adaylarim yilmaz vural - denizli - aykut kocaman keske yilmaz hoca olsa...
adaylarim yilmaz vural - denizli - aykut kocaman keske yilmaz hoca olsa...
Aykut Kocaman tam bir skor adamı.Defans sıkıntısı da olmaz.
aykut kocamanı sakın getirmeyin allah askına abdullah avcıdan farksız olmaz gene ruhsuz kapanan milli takım izleriz.
mustafa denizliyide begenmiyorum.
bize yılmaz vural sart..
Yılmaz Vural gelse keşke.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kocaman adam yakışır o koltuğa
Başkan Vekilinin Demecine Göre Muhtemelen Hikmet Karaman Düşünülüyor
Başka Adam mı Kalmadı Yahu![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Mustafa Denizli gelir bence.
Aykut Kocaman suan fazlasi ile yipranmis, bide bu federasyon altinda calisirirsa hepten biter. Rahat bir ortam sevmeyen biri olmali(zoru seven) ve yillardir bu isi her sartta isteyen biri olmali.
Yilmaz Vural ile beraber belki milli takimi izlemeye taraftarda gelir
Fatih Terim'e teklifi geçtim, onu akıllarına getirmeleri bile ibretlik.
Mustafa Denizli ve Şenol Güneş dışında Milli Takım'ı çalıştırabilecek kalitede boşta başka bir isim yok. Yıldırım Demirören gider boştaki vasıfsız hocalardan biriyle anlaşır, Milli maçlar kanser etmeye devam eder. Bu federasyon olduğu sürece Milli Takım pişmanlıktır..
aykut kocaman olmaz ruh yok bir kere ruh yok derken milli takima ruh kazandircak birisi lazim guzel futbol oynatcak birisi lazim evet bu terimdir ama bence gitmemeli insallah kabul etmez hoca geriye tek secenegim kaliyor yilmaz vural.
şu an en uygun kişi şenol güneş bence. dinlenebildiyse de harika olur.
(/s)
şenol güneş ya da kocaman. mustafa denizli falan hikaye hocalar.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ntvspor son dakika geçiyor, Demirören Ünal Aysal'ı aramış hoca ile görüşmek için izin istemiş. Kötü bir kamera şakası olmalı bu, aslolan Galatasaray diyen Fatih Terim bu teklifi elinin tersiyle itmeli, aksi halde ona karşı duyduğum büyük sevgiyi askıya almak zorunda kalacağım..
Demirören nasıl bir illetse, her durumda sinir bozmayı başarabiliyor, helal olsun!
Edit: Bir de şu iki takım birlikte çalıştıracak romantizmi de insanı hayret ettiriyor. Takıma aldığı/almadığı isimler sorun olacak. Culio üzerinden şike yaptığımızı iddia edenler hocayı Milli takım tercihleri üzerinden yıpratmaya çalışacak. İlla geçecekse Milli Takıma istifa edip gitmesi lazım. Aksi takdirde ne bize yararı olur, ne de Milli Takım'a. Zaten Milli Takımdan bir cacık olacağı yok, olan bize olacak her türlü. Lige yine domine etmeye, 4. yıldızı takmaya yaklaşmışken bu saatten sonra gelecek bir değişiklik herşeyi alt üst eder.
Fatih Terim > Mustafa Denizli = Şenol Güneş > Diğerleri...
Benim için Türk hocaların sıralaması budur. Fatih Hoca zaten bizde, bırakmayı da düşüneceğini sanmıyorum o yüzden Mustafa Denizli ve Şenol Güneş 2 güçlü aday.
dusundumde tekrar hoca milli takim hocasi olsun ama tffye sartini sunsun yabanci sinirini kaldirirsaniz milli takimin basina gecerim![]()
Yıldırım Demirören karakterini konuşturuyor yine.
Hoca görüşme için Hasan Şaş ile Ümit Davala'yı yollasa keşke.![]()
@MOZBOSTAN: Yarın Fatih Terim milli takımın yeni hocası olir.. iki taraf da istiyor anlaşma tamam.. GS cephesi de "okey" dedi
@UnalBasgan: Adam telefonunu açayım diye başka numaradan aradı la.
![]()
Şenol Güneş yada Yılmaz Vural olmalı bence. Şu Yılmaz hocaya bir şans versek keşke. Hem şimdi vermezsek ne zaman vereceğiz o şartı ? En uygun zamandayız.
Batırsa bile Yılmaz hocayı istiyorum ben,Avcı'nın duruşundan daha sempatik ve sıcakkanlı.
Sosyal medyada çok fazla rakip takım taraftarı Fatih Terim gelmeli diyor, Demirören'in niyeti de bununla paralel bence. İnce hesapların adamıdır kendileri.
Ünal Aysal izin vermiyorum diyemezdi sonuçta kararı verecek olan kişi hoca, ama amkspor haberi doğruysa iki takım işi yaş demeye getirmiş ve doğru da söylemiş.
Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama
Bugün saat 19:25'te, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören bizzat Başkanımız Sayın Ünal Aysal'ı telefonla arayarak Abdullah Avcı'nın A Milli Takım Teknik Direktörlük görevinden bugün (öğleden sonra) itibarıyla resmen ayrıldığını, bu çok önemli milli görev için Galatasaray'dan anlayış ve Fatih Terim ile görüşmek için izin istediğini bildirmiştir.
Başkanımız bu görüşme için istenen onayı vermiş olup, Galatasaray'ın karar ve şartlarını Sayın Fatih Terim ve TFF arasında işbirliği konusunda bir mutabakat hasıl olması halinde ayrıca kendilerine iletileceğini bildirmiştir.
Gelişmelerden kamuoyu ayrıca haberdar edilecektir.
Galatasaray Spor Kulübü
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17692.php
Ftw @FtwGS 53 sn
Ben şimdi güvendiğim bir arkadaşımla konuştum Fatih Terim mevzusu ne diye "yukardan baskı var" dedi.
guvenilir kaynaktif ftw
A Milli takım ile Galatasaray'ı iki arada bir idare eder ancak bu teklifi kabul edeceğini sanmam.
Günümüzde 2 takım idare eden hoca yok sanırsam Fatih hocanın da takımı bırakmayacağını düşünürsek yaş o iş.Boşta olan isimlerden sırasıyla Şenol Güneş,Mustafa Denizli,Aykut Kocaman ve Yılmaz Vural'a teklif götürülmeli.
Bence Milli takım ve Gs'yi çok iyi bir şekilde yönetir Terim. Bunun altından da kalkar yani. Galatasaray'a herhangi bir zararı da olmaz bu işin.
Sentugo.
3 kulvar + Milli Takım. Hoca artık genç değil, hepsini geçtim sadece bunlarla uğraşmayacak. Milli Kadroyu her açıkladığında adam kayırma muhabbetleri yapılacak. İlk 11 belli olduğunda, eleştiriler başlayacak. Milli takıma seçilme ihtimali olan bir oyuncu Galatasaray maçında kötü oynasa, Fatih Terim tehdit etmiştir, iyi oynarsan milli takıma almam demiştir diyenler çıkar. Burası Türkiye. Basketbolda yaşandı bu, FB, Tanjevic, Milli Takım 3'lüsü ile.
Galatasaray yüzünden evine vakit ayıramayan adam nasıl idare edecek iki işi birden. Oluru yok bu işin, kabul ederse teklifi Galatasaray'ı bırakmak zorunda ve bir kez daha bıraktığı anda İtalya olayından sonra, artık efsane olarak anılamaz. Taraftar sadece iyi bir alt yapı oyuncusu olan Arda Turan'ın bırakıp gitmesi yüzünden ihanetle suçluyor, Fatih Terim'e söylenecekleri düşünemiyorum bile.