Cüneyt Çakır'a Avrupa'dan gıcık adam getirdi FenerbahçeÇok içine oturmuş belli yazık ya
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
stilı cok iyi olmus . Kalitesı tartısılmaz farkını hemen gosterdi
Ahmet Ercanlar @chemedya Aykut Kocaman eğer bizi tehdit etseydi, gece yarıları arayıp haberlerin değiştirilmesini isteseydi, kulis yapsaydı bugün herkes alkışlardı.
Polemik yaratmış olmak istemem ama Alex twitter'dan buna benzer şeyler yazdıgında altındaki yorumlar Bienvenu için yapılanlarla aynı değil. Sözüm meclisten dışarı buradakiler tutarlı davranıyor. Fakat genel kamuoyu iki tweet olayına farklı şekilde yaklaşıyor. Tamam biri efsane biri başarısız. Ama ikisinin de davranışı doğru değil. Yani 1 aya kadar takım kaptanı olan Alex twitterdan klubun iç işlerini ifşa ediyorsa, bienvenu de yapar ahmet mehmet de yapar. Burada Bienvenu'ye kızmak çok anlamlı değil. Twitter konusu tek bizde değil bütün avrupada zaten başağrısı konumunda bunun için klüpler yaptırımda bulunmak zorunda gibi geliyor bana. Nasıl bazı klüpler oyuncularının gece hayatını yasaklıyorsa belli programlar veriyorsa twitter için de yasak gelmesi bence özgürlük kısıtlaması anlamına gelmez
Deplasman FiyatlarıFenerbahçe Spor Kulübü olarak, futbolun bir temaşa oyunu olduğunu ve en temel öğesinin taraftar olduğunu bilerek, bazı Anadolu takımlarının taraftarımıza yönelik bilet politikasını kabul etmediğimizi daha önceleri de belirtmiştik.
Takımımızın deplasmanda oynadığı / oynayacağı maçlara yönelik taraftarımız için uygulanan bilet politikası spor kamuoyunun malumudur.
Taraftarımızın mağduriyetine yönelik durumun ortadan kaldırılması adına yaptığımız görüşmelerin sonuçsuz kalması, Türkiye Futbol Federasyonu'nun çok uzun yıllardır süregelen bu adaletsizliğe çözüm bulamaması nedeniyle, taraftarımıza yönelik bu uygulamalara Kulübümüzün de aynı şekilde karşılık vereceğini kamuoyunun bilgisine sunarız.
Bununla beraber, Kulüpler Birliği Vakfı'nın da bahse konu olan bu durum karşısında bir an önce gerekli adımları atması gereğini ısrarla ve önemle belirtmek isteriz.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Elazığ maçı - 60 tl
Sivas maçı - 10 tl
Kasımpaşa - 80 tl
Bursa 10 tl
Akhisar 80 tl
Eskişehir 100 TL
Marsilya deplasmanı 15 €
İşte Futbol Anlayışımız, İşte Futbol Kalitemiz.
...
Volkan sakatlığı nedeniyle Danimarka maçının kadrosundan çıkartılmış. İnşallah Es-Es maçına kadar sağlığına kavuşur.
puşkaş yılın golü ödülünde adaylardan ikisi sow ve stoch.
Oy verelim lütfen..
http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html
Tamamdır, mutlaka dereceye sokarız artık biz bizimkileri, tabi 2 tane olmasaydı, oylar bölünmeseydi iyiydi.
Sow'a verdim ben oyumu.
"YÜCE ATATÜRK"
ben ikisine de verdim![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
miro miro miro . Karaboga da bizim evladımız ama miro
Stoch'a verdim. Gerçekten muazzam bir goldü.
bence oy vermemiş arkadaşlar sow'u tercih etsin. ödülü muslera'nın elinden alacak. güzel bir enstantane olur![]()
yahu ikisine de verin![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Stoch'a oy verdim ancak Falcao'nun golünü de göz ardı etmemek gerek.
Canım FEDA olsun sana !
Tüm goller bir harika tabii ki sonuçta yılın golü adayı bunlar, ama tabii bizimkilerden biri alsa çok hoş olur. Diğer takım taraftarı arkadaşlardan da konu aracılığıyla ricam bu iki gole oy vermeleri. İki farklı tarayıcı ile halledebilirsiniz.Yukarıda da söylemiş arkadaş, Sow kazanırsa Muslera'dan alacak ödülü malum, ezeli rekabet ebedi dostluk adına bence çok da hoş olur, ses de getirir fazlasıyla.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Eve geldim, buradan da Sow'a verdim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İkisine de verdim oy, inşallah kazanırlar.![]()
Sow'a oy verdim de en güzelinin Falcao'nun attığı olduğunu düşünüyorum.![]()
Ben Stoch'a verdim oyumu ama Falcao'nun gol öyle böyle bi gol değil yani![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Her iki oyuncumuza da oy verdim ama hangisi kazansın derlerse tabi ki Gastón Mealla. Akrep vuruşu muazzam.
...
Recep Niyaz, Hollanda'ya 3 gol atmış.
Bu oylamadan sonra ilk 3'e girenler arasında biroylama yapılacak diye biliyorum ben.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
...