*Hazard'ı alabilirsek süper olur.
*Dünya Kupasında olanları bilemem ama Rus olan forvet Pavlyuchenko olabilir.
*Caner için paket program gibi birşey demiş,Deivid+para gibi birşey verebiliriz galiba.
Godin'i alabilirsek en az gol yiyen takım rekorunu kırabiliriz.. Ama çok zor alınması..
Anlamıyorum neden oynaması zor? Aykut hoca da Semih'i oynatmayacak anlaşılan, göremediğimiz birşeyler var.Semihle konuşucam‚ stoch dışında bir sağ açık bir de forvet yabancı olacak. Oynaması zor‚yedekliği sorun etmeyeceksen kal edeceksen git. Zaten p.tesi gelmezse silicem.
aykut kocaman'ın söylediklerine bakılırsa krasic olayı birkaç gün sonra netlik kazanacak. hazard ve dszudszak'ı istiyor ama para yok diyor. semih konusunda ısrarcı olmayacak ki zaten tavrı da net, pazartesi gelmezse sileceğini söylemiş.
lugano'nun yanında türk stoper oynayacakmış. acaba bu kim olacak? mevcut kadroda bizi avrupa'da başarıya götürecek türk stoper yok.
(/s)
deivid'in de ggönderileceğini söylemiş. umarım bir an önce gönderilir.
(/s)
Dunya kupasindaki aday yuksek bonservisli Suarezdir kesin, alinmasi cok zor hatta imkansiz hale geldi tavan yapan performansindan sonra. Oteki rus olansa dediginiz gibi Pavlyuchenkodur buyuk ihtimal.
Para yok diyor fakat, Aziz Yıldırım bir oyuncuya 30-40 milyon Euro verebilecek gücümüz var gibilerinden birşey söylemişti.
Daha fazla olamaz heralde bir tanesinin maliyeti. İlginç.
Ben Bekir'i beğeniyorum , ayrıca Semih yedek olur ancak , her teknik adam görüyor bunu işte , yok takımın evladı , gerçek fenerli diye millet istiyor oynamasını da , bence çok yetersiz
Para var transfer için ama Hazard ve Dzuszdak için istedikleri para çok gibisinden birşey söylemiş sanırım.![]()
Semih her takimda oynar ama FB de kariyeri boyunca yedek kalir. Kapasitesinin eksikliginden, sadece oyle.
Ne kadar fazla olabilir ki?
Bonservisleri her ikisininde 20 milyon Euro olsa, Ki değil, (yine de fazla fazla hesaplayalım) yılda 3 milyon Euro, hadi diyelim 4 milyon euro ki bu kadar parayı istemezler, klüplerinde bunun çok çok aşşağılarında alıyorlar. 4x4 = 16. 46 Milyon Euro.
40 veren + 6 milyon Euro'yu da verir. Zaten fazla fazla hesapladık.
Ayrıca Semih içinde öyle söylemiş olamaz.
Samimi ve gerçekçi bulmadım ben bu açıklamayı. Samimi ve gerçekçi derken, bu yazının gerçekten Aykut hoca tarafından söylenmiş olduğunu.
Stoperin biri Türk olacak? bildiğiniz iyi bi Türk stoper var mı?
İlhan eker haberleri çıkıyordu bir ara ama.
Eren Güngör ve Ediz Bahtiyaroğlu ilk aklıma gelenler.Ama ben bunların yeterli isimler olduklarını düşünmüyorum.
serdar taşçı. türkiye'de iyi stoper yok. bilica yedek kalacak denildiyse mevcut kadrodan ya bekir oynayacak, ya da transfer yapılacak![]()
(/s)
geçenlerde ntvsporu izlerken sağ köşedeki fenerbahçe transferleri arasında stoch ve ilhan ekeri gösteriyordu
Ömer Toprak da olabilir.. Ama Serdar'ın Uluslararası tecrübesinin olması onu daha öne çıkarıyor ama bakalım.. Hayırlısı![]()
Bekir var yahu.dışarda aramaya gerek yok bence.
Ve Semih kalıyor
Fenerbahçe Yönetimi’nin, Christoph Daum’u göndererek Aykut Kocaman’ı göreve getirmesi, Semih Şentürk konusunda yaşanan belirsizliği ortadan kaldırdı..
Sözleşmesinin kendi rızası olmadan 1 yıl uzatıldığı gerekçesiyle sarı-lacivertli kulübü, Futbol Federasyonu’na şikayet eden Semih’in bu başvurusunu geri çekeceği öğrenildi. Daum’un ayrılması nedeniyle Fenerbahçe’de kalmak isteyen milli futbolcunun, Başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’la görüşerek bu talebini bildireceği kaydedildi. Kocaman’ın, Semih’in takımda kalması için ısrarlı olduğu ve Başkan Yıldırım’ı büyük olasılıkla ikna edeceği ifade edildi.
Milliyet
Eğerki semih kalırsa takımda devamlı oynarsa en büyük transferimiz semih olur bu sezon türk olarak..![]()
bende bilica oynayacak diye okudum bugün haber sitelerinde bu kesinlikle olmamalı en basiti ilhan eker bilica'nın çok benzeri bi oyuncu hatta bence daha iyisi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Semih bu sezon ligde tozu dumana katacak aha buraya yazıyorum =)
Serdar Tasci yada Ömer Toprak gelirse süper olur. Birde Dzudszak gelsin cok istiyorum onu![]()
Semih kariyerinin hiçbir döneminde form tutacak kadar oynamadı, bir kere 1. forvet yapılsın gol kralı olur(yedekken de olmuştu). Türkiye ligi için çok ideal bir santrafor.
Semih bu sezonki en büyük yerli transfer olacak Kazım ile birlikte.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahçemiz 27 yaşındaki savunma oyuncusu İlhan Eker´i renklerine bağladı. Sezonu Gençlerbirliği´nde kaptan olarak tamamlayan İlhan Eker ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Yeni oyuncumuz İlhan Eker´in imza törenine ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü