Kuralları Okudum kabul ettim
Başarılar dilerim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
kolay gelsin kardeşim![]()
Başarılar hocam![]()
Başarılar![]()
Başarılar Dilerim![]()
Başarılar![]()
Başarılar![]()
basarılar dilerim hocam![]()
Basarılar dilerim abi. Hull u da bambaska bir takım yapacagına eminim![]()
TariboWest
Teşekkürler kardeşim, önceki kariyerimde olduğu gibi yazmana çok sevindim. Oyunu aldığımdan bu yana hep yönetmek istediğim bir takımdı, bilmediğim bir sebepten sempatim var. 2010 çıkmadan bir kariyer açayım da içimde kalmasın dedim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önce takımımızı tanıyalım
Kısa bir tarihçe
Coca-Cola Championship Play-Off Finalinden Görüntüler
Premier Lige Yükselme Kutlamaları
Last edited by Walter Sakana : 23.Ağustos.2009 at 10:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Tarihinde ilk kez bu sezon Premier Ligde mücadele etme hakkı kazanan Hull City’nin başarılı teknik direktörü Phil Brown’ın görevine şürpriz bir kararla son verildi. Bu karar İngiltere futbol dünyasında şok etkisi yaratırken Hull taraftarlarını da büyük üzüntüye boğdu.
Kentte çok sevilen ve klüp başkanı Paul Duffen’le aralarından su sızmayan menajerin görevine son verilmesinin perde arkasında başkanla aralarına kara kedi girmesinin olduğu söyleniyor. Klübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre geçtiğimiz günlerde takımın geleceği hakkında bir toplantı yapan ikilinin bu toplantı sırasında önce hararetli bir tartışmaya girdiği ve ardından birbirlerine ağır sözler söyledikleri, bunun sonucunda da Phil Brown’ın kapıyı çarparak odayı terk ettiği söyleniyor.
Phil Brown ile yolların ayrıldığı klübün resmi sitesi www.hullcityafc.net tarafından da doğrulandı.
Basın mensuplarının karşısına çıkan başkan Paul Duffen;
- Her klübün içinde bazı sorunlar yaşanabilir. Phil bu takım için çok önemli şeyler vermiş ve başarılı olmuş bir teknik adamdır, bunu inkar edemeyiz. Ancak son dönemde kendisiyle büyük fikir ayrılıkları yaşadığımız da bir gerçek. Aile içinde yaşananlar aile içinde kalır ancak bu tür bir kararın sebeplerini kamuoyu ile paylaşmamız gerektiğinin de bilincindeyiz.
Phil sonuçta gerek klüpte gerekse kentte çok sevilen bir isim. Taraftarlarımızın karşısında vefasız bir yönetim olarak görünmek istemiyoruz. Bir klüp bünyesinde herhangi bir görevle yer alan bir kişi her ne kadar başarılı olursa olsun hiçbir zaman klüpten üstün değildir. O klübün yönetimi ve başkanına karşı görev ve saygı sınırlarını aştığı zaman buna asla müsaade edilmemelidir. Phil'in bu klüp için yaptıklarına ve takımı getirdiği seviyeye minnettarız ancak bu başarılar O'na yetki sınırlarını aşma hakkı tanımaz. Üzülerek açıklamak zorundayım ki kendisiyle yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.
Bu şok karar ve açıklama ada basınında da geniş yer buldu. Ülkenin önde gelen spor gazeteleri ve internet siteleri bu gelişmeyi ŞOK başlıklarıyla ana sayfalarından duyururken, Phil Brown'ın yerine kimin geleceği de ayrı bir merak konusu oldu.
başarılar abicim..farklı bi kariyer olcağına benzio..
Hull ikinci şoku yaşıyor !
Klüp tarihine geçmiş bir isim olan Phil Brown'ın görevine son veren Hull yönetiminin takımın başına ünlü bir teknik adam getirmesi beklenirken, bugüne kadar herhangi bir takım çalıştırmamış, hiç bir tecrübesi olmayan ve antrenörlük diplomasını yeni almış yabancı bir ismi takımın başına geçirmesi ikinci şok dalgasını yarattı.
Evet Hull City artık 34 yaşındaki Türk genci GABİ HURİ'ye emanet!
Bu gelişme ilk olarak klübün resmi sitesinden duyuruldu
Bu gelişme sonrası Hull City'nin sakin ve ılımlı taraftarları arasında bile yavaş yavaş çatlak seslerin yükselmeye başladığı ve bu karardan hiçte memnun olmadıkları söyleniyor.
Taraftarların genel görüşü "Premier Lig gibi dünyanın en zor liginde mücadele edeceğimiz sezonda böylesi tecrübesiz birinin takımın başına getirilmesi risk değil intihardır. Hiç maçlara çıkmadan geri Coca-cola Championshipe dönelim daha iyi" şeklinde.
Bugün ilk olarak klüp başkanı Paul Duffen basın mensuplarının karşısına çıkarak kararı ve gerekçelerini açıklayacak. Hull taraftarları da öncelikle başkanın açıklamasını bekliyorlar. Başkanın ardından takımın yeni teknik direktörü Gabi Huri basının karşısına çıkacak.
Genç teknik adam takımın başına getirilmeden önce başkan Paul Duffen ile tesisleri ve takımın iç saha maçlarını oynayacağı K.C stadyumunu gezdi. The Circle (çember) adıyla da bilinen stadyumda basında ilk görüntüleri aldı.
Başkan Paul Duffen, Gabi Huri'ye K.C. Stadyumunu tanıtıyor
Adada bir teknik direktör olarak görev yapacak ilk Türk olan Gabi Huri Londra'daki Birkbeck üniversitesinin antrenörlük kursunu başarıyla bitirerek diplomasını yeni almış bir isim.
Hull City başkanı ile tanışmalarının da Londra'daki bir futbol seminerinde olduğu belirtiliyor. Seminer sırasında tesadüfen tanışıp bir süre sohbet ettikleri, bu sohbet sırasında başkan Paul Duffen'in bu genç ismin futbol bilgisi ve futbola bakış açısından oldukça etkilendiği, ardından da Gabi Huri'yi takımın başına getirmeye karar verdiği söyleniyor.
Tabi ki herşey başkanın bugün düzenleyeceği basın toplantısında ortaya çıkacak.
Bu arada ikilinin Londra'daki seminerde çekilen görüntüleri de basına sızdı.
Bu görüntüler sonrası söylentilerin doğruluğu da bir anlamda tescillenmiş oldu.
Gabi Huri'nin antrenörlük diploması aldıktan sonraki ilk hedefinin aslında Avrupa'nın önde gelen klüplerinden birinin altyapısında staj yapmak olduğu ancak bu tesadüfi tanışma sonrası bir anda önüne hayatının fırsatının çıktığı belirtiliyor.
Yakın çevresi tarafından özgüveni yüksek ve maceracı olarak tanımlanan bu genç çalıştırıcı hayatının belki de en önemli ve aynı zamanda en zor fırsatını hiç düşünmeden kabul etmiş. Karşılaşacağı baskı ve kendisine duyulacak güvensizliğin farkında olduğu ancak genede kendisine güvendiği ve çekinmediği söyleniyor.
sunum cezbetti abi zaten
sunum çok güzel olmuş![]()
Hİkaye'nin ayrıntıları ve mantık çerçevesinde gidişi çok güzel olmuş, başarılar.
Abi kesinlikle sitedeki en muhteşem sunum..ayın falan değil direk yılın kariyeri bence
inşallah sunumuna , emeğine yakışan süper bi kariyer yaşarsın![]()
Kardeşim çok sağolasın, öyle bir iddiamız yok gerçi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz sadeceİnşallah işlerden yeteri kadar fırsat bulabilirsek görsel açıdan güzel bir şeyler sunmaya çalışacağım. Kariyerin heyecanı yüksek kalsın diye pek süper transferler falan düşünmüyorum, mütevazi bir takımla ligde zevkli bir mücadele yansıtmak amacım.
Sizlerden böyle yorumlar geldikçe çok daha severek uğraşıyorum Tekrar teşekkürler![]()
Benim Yol Arkadaşım Can Dostum Kariyer Açarmışta Ben Onu Yalnız Bırakacam Demek Büyük Hata Olur![]()
Başarılar Hocam Seni Tanıyoruz Sana İnanıyoruz Bu Uğurda da Yola Baş Koyduğunu Biliyoruz Kısa Zaman İçinde Başarı Gelecektir Bundan Eminim Hocam Her Zamanki Gibi Yanındayım![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Mükemmel sunumunla yine takipçin yapacaksın beni abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Başarıalr hull u en iyi yerlere getireceğine eminim
Sunumun mkemmel takipçinim başarılar....
başarılar dilerimher zaman dediğim gibi emek vererek yayınlanan kariyerler sadece sitedekilere değil oynayan kişiye de çok keyif veriyor
![]()
Last edited by nannar : 23.Ağustos.2009 at 15:28
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Herkese örnek olacak kalitede kariyerBaşarılar
Football is simple,but Football Manager is not
Sunum yine müthiş ama İskenderun kariyerini bitirmeseydin güzel olurdu..
Karierin sunumu süperBaşarılar
turksportal...