anteple oynadığım kariyerimde 3.sezonumda ligi 2.bitirdim.kadromda 1 kaç dünyaca ünlü oyuncu var.pogrbnyak,eleno,granero... ve chelsea'den serbest kalan gökhan töre'yi almak istedim.1 milyon euro kadar çıkabilceğim maaş bütçem vardı ancak görüşme teklifimi bile kabul etmedi.sürekli denedim ama olmadı.sonunda benle görüşmeyen bu adam gitti yıllık 108 bin euroya 2.ligden adanasporla anlaştı.kesin adanalı![]()
[/URL] [URL=http://yukleresim.com]
Galatasaray transfer politikası![]()
Konchesky'nin forma bulabilmek için böyle ucuz numaralara başvurması hiç hoş değil.
Aslında 11 kişi ama bir oyuncu gözükmüyor![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Liverpool'un kalecisine imza attırmama rağmen aynı seçenek bir kez daha geldi
![]()
Fener Neymar'ı bu fiyata nasıl transfer edebildi aklım fikrim almıyor...
![]()
Unutabilen Varmı ?
![]()
İlginç bir maç...
Yukleresim.com
Şike var kanka Şike![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
[/quote]
özel yetenek hala 16 nede olsa doğuştan gelen bişey 01-02'den beri pek değişen bir şey yok aslında![]()
bu ne arkadaş ya ..
![]()
Az önce maçon henüz 1. dakikasında Quaresma sakatlandı ve 4 hafta yok
normal birşey o nikotinn.
Bi sıkıntı var hala Tsigalko'da 83 doğumlu 26 yaşında.
eto'o bitmiş.
Hulk & Tevez ' Ortaklığı ..
![]()
hakan769 kardeşim , o normal birşey ilginçlik göremiyorum şahsen.
bir futbolcu 4 asist ile diğeride 4 golle oynuyor cok normal olmasa gerek![]()
ibb kariyerimde bir hayli ilginç bi şekilde şampiyonluğu kaçırdım.
ibb ile oynuyorum dediğim gibibeşiktaş lig başından beri 10 15 puan farkla götürüyor. ama son haftalarda çuvalladılar ve fark çok azaldı. bitime 2 hafta kala 3 puan gerisindeydim lider beşiktaşın ve onlarla maçım vardı. içeride yendiğim için inönüde alacağım bir galibiyet beni beşiktaş'ın önüne atacaktı son hafta da ankaragücü ile olimpiyatta maçım vardı.
beşiktaş'ı zorda olsa yendik. büyük sürpriz oldu zaten 2. sırayı kabullenmiştim büyük başarıydışampiyon olacaktık önümüzde hiç bir engel yoktu sadece amaçsız ankaragücü
beşiktaş da kayseri deplasmanındaydı
işte beşiktaş zaferi, deplasmanda hemde:
son hafta ankaragücü deplasmanına ufak tefek eksiklerle çıktık. lakin maça başlar başlamaz 2 gol yedik. daha sonra 2-1 oldu ise de 3. gol geldi. daha sonra tekrar farkı bire indirdik. maçta 5 gol oldu dördünü biz attıkama yenilen taraf da biz olduk
ankaragücü tek isabetli şut ile 3 gol attı
bi türlü atamadık.
işin kötü tarafı beşiktaş da kayseri depaslamnında yeniliyordu. ancak maçın sonuna doğru golü buldular ve 1-1 kaldılar. ben yenildim onlar berabere kaldı ve şampiyon oldular.
olimpiyatta 2 bin kişinin izlediği şampiyonluk maçı
lig tablosu
![]()
bunun üzerine ibb'i bırakıp west ham'a geçtin galiba.