Şimdide trabzonsporla anlaştıgı söylenen marcelinhoyu alıyormusuz hade hayırlısı![]()
![]()
Şimdide trabzonsporla anlaştıgı söylenen marcelinhoyu alıyormusuz hade hayırlısı![]()
![]()
Sezgin: Almanya'da önemli gelişmeler oldu ama isim açıklamıyoruz
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmaları için bulunduğu Almanya'da önemli gelişmeler kaydettiklerini açıkladı.
AA muhabirine açıklamada bulunan Sezgin, burada yaptığı görüşmelerde önemli gelişmeler olduğunu belirterek, ''Ancak şimdilik futbolcu ismi açıklamıyoruz. Transfer tamamlandığında söyleyeceğiz'' dedi.
Adnan Sezgin, Beşiktaş'tan ayrıldığını resmen açıklayan Okan Buruk'un Galatasaray'a transferi konusunda ise yorum yapmaktan kaçınırken, ''O konuda bir gelişme yok, anlaştığımız doğru değil'' demekle yetindi.
Milliyet
bjk ye bi darbede Okan'dan...
Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat ve Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in çok istediği Okan, dün Sezgin'le bir araya gelerek boş mukaveleye imza attı ve ardından da tatil için Çeşme'ye gitti.
Taraftar tepkisini düşünerek bu transfere sıcak bakmayan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın da Okan'ın 'Benim için para hiç önemli değil. Boş mukaveleye imza atarım' demesi üzerine ikna olduğu ve yeşil ışıl yaktığı öğrenildi.
BOKA İLE TEMASA GEÇİLDİ
Sarı- Kırmızılı yönetim, yabancı transferlerini de gerçekleştirdikten sonra Okan'ın Sarı-Kırmızılı takıma döndüğünü kamuoyuna resmen duyuracak.
Tecrübeli futbolcu, 29 Haziran'da Florya'da başlayacak antrenmanlarda Galatasaray formasına tekrar kavuşacak. Bu arada futbolcuların hesabına 5 milyon dolar daha yatırılarak, ödemeler büyük ölçüde tamamlandı.
Öte yandan transfer arayışlarına da çok yönlü olarak devam eden Galatasaray'da, teknik direktör Gerets'in Dünya Kupası maçlarında izleyip çok beğendiği Fildişi'nin sol beki Arthur Boka ismini de yöneticilere ilettiği öğrenildi. Genç oyuncuyla menajerler aracılığı ile temasa geçilecek.
Haber: Yasin Yıldırım
Kaynak: www.aksam.com.tr
hangi okan bu yaaw buruk sa gelmesin istemiyoruz gitsiin...
Buruk heralde ama benim için para önemli değil demiş orda ben de şüphelendim başka okan mı diye değildir ama yalan söylemiş orda.
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
ya ne serkan gediği adam kendi takımda yedeklerde oynuyomuş fmde güzel diye gerçektede güzel diye bi kural yok![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bu okan buruk gelmesin... gelirse çok kötü dışlanır hiç haz etmem bu adamdan
JAVAD HABER BEKLİYOR
Galatasaray'da Gravesen ve Polak'tan sonra listeye giren İranlı orta saha oyuncusu Javad için temaslar sürüyor. Almanya'da bulunan Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Javad Nekounam için görüşmelerde bulunduğu ve İranlı futbolcunun da sarı-kırmızılı takıma gelmeye hazır olduğu bildirildi. Bu konudaki son kararı yönetimin vereceği kaydedildi. Javad'ı Gravesin ve Çek Polak'ın alternatifi olarak tutan yönetim, bu iki oyuncudan biri alınamazsa, İranlı yıldızı renklerine katacak.
Ve Okan Galatasaray'da
Ve beklenen gelişme sonunda oldu... Galatasaray Okan Buruk ile anlaştı. Yapılan görüşmeler sonucunda eski yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduğunu belirten Okan, yöneticilerden özür diledi ve kendini affettirerek tekrar yuvaya döndü.
okan buruk zamanında 500 bin dolar bjk fazla para verdiği için gs yerine bjk yi tercih etti ...şimdi de para önemli değil boş mukaveleye imza atarım diyor ....
ya o okan bu okan değil veya pkan kişilik değiştirmiş .... ben taraftarın okanı kolay affetmiyeceğini düşünüyorum ....
ayrıca o süper kadrodan gönderdiklerimiz mutlaka geri dönüyor ve hepside başarısız oluyor .....
javedi napçaz ya allahım yarabim gereksiz gereksiz adamlar
okan dediğim okan buruk arkadaşlar..
neyse kadromuzdan gereksiz bi adam daha gitmiş oldu. darısı juanfran ve ailtona. inşallah gs ye hayırlı olur...
okan inter den ayrıldığı zaman Galtasaray istediği parayı vermedi diye gelmemiş bjk ya gitmişti..
şimdi neden geliyor????
ben böyle futbolcuları külübümde görmek istemem.....KATİYEN GELMESİN......
ne emre ne okan bu ikiiyi katiyen Galatasaray kulübünde görmek istemiyorum...
Çok saçma bir transfer olur, ayrıca bu kadar kişi istemezken yönetim Okan'ı alırsa, yine taraftarla ters düşer, çok yanlış olur..
Okan'ı da aldık, sıra herhalde Fatih Akyel de ...
Bu ne yahu, ayıp be. Haydi Okan belki profesyonel olarak davrandı (diyelim). Sanki çok formunda, harika oynuyor, kesin takıma katkı sağlayacakta onun için mi aldınız. Biri çıkıp biz Okan'ı takımda Ağabeylik yapmak için aldık, jübilesini de burada yapacak derse de şaşırmayın; Okan'dan başka biri mi yoktu Okan'ı aldınız??
Bu sene lige birşeyler oldu, değiş - tokuş gibi üç büyükler birbirlerinden futbolcu alıp veriyorlar. Yazık!!
-
bi şans damı versek?*
abi şans verecek halimi kalmıış..
okan geldi gençler yine unutulacak gelde deli olma![]()
okanın geldiği hiç bir resmi kaynakta yok yani daha haber havada
ya yazık bu gençlere valla şans verseler neler yapıcaklar ama şans bulamıyolar hala okan gelsin yok fatih akyel gelsin yazık günah çok üzülüyorum bu gençleri kaybedicez diye![]()
ya gelen giden yok daha ne bu olumsuzluk ohooooooooooooo
tamam bende gelirseyi konuşuyorum zaten burak artı;
gelmese bile yinede bu gençler bi şekilde harcanıyolar öyle değilmi?ardanın kıymetini bilemedik keza zafer de öyle cafercan inanılmaz bir oyuncu canlı olarak maçlarınıda seyrettim ama adı sanı ortada yok...biz bu gençleri değerlendiriceğimize okanla ilgileniyoruz...bak aldık demiyorum ama ilgileniyosak bile çok yazık bence
bu sene arda cafer ferhat aydın ve zafer sık sık kadroda hatta ilk 11de yer alıcak
Originally Posted by hurmet
inşallah burak dediğin gibi olur...benimde bir taraftar olarak temennim bu
olmak zorunda çünkü kadromuz geniş değil
Maniche geliyor
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Almanya'da bir araya geldiği Chelsea'li tecrübeli futbolcunun menajeri ile tüm şartlarda anlaştı ve ön protokol yaptı.
Büyük transfer
Şampiyon G.Saray, 'yılın transferi'ni gerçekleştirmek üzere... Geçtiğimiz günlerde Gerets'in listesindeki futbolcular ve menajerleri ile görüşmek için Almanya'ya giden Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Maniche'nin işini bitirdi. Sezgin'in, Almanya'da Portekiz Milli Takımı'nın 29 yaşındaki orta alan oyuncusu Maniche'ninmenajeri ile görüşerek şartlarda anlaştığı vurgulandı. Sezgin'in, Chelsea'li yıldız için ön protokol yaptığı da ifade edildi.
Gerets sevindi...
Geçen sezon Chelsea'de sadece 8 maçta forma şansı bulduğu için İngiliz ekibinden ayrılmak isteyen Maniche'ye Mourinho'nun da "Gidebilir" dediği belirtildi. Teknik direktör Eric Gerets'in ise Portekizli futbolcu ile şartlarda anlaşılmasına çok sevindiği ve "Galatasaray'a çok faydalı olacak bir isim" dediği açıklandı. Maniche, 2006 Dünya Kupası'nda Portekiz'in Meksika'yı 2-1 yendiği maçta 6. dakikada takımının ilk golünü kaydetmiş ve çok etkili bir futbol oynamıştı.
Sezgin tüyo verdi
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmaları için bulunduğu Almanya'da önemli gelişmeler kaydettiklerini açıkladı. Sezgin, burada yaptığı görüşmelerin iyi geçtiğini belirterek, "Ancak şimdilik futbolcu ismi açıklamıyoruz. Transfer tamamlandığında söyleyeceğiz" açıklamasını yaptı.![]()
Maniche nasıl bir futbolcu bilgisi olan varmı
dmc oynayan porto nun uefa ve cl yi almasında büyük katkısı olan bi oyuncu iyi bi oyuncu yani yalnız bu adam chelsea de kiralık oynadı bonservisi moskova da
Galatasaray lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın
Ze Roberto Aslan’a doğru
Gravesen’de sorun çıkınca Cim Bom rotayı Ze Roberto'ya çevirdi...
Galatasaray, Ze Roberto'nun işini bitirmek üzere. Sportif A.Ş. Başkanı Adnan Sezgin’in Sambacı’yla prensipte anlaştığı iddia edildi. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olabilmek için dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katmak isteyen Galatasaray’da beklenen bombalar yakında patlayacak. Sarı-Kırmızılılar, Eric Gerets’in ısrarla istediği Gravesen konusunda olumlu sonuç alamayınca ibreyi Bayern Münih’ten ayrılma kararı alan Brezilyalı yıldız Ze Roberto’ya çevirdi. Sportif A.Ş. Başkanı Adnan Sezgin, iki hafta içinde iki kez gittiği Almanya’da hem Sambacı, hem de futbolcunun menaceriyle bir araya geldi.
Son söz kupa bitiminde
Almanya’da yapılan görüşmeler sırasında Sambacı’nın imza için uzlaşma noktasına geldiği bildirildi. Ancak Ze Roberto’nun Dünya Kupası maçlarının sonuna kadar süre istediği de vurgulandı. Adnan Sezgin, Almanya’ya yapılan temaslarla ilgili olarak detay vermedi. Sezgin, “Bazı futbolcularla görüşme imkanımız oldu. Önemli gelişmeler kaydettik. Ancak şu an için kesin bir açıklama yapamayız. Anlaşma sağlandığı takdirde zaten gerekli bilgileri vereceğiz” dedi.
Kaynak: Fanatik24.06.2006document.write('');
Haber arama >> Anasayfaya dön >>
ze roberto maniche alsak seneyede şampiyonuz