Sayfa 282 / 896 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
8,431 ile 8,460 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    aykut kocaman'ın üzerine kimse gelmeyecek. aykut kocaman tamamiyle tek başına yetkili. salı günü görürsünüz.
    İngiltere'deki menejerlik sistemi gibi.Bu yeni bir olay ve öyle resmi siteden derme çatma bir şekilde açıklanamaz.Bende bekliyorum salı günü Aykut Kocaman'ın imza töreninde böyle bir açıklama.

*Hazard'ı alabilirsek süper olur.

*Dünya Kupasında olanları bilemem ama Rus olan forvet Pavlyuchenko olabilir.

*Caner için paket program gibi birşey demiş,Deivid+para gibi birşey verebiliriz galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Godin'i alabilirsek en az gol yiyen takım rekorunu kırabiliriz.. Ama çok zor alınması..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semihle konuşucam‚ stoch dışında bir sağ açık bir de forvet yabancı olacak. Oynaması zor‚yedekliği sorun etmeyeceksen kal edeceksen git. Zaten p.tesi gelmezse silicem.
    Anlamıyorum neden oynaması zor? Aykut hoca da Semih'i oynatmayacak anlaşılan, göremediğimiz birşeyler var.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aykut kocaman'ın söylediklerine bakılırsa krasic olayı birkaç gün sonra netlik kazanacak. hazard ve dszudszak'ı istiyor ama para yok diyor. semih konusunda ısrarcı olmayacak ki zaten tavrı da net, pazartesi gelmezse sileceğini söylemiş.

lugano'nun yanında türk stoper oynayacakmış. acaba bu kim olacak? mevcut kadroda bizi avrupa'da başarıya götürecek türk stoper yok.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

deivid'in de ggönderileceğini söylemiş. umarım bir an önce gönderilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Dunya kupasindaki aday yuksek bonservisli Suarezdir kesin, alinmasi cok zor hatta imkansiz hale geldi tavan yapan performansindan sonra. Oteki rus olansa dediginiz gibi Pavlyuchenkodur buyuk ihtimal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Para yok diyor fakat, Aziz Yıldırım bir oyuncuya 30-40 milyon Euro verebilecek gücümüz var gibilerinden birşey söylemişti.

Daha fazla olamaz heralde bir tanesinin maliyeti. İlginç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Bekir'i beğeniyorum , ayrıca Semih yedek olur ancak , her teknik adam görüyor bunu işte , yok takımın evladı , gerçek fenerli diye millet istiyor oynamasını da , bence çok yetersiz

Para var transfer için ama Hazard ve Dzuszdak için istedikleri para çok gibisinden birşey söylemiş sanırım.

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ben Bekir'i beğeniyorum , ayrıca Semih yedek olur ancak , her teknik adam görüyor bunu işte , yok takımın evladı , gerçek fenerli diye millet istiyor oynamasını da , bence çok yetersiz
    Daum,Zico,Aragones ve Aykut Kocaman.Hepsi de aynı düşüncede Semih'i oynatmıyorsa,demek ki bizim göremediğimiz birşeyler var.Bende yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Semih her takimda oynar ama FB de kariyeri boyunca yedek kalir. Kapasitesinin eksikliginden, sadece oyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Para var transfer için ama Hazard ve Dzuszdak için istedikleri para çok gibisinden birşey söylemiş sanırım.
    Ne kadar fazla olabilir ki?

Bonservisleri her ikisininde 20 milyon Euro olsa, Ki değil, (yine de fazla fazla hesaplayalım) yılda 3 milyon Euro, hadi diyelim 4 milyon euro ki bu kadar parayı istemezler, klüplerinde bunun çok çok aşşağılarında alıyorlar. 4x4 = 16. 46 Milyon Euro.

40 veren + 6 milyon Euro'yu da verir. Zaten fazla fazla hesapladık.

Ayrıca Semih içinde öyle söylemiş olamaz.

Samimi ve gerçekçi bulmadım ben bu açıklamayı. Samimi ve gerçekçi derken, bu yazının gerçekten Aykut hoca tarafından söylenmiş olduğunu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Stoperin biri Türk olacak? bildiğiniz iyi bi Türk stoper var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Stoperin biri Türk olacak? bildiğiniz iyi bi Türk stoper var mı?
    türkiye'de yok ama almanya'da var
    (/s)

İlhan eker haberleri çıkıyordu bir ara ama.

Eren Güngör ve Ediz Bahtiyaroğlu ilk aklıma gelenler.Ama ben bunların yeterli isimler olduklarını düşünmüyorum.

Serdar Taşçı mı yoksa?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Serdar Tasci mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

serdar taşçı. türkiye'de iyi stoper yok. bilica yedek kalacak denildiyse mevcut kadrodan ya bekir oynayacak, ya da transfer yapılacak
    (/s)

geçenlerde ntvsporu izlerken sağ köşedeki fenerbahçe transferleri arasında stoch ve ilhan ekeri gösteriyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ömer Toprak da olabilir.. Ama Serdar'ın Uluslararası tecrübesinin olması onu daha öne çıkarıyor ama bakalım.. Hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İlhan Eker büyük ihtimalle alındı zaten ama hala kontrat imzalamaması kafaları karıştırıyo.

Serdar Taşçı aklıma geldi benimde. Aykut hocanın scout ekibinin bulduğu Türk stoper varsa oda olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bekir var yahu.dışarda aramaya gerek yok bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ve Semih kalıyor

Fenerbahçe Yönetimi’nin, Christoph Daum’u göndererek Aykut Kocaman’ı göreve getirmesi, Semih Şentürk konusunda yaşanan belirsizliği ortadan kaldırdı..

Sözleşmesinin kendi rızası olmadan 1 yıl uzatıldığı gerekçesiyle sarı-lacivertli kulübü, Futbol Federasyonu’na şikayet eden Semih’in bu başvurusunu geri çekeceği öğrenildi. Daum’un ayrılması nedeniyle Fenerbahçe’de kalmak isteyen milli futbolcunun, Başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’la görüşerek bu talebini bildireceği kaydedildi. Kocaman’ın, Semih’in takımda kalması için ısrarlı olduğu ve Başkan Yıldırım’ı büyük olasılıkla ikna edeceği ifade edildi.

Milliyet

Eğerki semih kalırsa takımda devamlı oynarsa en büyük transferimiz semih olur bu sezon türk olarak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bende bilica oynayacak diye okudum bugün haber sitelerinde bu kesinlikle olmamalı en basiti ilhan eker bilica'nın çok benzeri bi oyuncu hatta bence daha iyisi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Semih bu sezon ligde tozu dumana katacak aha buraya yazıyorum =)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Serdar Tasci yada Ömer Toprak gelirse süper olur. Birde Dzudszak gelsin cok istiyorum onu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Semih kariyerinin hiçbir döneminde form tutacak kadar oynamadı, bir kere 1. forvet yapılsın gol kralı olur(yedekken de olmuştu). Türkiye ligi için çok ideal bir santrafor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Semih bu sezonki en büyük yerli transfer olacak Kazım ile birlikte.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Fenerbahçemiz 27 yaşındaki savunma oyuncusu İlhan Eker´i renklerine bağladı. Sezonu Gençlerbirliği´nde kaptan olarak tamamlayan İlhan Eker ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
    Yeni oyuncumuz İlhan Eker´in imza törenine ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Mesaj Yetkileri