Daum: Fenerbahçe'de çalışmak onurdur.
Daum: Fenerbahçe'de çalışmak onurdur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
En başından beri bu kararı biliyordum. Tüm Fenerbahcelilere hayırlı uğurlu olsun. Hep Destek Tam Destek!!!
TariboWest
Fenerbahçe yazılı imzalı bir belge istiyordu, sanırım bunu da aldılar, Daum ileride konuşursa yalanlamak için. Gerçi Daum bunları dedikten sonra çark ederse dediklerini kim ciddiye alır bilmem.
"YÜCE ATATÜRK"
Madem gönderecektiniz niçin millete Fenerbahçeyi güldürdünüz.Biri çıkar orası sirk der biri çıkar profesyonel değil der kulübü küçülttünüz şimdi eski itibarından yükseklere çıkart aziz başkan.Umarım herşey güzel olurr
Antu duyumlarına inanmıyorum. Daha geçenlerde Antu admini Lucescu ve Mutu paket halinde geliyor demişti, yalan oldu. Atıyorlar bol keseden.
Daum gitmiş hayırlı olsun.2. kez gelmesi hataydı belki gelmese çok daha iyi hatırlanacaktı ama yine de güle güle Daum![]()
daum kalsaydı mutu gelecekti. çünkü mutu'yu daum istemiş. o adminden lucescu+mutu gelecek diye birşey görmedim.
neyse konu dağılmasın.
bu arada aykut kocaman'ın pazartesi günü açıklanacağını düşünüyorum. hafta sonu da olabilir ama en geç pazartesi bence![]()
(/s)
bu ihtimal üzerinde de duruluyor. ama hakkında kimse '' kayus şudur '' gibi bir hüküm getiremiyor. kısacası loran olduğu bile belli değil ama ihtimaller arasında
adam resmen efsane oldu. önce mehmet topuz, bugün de daum. söylediğine göre yarın daum 12.30 da ülkeden ayrılacak.
gelen haberler arasında aykut kocaman ile 1+1 yıllık anlaşma imzalanacağı da var.
(/s)
Pazartesi takımın ilk idmanı var,Aykut Kocaman bugün veya yarın açıklanır artık![]()
Dün gece arkadaşlarla konuşurken Falcao gelse bu takımı tutan olmaz dedim bugünde Falcao haberleri çıkmış gelirse çok iyi olur![]()
Roland Koch keşke gitmeseydi, 2 sezon Zico + 1 sezon Aragones dönemimde oyuncuları son dakikaya kadar sahada hiç dinç görmemiştim. Hatta son Aragones dönemimde 70 den sonra oyundan düşüyorduk. Umarım yerine onu aratmayacak birisi gelir.
Ben Krasic'den ümidi kestim, kesin olarak Hazard'ı bekliyorum artık. Daum'un da yaptığı açıklamalara bakarsak '' Chelsea ile anlaştı '' ama yönetim '' Chelsea ile anlaşmadı '' dedi. Hazard için ciddi girişimler var demektir bu.
Bilica Bucaspor'a gidebilir. Baroni'nin ülkesine dönmek istediğini biliyoruz. Güiza, Malaga ile görüşme halinde.
Stoper, Ön libero, Forvet. Umarım doğru kişiler seçeriz bu bölgelere.
Ve artık gerçekten komple bir forvet istiyorum. Hiç bir sorunu olmayan. 2003'den (Hooijdonk) bu yana doğru düzgün forvet alamadık![]()
Hazard için yönetim Chelsea ile anlaşmadımı dedi ?
Dün akşam ki maçta Alexis Sanchez'i çok beğendim ben,keşke onu alabilsek.Ama çok çok zor gibi![]()
Krasiç, Hazard ve Sanchez gibi oyuncular takımı coşturur ama biz FM'de alırız onlar alamaz.
Hayat oyun gibi değil.![]()
Sanchez gelicekse Krasic gelmesin , öyle alternatif mi olur
Yahu bırakın bizi istemeyen topçuları krasiç miş falan filan ruhlu takıma kendini vererek oynucak adam lazım sırf para kazanmak için gelmek yerine Hazard gibi kendi isteğiyle, kendini daha iyi gösterebilmek geliştirmek gibi amaçları olan adamlar gelsin bu takıma defalarca türkiyeyi istemiyorum diyen krasiçler değil.
Hazard'ın gelme ihtimali sıfır arkadaşlar. Fotomaçın saçmalıklarına kanmayın. Hazard Fener'e göz kırptı diye manşet atanların 2 sene önce attığı Ronaldinho Fener'e göz kırptı manşetini hatırlarsınız.
Hazard'ın gelme ihtimali sadece daha iyi kulüpler ciddi ciddi istediği ve Lille'ye istedikleri parayı ödemeyi kabul ettikleri sürece 0 , -krasiç gibi , ama onun dışında lille yerine fenerbahçe'de şampiyonlar liginde her maç ilk 11 de oynamak varken , hazardın gelme ihtimali 0 değil %90
Hazard'in menajerlik sirketinde calisan Türk bir menajerin Radyospor ile yaptigi röportaj vardi bir kac sayfa öncesinde.. kendileri Hazard'i Fenerbahce'ye önerdiklerini söylediler Fenerbahce'nin de Lille ile görüstügünü söylediler.. ben dogruluk payi olduguna inaniyorum gelebilirde gelmeyebilirde fakat cikip menajerin bu aciklamayi yapmasi bence gelebilecegini gösteriyor.
Daum'un yerine bakalım kim gelecek. Yabancı bir hoca mı yoksa, Kocaman' mı ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kocaman artık %99.9 , sanmıyorum yabancı hoca geleceğini , bu kadar taraftarın , spor yazarının , herkesin görüşü , isteği bu yöndeyken , kocaman dışında bir hoca gelmez
Murat büyük İhtimalle Aykut Kocaman gelir.
Transfer çalışmalarında hep onun adı var.Zannetmiyorumki başka bir hoca getirsinler birde onun istekleriyle uğraşsınlar.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.