Bir kaptan ve yıllarını Liverpool için vermiş bir oyuncunun böyle fedakarlıklar yapması gerekiyor konu Milli takım olursa bu açıklamalsr normaldir en iyi verim vereceği yerde oynamak ister ...
Bir kaptan ve yıllarını Liverpool için vermiş bir oyuncunun böyle fedakarlıklar yapması gerekiyor konu Milli takım olursa bu açıklamalsr normaldir en iyi verim vereceği yerde oynamak ister ...
Bu kadar yetenekli ve değerli olsam ben de trip atardım.![]()
Newcastle’a ‘Hayır’ dedi
İngiltere’nin Newcastle United Kulübü, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in peşini bırakmıyor.
Kevin Keegan ile yollarını ayıran ve hoca arayışlarda tamamen Terim’in üzerinde yoğunlaşan İngiliz ekibinin, geçtiğimiz hafta menajerler aracılığıyla çok ciddi bir teklif getirdiği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.
Başkan Mike Ashley’in Fatih Terim’i takımın başında görmeyi çok istediği ve birkaç aydır bu transfer için nabız yokladığı öğrenildi. Fatih Terim ile Newcastle yöneticilerinin daha önce Amerika’da da bir araya geldiği ancak görüşmenin sonuçsuz kaldığı bildirildi.
MASAYA OTURACAK
Lige pek de iyi başlamayan Newcastle United’ın, Keegan’ı göndererek Terim’i tekrar gündemine aldığı ve yoğun baskı yaptığı kaydedildi.
Tecrübeli hocanın ise “Benim 2012’ye kadar verilmiş bir sözüm var. Tersi bana yakışmaz. Milli Takım’ı bırakamam. O yüzden İngiltere’ye gelemem” yanıtını verdiği öğrenildi. Buna rağmen İngilizler’in Terim’in peşini bırakmadığı ifade edildi.
MESAJ VERMİŞTİ
Ervian’da düzenlediği basın toplantısında, “Hasan Doğan’a verdiğim söz Mahmut Özgener için de geçerlidir. Ancak Basketbol Milli Takım antrenörü Bogdan Tanjevic gibi iki takımım olur mu, bilmiyorum” diyen ve ardından espri yaptığı söyleyen Terim’in bu düşüncelerine federasyon yetkililerinin sıcak bakmadığı bildirildi.
2010 yılına kadar sözleşmesi devam eden Terim’in Belçika maçı sonrası Futbol Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ile biraraya geleceği ve bu güne dek hiç konuluşmayan maaş konusunda yeni bir düzenleme yapılacağı kaydedildi.
Kaynak: Milliyet
Polat baskan İmparatoru getirAma maalesef imkansıza yakın...
2010 Dünya Kupası'ndan önce klüp takımı çalıştırmaz Terim
Zico'nun hayali gerçekleşiyor
Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde İngiltere ve İspanya'da görev yapmak istediğini söyleyen Zico'ya Ada yolu göründü. Kevin Keagan ile yollarını ayıran Siyah beyazlılar'ın yeni hocası büyük ihtimalle Zico olacak.
Birçok ismin bulunduğu listenin ilk sırasında yer aldığı belirtilen Zico, Newcastle'ın başına geçmesi ihtimalinin sorulması üzerine, "Bu benim için büyük bir onur ve çok farklı bir deneyim olur" derken, her zaman İngiltere'de görev yapmak istediğini de bir kez daha vurguladı. İngiliz basını ise başarılı teknik adamın geçen sezon Fenerbahçe ile yakaladığı başarının Avrupa'daki tanınırlığını artırdığını ve Newcastle'ın menajeri olmak için en büyük aday konumuna getirdiğini yazdı.
(Ligtv.com.tr)
Atletico paranaense ile anlaştı diye biliyordum boştaymış meğer
Ligtv kolay kolay gerçek dışı haber yapmıyor doğruluk payı yüksektir öyleyse...
Zico nun duruşu belki premier lige yetmezama zekası yetebilir
Atletico paranaense takımına transfer olayı tamamen yanlış anlamaymış.Eski kulübüymüş ziyarete gitmiş ve bizim Fotomaç'ın Brezilya versiyonu bir kaç gazete hemen anlaştılar diye haber yapmış.Hatta bu haberler sonrası takımın hocası görevimin başındayım Zico sadece ziyarete geldi demişti.
Konuya dönecek olursak sanmıyorum ama olursa Zico için büyük şans olur bu bide kulübü Araplar satın alırsa değmeyin Zico'nun keyfine![]()
İleride gitmesini isterim.
Chelsea ve İngiltere’nin kaptanı John Terry, Gianfranco Zola’nın gelecekte Chelsea’yi yönetmek için ideal aday olduğunu hissettiğini söyledi.
Zola Chelsea’de tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak görülüyor. İtalyan futbolcu, Abromovich’in Chelsea’yi almasından önce yedi yıllık başarılı bir kariyer geçirdi.
42 yaşında olan Zola’nın İtalya 21 yaş altı milli takımındaki görevinden ayrılıp West Ham United’ın başına geçmesi bekleniyor.
Sky Sports’a konuşan Terry, “O bir Chelsea efsanesi. Eminim ki bir gün tekrar Chelsea’ye dönecek. Bir süredir İtalya 21 yaş altı milli takımı ile ilgileniyor ve bunun sonucunda tecrübe kazandığı aşikar.” dedi.
“West Ham United’ın başına geçecek olması onun için harika olur ve umduğum gibi bir gün Chelsea menajeri olması yolunda gerekli tecrübeyi kazanır.”
Bir dönem Chelsea’de forma giyen efsane oyuncu Gianfranco Zola, bugün itibariyle West Ham’ın yeni patronu oldu.
West Ham, Alan Curbishley’nin takımdan ayrılmasından sonra boşalan menajer koltuğuna İtalya’nın eski forveti Gianfranco Zola’yı getirdi. İngiliz kulübü ile üç yıllık anlaşmaya imza atan Zola’nın ilk görevi ise takımı lig sıralamasında yükseltmek.
West Hamlı yönetici Mike Lee, Zola’nın takımın başına geçmesine çok sevindiklerini belirtti. Zola’nın imza sonrası ilk sözleri ise şunlardı: “Herkese çok teşekkür ederim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Böylesine önemli bir işin başında olmak beni gururlandırıyor. Takımımı en iyi yerlere getirmek için elimden geleni yapacağım.”
“West Ham geleneklerine bağlı bir takımdır. Burada her zaman yetenekli oyuncular yetiştirilip iyi bir takım oluşturulmuştur. Ben de bu geleneği devam ettireceğim. Oyuncularıma tecrübelerimi ve bilgilerimi aktararak onları daha iyi oyuncular haline getirmek en önemli görevlerimden biri olacak.”
“Menajer olarak tecrübeli olmadığım doğru ancak 20 yıldır futbolun içinde olan biriyim ve benim de bu konu hakkında kendime has fikirlerim var. Oyuncular bana, ben de onlara yardım edeceğim ve böylece başarılı olacağız.”
“İtalya 21 yaşaltı milli takımdaki görevimi seviyordum çünkü gençlerle çalışmak bana her zaman haz vermiştir. Buna rağmen büyük bir kulüp size kadrosunu teslim etmek istiyorsa, hayır demek inanın çok zor oluyor. Bu kariyerim açısından büyük bir fırsat olacak.”
Chelsea’ye olan yakınlığı ile bilinen Zola, “Orada yedi senem geçti ve o günleri asla unutamam ve Chelsea’ye hiçbir zaman sırtımı dönmem. Ancak şu an eskiyi unutup, menajer olarak West Ham’da yepyeni bir tecrübe yaşayacağım ve kendimi buna hazır hissediyorum.” diyerek sözlerine son noktayı koydu.
WestHam'da pek başarılı olacağını düşünmüyorum ama güzel bir basamak olabilir 1 2 flaş skor onu daha yukarılara taşıyabilir
Ayıp yahu !
2 haftadır Spormax kanaLı pazar günü Stoke-Everton maçını canLı oLarak vereceğini biLdiriyor.Şuanda spormax kanaLında ise maçı kaLdırmışLar.Porsmuth-Boro maçını "BANTTAN" verecekLermiş !
2 haftadır bu maçı bekLiyorum tüm pLanLarım o saatin dışında geLişiyor ama maça 2 gün kaLa maç kaLdırıLıyor.Yapacaksanız düzgün iş yapın !
Yarın Gerrard-Torres'siz ManU karşısına çıkıyoruz.
Gerrard ve Torres ikilisi derbide oynayacak
http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=861106
manu bu cok onemlı ıkı eksıkten faydalanacaktır bence .. hele torresın olmaması manu savnmasının ekmegıne yag suruyor
arkadaşlar maçı veren başka bir kanal yok mu?yabancı kanal da olabilir
Kısır bir ilk yarının ardından ikinci yarı tek kaleye dönen maç oldu. Tevez Liverpool savunmasını dengesiz yakalayarak takımını öne geçirse de Manchester savunmasının yaptığı hatalar mağlubiyete neden oldu. Özellikle 2. yarı üst üste iki pas yapamayan Manchester United Ronaldo'yu çok aradı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
LiverpooL haketti ve kazandı...
Off ne maçtı be ne maçtı. Nasıl bastırdık öyle ikinci yarı. Sonunda Manu'yu devirdik Torres-Gerrard'sız. Her ne kadar Gerrard 68 de oyuna alınsada sakat olduğu belliydi.
2. yarı L'pool süpürdü resmen. sahadan sildi manu'yu. manu orta sahayı geçemedi. Giggs'in şutu görülmeye değerdi.![]()
Bugün Liverpool maçında Ronaldo olacaktı varya..Neyse 2. yarı alırız intikamımızı.
Bugün ManUyu destekLedim çünkü karşıLarında ezeLi rakibimiz vardı.İyi başLadı ManU.Ancak Sir katLetti maçı.Yahu Liver depLasmanına 3 forvet çıkıLır mı ?
Hadi çıktın goLden sonra 4-4-2ye döndün sağ açıkta Rooney oynatıLır mı ?
ManU kaybetmeyi hakketti...
yazık olmuş adama
Robinho başladı, Chelsea bitirdi: 1-3
Maviler kazanmaya devam ediyor. İngiltere Premier League'de 4. haftada Cumartesi günün kapanış maçında Manchester City'nin evinde konuğu Chelsea'ydi. Mücadele 3-1 Chelsea'nin üstünlüğü ile bitti. Manchester City sansasyonel transferi Robinho'nun 15. dakikada attığı gol ile öne geçse de, Chelsea 16. dakikada Carvalho, 53. dakikada Lampard, ve 69. dakikada Anelka ile bulduğu goller ile 3 puana uzanmasını bildi. Chelsea'de 77. dakikada Terry kırmızı kart ile oyun dışında kalırken, Manchester City'nin yeni transferi Robinho ilk kez giydiği City forması altında takımını öne geçirse de ekibine galibiyeti getiremedi. Bu sonucun ardından Chelsea ligde 4. haftada 3. galibiyetini alarak puanını 10'a yükseltti.