Abi herhalde sonunda ben açacağım Adanaspor'la kariyeri..
Abi herhalde sonunda ben açacağım Adanaspor'la kariyeri..
Açsana oğuz taraftarda var arkanda alır yürüsün.
Cm'den iyice sıkılınca açabilirim..![]()
Adanaya Laf Yok Canım HişsstAma Demirspor Derim Ben Her Zaman
İyi Gidiyoruz Hocam Bu Arada 5.Scoutunda Ben Olabilirmiyim HocamBanada Saveyi Atabilirmisin Abicim
Boyut Çok Büyük Olabilir Belki Maiile Gelmez Özel Mesajdan Atabilirsin. Ama Msnye Ekledim Hocam
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kim tutar seni Oğuzcum![]()
![]()
Cm nasıl gidiyor bu arada abisi vasat mı fm ile kıyaslanınca yoksa zevkli mi?
Save dosyasını atabilirim abiside şöyle bir sorunum var, rapid linkini kaydetmedim![]()
![]()
Mustafaya sorayım ya da Ozzy'e onların kayıtlarındaysa yollarım sana,yoksa artık evden atarım .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ver gazı abisi![]()
![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 24.Eylül.2009 at 16:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fm ile kıyaslamak yanlış olur abi.. Fm gibisi yok bi kez daha anladım..
Ama gelişme yönünde aşama kaydetmişler anladığım kadarıyla abisi. Ama ben bu saatten sonra alıştığım menu tarzından vazgeçemem zor geliyor,bir nevi alışkanlık gibi. Anca direkt fm oynamayı keser hiç bir şey oynamam fm'de de saçmalama boyutuna devam ederlerse.Bu sene son desteği verdik göreceğiz![]()
![]()
![]()
Gerçekten yok ben yarım saat dayabildim cm'ye.
Abi saçma hataları bile düzeltiyorlar her şeyiyle daha gerçekçi..
Anca seneye SI'dan bir kaç kişiyi kaçırırlarsa olur ama kaçırrdıkları oyundaki bugları yaratanlar olmasın abisi dikkat etsinler![]()
![]()
şimdi daha gelişmiş arayüz yapmış FM abisi ama bu bende soru işaretine neden oluyor, taktik içinde 3 senedir düzeltilmeyen 5-6 adet çok kötü hata var, bu gelişmeleri hallederken onlarıda düzeltmişlerse o zaman güzel olur iyice.
Daha Yenilgi Almamışız Ligde Maşallahın Var Abi
Ayrıca Çektiğin Kurada ÇoK İyi Fiorentina Elenmiyecek Takım Değil
kaan abi eğer linki bulursan banada yollayabilrimisin_?
çok saol abi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
zevkle oynayıp zevkle takip edeceğim.
Last edited by el.nino : 24.Eylül.2009 at 19:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fiorentina'yı eleyebileyeceğini düşünüyorum Kaan abi zira geçen sene grupta onları yenmiştin![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hocam Hani SSler Nerde Niye Göremiyom![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Abi sen ss koyarsan devlet kazanır devlet kazanırsa bizde kazanırız![]()
scout sana göndersinde mesela bana scout çok iyi oyuncular göndermiyodu u18 liginden bence sen ayrıca türkiye u18 milli takımına bak ordan daha rahat kalite oyuncu bulursun bu arada yeni ss leri beklioz
vahoovabi ne zaman sıkılırsın
![]()
Oraya rapor istemiştim gözümü kestirdiğim oyunculara abisi.Bir tanede Mustafacımın önerdiği adamı aldım. Madem yeni yapılanma içine igiryoruz dedim selçuk İnan'ı en fazla parayı yani 5.75 milyon euroyu veren Dinamo Kiev'e sattım. Sefa Aksoy ise 1.5 milyon euroya bir takıma gidecek,ben bunları yazarken belli değildi![]()
![]()
Gelenleri buraya koyacağım.Barreto'yu özellikle koymadım çünkü adama tam kavuşacağız dedik Uruguay milli takımında ağır bir sakatlık yaşadı.Malesef 3 ay yok.Genç Türk oyuncularla oynayacağız Euller'in yanına ileride.
Bilmemki abisi. Siz sıkıldığınız zaman![]()
![]()
Kupa maçlarını anlatmaya gerek yok.Altyapı ağırlıklı oynadık.Zaten Euller Figeroa ve Barreto milli takımlarındaydı.İleri uç biraz zayıftı.Kayseri maçında bile çoğu zamanı 10 kişi oynamamıza rağmen oyundan memnunum.4'de 4 ve 12 puanla gruptan çıktık,zaten olağan bir durum![]()
![]()
Bunlarda gelen oyuncular,Barça sistemine döndük![]()
![]()
Bizim Altyapıdan çıkan forvet:
takımda kanat yok benim taktikle zıt kutuplar. abi oyunu yollayınca senin atlıkarınca da gelmiş bize aaeytin,meytin fln yeni isimler türetmişsin![]()
Abisi bir taktiğin üzerinde kalınca olmuyor ya da aynı taktiğin en iyisini üretene kadar isimler uzuyo uzuyo![]()
![]()
![]()
Güzel regenler çıkmış Kaan abi.İnşallah onların sonu da Ufuk'a benzemez![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Benzemez abisi.Onlar adam olana kadar bizim kulup 1 numara olur![]()
![]()
![]()
Çeyrek finalde rakibimiz Trabzonspor,ilk maçımız ise deplasmandaydı. Bu sırada U20 Amerika kupasından gelen haber bizi yıkıyordu, Figueroa 5 hafta sahalardan uzak kalacaktı,Milli takımda oynarken bileği kırılıp 3 ay sahalardan uzak kalacak Barreto ile bu 2 etti.Milli takımlar yaktı bizi![]()
![]()
Euller'de milli takımda olduğu için forvet ikilisi Ahmet Gündoğdu ve Gökhan Ünal oldu.Ballı Gökhan ne olursa olsun kendine ilk 11'de yer buluyor
![]()
![]()
Maça Trabzon hızlı başladı ama önce Ahmet Gündoğdu'nun düşürülüşüyle kazandığımız penaltıyı gole çeviren Ferdi,çok kısa bir süre sonra Bora'nın ceza sahası dışında düşürülüşü ile kazanılan serbest vuruştan topu tavana asıp takımını galibiyete ulaştırıyordu.
ligde 17. hafta maçımız Fenerbahçe ileydi.Hafta arasında Başkan Aziz Yıldırım'ın yaptığı aklımızı çelme çabaları sonuç vermiyordu![]()
![]()
Bu spekülasyonlar içinde girdiğimiz maçta maçın hakeminin Ceyhun'u sürekli takip etmesiyle 10 kişi bırakması ve maçın daha başında golü yememiz acaba mı dedirtiyordu bize. Ama devre arasında çıkın ve kazanın ben burdayım dememin etkisiyle yeniden eski Zeytinburnuspor haline dönüşen takımımız 10 kişi ile 3 golü buluyordu,Volkan da Kalu bize geldi kadroda süründürüyoruz oynatmıyoruz şimdi de Ahmet Gündoğdu mu çıktı başıma bela diye söyleniyordu![]()
![]()
Bu arada Markovic'in Alex'in penaltı vuruşunu kurtarması, Emre'nin yaptığı sert faulle Euller'i sakatlaması ki 5 hafta sahalardan uzak kalacak,maçın kader anlarıydı.Gökhan 1 maçlık kaybettiği yerini en az 5-6 maç geri alacaktı.O yüzden ballı diyorum ya
![]()
![]()
Trabzonspor ile rövanş maçına avantajlı skor ile çıkıyoruz diye Beşiktaş maçını düşünerek oynamayanlara yer verdik ,yinede başa baş bir maç oldu, golü de formasını geri alan Gökhan Ünal kaleciyle yaptığı 60 metrelik depar ile kaydetti çünkü kaleci Onur kornerde kafaya çıkmıştı son dakika pozisyonunda![]()
![]()
Hasan çok süper abi yeni bir Viera mı doğuyor ne![]()
Abi Ferdi Kül'ü hiç kullanmamışsın bence forma şansı yaratmalısın![]()