şurda gelmişiz 30umuza saveoadla menejer ekleyle mi uğraşacaz işimiz gücümüz yok da
oyundan zevk almaya bakıyoruz takma hocam sen de
İngiltere Premier
La Liga
Serie A
Bundesliga
Ligue 1
Başka belirtiniz
şurda gelmişiz 30umuza saveoadla menejer ekleyle mi uğraşacaz işimiz gücümüz yok da
oyundan zevk almaya bakıyoruz takma hocam sen de
Fmrte'yi nerelerde kullanıyorsun peki hocam ?
Önder hocam dediklerin çok doğru ben Fransa ikinci lig takımına lallanayi getirdim bu taktikle teşekürler
Iyide umtitiyide nasil bedavaya aldigimi yazdim adami oyun basindan beri oyalayip sozlesme yenilemesini engelleyerek bosmanla aldim oyun basi sozlesmesinin son senesinde oluyor fierro ve bakkali gibi
munire gelecek olursak oyun basi munir ve sergi samperin serbest kalma maddeleri var 2 sine birden param yetmediginden muniri aldim sergi samperde sozlesme yenileyince anca 5. Sezon sonu alabildim aklina yatmayan seyleri sorki cevaplarini vereyim ha yok benim gorusum bu deyip kestirip atinca olmuyor
Abi neyi tartışıyorsunuz, herkesin kendi tarzıdır, adam bu şekilde vadesi dolmaya başlamış yıldızları getirerek keyif alıyor oyundan, 1-2 kez wonderkid satınca bu paraları bulmak çok da sorun değil, ayrıca Messi'yi alana kadar 1 yıl boyunca sadece Messi ve menajeri ile uğraşıyor, teklif yapıp aa gelmiyor bırak demiyor, sslere iyi bakın. Bu da hocanın kendi tarzı, ben onun 5 katı bütçesine sahip olsam da tekrar satıp kar edemeyeceğim yaşlı oyuncuları almam mesela
kariyer sahibine başarılar dilerim....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kişileri Rencide Edici Hal ve Davranışlardan Lütfen Uzak Duralım. Konu Dışı Gereksiz Mesajlarla Kariyeri Gölgede Bırakmayalım.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
İncelemek isteyen buyursun incelesin birtane menejer eklenmişmi, bir tane sakatlık düzeltilmişmi eğerki biri bulur burda paylaşırsa ne bu foruma yazar nede bu foruma birdaha girerim eğerki hem suçlayıp hemde birşey bulamassanız yüzünüz varsa gelir burda benden özür diersiniz
Hocam Messi değil Sabrini oğlunu istiyoruz![]()
Sen takma hıca böyle şeyleri, iyi giden birşeye bazıları illa kulp bulur.. Zaman zaman takip ettim hikayeni, kendi yapmadıklarını başkalarının yaptığını görünce ya taktir ederler yada çamur atarlar. Aynen devam başarılar
Hocam messi son maç netmiş öle ya.
Hocam kariyere geri dönmene sevindim. Kariyer paylaşan arkadaşlar bilir bin bir zahmete giriyoruz bir şeyler sunabilmek için. İnsanlar transfer stilini beğenmeyebilir ama kimsenin burada yapılan emeğe saygısızlık etmeye hakkı yoktur. Neyse kariyere dönelim Messi'nin maşallahı var çok iyi başlamış aldığı paranın hakkını veriyor.
Koyu bir Galatasaray ve Barcelona taraftarı, ayrıca messi hayranı olarak en içten dileklerimle söylüyorum ki beni messiden soğuttunuz
Bak Messi yazarken bile büyük yazmıyorum artık.![]()
Olmaz öyle,Messi'yi almışsın,FIFA'da amatör seviyesinde oynar gibi gelene gidene 6 atıyorsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp