Sayfa 28 / 56 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Nesil
    2006

Fenerbahçe - Chelsea final oynarsa efsane olur.

2000 yılında aynı şehirlerin farklı tarafları final oynamıştı 2013de aynı şehirlerin başka tarafları oynayacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Fenerbahçe - Chelsea final oynarsa efsane olur.

2000 yılında aynı şehirlerin farklı tarafları final oynamıştı 2013de aynı şehirlerin başka tarafları oynayacak.
    2013 degilde 2010da olsaydi ayni olay daha buyuk efsane olurdu.13Sene biraz anlamsiz duruyorda 10 Sene tam oturuyor .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

final oynansın da 13 sene de olur yahu

Bence FB'nin tur şansı % 50, Galatasaray'ın % 25

Tamam ,isimleri görünce hemen elendik demeyelim ama kendimizi dev aynasında görmeye de gerek yok.Bugün Real Madrid'den herhangi bir X oyuncuyu GS ya da FB alsa Türkiye'de yer yerinden oynuyor,ligi garantiledi yorumları falan yapılıyor. Lazio isim olarak Fenerbahçe'den çok üst düzey bir takım degil fakat benim izlediğim kadarıyla çeyrek finaldeki takımlar içinde bu kupayı en çok ciddiye alarak oynayan ve iyi de oynayan bir ekip. Umarım iki takımımız da tur atlar ama işleri çok zor.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    final oynansın da 13 sene de olur yahu

Bence FB'nin tur şansı % 50, Galatasaray'ın % 25

Tamam ,isimleri görünce hemen elendik demeyelim ama kendimizi dev aynasında görmeye de gerek yok.Bugün Real Madrid'den herhangi bir X oyuncuyu GS ya da FB alsa Türkiye'de yer yerinden oynuyor,ligi garantiledi yorumları falan yapılıyor. Lazio isim olarak Fenerbahçe'den çok üst düzey bir takım degil fakat benim izlediğim kadarıyla çeyrek finaldeki takımlar içinde bu kupayı en çok ciddiye alarak oynayan ve iyi de oynayan bir ekip. Umarım iki takımımız da tur atlar ama i şleri çok zor.
    Ben oyle dusunmuyorum Fenerbahce Laziodan 2 gomlek daha iyi sadece iyi oynamasi gerekiyor bence Fenerbahce turu gecer.
    Real Madrid karsisinda Galatasarayin isi zor ama icimden bir ses gecicek diyor ama bu ses gecen senede Besiktas Atl Madridi gecer diyordu Galatasaray yener ve turu gecerse durdurulamaz diyorum.

5. Default

Şampiyonlar arenasında ve özellikle son 8e kalan takımlar arasından kolay bir kura çekmek hayalciliktir. Malaga tahminlerinin gırla döndüğü ortamda ve baskı altında oynamaktansa, vizyonumuzu tamamlamış bi şekilde real e karşı rahatça oynamak daha mantıklı. Bu seneki hedeflerimizin üstündeyiz bile. Ve baskısız ortam tam istediğmz ortam. Unutulmamalıdır ki Galatasaray adının geçtiği her yerde umut vardır. Başarılar, Galatasaray..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Düz mantığı sevmem yol gösterir, her zaman doğru yola çıkmaz ama değinmek de yarar var.

Galatasaray her iki Manchester maçında kıran kırana bir maç oynamadı mı ? Her iki maçı da kazanabilecek pozisyonları üretmedi mi ? Birini kaybetti ötekini kazandı ama o Manchester karşısında dik durabildi, kendi oyununu oynadı ve ezilmedi.

Peki Manchester her iki Madrid maçında (2. maçta kırmızıya kadar) Madrid'e sahayı dar etmedi mi ? Belki 2. maçta Kırmızı kart olmasa bugün Madrid de olmayacaktı.

Bu yüzden şanslar bana göre %51 %49 Madrid lehine. Bu da kaliteli oyuncularının varlığından kaynaklanıyor. Yeter ki Galatasaray kendi oyunundan taviz vermeyerek oynasın ve çekilmesin. Hunharca hücum yapsın demiyorum ama gömüldüğünüz an o top mutlaka filelerinizle buluşur. Zaten Fatih Terim'in de Madrid'e karşı savunma anlayışlı bir futbol oynatacağını zannetmiyorum. Kıran kırana 2 maç geçecektir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gomulurse gs madridin bunu cozebilecek cok iyi ayaklari var, yok dedigin gibi saldirir kendi oyununu oynarsa da belki de dunyada en iyi kontraya cikan bir takim rakip. o yuzden dedigin gibi %49 oldugunu pek sanmiyorum ibrahim, arada bayaa bildigin ucurum var. keske dedigin gibi olsa ama degil. gs maksimumla oynasa bile real madrid 10 macin 9 unu kazanir maalesef. bu grup maci degil, ceyrek final maci. o yuzden farkli degerlendirmen lazim. o yuzden gs cekebilecegi en kotu kurayi cekti.

lazio icin daha umutluyum. son donemde dususte bir lazio var kendi liginde. klosenin sakatliktan nasil donecegi belirsiz. biz ise yukseliste bir takimiz, moraller ust seviyede. ilk macimizi da seyircimizle sahamizda oynacagimizi hesaba katarsak yari final bence yakin. chelsea ve tottenham kurada ciktiktan sonra derin bir oh cektim, lazio da kalan takimlar icinde belki de en uygunuydu. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aytaç abi kura zaten en kötü kura, daha önce bunu belirttim, Çünkü 8 takım arasında bu kupayı en çok almak isteyen takım Madrid. Lig'e havlu atmış ve sezonu kurtarmanın temeli bu kupayı almakta yatıyor. Bu Galatasaray için hem avantaj hem de dezavantaj. Avantaj olan tarafını Madrid'in, Manu maçlarını izlediysen görmek mümkün çünkü bu yükümlülük takımda panik havası yaratıyor. Galatasaray'ın da yararlanacağı kısım bu olacak. Bir de Galatasaray'lı oyuncuların isteği. Özellikle de Burak. İnanılmaz goller atıyor, Gol anında öyle şeyler yapıyor ki şaşırıyorsun, sanki bu arenada senelerce boy göstermiş bir oyuncu. O günkü psikolojik durum çok önemli ve bana göre baskıda olan taraf Galatasaray değil Real Madrid.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

olabilir ama tek mac olsaydi dedigin gecerli. telafi edebilecekleri 2.bir mac olacagi icin madrid eninde sonunda istedigini alir bence. bir de mourinhonun takiminda ne kadar baski olabilir ki (: o baskiyi sadece barcanin onunde yasar madrid. onu da son donemde hepten ortadan kaldirdilar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sırf Casillas'ı yedek bıraktı diye İspanya'da kazan kaynıyordu, bence baskı varsa en alâsı orda var : ) Mourinho güçlü bir adam buna dayanır ama Galatasaray karşısında yaşanacak bir sürprizin faturası her zaman cepte akrep gibi duruyor, bunu unutmamak gerek. İzlemesi keyifli 2 maç olacaktır.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aytaç abi kura zaten en kötü kura, daha önce bunu belirttim, Çünkü 8 takım arasında bu kupayı en çok almak isteyen takım Madrid. Lig'e havlu atmış ve sezonu kurtarmanın temeli bu kupayı almakta yatıyor. Bu Galatasaray için hem avantaj hem de dezavantaj. Avantaj olan tarafını Madrid'in, Manu maçlarını izlediysen görmek mümkün çünkü bu yükümlülük takımda panik havası yaratıyor. Galatasaray'ın da yararlanacağı kısım bu olacak. Bir de Galatasaray'lı oyuncuların isteği. Özellikle de Burak. İnanılmaz goller atıyor, Gol anında öyle şeyler yapıyor ki şaşırıyorsun, sanki bu arenada senelerce boy göstermiş bir oyuncu. O günkü psikolojik durum çok önemli ve bana göre baskıda olan taraf Galatasaray değil Real Madrid.
    Aynen kura kötü iyi diyemeyiz ama kesinlikle Barcelona ve Münih'in gelmesinden iyi , ayrıca Real Madrid bu sene hiçte yenilmez takım gibi değil Dortmund yendi Manchester hak ettiği turu hakem sayesinde kaybetti , ligde çok fazla puan kaybettiler . Geçen sene gelseydi Real Madrid çok daha fazla korkardım şahsen çünkü geçen sene her anlamda çok iyiydiler. Bu sene de son bir 1 ayda topladılar gibi ama bunun temel nedeni de karşısına ayrı bi taktikle çıktığı kontra ataklarla yendiği Barcelona maçları var . O maçlar dışında bu sene Real Madrid iyi değil . O maçta iyi olmasının temel sebebi de Barcelona ya göre taktik yapmaları . Bizim maçta böyle bir şey olacağını zannetmiyorum hiç . Evet zor kura büyük ihtimal de tur onlarda ama baskıda onlarda çünkü biz turu geçersek kral ilan ediliriz , geçemezsek de kimse tutup da neden geçemedin demez . Ama ya onlar geçemezse ? O yüzden hiç bir korkum yok. Çıkar aslanlar gibi oynarız yenilirsek de yeniliriz yani karşımızdaki kulüp Real Madrid .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Real Madrid'in en etkili ve bize ters gelebilecek iki yanı var. Ronaldo ve kontra atakları. İlerde deli gibi basarak bir yere varamayız, dengeli bir oyun oynamak şart. Duran toplarda da çok zorlanacağız. İspanya'da 3-1 yeniliriz, burada da berabere biter gibi geliyor bana.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    2013 degilde 2010da olsaydi ayni olay daha buyuk efsane olurdu.13Sene biraz anlamsiz duruyorda 10 Sene tam oturuyor .
    Tabii aradan baya yıl geçti; ama Avrupa'da aynı şehirlerin farklı takımlarının final oynamaları çok rastlanan bir olay değildir.

beyaz tv yi açın. Ahmet çakar olaylar olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ahmet Çakar'ı şimdi izledim de, yaptığı ve dedikleri çok mantıklı bana göre..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bana da çok mantıklı geldi.

Nesil
    2006

Fenerbahçe ile Lazio'nun Avrupa Kupasında eşleşmesinin kesinlikle tesadüf olduğunu düşünmüyorum. O topları biz görmüyoruz, Kluviert hangi topu seçeceğini üstüne baktığı ufak bir renk ile görebilir. Kısaca o toplarda hile yapmak çok mümkün.

Platini'den nefret eden iki taraftar topluluğun birbiri ile eşleşip bir maçın seyircisiz olması tesadüf değildir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aynı şekilde 3 ingilizin birbiriyle eşleşmemeside tesadüf değil bana göre.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ahmet Çakar'a katıldığıma mı üzüleyim yoksa iddiasının aşırı gerçekçi olduğuna mı üzüleyim bilemedim Şaka bi yana gayet mantıklı söyledikleri ve bana kalırsa böyle yapmları da mantıklı. Sonuçta Tottenham'ın, Chelsea'nin, Madrid'in Barca'nın bizden daha çok izleyici çektikleri kesin ve daha çok seyirci daha çok para demek. Bu işten de UEFA başta olmak üzere herkes faydalanıyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İçimizden biri UEFA'da çalışıncaya kadar gerçek olup olmadığını bilemeyeceğiz. Ancak mantıklı geliyor bana bu iddaa.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Önceki sezon real madrid ve barcelona yarı finalde eşleşmemişti finalde el clasico olması muhtemeldi ama finali chelsea-bayern oynadı kuralarda bir şeyler oluyor olabilir ama maç konusunda cidden temiz uefa

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ahmet Çakar çok doğru söylüyor.Bunu 5 sene önce başka bir programda Fenerbahçe'nin Chelsea ile eşleştiği zamanda yapmıştı.Bence bu iddiadan öte bir şey.Teknolojinin acayip ilerlediği şu zamanda bu yaptıkları çokta zor değil.Uefa hep bunu yapıyor.Hatırlayalım geçen sene APOEL Real Madrid'le eşleşmişti.Eee işin ucunda para çok olunca yapacak şeytanlıkta çok oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Önceki sezon real madrid ve barcelona yarı finalde eşleşmemişti finalde el clasico olması muhtemeldi ama finali chelsea-bayern oynadı kuralarda bir şeyler oluyor olabilir ama maç konusunda cidden temiz uefa
    Bence maç konusunda da adil değiller. Türk takımlarının çoğu Avrupa mücadelesinde harcandığını çok iyi hatırlıyorum hele bizim At.Madrid maçındaki elle oynama olayı var ki gözümün önünden hiç gitmiyor. Ama işte Real'in karşısındaki Bayern olunca güç yetmiyor mecbur adil davranıyorlar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Titreşimli top olayı falan vardı Fenerbahçe - Chelsea eşleşmesi olduğu sıralar.Hatta Ahmet Çakar da aynı kurayı çekmişti.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

[YOUTUBE="HRk726ha4rg"]Ahmet Çakar Kura İlizyonu[/YOUTUBE]

10 dakika da o zamanın kurasının iç-dış sahasına kadar çekebilmişti Birşeyler döndüğü bariz.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kinder sürpriz'den çıkan yumurta kabı ile kanıtlanmaya çalışılması da ayrı bir komik.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bence maç konusunda da adil değiller. Türk takımlarının çoğu Avrupa mücadelesinde harcandığını çok iyi hatırlıyorum hele bizim At.Madrid maçındaki elle oynama olayı var ki gözümün önünden hiç gitmiyor. Ama işte Real'in karşısındaki Bayern olunca güç yetmiyor mecbur adil davranıyorlar.
    Orası öyle o maçta 6 hakem varken kale çizgisindeki hakemin görmemesi imkansızdı ve en azından büyük maçlara karışmıyorlar diyeyim bu arada bir iyilik yapıp madrid ile ilk maça howard webb'i versinler de yarı final oynayalım

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu kura olayi zaten senelerdir var 2008 de ceyrek final eslesmeleri liverpool taraftar sitesinde 1 gün önceden verilmisti yine ayni sekilde gecen sene bu olay yasandi eslesmeler 1 gün önceden internete sizdi.. ortada milyonlarca euro yayin geliri reklam geliri vs. var tabiki itibari yüksek takimlarin finale kalmalari icin adamlar elinden geleni yapiyor.. en son itibari fazla yüksek olmayan takimlarin final oynadigi sampiyonlar ligi finali porto monaco arasinda oynanmisti o gün bugündür de itibari düsük takimlar ceyrek finalde eleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Olası yarı final eşleşmelerinin neden eskisi gibi çeyrek ile birlikte çekilmediğini anlayamadım ben. Bu sene yeni mi uygulanıyor bu kural? geçen sene de var mıydı?

Yeni değiştiğini düşünüyorum bu kuralın. Bunun değişmesi bile kafalarda bazı soru işaretleri doğuruyor açıkçası.

Ama kim ne derse desin. Turnuva onların, top onların ve maalesef biz de nüfuzlu değiliz. Bu yüzden dev kulüplerin istediği gibi olacak her zaman.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

http://www.ajansspor.com/futbol/samp...oruntuler.html

burdaki videoda herşey net belli bir hile var.

Sayfa 28 / 56 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Mesaj Yetkileri