Maç da olur dimi
alalım güzel bi saha![]()
Maç da olur dimi
alalım güzel bi saha![]()
Bu kadar kaLabaLık oLursa HaLı saha da oLur hani.
Tabi İstanbuL dan geLen arkadaşLar Beşiktaş,Fenerbahçe ve GaLatasaray dan futboLcuLar getirsinLer. Yoksa büyük hezimet yaşatırız. Gerçi onLar geLse de yeneriz her türLü![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ben de ataevlerdeyim.
Çamlıca halısahayı alırız serviside var hem ?
Ben emesendeyim bugün İsmail abi ayarlarsın bişiler.
Msndeyim ben de İsot![]()
Çok güzel Yılmaz hoca olabilirim, sahaya girip aksiyon yapasım geldi![]()
Göremedim dün, böyle durumlarda özel mesaj at da biz de görelim crespo009![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
yerlerdeyim ismail abi
üzülmedim de değil hani :/
yemişim sınavı haftaya burdasın o kadar![]()
Çekirge seni vururum... Düzgün yazsana nickimiİnegölden kız falan yok sana
![]()
Cumartesi günü kimLer geLiyor bakaLım.
Ben geliyorum![]()
Kaan abi bana geLirken İstanbuL dan Çarşı beresi getirirmisin. Hani şu Beyaz oLan üzerinde kocaman yazı iLe Kırmızı-Siyah Çarşı yazanından. Parasını geLince veririm sana. Hani mümkünse. Bursada buLamadım yahu o bereden :S
Canım abisi sen yinede bana bir resmini at,ben alırım bulursam kesin getiririm.Karıştırmayayım şimdi.
Abi şu soLda ki.
![]()
Tamamdır abisi,burdaki hasta beşiktaşlıya bir sorayım![]()
Ben tabii ki, ben tabii ki![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Abi sen en iyisi 100 tane feLan getir. Satarız burda. FazLası iLe çıkarırız parasını![]()
resim de çekin bari![]()
(/s)
Tamam bakalım önce bir bulalım,bulurum ama herhalde![]()
BoL boL resim çekeriz tabi ki. Resimsiz, videosuz oLurmu yahu.
Hayro abi,İso içinde daha iyi olabilir bulusmayı pazar mı yapsak benim içimde daha iyi olur![]()
Nein Cumartesi daha iyi
Ben de bere isterim. Ben de sevmek isterim![]()
Off off nasl yapcaz işi yaa :/
Valla iyice karıştı kursu arıorm diğer sınava giremezsiniz buna girmeniz lazım zaten derslerede girmediniz diyo. Kardeşim parasıyla değilmi sanane bidaha yatırırım harç diyorum yok olmaz öyle diyolar. Gidip basıcam bürolarını adamların zorla sinirlendiriyolar insanı.