Ibrahimovic'i çok beğenen biri olarak özellikle o transferi on numara buldum hocam, yaşı fark etmez Ibra Kadabra sonuçta.![]()
Kesinlikle hocam ne biçim heyecanlandırıyor şuanda beni
Hocam Hulk'u ben devre arası alıyodum ama çok ciddi sakatlık geçirmiş , özellikleri çok düşmüş , sonraki sezona bırakalım yıldız oyuncuyu TL bazında 290 Milyon lira 7-8 ayda transfere para harcadım , biraz bu paraları çıkartmam lazım.
hocam transferler süper olmuş
Gs'ninde kadro sağlam yalnız dikkat et süpriz olmasın![]()
Dakika 14 Morgan çıktı Fierro Girdi
4-4-2 'ye döndük
Ezmişiz ama golü bulamamışız henüz.
Tur Aslanın ağzında hocam![]()
Ligde de tek kurşunla gidiyoz 2 haftadır .
adamlarda barca'nın teknik adamı var adamlar sistemi bulmuş![]()
Dakika 64 10 Kişi kaldık Sağ bekim atıldı
Dakika 85 Burak Yılmaz Penaltı istedi hakem 2. Sarı'dan attı
hocam bence acil taktik değişikliğine git 4-1-2-2-1 iyi ama gol yollarında sıkıntı yaşıyorsun onun yerine
4-4-2 attacking yap ramseyi ve sissokoyu oynat kanatlar kalsın fierro ibra yap yedek taktik olarak 4-1-2-2-1 kalsın maç sonlarında kapanmak için kullan ayrıca 3. taktik olarak 4-2-3-1 yap sissoko ve rakitic geride kalsın ramsey ilerde oynat yine 65. dkden sonra kullanırsın ve takıma hücum antrönörü al biraz çalıştır gol yollarında sıkıntın var.
Last edited by resoag : 26.Mart.2013 at 12:44 Reason: rakitici unutmuşum
Bana herşey de ama gol yollarında sıkıntı var demeşaka bir yana Bursa ile 2 Sezon Türkiye liginde en fazla gol atan 2.takımdık takımdık bursa'nın genç kadrosuna rağmen , şuan gol atamamızın tek sebebi bir geçiş sürecinde takım rakibi yarı sahasına yığıyoruz orada bir sıkıntı yok , şu var takım yeni sayılır ve fikstürüde biliyosun zaten hepsi üst düzey takımlar , kaldı ki takım henüz taktiğe de alışamadı , biraz daha zaman istiyorum , sonrasında senin dediklerini uyguluyucam , hücum antrenörünü de arttırıcam , tşkler önerilerin için.