Sayfa 279 / 896 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
8,341 ile 8,370 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daum: Fenerbahçe'de çalışmak onurdur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Daum: Fenerbahçe'de çalışmak onurdur.
    Tabi bu cevabı şu soruya karşılık vermişti, 2 defa geldiniz, 3.sü olur mu?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

En başından beri bu kararı biliyordum. Tüm Fenerbahcelilere hayırlı uğurlu olsun. Hep Destek Tam Destek!!!
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Tabi bu cevabı şu soruya karşılık vermişti, 2 defa geldiniz, 3.sü olur mu?
    Türkiye'ye belki döner diğer takımlar için ama Fenerbahçe'de 3. şansının olacağını pek sanmıyorum. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe yazılı imzalı bir belge istiyordu, sanırım bunu da aldılar, Daum ileride konuşursa yalanlamak için. Gerçi Daum bunları dedikten sonra çark ederse dediklerini kim ciddiye alır bilmem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Madem gönderecektiniz niçin millete Fenerbahçeyi güldürdünüz.Biri çıkar orası sirk der biri çıkar profesyonel değil der kulübü küçülttünüz şimdi eski itibarından yükseklere çıkart aziz başkan.Umarım herşey güzel olurr

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Koch gitmeseydi keşke.

Anca bereaber kanca bereaber..
    Biran önce transfer çalışmaları başlasa iyi olur, büyük ihtimal alacağımız en az 2 oyunucumuz Dünya kupasında oynuyo olacaktır diye tahmin ediyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu arada antu'da an be an daum'un kulübe gelişini, çıkışını vs aktaran KaYuS bombayı patlattı.

Mesajı Gönderen: KaYuS

İnsanları umutlandırmayalım. Daum olayı‚ başka bir şey değil. Sanıyorum Krasiç hariç Dünya Kupası bietmeden transfer açıklanmayacak
    (/s)

Antu duyumlarına inanmıyorum. Daha geçenlerde Antu admini Lucescu ve Mutu paket halinde geliyor demişti, yalan oldu. Atıyorlar bol keseden.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Antu duyumlarına inanmıyorum. Daha geçenlerde Antu admini Lucescu ve Mutu paket halinde geliyor demişti, yalan oldu. Atıyorlar bol keseden.
    Bu birazda basına misilleme olabilir diye düşünüyorum sonuçta her denilenede inanılacak değil..
    Çoğu basın organı böyle sitelerden haber yaptığını biliyoruz zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum gitmiş hayırlı olsun.2. kez gelmesi hataydı belki gelmese çok daha iyi hatırlanacaktı ama yine de güle güle Daum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

daum kalsaydı mutu gelecekti. çünkü mutu'yu daum istemiş. o adminden lucescu+mutu gelecek diye birşey görmedim.

neyse konu dağılmasın.

bu arada aykut kocaman'ın pazartesi günü açıklanacağını düşünüyorum. hafta sonu da olabilir ama en geç pazartesi bence
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Bihterin vermiş olduğu üzüntüyü bir nebze olsun dindirdi
    Hayır, sakın o diziyi izliyorum deme
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bu Kayus nikli kişi Loran değil mi?
    bu ihtimal üzerinde de duruluyor. ama hakkında kimse '' kayus şudur '' gibi bir hüküm getiremiyor. kısacası loran olduğu bile belli değil ama ihtimaller arasında

adam resmen efsane oldu. önce mehmet topuz, bugün de daum. söylediğine göre yarın daum 12.30 da ülkeden ayrılacak.

gelen haberler arasında aykut kocaman ile 1+1 yıllık anlaşma imzalanacağı da var.
    (/s)

Pazartesi takımın ilk idmanı var,Aykut Kocaman bugün veya yarın açıklanır artık

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Dün gece arkadaşlarla konuşurken Falcao gelse bu takımı tutan olmaz dedim bugünde Falcao haberleri çıkmış gelirse çok iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Roland Koch keşke gitmeseydi, 2 sezon Zico + 1 sezon Aragones dönemimde oyuncuları son dakikaya kadar sahada hiç dinç görmemiştim. Hatta son Aragones dönemimde 70 den sonra oyundan düşüyorduk. Umarım yerine onu aratmayacak birisi gelir.

Ben Krasic'den ümidi kestim, kesin olarak Hazard'ı bekliyorum artık. Daum'un da yaptığı açıklamalara bakarsak '' Chelsea ile anlaştı '' ama yönetim '' Chelsea ile anlaşmadı '' dedi. Hazard için ciddi girişimler var demektir bu.

Bilica Bucaspor'a gidebilir. Baroni'nin ülkesine dönmek istediğini biliyoruz. Güiza, Malaga ile görüşme halinde.

Stoper, Ön libero, Forvet. Umarım doğru kişiler seçeriz bu bölgelere.

Ve artık gerçekten komple bir forvet istiyorum. Hiç bir sorunu olmayan. 2003'den (Hooijdonk) bu yana doğru düzgün forvet alamadık

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Hazard için yönetim Chelsea ile anlaşmadımı dedi ?

Dün akşam ki maçta Alexis Sanchez'i çok beğendim ben,keşke onu alabilsek.Ama çok çok zor gibi

Nesil
    2009
    Yer
    Sıfır Beş

Krasiç, Hazard ve Sanchez gibi oyuncular takımı coşturur ama biz FM'de alırız onlar alamaz.
    Hayat oyun gibi değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Dün akşam ki maçta Alexis Sanchez'i çok beğendim ben,keşke onu alabilsek.Ama çok çok zor gibi
    Sanırsam Krasiç'in alternatifi Sanchez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanchez gelicekse Krasic gelmesin , öyle alternatif mi olur

Yahu bırakın bizi istemeyen topçuları krasiç miş falan filan ruhlu takıma kendini vererek oynucak adam lazım sırf para kazanmak için gelmek yerine Hazard gibi kendi isteğiyle, kendini daha iyi gösterebilmek geliştirmek gibi amaçları olan adamlar gelsin bu takıma defalarca türkiyeyi istemiyorum diyen krasiçler değil.

Del Piero_10 Misafir

Hazard'ın gelme ihtimali sıfır arkadaşlar. Fotomaçın saçmalıklarına kanmayın. Hazard Fener'e göz kırptı diye manşet atanların 2 sene önce attığı Ronaldinho Fener'e göz kırptı manşetini hatırlarsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Hazard'ın gelme ihtimali sıfır arkadaşlar. Fotomaçın saçmalıklarına kanmayın. Hazard Fener'e göz kırptı diye manşet atanların 2 sene önce attığı Ronaldinho Fener'e göz kırptı manşetini hatırlarsınız.

Hazard'ın gelme ihtimali sadece daha iyi kulüpler ciddi ciddi istediği ve Lille'ye istedikleri parayı ödemeyi kabul ettikleri sürece 0 , -krasiç gibi , ama onun dışında lille yerine fenerbahçe'de şampiyonlar liginde her maç ilk 11 de oynamak varken , hazardın gelme ihtimali 0 değil %90

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Fotomaçta Hazard Fener'e gelmek istemiyor diye haber vardı demek ki bizde Hazard

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hazard'in menajerlik sirketinde calisan Türk bir menajerin Radyospor ile yaptigi röportaj vardi bir kac sayfa öncesinde.. kendileri Hazard'i Fenerbahce'ye önerdiklerini söylediler Fenerbahce'nin de Lille ile görüstügünü söylediler.. ben dogruluk payi olduguna inaniyorum gelebilirde gelmeyebilirde fakat cikip menajerin bu aciklamayi yapmasi bence gelebilecegini gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Daum'un yerine bakalım kim gelecek. Yabancı bir hoca mı yoksa, Kocaman' mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kocaman artık %99.9 , sanmıyorum yabancı hoca geleceğini , bu kadar taraftarın , spor yazarının , herkesin görüşü , isteği bu yöndeyken , kocaman dışında bir hoca gelmez

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Murat büyük İhtimalle Aykut Kocaman gelir.

Transfer çalışmalarında hep onun adı var.Zannetmiyorumki başka bir hoca getirsinler birde onun istekleriyle uğraşsınlar.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri