Elano'nun satılmasını hiç bu kadar isteyeceğim aklımın ucundan geçmezdi..
Elano'nun satılmasını hiç bu kadar isteyeceğim aklımın ucundan geçmezdi..
Scoutgs'de hala Rosicky Galatasaray'da haberi duruyor. Bu adamlar ya yüzsüz ya da inanılmaz eminler bu olaydan![]()
Aldığı yabancıları kar ederek satan tek kulüp Galatasaray şu anda.O yüzden elde tutmanın manası yok.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rosicky olmuyosa elanoyu satmasın bence gs bu sene ledesma ve lorik cana geldi arkasına geçen yıl tam mevkisinde değildi kanımca ileride daha rahat olacak bu sene daha faydalı olacaktır
Scoutgs görüştüğümüz isimleri yazdı şuana kadar ama bitti dediği isimlerin hepsi bitti. Sadece Kallström transferinde oyuncuyla anlaşıldı diye haber yaptılar olmayınca da tepkiler yüzünden sadece biten transferleri açıklayacaklarını söylediler.. Ama Rosicky'yle Galatasaray hiç görüşülmedi deniyor. Bu site de kumar oynamıyor herhalde yani düşünmüyorum bu kadarını.
Şuan sportsTv'de Roma'nın Baptista için 5 Milyon €luk teklifi kabul ettiği söylendi sanırım Baptista gelecek.
Baptista gelecek bence de.Osman Tanburacı da ısrarla yazdı yazılarında Baptista'nın alınabileceğini.2-3 kez belirtti.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ntvspor Rosicky'nin menejeriyle konuşmuş, herhangi bir teklifin gelmediğini ve 2 yıl daha Arsenal'de kalıcak demiş.
Ben de sanmıyorum Rosicky'nin geleceğini fakat Baptista olursa gayet güzel olur..
Baptista ve Ledesma'yı bekliyoruz.Transferde çok geç kalındı.Artık bizi bu 2 transfer paklar.
Salı gününe kadar açıklanır büyük ihtimal transferler Elano satıldığı taktirde.
Bu arada beyler içinizi ferah tutun Yalçın Dümer Baptista'yı da söylemedi bakarsınız 3ü de gelir artık 2. resmi siteyi Yalçın Dümer olarak görüyorum![]()
Kim geliceksede yarin aciklanir artik , sali gunu listeler verilecekmis uefa ya
Fossa ve Scout salı'ya kadar açıklanacak dedi![]()
Her turda liste yenileniyor gruplara kadar.
Alınıyo tarihide transfer sezonu bitmeden hemen önce olması lazım ama bu kadro ile Karpaty karşısında ne yaparız bilinmez...
bu tür muhabbetleri sohbet alanında da yapabilirsiniz.
lütfen konu dışına çıkmayınız.
(/s)
Peki diyelimki Uefa daki rakibini sallamiyor GS , su anki kadromuzla eleriz diye dusunuyor , peki ya lig ? onumuzdeki c.tesi lig basliyor , zaten gec kaldik transferlerde bu adamlar gelicek takima alisicak , dahada erteleyemezler transferleri bu sali ya kadar aciklarlar hemde UEFA listesine eklerler
Aynen salıya yetiştiremeyeceklerse zaten ne anlamı kalıyor ?
Rosickynin gelmemesi belkide Baptistanın gelmesine vesile olur , ve de gelirse Baptista bu ligi domine eder , istediğin yere de koyarsın taş gibi oynar her mevkide ileride. Hayırlısı olsun bakalım.