Takımımıza bir idari menajer daha arıyoruz. Başvuruları bekliyoruz.
Teşekkürler.
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Takımımıza bir idari menajer daha arıyoruz. Başvuruları bekliyoruz.
Teşekkürler.
Ezeguiel Lavezzi Galatasaray'da.
Galatasaray Spor Kulübü, San Lorenzo forması giyen 22 yaşındaki Arjantinli santrafor Ezeguiel Lavezzi ile sözleşme imzalamıştır.
Lavezzi'nin kulübüne bonservis bedeli olarak 7 milyon pound verilmiştir.
Geleceğn yıldızı olarak gösterilen Lavezzi için Fenerbahce ve Besiktas ciddi girisimlerde bulunmus fakat Lavezzi Galatasaray'ı tercih etmiştir
Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Spor Kulübü
Lavezzi ile İlgilenmiyoruz
Ezeguiel Lavezzi ile ilgilendiğimiz, girişimde bulunduğumuz yolundaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Unutulmasın ki Fenerbahçe Spor Kulübü, almayı hedeflediği tüm futbolcuları ne pahasına olursa olsun almıştır ve almaya da devam edecektir. En son örneği de Mauro Zarate'dir ve Fenerbahçe Spor Kulübü bu futbolcuyu renklerine katmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Lavezzi Galatasaray icin cok iyi transfer
TFF Süper Kupa: Fenerbahçe-Galatasaray
TFF Süper Kupa kimin olacak?
TURKCELL SüperLig şampiyonu Fenerbahçe'nin mi?
FORTIS Türkiye Kupası şampiyonu Galatasaray'ın mı?
Derbilerin derbisine 2 gün kaldı...
Eger Fenerbahce diyorsaniz Fenerbahce yazin 3442 gönderin : D
Süper Kupa'yı Almak İstiyoruz
TFF Süper Kupa'yı müzemize götürmek istiyoruz. Bu sene taraftarımıza lig şampiyonluğunun yanı sıra bir kupa da vermek istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız, kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Taraftarımızdan ricamız, bizi bu maçta yalnız bırakmamaları... Galatasaray'ı devirip kupayı müzemize götürmek istiyoruz, onlar çok iyi takım kurdular ancak biz de iyi bir takımız, oturmuş kadromuz var, bu kupayı alacağımıza inanıyorum.
Super Kupa`yi muzesine Fenerbahce goturur. Her iki takima basarilar diler, dosta bir karsilasma olmasini dilerim.
Can Gunsiray
Süper Kupa'yı alıcaz.
Taraftarımız mearklanmasın süper kupayı müzemize götürüpu yılki ikinci kupamızı alcagız.
gol krallığında gökhan kıl payı kaçırmış
SÜPER KUPA FENERBAHÇE'NİN
Fenerbahçe 4 - 2 Galatasaray (TFF Süper Kupa Final)
Goller: Diego Biseswar, Gökhan Ünal ( 2 ), Necati Ateş, Cafercan Aksu ( 2 )
Tebrikler...
2007-2008 Sezonu Beşiktaş Transfer Haberleri
PAVOL STRAKA
Geçen sezonun gol kralı, Antalyaspor'da forma giyen Pavol Straka'yı 1.6M Pound karşılığında renklerimize bağladık.
---
SEZER ÖZTÜRK
Manisaspor'un genç yıldızı 1.5M Pound karşılığında Beşiktaş'a transfer olmuştur.
---
TEVFİK KÖSE
Tevfik Köse, Leverkusen takımından bedelsiz alınmıştır.
--
OKAN YILMAZ
Okan Yılmaz, Diyarbakırspor takımından bedelsiz alınmıştır.
--
FATİH ŞEN
Fatih Şen, Orduspor takımından bedelsiz alınmıştır.
--
MUSLU NALBANTOĞLU
Muslu Nalbantoğlu, NAC takımından bedelsiz alınmıştır.
--
Transferlerimiz devam edecektir.
--
Kupa Geleneğini Sürdürmekten Dolayı Onur Duyuyorum
Fenerbahçemizin kupa geleneğini sürdürmekten dolayı onur duyuyorum. Gerçekten büyük onur, büyük sevinç. Oyuncularımı tek tek kutluyorum. Özellikle Mehmet Topuz, Tuncay Şanlı, Gökhan Ünal ve Diego Biseswar'ı ayrıca kutluyorum. Biseswar çıktığı ilk maçta golünü attı, asistini yaptı, gerçekten muhteşemdi. Gökhan da bulduğu pozisyonları çok iyi değerlendirdi, Mehmet de çok iyi asist yaptı, Tuncay'ın da mücadelesi alkışlanacak cinstendi.
Galatasaray'ı bir kez daha yenip bu kupayı aldığımız için mutluyum. Taraftarımıza sonsuz teşekkürler.
Egemen Işık
Tek kale oynadık macta ama Volkan'a takıldık macın hakkı bu değildi.
Ayrıca macı Şükrü Saracoğlu'nda oynatan Federayonu kınıyorum hiç seyirci desteğimiz yoktu.
Mertcan Dönmez
Adınız-Soyadınız: Deniz Urun
İdari Menajeri Olmak İstediğiniz Kulüp:Beşiktaş
Tuttuğunuz Takım:Beşiktaş
Galatasaray Kadro Son Durum
![]()
Can kadro SS'ı çıkmamış.
Beşiktaş 0 - 1 Kayserispor (Turkcell SuperLig 1. Hafta)
Goller: Baki (kk)
Tek kale oynadığım bu maçta verilmeyen golümüz, direkten dönen toplarımız oldu. Sayısız gol pozisyonlarına girdik ama değerlendiremedik. Baki adlı oyuncumun kendi kalesine attığı gol ile maçı 1-0 kaybettik. Çok üzücü bir durum. Sinirden oyundan çıktım ve ss alamadım.
Fenerbahçe 5 - 0 Elazığspor (TURKCELL SüperLig 1. Hafta)
Goller: Vela ( 3 ), Gökhan, Bilal
Noluyor yav yeni sezon başlamışNeyse benimle birlikte altın yılını geçirecek Beşiktaş taraftarlar umutsuzluğa düşmesin..
So what?
Saike
Vela nin profilini koyarmisin?
Arkadaşlar güzel bir kariyer oluyor başarılar...
bravo.......egowich harika gidiyosun......
galatasarayda cok fazla forvet var bence 2-3 tanesei satilip iyi bir defans ya da orta saha alinmasi lazim
Kayserıye Yenılmemeız Kotu Olmus