Mükemmel bir seri yakalamışsın.İtalya Kupası'nda Milan'ı elersen kupayı alırsın.![]()
Mükemmel bir seri yakalamışsın.İtalya Kupası'nda Milan'ı elersen kupayı alırsın.![]()
SERIE A 20. HAFTA
Milan ile oynacağımız kupa maçı öncesi Palermo deplasmanında aldığımız mağlubiyet moralleri bozdu. Maçta kaleyi bulan tek şutumuzun olmaması ilginçti.
İtalya Kupası Yarı Final İlk Maçı
İlk yarının son dakikasında Lucas’ın attığı golle maçı Milan 1-0 kazandı. Gol atabilsek çok iyi olacaktı. 2. maçta da zorlanacağız fakat kazanmak istiyoruz.
21. hafta lig maçında içerde Montova ile oynayacağız. 4 gün sonra da kupa rövanşı var.
"YÜCE ATATÜRK"
Milan maçını bekliyoruz yahu bunlar hava cıva zaten şampiyon olamayacagın belli 6. olacaksın.![]()
SeRkan Abi netmişsin yahu Palermo maçında kaleyi bulan şutun yok
İtalya Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
Maça hızlı başladık. 10. dakikada sakatlanan Diego yerine oyuna Flores’i aldım. İlk gol Calaio’dan geldi 29. dakikada. Baskımız devam ediyordu, 3 dakika sonra ceza sahasında oluşan karambolde Flores önüne düşen topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve skor olarak avantajı yakalamıştık.
Artık daha kontrollü, skoru korumaya yönelik oynamaya başladık. Fakat ilk yarının son anlarında yediğimiz gol bu planımızı bozdu. Bize artık gol lazımdı. 2. yarı yine maça başladığımız şekilde atak oyunla, oyuna başladık.
Pozisyon buluyorduk fakat kontra da yiyorduk. 70. dakikada sağ çizgiden kullandığımız taçla oyuna başladık. Calaio topla birlikte çaprazdan ceza sahasına girdi, arka direkte müsait pozisyonda bekleyen Iago’ya ortaladı ve Iago mükemmel bir kafa vuruşuyla durumu 3-1 yaptı.
Bu dakikadan sonra Milan gol için yüklense de bir sonuç alamadı ve toplamda 3-2 ile Milan’ı eleyerek finale kalan taraf olduk.
Finalde Lazio ile oynayacağız.
"YÜCE ATATÜRK"
Aman yarabbi disaster.![]()
Napoli'ye nasıl elenmiş bu Milan yahu.![]()
Maça çok iyi motive olduk, o nedenle olabilir.Bakalım Lazio karşısında ne yapacağız. 2 maç olması yine avantaj.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Harika.Artık buraya kadar geldin İtalya Kupası'nı almanı gönülden istiyorum !!!![]()
Maça çıkmadan gelde ara gazını verelim Sayın Yöneticim.![]()
Bence Atalanta, çantada.![]()
SERIE A 23. HAFTA
Zaten 3 maç üst üste kazansam belki de 4. olacağım. Evimizde bir kez daha puan kaybettik.
SERIE A 24. HAFTA
Kupa öncesi prova niteliği taşıyan maçta ilk dakikada Flores’ın golüyle 1-0 öne geçtik. 2. yarı Lazio’da 1 gol attı ve maç 1-1 sona erdi. Kupa maçları öncesi bu maç bize umut verdi.
25. haftada evimizde Torino ile oynayacağız.
"YÜCE ATATÜRK"
Atalanta maçında adamların 1 şutu kaleyi tutmuş o da gol olmuş.Bende de Charlton maçında oldu.Kaleyi tutan 3 şut var 3'ü de gol.![]()
Milan a bak yahu 8.
SeRkaN Abi Ascoli yi felan geçersin Abi.
Senin Milan maçının öcünü Chelsea kariyerimde çoktan aldım.![]()
Milan intikamını almış.
6. olacakmışsın gibi bir his var içimde.![]()
Tutarsa seneye ligin başında yap bilimsel açıklamanı, boşuna oynamayayım ben.
SERIE A 28. HAFTA
Ligin alt sıralarında yer alan Reggina’yı kendi sahasında yenmek zor olmadı. 2 maçtır galip geliyoruz, umarım daha da uzun süre galip gelmeye devam ederiz.
Şimdi evimizde sırasıyla Ascoli, Chievo ve Catania ile oynayacağız. Bu 3 maçtan 9 puan çıkarabilirsek Şampiyonlar Ligi’ne gidebiliriz belki.
"YÜCE ATATÜRK"
Reggina galibiyeti iyi olmuş...
Cl bekliyoruz napoliyle eski gunlerdeki gibi
Abi çok güzel gidiyorsun. Serkan Abi benim tahminime, hesaplarıma göre de 5. olacaksın. Tebrik ederim şimdiden 5.'liğini.![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
6 olacak yahu ne 5'i ne 7'si.![]()