Yok artık ya![]()
Yok artık ya![]()
Yuh! Milan neden bu kadar genç bir oyuncu istiyor ki? Beckham la Nistelrooy'u alsınlar her şey hallolur..
Toni çok kaLiteLi bir goLcü. GeLirse MiLan`a çok yararLı oLacaktır. Toni gibi bir isim içinde veryansın etmenize ben bir anLam veremedim. Adam gittiği her yerde goL oLup yağmış bir isim. Pato ve Toni çok iyi işLer çıkarabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Huntelaar geldi ama bir değişime yol açtığı söylenemez.Toni iyi bir transfer olabilir ama geçen sefer dediğim gibi önce iyi bir hoca almalı Milan..
So what?
Saike
Yahu Milan takıma gençlik aşısı yapıyor niye herkes kızıyor.Rivaldo gibi bir yıldız futbol oynarken bu gibi genç yetenekler elbet gelmeli
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Juventus, Inter, Milan, Roma, Fiorentina, Napoli, Genoa'nın transferlerini başka bir sitede bulduğum daha ayrıntılı listeyi alıntı yaparak değiştirdim. Takaslarda kullanılan futbolcuların da parasal değerleri yansıtılmış. Örneğin Eto'o 20 milyon €'ya gelmiş, Acquafresca 15 milyon € satılmış vb.
Napoli ve genoanın transferleri çok yerinde olmuş zaten genoa aldıgı sonuclarlada bunu tescilledi....
Milan'ın ocak ayında CSKA'dan Milos Krasic ile anlaştığı öne sürüldü.
Roma, yeni stadyum projesini 29 eylülde açıklayacak. Lazio da gelecekte olimpiyat stadından ayrılıp kendi stadını inşa etmeyi planlıyor.
İtalya'da Juventus ile başlayıp Inter, Roma, Fiorentina ile devam eden takımların kendi stadlarına sahip olma projeleri lige güç katacak gibi görünüyor.
Roma'nın sembol ismi Francesco Totti, Fiorentina maçı sonrası kendisine formasını geri yollayan taraftarlara dargın.
Francesco Totti, hafta sonunda Fiorentina karşısında aldıkları galibiyet sonrası, tribüne fırlattığı formanın kendisine geri fırlatılması karşısında kırgın olduğunu belirtti.
Roma'nın efsanevi ismi, son dönemde kulüple yeni sözleşme konusunda bir türlü anlaşamayınca, İtalya başkentinde popülerliğinden bir şeyler kaybetmiş gibi gözüküyor.
Corriere dello Sport'a konuşan Totti, "Pazar günü olanı sahada fark edemedim. Ancak sonra bir arkadaşım telefonda bahsetti ve çok üzüldüm. Formamı bir daha tribüne atar mıyım, bilemiyorum..." dedi.
Roma taraftarları, olaydan sonra bunun takımın sezona kötü başlangıcıyla ilgili bir protesto olduğunu açıklamıştı. Ancak Totti, "Bu neyi değiştirir ki?" diyerek tutumunu korudu.
Son olarak, eşi Ilary Blasi'nin Dünya Kupası'nda görev yapmayı gözden geçirmesiyle ilgili isteğine de değinen Totti, "O sadece Güney Afrika'da tatil yapmak istiyor" diyerek espri yaptı.
Gerçekten Yaptıkları Ayıp
Roma İçin Kariyerinden Bile Vazgeçmiş Bir Oyuncudur Totti
Real Madrid Barça Gibi Klüblere Gidebilecekken Fedakarlık Etmiştir Totti
Totti bildiğiniz gibi 5 yıllık sözleşme imzaladı Roma ile.
32 yaşında ve 37 yaşına kadar Roma'da. Yılda alacağı rakam 5.5 m €.
Totti'nin Roma'yı sömürdüğünü düşünüyor taraftar. Roma'nın finansal açıdan durumu ortada taraftar bunun farkında ve kızgınlar.
Aslında çok güzel bir olay, takımı sahipleniyorlar. Geleceğini düşünüyorlar.
taraftara katılıyorum
şişirme bi isim herkes teknik adamlık yapamaz, ve bence bunu gören yapmamalıdır artık,kendini rezil etme, git bir sahil kasabasına yerleş aç spor gazetesi oku, tv izle, lost izle..
Roma'ya Totti gibi adam 50 yılda bir gelir, bırakın sömürsün. Bugün dünyanın bir ucunda çocuklar sırtına Roma forması geçiriyorsa bu Totti sayesindedir. Bu olayda paha biçilmez.
Lazio Başkanı Lotito'yla bir türlü arası düzelmeyen ve takıma giremeyen Goran Pandev, sözleşmesinin feshedilmesi için resmi girişimlere başladı.
Kulübüyle ipleri koparmak istediği bilinen golcü oyuncu, bu talebini yazılı olarak Federasyon’a iletti. Pandev’in avukatı Mattia Grassani de bugün itibariyle resmi başvuruda bulunduklarını doğruladı.
2010 yılında Lazio ile sözleşmesi bitecek olan Makedon oyuncu, Başkent temsilcisiyle olan sözleşmesinin en kısa sürede feshedilmesini istiyor.
Pandev ayrılmak istediğini söylemesi, kulüp yönetimiyle büyük sorunlar yaşamasına neden olmuştu. Lazio Başkanı Claudio Lotito takımdan ayrılmak istediği bilinen Lorenzo De Silvestri ve Cristian Ledesma ile de sorunlar yaşamıştı.
26 yaşındaki oyuncunun Inter, Bayern Münih ve Juventus gibi kulüplerin transfer listesinde olduğu, ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle takımdan ayrılamadığı biliniyor.
İnter'e gitmesi daha büyük bir ihtimal.
Pandev çok kaliteli bir futbolcu her takımda olması gereken bir oyuncu Lazio ile kanları uyuşmadı bir türlü yazık oluyor.
Vay be Conte'de hoca oldu ha. Başarılar Conte'ye. Her ne kadar kendi döneminde birlikte oynadığı bağzı futbolcuların başında başarılı olamayacağını düşünsemde kendisine şans diliyorum..
Milan'ın Brezilyalı genç yıldızı Pato'nun, kulübüyle olan sözleşmesini beş yıl uzattığı öğrenildi.
Milan As BaşkanıAdriano Galliani, Pato'nun sözleşmesini beş yıl uzattıklarını açıkladı.
Sezonun ilk maçından sonra gol bulamayan Brezilyalı yıldızın, bu sözleşmeden sonra daha rahat olması bekleniyor.
Milan kanalına konuşan Galliani, "Pato, kontratını yenileyerek, beş yıllık bir sözleşmeye imza attı" dedi.
Milan pazar günü Serie A'da Bari'ye konuk olurken, Pato da yeni sözleşmesini golle kutlamak istiyor.
goal
Son yıllarda Milan'ın yaptığı en doğru hamle..Durmuş saatin bile günde iki defa doğruyu göstermesi misali..Pato pas vermeyi birazcık daha severse önemli bir yıldız..
Açıkası Pato'nun oynadığı oyun beni hiç tatmin etmiyor.
Medya tarafından çok çok abartılmış bir fovet oyuncusu gözümde.
Çok yetenkli ancak keşke manc. arsenal falan alsaydıı. Daha ii olurdu
Fiorentina'nın genç yıldızı Jovetic, Livorno'ya karşı attığı golün kendisine büyük moral aşıladığını vurguladı.
Stevan Jovetic, dün akşam Livorno deplasmanında kazanılan penatıyı gole çevirerek takımına 3 puanı getiren isim olmuştu.
SkySport'a açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, "Attığım goller bana güven veriyor. Bunun olumlu yansımasını da sahada görebilirsiniz. Bu galibiyeti de yeni başkanımıza hediye ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Adrian Mutu'nun yerine oyuna dahil olan Jovetic bu konu hakkında da, "Mutu büyük bir futbolcu. Fakat kadroda birçok iyi isim var, yarıştığımız kulvarlarda herkes şans bulacak doğal olarak. Benim açımdan hiçbir problem yok. Liverpool karşılaşmasında birlikte oynarsak çok etkili olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Napoli Başkanı De Laurentiis, sezon başında Roberto Donadoni'yi göreve getirme kararını sorguluyor.
Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Napoli, bugün Siena karşısında galip gelemezse teknik direktör Donadoni'nin koltuğu iyice sallanacak.
Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in Donadoni'den her an vazgeçebileceği ve Edoardo Reja'yı göndermekten pişman olduğu öğrenildi.
Sky Sport 24'e konuşan başkan, "Donadoni'yi takımın başına getirmek o günlerde gerekliydi. Zor zamanlarda Reja'yı takımdan gönderdik ancak geriye dönsem bunu yapmazdım. Reja iyi bir profesyonel harika bir dosttu" diyerek Donadoni'ye mesaj gönderdi.
Transferden sorumlu isim Pierpaolo Marino'nun bu yaz 50 milyon avro civarında bir para harcamasına da değinen başkan, "Onun işinin parçası risk almak. Eğer doğru karar verirse yola devam edriz, yanlış kararda ise hatadan döneriz" şeklinde konuştu.
Roma'nın golcü oyuncusu Mirko Vucinic, dizindeki sakatlık sebebiyle iki ay oynayamayacak.
Roma'nın golcüsü Vucinic, Napoli ile oynanan lig karşılaşmasında sakatlandı.
Roma'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, "Girdiği testlerin ardından, Vucinic'in dizindeki sakatlığın ciddi olduğu tespit edilmiştir. Kontrolde, sol dizinde iltihap görülen oyuncu, bir süre dinlendirilecek" sözlerine yer verildi.
Kulüp, Vucinic'in ne kadar süre oynamayacağını açıklamasa da, Goal.com İtalya ekibi, bu sürenin yaklaşık 60 günü bulacağı bilgisine ulaştı.
Roma batmaya yakın bir gemiydi, kaptanlarını kaybettiler ve o gemi battı..(mı acba)?
Şaka bir yana Vucinic çok önemli bir kayıp, Roma'nın ölü zamanlarında onları canlandırabilen nadir futbolcularındandı, umarım çabuk iyileşir Roma açısından.
Kısıtlı kadrodan dolayı ağır bir darbe aldı Roma
Palermo'nun Danimarkalı defans oyuncusu geleceği ile ilgili planlar kuruyor.
Palermo'nun defans oyuncusu Simon Kjaer, Liverpool taraftarı olmasına rağmen Manchester United'tan teklif gelmesi halinde bunu değerlendirebileceğini belirtti.
Tuttomercatoweb.com'a açıklamalarda bulunan Kjaer, "Manchester United'ın iki Liverpool'un da üç defans oyuncusu varsa ve bana teklifte bulunurlarsa kesinlikle United'ı seçerim. Bu tür durumlarda kalbinizin sesi yerine beyninizi dinlemek zorundasınız" dedi.
Şimdiden peşinde Avrupa'nın büyük kulüplerini peşinde koşturan 20 yaşındaki futbolcu Palermolu futbolcu Danimarka'nın Dünya Kupası'na katılması durumunda gelecek yazın en çok konuşulan isimlerinden biri olabilir.
çok doğru söylemiş sevdiği takımda kulübede oturmaktansa işini yapar parasını alır![]()
Liverpool'da Carragher-Skrtel, Manchester'da Ferdinand-Vidic. Şu durumda Liverpool'da forma şansı bulması daha muhtemel.