Yukarıda büyük paralar mı dönüyor![]()
Yukarıda büyük paralar mı dönüyor![]()
ADANA DEMİRSPOR
Yaf daha uygununu bulamadın mı ?
Ben hangi takımı yönettiğimin önemi olmadan bu kadar büyük paralar vermem. Elim gitmez. Zorunluluk harici veremem. Onun yerine şöyle İskandinavyaya güney Amerikalara aksydın belki bulurdun.
Bu arada benim Ambrose neler yapıyor. Profilinin son durumu nasıl oldu merak ettim.
Transfer bütçesinde 100 milyon euro'dan fazla var mezara mı götürücezZaten kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Bu oyuncu bize Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu getirmede maksimum fayda sağlayacak diye düşünüyorum ama siz fakirler beni anlamıyorsunuz
Ambrose'yide akşam oyuna girince atarım abi
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
ŞAMPİYONLAR LİGİ D GRUBU 6.MAÇ
F.C. UNITED & BARCELONA
PREMİER LİG 16.HAFTA
M.UNITED & F.C. UNITED
Şampiyonlar Ligi Eşlelmelerinde geçen yıl aynı grupta olup yenmekte zorlanmadığımız Atletico ile eşleştik. Turun mutlak favorisiyiz.
Ülke'nin gururu Denizlispor, Liverpool ve Spartak Moskova'nın başı çektiği gruptan Liverpool'u saf dışı bırakarak 10 puanla ve liderle aynı puanla Grubu 2. tamamlayıp üst tura çıktı.
Tesisleri yeniledik akebinde yenilerinin yapılmasını istedik.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Usta şimdi adam İngiltere'de, ben olsam ben de bol bol para harcardım orada.
Turu geçerizBuraya yazıyorum tahminimce bir daha ki tur City gelecek karşımıza
![]()
Yav hadi biz fakiriz ,3-5 Milyon bütçe ile transfer yapıyoruz. Sen koskoca FC United sın bas parayı al, düşünme bile![]()
Aynen paradan bol ne var burada
İnş. düşündüğümüz şekil olur![]()
Ambrose Profil
City'i gelirse bu kez acımyaız. Geçen sezon'da ŞL'de 120'de elenmiştik. Onun rövanşı olur bekleriz
Koskoca bu lafı duymak için aradan 12 sene geçti![]()
Hayırlı olsun transferler
( Bu arada Arsenal iyi öpmüş bizi)
Lan telden linkleri görüyorum sadece üşeniyorum da içlerini açmaya daha sonra bakıp detaylı yazarım
İvan süper zaten, Quinones i de geliştirdik mi o da süper olur. Hayırlı olsunlar![]()
Bence Bu Kadar Uçma Transferlerde, Tamam Para Bol, Huzur Var Ama Olmayan da Var. Biri Yer, Biri Bakar Kıyamet Ondan Kopar
Bu Sene Lig Gelecek Gibi Duruyor Ş.L'yi de Alırsak Gelecek Sezon Başka Diyarlarda (İtalya Bilemedin İsveç) Görmek İstiyorum (:
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum kardeşler, abilerTarkan abi daha önce Norveç liginde oynamıştım. Avrupa ile fisktürü çakışmıyordu. Keyif vermedi. İsveç'te aynı şekil. Kariyeri son güncelleme ile noktalıycam
F.C. UNITED OF MANCHESTER İÇİN SON GÜNCELLEME
Şubat Ayında transfer döneminin bitiminde 1 - 2 hafta ara ile çok ciddi sakatlıklar yaşadık. Aslında ikisininde yokluğunu çok araamdım. Ama Said olsaydı. Şampiyonlar Liginde oynadığı bambaşka futbolla bize o kupayı getirebilirdi.
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE NOUCAMP'TA TARİHİ BİR FİNALLE KARİYERİ SONLANDIRMAYI ÇOK İSTEDİM. ( F.C. UNITED & MANCHESTER UNITED )
1.Tur'da Atl.Madrdi'i deplasman'da 4-3 yendik. 2. maçta ilk 10 dakika'da Atletico sahamızda 2-0 öne geçti. Burada tura veda mı edeceğiz derken maçı 6-2 gibi çok sükse bir geri dönüşle tur atladık.
Sonrasında Çeyrek Final'de rakip Arsenal'di onlarda Türk Milli Takımının Dünyaca Ünlü Yıldızı Yavuz Buldu 3 Ay bizde ise Wesley Said 5 ay sakatlanmıştı. Yavuz onlar için tek başına bir takımdı . Hatırlarsanız bizi ligde sahamızda net bir skorla Yavuz'un üstün futboluyla 3-0 yenmişlerdi.
Arsenal'i geçmekte hiç zorlanmadık.
Yarı Final ise Juventus'a hiç haketmediğimiz halde deplasmanda 2-0 kaybettik. Ama yinede takıma aşırı güveniyorudum. İçeride Juventusu sahasından çıkarmasakta gol atmayı başardılar maç 3-1 bitti deplasman golü ile Finale Juventus çıktı. Şampiyonlar Liginde devre arasında gelen İvan harikalar yarattı. Yukarıda da dediğim gibi Said olsaydı. Deplasmanda Juventusa mutlaka bir tane atardı.
Fa Cup'ı ilk defa final sezonumuzda kazandık. Burada akılda kalan maç ortak sahada oynana M.City maçıydı. 90+3'te attığımız penaltı ile 4-3 eledik. Final zaten bizim için zor olmadı.
Ligde yine ilginç birşey yaşandı. 6.sıradan M.United Şampiyonlar Ligini kazandığı için ŞL'ye katıldı ama ilginç olanı İngiltere'nin kupaya 5 takım olarak katılması ve toplamda bunun 6 takıma çıkması
Türkiye'nin nevri döndü
BİR EFSANE'NİN SONU
Son olarak oyun durumumuz
Yapma yav ne noktalaması.
Güncelleme gelmeden önce yazmıştım. ŞL de Juveye elenmek çok kötü olmuş benim zamanın Barça ya elenmem gibi averajla geçmişler.Lig de de Şampiyon olamamışız Wesley Said in sakatlanması etkili olmuş. Noktalıyorum derken bu takımı bırakıp başka takıma geçiyoruz değil mi?
Bu kariyerde emeğime karşılık veren @devilshand ( Ali kardeşime ) @RodiMood @pusathan01 @rexpo1994 @RagnarLothbrok @NomrukaN @Ali Hikmet @BaGa TaRKaN @ErayG @Pedro
başta siz olmak üzere tüm takip eden arkadaşlara teşekkür ediyorum![]()
Hacı Bu Kariyeri Kapatmana İzin Vermeyiz. Madem Bu Takımı Bıraktın Bu Savede Başka Ülkeden Devam Et. Bu Sayfa Kapanmamalı![]()
Aynen Baga hocam izin vermeBu anket i niye yaptırdın yeni kariyer için miydi bu anket?
Aslında bu kariyeri kapatmamın birazda sebebi STSL'nin 15,3.1'de ileride nasıl işler yapacağı, sizde görüyorsunuz STSL'nin halini oyundan soğuttu beni. Forumda bir Admin bu durumu 15.3.0 güncellemesinde düzelltik dedi. Yeni kariyerde ara transfer ve data güncellemeleri dahil yine farklı bir ülkede daha zor bir şekilde başlamayı planlıyorum. Yinede 12 sezon benim için forumda iyi bir CV olduYeni kariyerde bundan az olmayacaktır.
lan evlat acısı gibi geldi (allah göstermesin) üzüldüm lan gerçekten ama teşekkürün için de duygulandım her ne kadar uğraşsam da seninle yeni kariyerinde de yine yanında olacağım...
EMEĞİNE SAĞLIK
Çok güzel bir kariyerdi ellerine sağlık![]()
Hayırdır Ne Vedası? Kariyeri Kapatmıyorum İkinci Bir Emire Kadar İsteklerin Reddedildi Burada Devam Edelim![]()
Ha! ŞöyleYola Gel Bakim
Baskının Gözünü Seveyim
![]()
Şimdiki Efsane Kim? Kimin Adıyla Başlayacaksın ?