Maçı Teoman konserinin olduğu güne koyan TFF'yi şiddetle kınıyorum ! Şaka maka 4 sene sonra ilk kez bir Galatasaray maçını kaçırıcam. Umarım kazanırız.
Maçı Teoman konserinin olduğu güne koyan TFF'yi şiddetle kınıyorum ! Şaka maka 4 sene sonra ilk kez bir Galatasaray maçını kaçırıcam. Umarım kazanırız.
Screw you guys, I'm goin' home
Mancini Eskişehirspor'a transfer oldu, Tarık Çamdal ve Erkan Zengin karşılığında.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok net iyi transfer.![]()
Keske fener falan araya girse de onla imzalasa![]()
Mancini-Ertuğrul Sağlam takas olmuş beyler.Kupayı alırız umarım kötü geçen sezonun tek morali olur bu kupa. Üstelik yeni sezona da derbiyle başlarız bunu da düşünmek lazım o yüzden inşAllah şampiyon oluruz. Güzel bir futbol ve 2 farklı galibiyet bekliyorum hadi bakalım.
Sampdoria'dakinin yarısı gibi olsa Eskişehir'e birkaç sınıf atlatır![]()
Galatasaray 4-1 kazanır
İki takımda beklentilerin altında kaldı bu sezon kupa ikisi icinde cok önemli guzel bir mac izleriz bence penaltılara gider Eskişehir kazanır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mancini hedef maçlarda başarılı. Juventus olsun Beşiktaş olsun Fenerbahçe maçı olsun hiçbirinde bizi utandırmadı. Finalde de kapalı oynar zaten gol atamayan Eskişehir'i 1-0 yeneriz gibi geliyor.
Sneijder ve Selçuk ikilisinden birinin ekstra performansını bekliyorum,her zaman ki gibi.
Bu ikiliden herhangi biri iyi olduğu zaman illa ki bir skor üretiyoruz.Gerçi bunu bu sezon sadece Sneijder yapıyor ama Selçuk'ta şapkadan tavşan çıkarabilecek durumda,en azından ben öyle olduğuna inanıyorum.
![]()
Nedense farklı bir Eskişehir galibiyeti bekliyorum. Hani bunu gösterecek potansiyelleri yok ama dur bakalım. Hakan Balta-Semih ikilisine kaleci Ufukta katılınca her şey olabilir. Muslera ve Chedjou oynar mı bilmiyorum. İddaa oynarsam Kg var banko ama (:
...
Chedjou'nun nesi var bilmiyorum ama Muslera oynuyor.
Ufuk, beklenenin aksine son iki yıldır görev aldığı maçlarda güven verdi. O yüzden kaleyle ilgili bir şüphem yok. Ben genel anlamda çoğu Anadolu kulübünün maçlarını takip ediyorum. Eskişehirspor'un finale çıktığına aldanmayın, sezon boyunca kötü bir futbol sergilediler. Bazen iyi oynadıkları zamanlarda oyuncularının beceriksizliklerine kurban gittiler. Ama genel itibariyle futbol anlamında korkulacak bir rakip değil. Skor tahminim 2-1.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
3-5-2/5-3-2 çıkarsak rahat yeneriz. Diğer türlü kanser ederler ama yine de yeneriz![]()
Bu fotoğrafı yeni görüyorum çok güzel çıkmışlar,özellikle Selçuk![]()
kupayi eskisehir alsin istiyorum. bence kupanin degeri eskisehir icin cok daha buyuk. turkiye kupasini almak galatasaray icin siradan bir basariyken eskisehir icin tarihi bir basari olabilir. kupa sevinci cok daha baska yasanir. yillar sonra super lige donduler, artik gediklisi oldular. simdiyse kupaya cok yakinlar. tum kupa sezonunun izlenmeye deger tek maci olacak, muhtemelen izlerim.
Valla Eskişehirspor ile geçen sene yaşadıklarımız malum,Eskişehir'e karşı bir öfke hakim,bizde gayet seviniriz.İnşallah kazanırız farklı bir şekilde.
Finallerde iyiyizdir genelde, istediğimizi alırız. Muslera da oynayacakmış, Mancini doğru kadro ve oyun anlayışı ile çıkarırsa takımı kazanırız diye düşünüyorum. En son Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek almışız kupayı, her ne kadar o maçı dün gibi hatırlasam da 9 sene olmuş, az değil. Bu sebeple iyi oynayan hak eden değil, Galatasaray kazansın istiyorum. 1-0 olsun, bizim olsun.
Ruyamda eskisehir 1-0 ondeydi sonrasini hatirlamiyorum
Böyle olduğuna bakmayın 3-5-1-1 oynuyoruz.
Çarpılacağım yahu 3-5-1-1 diye dizliş mi olurmuş
Edit:
Mancini napıyon allasen![]()
3-5-2'nin varyasyonu şeklinde olmuş ancak Mancini Hakan Balta'da ne buluyor anlamış değilim. 2'li stoper oynarım gerekirse tek stoper oynarım yine de Hakan Balta ile oynamam. Semih ne kadar istekli bir oyuncu olsa da hata yapmaya müsait bir oyuncu, buna Hakan Balta'nın yavaşlığı da eklenince über bir savunma sistemi oluyor.
Mancini çok düz bir Galatasaray yönetiyor. Gerçi bunda kadrodaki oyuncu şekli de etki ediyor ancak günümüz çağdaş futbolunda kanat kullanmadan başarı kovalamaya çalışan ender takımlardan biri Galatasaray.
...
Birisinin hocaya Galatasaray'ın başında olduğunu hatırlatması gerek. Bu kadar defansif Galatasaray olmaz. Farklı kazansak da fikrim değişmez.
net penaltiyi vermemis hakem
http://s7.directupload.net/images/140507/z7hfuw7n.swf
gs nin penaltısı verilmedi, es es bu maçı zor alır çok yavvaş çıkıyorlar ileri.
Jorquera'ydı sanırım, elle kesmesi penaltı. Çalmamış hakem. Eskişehirspor hiç kazanabilecek gibi durmuyor. Galatasaray tek gol atıp bitirir gibi. Çok kadar statik başladı oyun, temposuz.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
mac tempolu geciyor , net goller kacirdik bu arada
Hakan-Eboue değişikliği gerekiyor,çok net.
Yekta - emre colak degisikligi sart...
semih - eboue(veysel) degisikligide sart
bu erkan zenginde bal yapmayan arı gibi![]()