Buradaki mesjların %50'sinden fazla selam idi. artık daha uzun cümleler yazılacak desene![]()
Buradaki mesjların %50'sinden fazla selam idi. artık daha uzun cümleler yazılacak desene![]()
Merhabalar uzun bir aradan sonra
Nasılsınız bakalım.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
larisa at bi gol 1 - 1 bitsin
norviç sende at 1-0 bitsin bizim olsun 40 ytL
Ça vaİyiyiz abi
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Selamlar..
Yönetici![]()
Merhaba....
Buyrun sayın El Barto benden bahsettiniz sanırım.![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
yattık gene ya :/
Ow Sheats.Gözümü aldı Green Breet emre![]()
hayırlı olsun cigerim.
OO abi tamde zamanında mesaj yazmışın 19.03![]()
Adam işini biLiyor![]()
yarın size inat 19:05'te mesaj yazacağım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
olmadı mesajın atılma saatini değiştiririz herşey elimizde![]()
Selamun Aleykum Ey Ahali Geçnlik İlginç birşey oldu ama![]()
Aramızda 1.2 yaş var ve gençlik diyorsun hemen![]()
Futbolcu Bilgileri
ve aleykümselam....
Selamlar..
Günaydın Kafe
günaydın herkese
günaydınlar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
kimse yok mu kafemizde.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
var niye olmasın ki?
Günaydınlar
Futbolcu Bilgileri
Selamlar..
Saati geri almayı unutmuşumPC'yi açtığımda öğrendim saati
![]()
Bende PC'den ayarladım cep telefonumu
Futbolcu Bilgileri
Burda çok fazla y**mur yağıyor
Futbolcu Bilgileri
Giresun'da inanılmaz güzel ve güneşli bir pazar günü yaşanıyor.Tek kötü olan şey ben ve moralim.Yine sorunlarım başladı,galiba depresif moda girmem an meselesi.Çatacak yer arıyorum.
Dışarı çıkıp gezmek istiyorum ancak ayaklarım geri geri gidiyor,daha saat 1 olmadı neredeyse bir paket sigara bitti.Sonumuz hayrolsun,herkese iyi pazarlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"