Sayfa 28 / 31 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Hybrid View

Khedirayı hiç beğenmesemde oyuna girdikten sonra madrid hemen baskıyı kurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ne mesut ne baskasi sahanin en kotusu ronaldoydu ronaldo gununde olsa varya dusunemiyorum madrid bugun tur atlayan tarafti saglik olsun ne diyelim umarim seneye higuain ve benzemayi gormeyiz 2"sini ust uste koy falcao etmezler cok saglam bir forvet lazim madride.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Benzema'yı genel olarak beğenmem yada izlediğim maçlarda hep vasattı. Ancak bugün resmen maçın gidişatını değiştirdi. Attığı gol, yaptıgı asist ile ,İlk 11'de başlasa çok rahat fark yapardı Madrid.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Mou Ş.Ligi alana kadar ısrarla bırakmamalı bence Real'i.Eminim çok üst düzey bir forvet Real'i uçurur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Real'e sağ bek,Di Maria'nın yerine bir adam ve forvet lazım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İddiayı kazandıya rahatladı

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Real Madrid Galatasaray gibi elendi Mourinho nun dediği oldu
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

balotelli de ona buna laf sokmaya ne kadar merakli önce messi ye sallamisti galiba simdide ronaldoya salliyor kendisi sanki dünyanin en iyi topcusu.. adamda ego tavan yapmis resmen bu yasta..

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Cavani ne gider Reale be.Uçurur resmen.

sakary Ali Misafir

Son dakikalarda Madrid veya Dortmund taraftarı olduğumu düşünemiyorum. Gerçekten zor anlardı her iki taraf içinde. Bizim içinde muhteşem bir heyecan oldu.

Bu akşam aynı heyecanı bekliyorum. Her ne kadar sanki bir tek ben bekliyormuşum gibi gözükse de ben Barca'nın hala sansının oldugunu dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mac saat kacta arkadaslar bu aksam
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Tabi ki Klasik Saatinde

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Son yılların en iyi şampiyonlar ligi öyle ki premier ligten son 8 de takım yoktu herkesin barca-real finalini beklerken almanlar oyunu bozdu galatasaray ve juventus uzun zaman sonra şampiyonlar liginde üst düzey performans gösterdi

Eminim finalde muhteşem olacaktır bu sezon

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne maç oldu öyle be ! Sezonun belki de en iyi maçını izledim. Hem Madrid, hem Dortmund dünya kadar pozisyona girdiler, çoğu %100 gollük pozisyonlardı ama kaçırdılar. Tempo da çok yüksekti. Son 10 dk heyecan üst düzeydeydi ama mucize yarım kaldı. İlk golü biraz erken bulsa belki de Madrid turu geçen taraf olabilirdi. Gol yollarında kötüydüler, Ronaldo'nun kötü oynamasının ve formda olmamasının bunda etkisi büyük. Her 2 takımı da mücadelesinden dolayı tebrik ederim. Maçta Dortmund'u tutuyordum, o yüzden sevindim finale çıkmalarına. Büyük iş başardılar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok uçuk bir tahmin yapasım geldi

Barcelona 6-1 Bayern Münih

Olacağı yok ama insan atıyor işte.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

sakary Ali Misafir

Messi yedek soyunacakmış.

Valdes, Alves, Pique, Bartra, Adriano, Fabregas, Xavi, Iniesta, Song, Villa, Pedro 11i olacakmış sahada.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

4-6 ve 7 + oynadım messi nasıl oynamaz ya bu maçta 3ten fazla gol olmazsa kahrolurum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Neuer; Lahm, Boateng, van Buyten, Alaba; Martinez, Schweinsteiger; Robben, Müller, Ribery; Mandzukic

barcanin kadrosu acayip ilginc.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Barca-Münich maçını izleyebileceğim bir link atabilir misiniz ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bayern bu maçta 5 atmak istiyor galiba o kadro ne öyle. Barça'da bi de Messi yok gol atmaları zor olacak 2. yarı girerse de 1 tane atar Munih'in 4-1 almasını bekliyorum bugün.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence barca ilk yaridan 2-0 yapicak bayerni yoracaklar 2. yari messi girip fisi cekicek

sakary Ali Misafir

Münih 4-1 mi Kaan efsane yazmışsın tarihe.

İlk maçın ardından beri maçın dönebileceğini belirtiyorum. En azından harika bir maç izleyeceğiz gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç hangi kanalda ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tur dönmez gibime geliyor ama rakip Barcelona olunca insan ister istemez bir durup düşünüyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bayern bi gol atsa barça 6 tane atmak zorunda bayern en az 2 tane atar hayır full ezilse bu takım duran toptan 1 tane atar umraım 4-4 3-4 4-3 gibi bi skorla biter (bkz. 7 + )

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

David Villa çökmüş ya sakatlıktan sonra hiçbir maçta etkili olamadı. Pique net 3 pozisyonu kurtardı. Bayern 1 tane atar, 2. yarı barcelona iyice yüklenir geçen yılki Chelsea maçına döner. Bayern iyi defans yapıyor. Ribery özellikle Daniel Alves'e gelen toplarda çok iyi baskı uyguladı. Sürekli yardıma geliyorlar. 4-5 gol olacağını sanmıyorum. 2-1 Barcelona alır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ne biçim takım ya bu valla 3-4 tane daha yesinler bu maç rahatlıyalım 4 tane yemişler ilk maç dk 40 hala top çeviriyolar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barca ilk yarıda Münih'in direncini düşürdü. 2. yarıda Messi girer daha da güçlenir. Ama Münih'in savunması gerçekten üst düzey. Her türlü sonuç çıkabilir bu maçtan.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Bayern tek topun kralını oynuyor bugün Barcadan bile iyiler bu konuda.Alaba-Ribery ve Robben-Lahm ikilisi her türlü yürür bu alemde

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Ve Robben Attı Golü

Sayfa 28 / 31 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon

Mesaj Yetkileri