitmezz..
Fakat beni şaşırtıp giderse de çok üzülürüm bir Juve taraftarı olarak ..
Buffon bu takımın en vefakar oyuncularından..Juve 2.lige düştükten sonra bile takımı bırakmadı..Gitmez abi gitmezz..
Fakat beni şaşırtıp giderse de çok üzülürüm bir Juve taraftarı olarak ..
Onlar da tarihi yazarlar yavaş yavaş yahu.
Şöyle bir şey duymuştum, Manchester'da aracına benzin alan Manchester United taraftarları City'e katkı yapmış olacak. Onlar benzin aldıkça bu City'e transfer olarak dönecek.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Juventus ve İtalya Milli Takımı'nın başarılı file bekçisi Gianluigi Buffon Ocak Ara Transfer Dönemi'nde 60 milyon Pound karşılığında Manchester City'ye gideceği haberlerine güldüğünü ve Juve'yle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek varken bunun imkansız olduğunu ifade etti.
"Juve'yle Şampiyonlar Ligi'nde oynamak yerine Manchester City'ye gitmek, komik bir iddia. Eğer parayı ön planda tutuyor olsaydım 2 sezon önce Serie B'de oynamazdım. Bu transfer haberi sadece gazetecilerin fantazisi, benim açımdan bakıldığındaysa imkansız."
2001 yılında Parma'dan Juventus'a gelen ve İtalyan ekibiyle 2013 yılına kadar kontratı bulunan başarılı file bekçisi Gianluigi Buffon; Ocak Ara Transfer Dönemi'nde 60 milyon Pound karşılığında Manchester City'ye gideceği haberlerine güldüğünü ifade etti.
Ajansspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Buffon açıklamasını yapmış zaten. Para herşeyi satın alamıyor.
tamam beyler artık seneye fm de en cok secilen takım belli oldu manchester city![]()
ehehehe olaya bak yahu![]()
Bence Man. City süper bir takım olacak.Chelsea sanki çok mu iyiydi Abramovic geldi takım süper oldu ki bu adam Abramovicin 50-60 katı zenginmişBen mesela büyük bir takımda oynayan oyuncu olsam giderdim(tabii vefa borcu varsa orası ayrı) . Çünkü City zaten gelecekte Premier Ligin 5. büyüğü olacak.Bu gözüküyor hem de bir sürü para
![]()
Benitez: “Daha çok para, daha çok baskı”
Liverpool menajeri Benitez, yabancı yatırımlar yüzünden Premier Lig’de çalışan menajerlerin eskisinden de çok baskı hissettiklerini söyledi.
Abromovich’le başlayan yabancıların İngiliz takımlarını satın alma furyası devam ediyor. En son Abu Dhabi United grubu Manchester City’i satın aldı ve takıma büyük yatırımlar yapmaya başladı. Robinho’yu 32 milyon avroya renklerine bağlayan Manchester City’de menajer Hughes’un görevi artık çok daha zor.
Bununla ilgili olarak da Benitez, The Guardian’a yaptığı açıklamada “Kulüplerin yeni patronları çok fazla para harcıyorlar. Ve mutlaka başarılı olmak istiyorlar. Ama sadece bir takım şampiyon olabiliyor. Bu da menajerler üstünde baskıyı her geçen gün daha fazla arttırıyor” dedi.
18 yıllık hasrete son verip şampiyon olmak istediklerini söyleyen Benitez, “Biz de şampiyon olmak ve taraftarlarımızı bu hasretten kurtarmak istiyoruz. Ama Premier Lig yatırımlar sayesinde çok zorlu bir lig oldu. Artık şampiyon olmak çok daha zor” diyerek sözlerini noktaladı.
Goal.com
Bilinen gerçeği bir menajer gözüyle anltamış Rafa.
adamın aklı chelsea'de kalmış anlaşılan![]()
Karambole gelmiş herhalde City'e..![]()
Kafası hala karışık anlaşılşan![]()
Adamin akli Chelseade kalmis ama parayi tercih etmis anlasilan![]()
Madrid'ten gideyimde nere olursa olsun mantıgı ile City'e imza atmış son gün anlaşılan ..![]()
Robinho'nun aklı hala Chelsea'de anlaşılan.Chelsea Real Madrid'in istediği parayı vermeyince City'e gitmek zorunda kaldı kendisi.Çünkü yaptığı açıklamalardan sonra Real'de kalması kolay değildi..
So what?
Saike
gigs'in anlatmak istediği ''parayla tarihi satın alamazsınız.''
İngiltere milli takımının Dünya Kupası elemeleri boyunca yaptığı maçları ve sonuçları burada değerlendiriyoruz.
İngiltere'yi Joe Cole güldürdü
İngiltere güçsüz rakibi Andorra karşısında Joe Cole'un attığı 2 golle galip geldi.
2010 Dünya Kupası Elemeleri'nin 6. Grubu'nda Andorra'ya konuk olan İngiltere güçsüz rakibi karşısında fark beklentilerini yerine getiremedi ve sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.
İngiltere'nin gollerini 49 ve 56. dakikalarda Joe Cole attı.
daha fazla fark bekliyordum ama 2-0 yendiler...Ama yinede olsun,Capello için iyi bir başlangıç oldu...
Fm 2009'da Man City transfer bütçesi acaba ne olacak![]()
Gerrard yerinden memnun değil
Sunday Times’a verdiği röportajda Liverpool kaptanı Gerrard, “Takımıma defansif anlamda da yardımcı olmak için çok çalışıyorum. Bu yüzden menajerlerim beni farklı yerlerde oynatıyor ancak bu benim futbolumu etkiliyor” dedi.
Kasığından sakatlığı bulunan futbolcu, kendisi için en iyi mevkinin orta sahanın ortası olduğunu söylerken, “Pozisyonum değişmesi performansımı etkiliyor. Ben orta sahanın ortasında oynayarak o pozisyonun en iyisi olduğumu herkese göstermek istiyorum” diye konuştu.
Gerrard, “İngiltere milli takımıyla 68 maça çıktım ve sadece 5’inde kendi yerimde görev yaptım. Milli takımın başına gelen bütün hocalarım benim nerede oynamak istediğimi biliyor ancak sağda veya solda görev veriyorlar. Oralarda da başarılı olmak istiyorum ancak ben Robinho veya Kaka değilim. Kanatta çok verimli olamıyorum. Ben orta sahanın ortasında oynadığımda beklide dünyanın en iyisiyim” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Oldukça Mutevazi Konuşmuş![]()
Doğru şeyler söylemiş ama mevkisindede onun gibi çok önemli isimler var kulübünde olsun,milli takımda olsun.Bundan dolayı becerebildiği diğer alanlarda kullanıyor hocaları onu.Şöyle klasik bir lafı vardır oyuncuların:"Hocam nerede şans verirse orada oynarım." Gerrard'ta buna uymak zorunda..
So what?
Saike
Şemsi'nin söylemek istediği şu olsa gerek;
Örneğin kadroda Gerrard,Lampard,Carrick,Jenas gibi aynı mevkiinin önemli isimleri var.Ve bu oyuncuları kesemiyor,bir şekilde kullanmak istiyor.Ne yapacak?Çok yönlü oyunculardan birisini oynayabildiği farklı mevkiilerde kullanacak.Olay bu...
1. si Lampard'ın ödülü almasının en büyük sebebi o dönem annesini kaybetmesidir.
Diğer bi faktörde final maçında balada olsa gol atmasıdır.
2. si 63 maçta bir sürü mevkiide oynadı. Bir fc bir amc solda-sağda. Nasıl alışacak bi anda? Ki İngiltere Milli takımında her hafta oynamıyorki bi gün geliyor ingilterede forvet sonra Liverpoolda 4 hafta mc sonra İngiltere'ye geliyor sol kanat. Bunu bana açıklarmısın ?
Ayrıca Lampard 07-08 sezonunda kariyerinin en kötü oyununu sergilemiştir bana göre. Gerrard'la şuan için kıyaslanamaz bile. Haa 2005-2006 yıllarındaki performanslarına fialn bakarsan kıyaslarsın ama şimdi kıyaslarsan saçma olur.