City ilk yarı varlık gösteremedi ama uzaktan şutla golü buldu.İkinci yarı işleri zor City'yi daha iyi bekliyordum.Özellikle Petrov ve Mpenza çok etkisiz..
City ilk yarı varlık gösteremedi ama uzaktan şutla golü buldu.İkinci yarı işleri zor City'yi daha iyi bekliyordum.Özellikle Petrov ve Mpenza çok etkisiz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maç bitti.M.City 1-0 kazandı...
City zorda olsa kazandı.Defansları çok sağlam gerçekten ama ilerde iyi organize olamıyorlar.ManU için bence şampiyonluk zor bundan sonra..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ahh United ahh tahmin oyununda united demiştim.Gitti puan![]()
1-1 devam ediyor Liverpool-Chelsea macı insAllah böyle biter.
Bence Liverpool alacak maçı![]()
inş. berabere biter tahmin oyununda berabere vermiştim maçı...
Manu yine kazanamdı...
1-1 biter ama herşeye açık maç..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Liverpool 1-1 Chelsea
Goller;
Fernando Torres
Frank Lampard (pk)
güzel maçtı.hakem kötüydü.....
Hakemler bu haftaya damga vuruyorDünde Fulham'ın %200 içeri giren topu gol olarak sayılmadı..
I'm back...
Bolton - Portsmouth maçında da Anelka'yı çektiler, indirdiler yere. Hakem vermedi faul. Orta sahada oldu hareket. Sonra oradan bir pas orta ve gol..
Bolton o golü yemeseydi daha farklı olurdu..
United yine kazanamadı güzel oldu
Tevez fazla birşey yapamadı..
ya teveze bu günkü performansı için iyi diyemem.ama hareketliydi iyi toplar sürdü.ama destek göremedi.son vuruşlarda kötüydü.scholes beni hayal kırıklığına uğrattı.nani iyi oynadı ama orta yapmayı bilmiyo.tevez i tek başına forvette oynatmak saçmalık.o bir striker değil zaten.yanında birinin daha oynaması lazım.ve en büyük saçmalık anderson'un kadroda bile olmaması.nani yi parmağında oynatabilecek anderson neden oynamadı.
Mourinho takım üstünde bu kadar oynamaya devam ederse bu sene Chelsea birşey yapamaz gibi.Şansları yaver gidiyor.Lampard eski Lampard değil.Geçen senelerde Chelsea ataklarını başlatan kişiydi.Ama bu sene daha defansif oynatıyor Mourinho Lampard'ı.Essien nerede oynadığı belli değil.Bir maç sağ bek,bir maç ön libero,bir maç stoper,bir maç asıl mevkisi olan orta saha.Chlesea'nin acilen sağ tarafa adam alması lazım.Oradan çok sıkıntı çekecek böyle giderse.Ben Haim bu sene eğer çok oynarsa Chelsea'nin başını çok yakacak gibi görünüyor.Şu an Premier Lig'de Arsenal ve Man City pozitif futbol oynuyor.Man City çok iyi transferler yaptı.Avrupa Kupalarına gitmeyi rahatlıkla elde edecek gibi duruyor.Arsenal herkesin dediği gibi 4.-5. değil ilk 3'te rahat bitirebilecek gibi duruyor.Aliadiere'yi keşke yollamasalardı.İyi bir alternatif olurdu Arsenal için.Boro'da iyi bir performans gösteriyor.Newcastle geçen seneye göre daha derli toplu.Allardyce'nin katkısı çok büyük.İyi kadroya sahip Newcastle yaptığı transferlerle daha iyi bir takım haline geldi.Newcastle'da bu sene Avrupa Kupaları'na katılma şansı elde edecek gibi.Tottenham hayal kırıklığı yarattı ilk 3 haftada.İyi takım toparlanırlar kısa sürede
Torres Ben Haim'in yanından geçip golü attı başka birşey yapmadı maçta.Kuyt çok iyi bu sene
Jose Mourinho yu çok seven biriyim ama bu sene sahaya yayılış beni endişelendiriyor...Ben Haim in Chelsea takımın oyuncusu olamdığı belli... Essien sağ bek oynuyor... Takım atak yapamıyor... Lampard DM de... Kalou ztn rakibi rahatsız edemiyor madem gol atamıyan oyuncuya sabır ediliyor Crespo kalsaydı adı yeterdi, Kalou dan her yönden de daha faydalı olurdu...
Liverpool deli gibi basarken, penaltı olduo penalti verilemese de olurdu
Manu beni bu haftada hayal kırıklığına uğrattı.Ferguson inşallah bir forvet alır yoksa Saha,Rooney,Solskjaer iyileşene kadar böyle işkence çekcem
Arsenal de berabere kaldı blackburnle 1-1
Vierianın yerini Fabregas doldurduysa Henrynin yerini de biri doldurur
ManU çok kötü başladı.İlk 3 haftada galibiyetleri yok.Şampiyonluk yolunda ağır kayıplar bunlar.
Chelsea'nin bu sene uygulamaya çalıştığı taktik benimde hoşuma gitmedi ama sakat oyuncuların iyileşmesi ve iyi bir sağ bek alınınca belki daha iyi oynarlar bu taktikle.
Bence Henry bir marka olmuştu Arsenal'de.Gitmesi kötü oldu.
FM Gazetesi
O adam çok istikrarlı.Ben çok beyeniyorum.
FM Gazetesi
Mido bence Tuncayın yerini alır.Tuncay yedekte bekler gibi geliyor.Ama performansa göre değişir tbii...
FM Gazetesi
City bu sene iyi iş yapcağa benziyor.Bu hafta kuponum onların yüzünden yattı![]()
FM Gazetesi
Chelsea kendi taktiğini oynuyor 4-3-3 ilerdeki 3'lüde kanat gibi oynuyolar Kalou ve Malouda geçen senelerde orda Robben ve J.Cole oynuyordu
Torres iyidi Gerrard gerçekten süprdi. Chelsea berbat.![]()
Şu Nike reklamı iyice can sıkmaya başladı
Afonso Alves Boro yolunda
İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough, adı Galatasaray'la da anılan Brezilyalı golcü için kulübü Heerenveen'e 6 milyon pound teklif etti.
İsmi uzun süredir Galatasaray'ın transfer listesinde geçen ve Adnan Polat'ın 'Transferini bitirmek için uğraşıyoruz' dediği Afonso Alves, İngiltere yolunda.
Tuncay Şanlı'nın formasını giydiği Middlesbrough, Brezilyalı golcü için Heerenveen'e 6 milyon poundluk bir teklif götürdü.
Geçen sezon attığı 34 golle Hollanda liginde gol kralı olan 26 yaşındaki oyuncu, Hollanda basınına yaptığı açıklamada da Middlesbrough'ya gidebileceğini söyledi.
"Benimle ciddi biçimde ilgileniyorlar" diyen Alves, "Bu isteklerini yaptıkları teklifle gösterdiler. Premier Lig ve Middlesbrough için her zaman açığım. İlk görüşmeler umut verici. Bir sorun gözükmüyor" diye konuştu.
Hollanda basını ise Afonso Alves'in transferinin her an gerçekleşebileceğini belirtirken, Heerenveen'in de Alves'in yerine Atletico Mineiro'dan 18 yaşındaki forvet oyuncusu Paulo Henrique'i kadrosuna kattığını yazdı.
MAKELELE CHELSEA'DE KALDI
Öte yandan bir dönem Beşiktaş'ın transfer etmek istediği fakat yıllık ücretinde anlaşamadığı Fransız orta saha oyuncusu Claude Makelele de, kulübü Chelsea ile sözleşme yeniledi.
Kulüpten yapılan açıklamada, 34 yaşındaki oyuncu ile 2009'a kadar anlaşma yapıldığı belirtildi. Chelsea ile 183 maça çıkan Makelele iki kez de fileleri havalandırmıştı.
Öte yandan Manchester City'nin Fiorentina'dan transfer ettiği Valeri Bojinov dizinden sakatlandı. Roma'da ameliyat olacak 21 yaşındaki Bulgar golcünün, 4 veya 5 ay forma giyemeyeceği açıklandı.
NTVSpor
Ben Haim'den çok kaliteli olmasına rağmen dünkü Liverpool-Chelsea maçında ilk 11'de forma giyemedi. Mourinho ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Brezilya Milli Takımının banko oyuncusu, üstelik kalitesi belli ama onu oynatmayıp dün Torres'ten inanılmaz bir çalım yiyip gole sebep olan Ben Haim'i oynatıyor. İnşallah bu hatasından döner.