Transferlerimiz sona erdi...
CHELSEA olarak artık transfer yapmayacağız.Ancak bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız...
Transferlerimiz sona erdi...
CHELSEA olarak artık transfer yapmayacağız.Ancak bazı oyuncularla yollarımızı ayıracağız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Totti Chelsea'nin gücüne güç katmış..
Murat o kadar gereksiz transfer yapacağına gidip Daniel Alves'i alsaydın ya. Cık cık cıkSergen diyorum başka da bir şey demiyorum. Totti iyi bir tercih ama ikinci yılda bayağı yavaşlıyor haberin olsun. Ama onun frikikleri yeter. Senin o takımdan 1-2 forvet oyuncusunu yollaman lazım, yerine de iyi bir sağ bek alman lazım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
İlhan abiye katılmamak elde değil.Bence sag beke Cihan Haspolatlı ya da alternatifi olarak Fatih Akyel'i alabilrsin.![]()
Transfere gerek yok o zaman.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Mascherano çok sakatlanıyor. Benden söylemesi. Ya da benim oyunda öyle oluyor![]()
Sağ bek sorununa Ilsinho ve Ratinho'nun çare olamaması üzerine rotayı Daniel Alves'e çeviren Liverpool bu transferi bitirdi. Bu transfer için Sevilla kulübüne 44 M YTL ödeneceği öğrenildi.
Kadrosuna genç oyuncular katmaya devam eden Liverpool,Racing'in yıldız oyuncusu Garay'ı kadrosuna kattı.
Öte yandan Liverpool'a yeni katılan Voronin Werder Bremen'e 18 M YTL karşılığında satıldı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
cok guzel transferler liverpoola hayılı olsun bu yeni transferleri
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Daniel Alves harika ötesi bir transfer. Liverpool bu transferle ligin en kaliteli takımı oldu bence.
Higuain ve Tottiyi kaça aldı Chelsea?
Liverpool son transferlerle baha güçlendi.. 2. sene daha çekişmeli geçecek..
Harika transfer Muhammed abi.Bir de DMC'ye adam alsan müthiş olacak. Anladın sen onu![]()
Murat o kadar yanlış transfere rağmen bu takımı şampiyon yaptın ya, hakikaten helal olsun. Büyük menajersin.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Riquelme ve Totti transferleri gereksiz dolu forvetin varken Higuainin bonservisini almanıda anlamadım.Bu transfleri yapman yerine defansın ortasına Micah Richardsı alabilirdin.Defansında kuş uçmazdı
Çok klas oyuncu Diego. Mehmetciğim taktiğe oturacak adamları alıyorsun. Bence Zigiç'i de al Murattan. Rooney ile en az 50 gol atarlar ligde. Adım gibi emnim.
Berbatov'un jumping 17. Zigiç'in 20. Zigiç'i alırsan, pivot yaparsan önüne kimse geçemez senin.
Diego güzel transfer.Gençlere yatırım ha?![]()
Diego iyi transfer![]()
Transfer sezonunu daha önceden kapattığımızı bildirmiştik ancak bulabilirsek bir SAĞ BEK alacağım.Ashley Cole tarzı olmasına dikkat ediyorum...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Cicinho'yu al Murat Abi.
Philipp Lahm nasıl?