Beşiktaş'ı aldım ilk sezon UEFA için ön eleme oynamam gerekirken oyun beni direkt gruplardan başlattı anlamadım.
Beşiktaş'ı aldım ilk sezon UEFA için ön eleme oynamam gerekirken oyun beni direkt gruplardan başlattı anlamadım.
Ufak takımlara karşı böyle ezici maçlar oynadım çok kez ama ilk kez dişli bir rakibimi bu denli ezdim bu seride.Adamların kaleyi bulan 2 şutununda gol olması canımı sıktı o ayrı.Hayret ki kazandım.
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Hep bizim başımıza mı gelicek adamlar akın akın geldi ama olmayınca olmuyor![]()
çok zevkli bi mücadele ve iki seridir fm oynuyorum ilk defa stslde bir takım benden fazla gol attı gelal olsun
![]()
beşiktaş iyi bir kaleci önerdi hemen teklif götürdüm oyuncu. istedi indirmeye çalıştım beş altı tekliften sonra masadan kalktı
sonra dedim bir daha teklif edeyim ettim beşiktaş yine kabul etti bu sefer oyuncu kendiliğinden . istedi bende hemen yıllık mukabeleyi sundum
enteresan geldi bana![]()
uzatmalarda gol attım nasıl sevinçliyim ama oda ne uzatmanın uzatmasında gelen bir beraberlik ve oyunu kaydedip oyundan çıkan bir fmsever
![]()
Sinir oluyorum şu işe ya ben de atıyorum 90+1 de falan sonra +3 mü vermiş +5'te gol yiyoruz olacak iş değil ya ulan FM![]()
Yalnız o maçta Bolton yenilmeseydi Q.P.R 2-1'den vermezdi maçı...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Çok güldüm ya.![]()
İlk yarı sonunda rakibin biri kaleyi bulmayan olmak üzere çektiği 2 şutuda içeri alan Adler'i devre arası çıkarıp, ikinci yarıya yedek kaleciyle başladım.Oda boş geçmedi.Bazen rakibin vurduğu gol olurken, ben istatistiğe vurduğumda 1/4 şutta falan gol bulabiliyorum.Şükür bu maç öyle olmadı.Hoş puan kaybetsem şu maçta oyunu silerdim herhaldeAma şu kaleyi bulan şutun gol olması ve benim tam tersini yaşamam bazen can sıkacak derecede saçma oluyor.
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Hiç birinizin şimdiye kadar görmediği bir şey paylaşıyorum hazır olun.
![]()
Öyle deme. Daha ilk sezonumda coştu Sabri. Sezonda 8 kez maçın adamı seçildi ve 7.70 küsür ortalamayla alanında birinci oldu.Bu arada ben Fenerbahçeydim yani belki taktikten falan diyeceksiniz de değil.
![]()
her açtığım kariyerde boas türkiyeye geliyor
Abi canavarlaştırmışsın kulübüMaşallah transfer bütçende çok azmış
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eh be Rooney, ne diyim ben sana ? Dikkatli bakarsanız, 12 CCC'miz var. Rooney 10'unda topun arkasındaki isimdi, 9'unu kaçırdı. Saç baş yoldum. İşin ilginç yanı maçın adamı da Rooney oldu![]()
yalnız baya iyi özellikleri var
edit ama menejermiş ben koç sanmıştım
Maç esnasında penaltı oldu, Suarez topun başına geçti topu ağlara gönderdi ve 3. golü attı zaten 2 golü var diye kullanmıştı penaltıyı. Raporlarda da 61.dk da golü attığı görülüyor.
maç içerisinde dikkat etmedim ama maç bitince bi baktım Suarez 2 gol yazıyor, noluyo lan dedim.
Oyun penaltımı yemiş beyler![]()
Raporda var ama skorda yok.
Benimde basın toplantısında ilginç bir şey geldi başıma...
Holosko'nun sakatlığıyla ilgili gelen bir soruda kimi yerine oynatmayı dşünüyorsunuz dendi, Mustafa diye cevap verdim. Ardından gelen soru şu;
Ambrosini ne alaka arkadaş? Milan'da oynuyor adam, hadi benim kadroda olsa bi' derece
Mustafa dedim Massimo'mu anladılar acabaSağır duymaz uydurur misali...
Hakketen ne alaka![]()