Sayfa 28 / 492 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

City ilk yarı varlık gösteremedi ama uzaktan şutla golü buldu.İkinci yarı işleri zor City'yi daha iyi bekliyordum.Özellikle Petrov ve Mpenza çok etkisiz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Maç bitti.M.City 1-0 kazandı...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

City zorda olsa kazandı.Defansları çok sağlam gerçekten ama ilerde iyi organize olamıyorlar.ManU için bence şampiyonluk zor bundan sonra..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ahh United ahh tahmin oyununda united demiştim.Gitti puan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-1 devam ediyor Liverpool-Chelsea macı insAllah böyle biter.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence Liverpool alacak maçı

inş. berabere biter tahmin oyununda berabere vermiştim maçı...

Manu yine kazanamdı...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

1-1 biter ama herşeye açık maç..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Liverpool 1-1 Chelsea

Goller;

Fernando Torres
    Frank Lampard (pk)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

güzel maçtı.hakem kötüydü.....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hakemler bu haftaya damga vuruyor Dünde Fulham'ın %200 içeri giren topu gol olarak sayılmadı..
    I'm back...

Bolton - Portsmouth maçında da Anelka'yı çektiler, indirdiler yere. Hakem vermedi faul. Orta sahada oldu hareket. Sonra oradan bir pas orta ve gol..
    Bolton o golü yemeseydi daha farklı olurdu..

United yine kazanamadı güzel oldu
    Tevez fazla birşey yapamadı..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Bolton - Portsmouth maçında da Anelka'yı çektiler, indirdiler yere. Hakem vermedi faul. Orta sahada oldu hareket. Sonra oradan bir pas orta ve gol..
    Bolton o golü yemeseydi daha farklı olurdu..

United yine kazanamadı güzel oldu
    Tevez fazla birşey yapamadı..
    ya teveze bu günkü performansı için iyi diyemem.ama hareketliydi iyi toplar sürdü.ama destek göremedi.son vuruşlarda kötüydü.scholes beni hayal kırıklığına uğrattı.nani iyi oynadı ama orta yapmayı bilmiyo.tevez i tek başına forvette oynatmak saçmalık.o bir striker değil zaten.yanında birinin daha oynaması lazım.ve en büyük saçmalık anderson'un kadroda bile olmaması.nani yi parmağında oynatabilecek anderson neden oynamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Mourinho takım üstünde bu kadar oynamaya devam ederse bu sene Chelsea birşey yapamaz gibi.Şansları yaver gidiyor.Lampard eski Lampard değil.Geçen senelerde Chelsea ataklarını başlatan kişiydi.Ama bu sene daha defansif oynatıyor Mourinho Lampard'ı.Essien nerede oynadığı belli değil.Bir maç sağ bek,bir maç ön libero,bir maç stoper,bir maç asıl mevkisi olan orta saha.Chlesea'nin acilen sağ tarafa adam alması lazım.Oradan çok sıkıntı çekecek böyle giderse.Ben Haim bu sene eğer çok oynarsa Chelsea'nin başını çok yakacak gibi görünüyor.Şu an Premier Lig'de Arsenal ve Man City pozitif futbol oynuyor.Man City çok iyi transferler yaptı.Avrupa Kupalarına gitmeyi rahatlıkla elde edecek gibi duruyor.Arsenal herkesin dediği gibi 4.-5. değil ilk 3'te rahat bitirebilecek gibi duruyor.Aliadiere'yi keşke yollamasalardı.İyi bir alternatif olurdu Arsenal için.Boro'da iyi bir performans gösteriyor.Newcastle geçen seneye göre daha derli toplu.Allardyce'nin katkısı çok büyük.İyi kadroya sahip Newcastle yaptığı transferlerle daha iyi bir takım haline geldi.Newcastle'da bu sene Avrupa Kupaları'na katılma şansı elde edecek gibi.Tottenham hayal kırıklığı yarattı ilk 3 haftada.İyi takım toparlanırlar kısa sürede

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Torres Ben Haim'in yanından geçip golü attı başka birşey yapmadı maçta.Kuyt çok iyi bu sene

Jose Mourinho yu çok seven biriyim ama bu sene sahaya yayılış beni endişelendiriyor...Ben Haim in Chelsea takımın oyuncusu olamdığı belli... Essien sağ bek oynuyor... Takım atak yapamıyor... Lampard DM de... Kalou ztn rakibi rahatsız edemiyor madem gol atamıyan oyuncuya sabır ediliyor Crespo kalsaydı adı yeterdi, Kalou dan her yönden de daha faydalı olurdu...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Liverpool deli gibi basarken, penaltı oldu o penalti verilemese de olurdu

Manu beni bu haftada hayal kırıklığına uğrattı.Ferguson inşallah bir forvet alır yoksa Saha,Rooney,Solskjaer iyileşene kadar böyle işkence çekcem

Arsenal de berabere kaldı blackburnle 1-1

Vierianın yerini Fabregas doldurduysa Henrynin yerini de biri doldurur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ManU çok kötü başladı.İlk 3 haftada galibiyetleri yok.Şampiyonluk yolunda ağır kayıplar bunlar.

Chelsea'nin bu sene uygulamaya çalıştığı taktik benimde hoşuma gitmedi ama sakat oyuncuların iyileşmesi ve iyi bir sağ bek alınınca belki daha iyi oynarlar bu taktikle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Henry bir marka olmuştu Arsenal'de.Gitmesi kötü oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O adam çok istikrarlı.Ben çok beyeniyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mido bence Tuncayın yerini alır.Tuncay yedekte bekler gibi geliyor.Ama performansa göre değişir tbii...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

City bu sene iyi iş yapcağa benziyor.Bu hafta kuponum onların yüzünden yattı
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Chelsea kendi taktiğini oynuyor 4-3-3 ilerdeki 3'lüde kanat gibi oynuyolar Kalou ve Malouda geçen senelerde orda Robben ve J.Cole oynuyordu

Nesil
    2006
    Yer
    -

Torres iyidi Gerrard gerçekten süprdi. Chelsea berbat.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şu Nike reklamı iyice can sıkmaya başladı

Default Afonso Alves Boro yolunda

Afonso Alves Boro yolunda
    İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough, adı Galatasaray'la da anılan Brezilyalı golcü için kulübü Heerenveen'e 6 milyon pound teklif etti.

İsmi uzun süredir Galatasaray'ın transfer listesinde geçen ve Adnan Polat'ın 'Transferini bitirmek için uğraşıyoruz' dediği Afonso Alves, İngiltere yolunda.

Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Middlesbrough, Brezilyalı golcü için Heerenveen'e 6 milyon poundluk bir teklif götürdü.

Geçen sezon attığı 34 golle Hollanda liginde gol kralı olan 26 yaşındaki oyuncu, Hollanda basınına yaptığı açıklamada da Middlesbrough'ya gidebileceğini söyledi.

"Benimle ciddi biçimde ilgileniyorlar" diyen Alves, "Bu isteklerini yaptıkları teklifle gösterdiler. Premier Lig ve Middlesbrough için her zaman açığım. İlk görüşmeler umut verici. Bir sorun gözükmüyor" diye konuştu.

Hollanda basını ise Afonso Alves'in transferinin her an gerçekleşebileceğini belirtirken, Heerenveen'in de Alves'in yerine Atletico Mineiro'dan 18 yaşındaki forvet oyuncusu Paulo Henrique'i kadrosuna kattığını yazdı.

MAKELELE CHELSEA'DE KALDI
    Öte yandan bir dönem Beşiktaş'ın transfer etmek istediği fakat yıllık ücretinde anlaşamadığı Fransız orta saha oyuncusu Claude Makelele de, kulübü Chelsea ile sözleşme yeniledi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 34 yaşındaki oyuncu ile 2009'a kadar anlaşma yapıldığı belirtildi. Chelsea ile 183 maça çıkan Makelele iki kez de fileleri havalandırmıştı.

Öte yandan Manchester City'nin Fiorentina'dan transfer ettiği Valeri Bojinov dizinden sakatlandı. Roma'da ameliyat olacak 21 yaşındaki Bulgar golcünün, 4 veya 5 ay forma giyemeyeceği açıklandı.

NTVSpor

Ben Haim'den çok kaliteli olmasına rağmen dünkü Liverpool-Chelsea maçında ilk 11'de forma giyemedi. Mourinho ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Brezilya Milli Takımının banko oyuncusu, üstelik kalitesi belli ama onu oynatmayıp dün Torres'ten inanılmaz bir çalım yiyip gole sebep olan Ben Haim'i oynatıyor. İnşallah bu hatasından döner.

Mesaj Yetkileri