Sayfa 28 / 88 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

istediğin ss olsun kardeşim. bak bu kadar şuta sadece 1 gol atabildim 2 maçta.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Heh işte bu daha sağlıklı bir eleştiri oluyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    ahaha 9 numarana bayıldım aynı benim forvet neredeyse çizgiden becerip içeri tıklayamamış

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    ahaha 9 numarana bayıldım aynı benim forvet neredeyse çizgiden becerip içeri tıklayamamış

9 numara Lacina Traore, 7 numara da Moussa Sow, 11 numara Kuyt. Sen var düşün nasıl delirdiğimi.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

9 numara Lacina Traore, 7 numara da Moussa Sow, 11 numara Kuyt. Sen var düşün nasıl delirdiğimi.
    oyuncunun özellikleri yada hangi rol oynadığı mühim değil motor aslanı kediye boğdurur tabiri var bizim buralarda tam da bunu yapıyor zaman zaman (: Update gelse de bi rahatlasak

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ben her maç ortalama 15 korner kullanıyorum. Çok anormal bir maç motoru var.

herkes 2-0 olan skoru koruyamadığını söylüyor fakat ben 1-0 geriye düştüğüm 2-3 maçıda 1-2 kazanabiliyorum galatasarayla oynadığım maçıda bu şekilde kazandım öne geçtiğim maçların sonlarına doğru katı savunma uygula geriye yaslan topa sahip ol talimatları vererek maçları kazanabiliyorum maçlarımda rakip anca 5-6 şut çekebiliyor bana
    Last edited by Aydin : 12.Kasım.2013 at 17:58 Reason: "herkes"

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by emmre View Post
    herkez 2-0 olan skoru koruyamadığını söylüyor fakat ben 1-0 geriye düştüğüm 2-3 maçıda 1-2 kazanabiliyorum galatasarayla oynadığım maçıda bu şekilde kazandım öne geçtiğim maçların sonlarına doğru katı savunma uygula geriye yaslan topa sahip ol talimatları vererek maçları kazanabiliyorum maçlarımda rakip anca 5-6 şut çekebiliyor bana
    tut ki 20 dakika içinde 2-0 öne geçtin 70 dakika geriye yaslanarak mı oynuyosun ?

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    tut ki 20 dakika içinde 2-0 öne geçtin 70 dakika geriye yaslanarak mı oynuyosun ?
    Tabikide eğer 20. dakikada 2-0 öne geçersem maçı izlerim takıma topa sahip olup top çevirmelerini isterim 1 maçım böyle olmuştu ilk yarı 2-0 bitirdim ikinci yarıda bahsettiğim talimatları verip takıma top çevirttirdim maç 2-1 galibiyetimle bitti

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by emmre View Post
    Tabikide eğer 20. dakikada 2-0 öne geçersem maçı izlerim takıma topa sahip olup top çevirmelerini isterim 1 maçım böyle olmuştu ilk yarı 2-0 bitirdim ikinci yarıda bahsettiğim talimatları verip takıma top çevirttirdim maç 2-1 galibiyetimle bitti
    Bende istiyorum rakip analzin altından girip üstünden çıkıyorum abartısız belki her 5 dakikada giriyorum ama baskıyı kıramıyorum bazı maçlarda ha şunuda söyleyimki oldukça genç kadroyla oynuyorum oyuncularum çok üst düzey değiller ama bu akdar baskı çok mantıklı gelmiyor kıramıyorum bi tülü aklına gelebilecek bilumum talimatla müdahale ediyorum oyuncu degisikligi formasyon degisikligi belki de oyuncularımdandır diyecem ama beklerimi şamar oğlanına çevirenlerin profillerini görünce oyuncularla alakalı olmadııgnı düşünüyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

bende bazen keşke hep betada kalsaydı diyorum artık. her güncellemede oyun dahada kötüleşti. kaç gündür güncellemede gelmedi, büyük bi patch ile hataları düzeltirler umuduyla beklemedeyim.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by dyzo View Post
    bende bazen keşke hep betada kalsaydı diyorum artık. her güncellemede oyun dahada kötüleşti. kaç gündür güncellemede gelmedi, büyük bi patch ile hataları düzeltirler umuduyla beklemedeyim.
    Valla Beta'da kalmasını bende isterdim

Nesil
    2006

Duran toptan gol yememeyi başarabilen var mı? İyi savunma yapabilen var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Crazycat View Post

30. haftadayım.

Frikikten de yemedim henüz

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Buyrun bir sıkrinşat daha. Rakip Sion, ceza alanı içinden çektiğim şut sayısı 16, attığım gol sayısı 0. Bir söyleyin allaseniz hangi takım 2-3 maçta bir ceza alanı içinden 15'i aşkın şut çekip eli boş dönüyor gerçekte? Sow, Traore, Kuyt üçlüsüyle üstelik?

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Ön direğe kesilen topları savunamama diye bir hata var, düzeltileceği de söylendi. İlk zamanlarda karşılaşmıştım ama şimdi pek karşılaşmıyorum.

Bugün tam 170 saat olmuş oyuna başlayalı. Bu denli kafayı sıyırdığım, bu denli gol pozisyonu ürettiğim ve gole çeviremediğim bir fm olmamıştı sanırım.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

30. haftadayım.

Frikikten de yemedim henüz
    Duran top savunmasını nasıl yapıyorsunuz? Maç antrenmanında ekstra bir şey yapıyor musunuz?
    Ön direğe kesilen topları savunamama diye bir hata var, düzeltileceği de söylendi. İlk zamanlarda karşılaşmıştım ama şimdi pek karşılaşmıyorum.

Bugün tam 170 saat olmuş oyuna başlayalı. Bu denli kafayı sıyırdığım, bu denli gol pozisyonu ürettiğim ve gole çeviremediğim bir fm olmamıştı sanırım.
    Ön direğe kesilen topları gol olarak görüyorum kalemde. Bir de bi' maçta ardı ardına beş kere korner kullanıldı, çok saçma şeyler oluyor maçlarda, oyuna en kısa zamanda güncelleme gelmesi şart.
    Last edited by Crazycat : 13.Kasım.2013 at 18:02

Oyunun en yetenekli oyuncusu Lionel Messi yetenekleri doğrultusunda çok çok rahat atıcağı 3-4 pozisyonda hepsini abartısız 15-20 metre kalenin sağına-soluna vurunca tereddütsüz Alt+F4 çektim Messi'ye gelene kadar tabii Fabregas,Pedro,Sanchez aynı vuruşları yaptı ama gerçek futbolda olur böyle şeyler dedim devam ettim ama Messi'den sonra kapattım o gün bugündür oynamıyorum.Diğerlerini söylememe gerek bile yok herkesin yaşadıklarını bende yaşadım tabii.

Bir şey sormak istiyorum aklıma gelmişken FM 05'den bugüne kadar bu oyunda hiç karşı karşıya bir pozisyonda giderken şut yerine yanında gelen arkadaşına pas verme olayını yaşayan var mı ?

Nesil
    2007

Oyun zaten karşı karşıya pozisyonları CCC olarak görmüyor mu nedir anlamadım. Maçı bölünmüş olarak izliyorsanız(sol tarafta maç oynanırken, sağ tarafta istatistikler varsa) dikkat edin o istatistiklere. Eğer bir oyuncunuz veya onların bir oyuncusu karşı karşıya gole gidiyorsa o pozisyon bitince CCC sayılmıyor çoğu zaman. Bir kere gözüne ilişmiştir demeyin sadece izleyin pozisyonları ve istatistikleri anlarsınız. %100 pozisyon anlayışımız mı farklı anlamadım ama bir kornerden 2-3 CCC çıkabiliyor. Kısaca istatistikleri de takmaz oldum ben.

@Kaka Leite

Vallahi bravo. Benim duran toptan yediklerim isyan seviyesine getirdi. Bıraktım artık ben de. Ne yaparsam yapayım olmuyor, tek maçta 3 gol yediğim oldu. Tek maç diye geçsem, geçemiyorum sonraki maçta da 2 gol yiyerek 1-0'dan 2-1 verdim. Bayern deplasmanında 2-0 öndeyken 2 duran toptan yedim; 2-2 bitti. Ligde devamlı duran toptan yiyordum, kısaca duran toplarla başım belada. Sırf bu da değil diğer sorunları da yaşıyorum. Kariyere başlayıp birkaç ay ilerleyip sildim kaç defa.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Oyun zaten karşı karşıya pozisyonları CCC olarak görmüyor mu nedir anlamadım. Maçı bölünmüş olarak izliyorsanız(sol tarafta maç oynanırken, sağ tarafta istatistikler varsa) dikkat edin o istatistiklere. Eğer bir oyuncunuz veya onların bir oyuncusu karşı karşıya gole gidiyorsa o pozisyon bitince CCC sayılmıyor çoğu zaman. Bir kere gözüne ilişmiştir demeyin sadece izleyin pozisyonları ve istatistikleri anlarsınız. %100 pozisyon anlayışımız mı farklı anlamadım ama bir kornerden 2-3 CCC çıkabiliyor. Kısaca istatistikleri de takmaz oldum ben.
    Aynen hacı abi bu yüzde yüz pozisyonlar neye göre anlamadım karşı karşıya abartısız 4-5 kaçırıyom bi bakyım ana ya 1 ya 2 CCC bazen o bile olmuyor rakipte 0 bende 0 sonra istatistiğe bakınca sonuca göre ya normal CCC yo kişte diyo dışardan biri ama maçı bi izlese 4lük 5lik olacak maç ya tek fark ya berabere

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post

@Kaka Leite

Vallahi bravo. Benim duran toptan yediklerim isyan seviyesine getirdi. Bıraktım artık ben de. Ne yaparsam yapayım olmuyor, tek maçta 3 gol yediğim oldu. Tek maç diye geçsem, geçemiyorum sonraki maçta da 2 gol yiyerek 1-0'dan 2-1 verdim. Bayern deplasmanında 2-0 öndeyken 2 duran toptan yedim; 2-2 bitti. Ligde devamlı duran toptan yiyordum, kısaca duran toplarla başım belada. Sırf bu da değil diğer sorunları da yaşıyorum. Kariyere başlayıp birkaç ay ilerleyip sildim kaç defa.

CCC saymadığı için saçma sapan şekilde kaçırtıyor da olabilir maç motoru. Ceza alanı içinden 15-16 şut çektirdiğim maçlarda sadece 2 HC almışlığım var istatistiksel olarak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

CCC saymadığı için saçma sapan şekilde kaçırtıyor da olabilir maç motoru. Ceza alanı içinden 15-16 şut çektirdiğim maçlarda sadece 2 HC almışlığım var istatistiksel olarak
    Hadi öyle diyelim ama rakipte CCC 0 ken 3-4 yememize nasıl izah getireceğiz

Nesil
    2007

Ben de aynı şeyi düşündüm aslında. Çeşitli algoritmaları hesaplayıp gol olma şansını küçük görüyor biz de saçma şekilde auta giden topları mı seyrediyoruz diye düşünmeden edemedim FM 2013'de CCC sayılan karşı karşıya pozisyonlar bu seride mümkün değil sayılmıyor.

Yarın da vizelerim bitiyor. Çabuk çıkarsalar diyeceğim yamayı ama yine ellerine yüzlerine bulaştıracaklar diye korkuyorum. Adam gibi yapıp yayınlasalar da biraz geç olsa da olur artık o raddeye geldik.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Kaka Leite arkadasa tavsiyem maclari kisa ozetlerle degilde genisletilmis izlesin o zaman sac bas yoluyor mu anlariz.kardesim bu kadar insan yalan soylicek hali yok ya insanlarin hic isi yok sozde senin yorumuna gore iyi olan oyunu kotulemek icin ugrasiyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Kaka Leite arkadasa tavsiyem maclari kisa ozetlerle degilde genisletilmis izlesin o zaman sac bas yoluyor mu anlariz.kardesim bu kadar insan yalan soylicek hali yok ya insanlarin hic isi yok sozde senin yorumuna gore iyi olan oyunu kotulemek icin ugrasiyorlar
    Ben öyle bir şey demedim vallahi sen söyledin şuan bunu

Ben benim açımdan sorun yok dedim sanki oyunu ben yapmışım gibi bir isyan başladı. Sorun yok ama okuyoruz belki de ben anlatamadım kendimi

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Ben öyle bir şey demedim vallahi sen söyledin şuan bunu

Ben benim açımdan sorun yok dedim sanki oyunu ben yapmışım gibi bir isyan başladı. Sorun yok ama okuyoruz belki de ben anlatamadım kendimi
    Sen söyleyince farkettim bu arada hakikaten de isyan gibi olmuş senin yazdıklarından sonra.
    Ya galiba biraz isyankarlar olarak karşımızda ilk kez bir muhatap olarak gördük seni

Biz sinir krizleri geçirirken senin "oyunda sıkıntı yok bence " demenin de katkısı var tabii

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bir de şöyle bir durum var, maç motorunda sıkıntı olduğu ortada. Hala düzeltmeler yapılıyor. Mesela 1432 versiyonlu maç motoru ile şu an buraya yazılan sıkıntıların çoğu giderilmiş olacak ancak tek sıkıntı şu:

Neden hazır olmayan bir maç motoru ile önümüze geliyor bu oyun? Steamde henüz alfa ve beta modunda olan oyunlar var. Tekrar söylüyorum SIgames deseydi bize, "Şubat'a kadar beta modundayız" diye, bıdı bıdı eden fazla çıkmazdı diye düşünüyorum.

Neyse ki tekel olmalarına rağmen maç moturundaki sıkıntılarla hala ilgileniyorlar diyerek bardağın az olan dolu tarafını görmeye çalışayım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Bir de şöyle bir durum var, maç motorunda sıkıntı olduğu ortada. Hala düzeltmeler yapılıyor. Mesela 1432 versiyonlu maç motoru ile şu an buraya yazılan sıkıntıların çoğu giderilmiş olacak ancak tek sıkıntı şu:

Neden hazır olmayan bir maç motoru ile önümüze geliyor bu oyun? Steamde henüz alfa ve beta modunda olan oyunlar var. Tekrar söylüyorum SIgames deseydi bize, "Şubat'a kadar beta modundayız" diye, bıdı bıdı eden fazla çıkmazdı diye düşünüyorum.

Neyse ki tekel olmalarına rağmen maç moturundaki sıkıntılarla hala ilgileniyorlar diyerek bardağın az olan dolu tarafını görmeye çalışayım.
    Gerçekten konuyla ilgili en doğru tespit...
    Madem henüz "olmadı" o zaman ne diye sürüyorsunuz piyasaya. Hayır olmadığını kendileri de kabul ediyorlar...

Bu arada programlamadan anlayan bi arkadaş şu konuya bi açıklama getirebilir mi:
    Bu oyunun bi senaryo üzerine kurulmadığını, maçlarda bizim müdahalelerimizle sonucun değiştiğini varsayıyoruz. Yani sahadaki o top daha önceden belirlenmiş bi düzenden bağımsız hareket ediyor sözde...
    Eğer durum böyleyse o topun her maçta 3-4 kez direğe çarpma olasılığı çok çok çok küçük bir olasılık. Gerçekten önceden belirlenmemiş olsa bile kodlardaki bir hata yüzünden o topun her maçta o kadar direğe çarpması söz konusu olur mu? yoksa kodlar topun kaleye girmemesini sağlamak için böyle bir yol mu izliyor? ve bunun 3 senede düzeltilememiş olması nasıl açıklabilir?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Gerçekten konuyla ilgili en doğru tespit...
    Madem henüz "olmadı" o zaman ne diye sürüyorsunuz piyasaya. Hayır olmadığını kendileri de kabul ediyorlar...

Bu arada programlamadan anlayan bi arkadaş şu konuya bi açıklama getirebilir mi:
    Bu oyunun bi senaryo üzerine kurulmadığını, maçlarda bizim müdahalelerimizle sonucun değiştiğini varsayıyoruz. Yani sahadaki o top daha önceden belirlenmiş bi düzenden bağımsız hareket ediyor sözde...
    Eğer durum böyleyse o topun her maçta 3-4 kez direğe çarpma olasılığı çok çok çok küçük bir olasılık. Gerçekten önceden belirlenmemiş olsa bile kodlardaki bir hata yüzünden o topun her maçta o kadar direğe çarpması söz konusu olur mu? yoksa kodlar topun kaleye girmemesini sağlamak için böyle bir yol mu izliyor? ve bunun 3 senede düzeltilememiş olması nasıl açıklabilir?
    Ben topun kaleye girmemesini sağlamak için oyunun direğe yöneldiğini düşünüyorum.
    Birkaç sayfa önce şöyle bir şey yazmıştım:

Direk mevzusu da aynı şekilde bence.
    Oyunun gol pozisyonları ve gol pozisyonsuz oyun akışı o kadar az farklı pozisyon olasılığı ile maç motoruna aktarılmış ki skorlar astronomik seviyelere gelmesin diye oyun naapıyor; "madem bu takım iyi hazırlanmış ve hayvanlar gibi saldırıyor ,e her maç da 5-6 gol atılmaz di mi,o zaman pozisyona girsin ama golle sonuçlanmasın,direkten dönsün diyor.
    Yapımcılar yaparken bunu hedeflemeseler de oyunun içinde olabilecekler o kadar az farklı olasıklı ki mecburen sistem bunu seçiyor.En acısı da Sigames de bunun farkında.
    Ha büyük bir aksiyon alınıyor mu?
    Hayır,sadece mevcut sistem üzerine yapılan yamalarla giderilmeye çalışılıyor.

Karşı karşıya kalıp kaçırma mevzusu da bana göre aynı mantıkta.
    Dediğim gibi yapımcıların bunu hedefleyerek yazdığını düşünmüyorum fakat oyunun olasılık hesabı bu sonuca itiyor bence.
    Senelerdir çözülmemesine ise mantıklı bir açıklama bulamıyorum...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Aydin View Post

Subat'i bekleyemezler. Beklerlerse satislarin bir cogunu kaybederler.

Kasim - Subat araligi kis aylari. Yani insanlar daha cok iceride zaman geciriyor.
    Aralik'ta uzun sureli okul tatili var ve hristiyanlarin hediye verme mevsimi. Yani o donemde oyunun cikmis olmasi gerekli ki cocuklara hediye olarak satilsin.
    Sezon yeni baslamis ve herkes yeni kadrolarla oynamaya merakli.

Acik acik demeseler de Subat'a kadar beta modunda olduklari zaten ima ediliyor yillardir. Bu nedenle de oynamak icin acelesi olmayanlarin Subat'ta oyunu daha ucuza almasi da guzel bir secenek.

Sayfa 28 / 88 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon

Mesaj Yetkileri