Geçmiş Olsun.![]()
Tebrikler Serkan çok güzel bir kariyer oluyor okurken ben bile hyecanlandımSeneye Dardenel'i Süper Lig'de seni de Feberbahçe'de görmek isterim.
Başarılar![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
İyi gidiyorsun Serkan bravo valla![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Serkan abi Dardaneli lige çıkardıktan sonra şu Karşıyakaya da bi el at benceNe hale düşmüş adamlar
![]()
İyi iyi
Nihayet Küçük Takımda Başarı yakaladı bizim Serkan abi![]()
gerçekçi oynuyorsun
ben o kadar yenilsem en az ikisinde hile yapardım![]()
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
iyi gidiyorsun..Zaten Dardanel İyi takım..Birde Sen gelince Başına Çoşturdun...
Bravo valla
cikacagina gonulden inaniyoruz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
türkiye kupasında zaten zor bi gruba düşmüştün...elenmek normal gibi görünüyo...ligde dolu dizgin gidiyosun devamını bekliyoruz
Türk Telekom Lig A 18. Hafta
Mardinspor-Dardanelspor
Deplasmanda zorlandık, maçı kazanacak pozisyonları da bulduk fakat olmadı. Puanları paylaştık.
Türk Telekom Lig A 19. Hafta
Dardanelspor-Tarsus İ.Y.
Rakip 10 kişi kaldı. Fazla zorlanmadık, daha farklı kazanabilirdik ama olmadı. Umut’un tek golüyle 3 puana ulaştık.
Türk Telekom Lig A 20. Hafta
Eskişehirspor-Dardanelspor
Maçı neredeyse kaybediyorduk, son dakikada Çağatay’ın attığı golle 1 puan alabildik. 2. devreye kötü başladık, biran evvel toparlanmamız lazım.
20 hafta sonunda hala lideriz ama bunu korumak için daha iyi olmak zorundayız,
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi doludizgin gidiyorsun tebrikler.
Çağatay ve Umut çok iyi göründüğü kadarıyla nerdeyse her maç gol atıyorlar![]()
Umut seneye de sana faydalı olur Serkan. Ayrıca önümüzdeki yıl için Bilal Cubukcu'ya bak derim. Orta sahada çok yaratıcı ve iyi pas verene bir oyuncu haline gelecek.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Alamıyorum İlhan, sürekli teklif yapıyorum ama şimdilik kabul etmiyor. Bütçeyi de fazla zorlamadan almaya çalışacağım.
"YÜCE ATATÜRK"
Kariyerini çok okuyamadım Serkan abi ama Yasin Karaça, Furkan Baştan, Muslu, Serdar Topraktepe gibi isimler de iyi oynuyor![]()
![]()
Türk Telekom Lig A 21. Hafta
Dardanelspor-Samsunspor
Haftalardır kötü oynadığımız söylemiştim. Bu maç şanslı değildik ve puan çıkaramadık. Bu durgunluk umarım fazla sürmez.
Türk Telekom Lig A 22. Hafta
Ç.Rizespor-Dardanelspor
Yine mağlubiyet, liderlik gidiyor elden…
Türk Telekom Lig A 23. Hafta
Dardanelspor-Karşıyaka
Galip gelmek güzel. Yine iyi oynamadık ama 3 puana seviniyoruz.
Türk Telekom Lig A 24. Hafta
Gençlerbirliği-Dardanelspor
Sezonun en farklı mağlubiyeti. Aslında bu maçta geçmiş maçlara oranla daha iyi oynadık ama farklı mağlup olduk.
Türk Telekom Lig A 25. Hafta
Dardanelspor-Sivasspor
Bu maçı kazanmalıydık. 2-0’dan 2-2’ye geldi maç. 1 puana üzüldük ama sevindirici bir nokta artık tekrar iyi oynamaya başladık.
4. sıradayız, liderle sadece 2 puan fark var.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Helal abi iyi gidiyor.Bu sene Avrupa kupalarına katılılırsın inşallah.
Aydın solda iyi oynar. Sağ için de paran var ise Vyacheslav Hleb'i öneririm. İlerde çok iyi oluyor. Kontratı bitecek oyunculara da göz atmayı unutma Serkancığım. Başarılar.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
2. ligden A. kupalarına katılacak. Belki Fortisi kazanırsan olur amat abi elenmediysen
![]()
Sol için bu sezon da zorlandık, mutlaka transfer yapacaktım. Aydın iyi oldu. Öncelikle 2 yabancıyı defansa düşünüyorum, çünkü defansım çok kötü. Sağ kanada şimdilik düşünmüyorum yabancı. Kaleci bakacağım, eldekilerden iyisini bulursam kaleye de yabancı gelecek. Forvete de, Umut olmama ihtimali olduğu için iyi bir yabancı forvet bakacağım. Orta sahaya defansif özellikleri yüksek bir yabancı düşünüyorum şimdilik. Kalan 1 hakkımı da oluşan takımda doğacak eksikliğe göre kullanacağım...
"YÜCE ATATÜRK"
İyi bir politika. Büyük ihtimalle Süper Lig'desin seneye zaten. En iyi oyuncuları alacağından eminim. Başarılar Serkancığım.
Türk Telekom Lig A 26. Hafta
Gaziantep Bld.-Dardanelspor
Yine iyi oyun, fakat giden 2 puan. Kazanabilsek çok iyi olacaktı, rakibimizi ligde de geçmiş olacaktık.
Türk Telekom Lig A 27. Hafta
Dardanelspor-Kocaelispor
Yine öne geçtik, yine iyi oynadık ama kazanamadık. Moraller bozuldu takımda biraz, alınabilecek bir galibiyet toparlanmamızı sağlayacaktır.
Türk Telekom Lig A 28. Hafta
K.Erciyesspor-Dardanelspor
Erken 10 kişi kalmamız bizi etkiledi. Son 6 haftaya girdik. 4 maçı içerde oynayacağız, bu avantajı iyi kullanmalıyız.
Türk Telekom Lig A 29. Hafta
Dardanelspor-Alanyaspor
Evimizde Alanyaspor’a karşı bile galip gelemiyoruz. İlk 6’dan da çıkmak üzereyiz. Kaleyi bulan tek şutumuz penaltıdan attığımız gol.
Türk Telekom Lig A 30. Hafta
Dardanelspor-Hatayspor
Ve galibiyet. 6 hafta sonra ligde galip geldik. Şimdi Altay maçı var içerde.
Son 4 haftaya girilirken puan durumu,
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Düşüşe geçmişsin abi ilk 2 zora girmiş
Serkan, direkt olmazsa playofflarla çıkarsın, sana güvenim sonsuz...