Her ne kadar Ronaldo'dan hiç hazzetmesemde çok üstüne gidildiğini düşünüyorum.
Her ne kadar Ronaldo'dan hiç hazzetmesemde çok üstüne gidildiğini düşünüyorum.
Inter'de forma giyen Maicon'un menajeri, Real Madrid'in, oyuncusu için transfer harekati başlatacağını tahmin ediyor.
Maicon'un Menajeri Antonio Galiendo, Real Madrid'in Inter'e teklif götürmeye hazır olduğunu düşünüyor. Goal.com'a özel açıklamada bulunan Galiendo, "Artık Madrid hücum oyuncusu transferini bitirdi, artık onlar için defans oyuncusu alma zamanı. Maicon için transfer çalışmalarına başlayacaklar. Biz Real Madrid'i bekliyoruz. Real'den bir transfer harekatı öngerüyorum" dedi.
Galiendo'nun bu sözleri, aslında Maicon'un Real Madrid'e gitmek için can attığını bir bakıma gösteriyor. Zira bu açıklamalar, piyasayı kızdırıcı bir özellik taşıyorlar.
Inter Sportif Direktörü Ernesto Paolilo geçtiğimiz günlerde Maicon ile Inter'de ki geleceği hakkında görüşeceklerini belirtmişti.
Goal
nasıl ne yapsın tekniği . oyun kuran defans diye birşey var . pique mesela adam 30 metre ayağa pas atabiliyor . puyol ise düz defans .
Maicona gerek yok.Ramos bekte daha iyi oynar stoperde oynadığından.Kaliteli bir stoper alsınlar maicon yerine daha iyi olur.
Kakayla iniesta karşılaştırılıyor.Barcelona taraftarı heryerde.
Casillas>Valdes
Ramos<Alves
Albiol=Pique
Pepe<Puyol
Marcelo<Abidal
L.Diarra<Keita
M.Diarra<Xavi Hernandez
Kaka>İniesta
Robben=Henry
C.Ronaldo<Messi(Yanına Biel Yaklaşamaz Messinin)
Benzema=Eto
Benim Değerlendirmem Bu Şekilde
Barcelona Zlatanı Alırsa Çok Süper Olur
Ben Barcelonanın Realden Daha İyi Takım Olduğunu Düşünüyorum Bu Sene Kupaları Barça Toplayacak Yine
@omersal
Nasıl karşılaştırdığın önemli yetenek olarak mı yoksa takıma yaptığı katkı olarak mı, çift yönlülük olarakmı mental olarak mı.
Mesela Ronaldo-Messi-Kaka dünyadaki en yetenekli oyuncuların başında olabilirler fakat takımına verdikleri,yaptıkları katkı olarak düşünürsek Gerrard bunların hepsini geride bırakır.
sergio ramos, alves'i 3 e katlar, 8 e böler.
futbolcu karşılaştırmasına göre takımın iyiliği veya kötülüğünden bahsedilemez. olaya komple bakmak lazım.
Manchester United alsa süper olur aslında . . .
Ramos varken hiç gerek yok almazlar zaten heralde
Maicon'u almayı düşünüyorsa Madrid büyük ihtimal Ramos'u stopere alır.Ama Maicon şu an için gereksiz çünkü stopere Albiol'u aldılar.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
dünyada en öne cıkan 3 sag bek var dogru ama bunun sıralamasını yaparsak önce ramos sonra maicon sonra alves gelir.Alves savunma yapmıyoki hücum yönü güclü o kadar
Konumuz Benzema nın ReaL Madrid takımına transferi. Dünya nın en iyi sağ beki kim tartışması değiL.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben iki takımdan da nefret ederim ama Iniesta daha iyi bence. İSme göre yorum yapıyorsunuz siz ama biraz Barça maçı izlerseniz Iniestanın daha iyi olduğu rahatça görebilirsiniz.İsim olarak alırsak Kaka daha büyük tabi. Geçen sene Barçayı taşıyan adama Messi diyolardı ama bence Iniestaydı.Kaka ise kaç yıldır Milana bir ŞL kupası haricinde hiçbir zafer tattıramadı. 1 sene ŞLde gol kralı olunca da ünü duyuldu.Dünyanın en iyi oyuncusu olarak lanse edildi ama Messi ve Ronaldonun Kakayı söndürmesi - beklediğim gibi - uzun sürmedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
NOT : Iniesta DÜNYADAKİ en nefret ettiğim oyuncudur , Kaka ise en sevdiğim futbolculardan biridir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alvesi sağaçık koysalar daha iyi olur sanki.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kusura bakma Hayrettin abi birazda benim hatam ama napayım Real fanatiği oldukça fazla![]()
Last edited by omersal : 03.Temmuz.2009 at 02:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
@omersal
Iniesta'dan nefret ediyorsun, Ronaldo'ya mal diyorsun. Çok ilginç gerçekten, adamlar sana ne yaptı da bu kadar nefretini kazandı ?
Genel olarak konudan tamamen sapılsa da; Benzema transferi gerçekten tebrik edilmesi gereken bir transfer. Adam her türlü atıyor, komple futbolcu.
İşte bu benim için futbolda en önemlisi takıma katkıdır.Bende ona göre karşılaştırdım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya aslında Iniestanın sevmediğim yani agresif bir oyuncu olmayışı.Çok sakin tekniğe dayalı futbol oynuyor.Ben ise daha kıran kırana oynayan mesela Gattuso gibi oyuncuları severim.Ronaldoda sevdiğim bir futbolcudur aslında ama kişiliğinin düzgün olmadığı kesin ben onun için söyledim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse şimdi yöneticiler kızacak en iyisi bu konuda daha fazla ileti yazmayayım![]()
Last edited by omersal : 03.Temmuz.2009 at 02:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Goal hiç yalan haber yapmıyor sanki ? Ayrıca ben yaptığını savunmadım zaten, doğru diyen de çıkmaz. Ama böyle bir şeyin olduğu konusunda şüphelerim var.
Nefret konusuna gelince, herif, mal, direk olarak nefret ederim söylemi, tehlikeli, barca fanı arkadaşın benzetmeleri.. Çok yakın tanıyorsunuz herhalde, ya da size de bir yamuk yaptı vakt-i zamanında...
Yok ne alaka dediklerindende pek bişi çıkaramadım.Sadece kendi görüşümü bildirdim.Bilemicem ama Goal'in pek yalan haber yaptığını görmedim.Hem böle bişeyi yapması hiçte doğru bişi değilki zaten savunmak istesede bir CR7 fanı neyini savunabilir böle bir olayın.Yanlış anlama sana savunuyorsun demiyorum zaten ha
![]()
@omersal
İniesta-KaKa karşılaştırmasında yetenek olarak KaKa, İniesta'dan baya bir üstün fakat katkı olarak İniesta, KaKa'dan daha ileride. Tabi KaKa'nın R.Madrid'deki performansıda önemli.
D.Alves-S.Ramos'da bana göre D.Alves daha yeteneklidir ama Ramos bir bek olarak Madrid'e çok şeyler veriyor. Bana göre Ramos daha fazla katkı sağlar.
Ronaldo-Messi'de Ronaldo'nun Real'deki performansı önemli.
Eto'o-Benzema konusunda Eto'o her ne kadar daha yetenekli olsada Benzema'nın komple bir futbolcu olması Eto'o dan üstün kılan özelliği.
Valdes-Casillas bilmem tartışmaya gerek var mı?
Pique,Albiol konusunda şahsi görüşüm Albiol hem katkı olarak,hem yetenek olarak Pique'den üstün. Fakat Albiol Real'de napar soru işareti.
Puyol-Pepe konusunda Pepe biraz daha öne çıksada Puyol gibi bir ismin her zaman yeri çok farklıdır. Takıma yaptığı katkı bazında Puyol,PePe'yi ezer.
Abidal-Marcelo eşleşmesinde Marcelo defansını geliştirmedikçe Abidal ezmeye devam eder.
Y.Toure-M.Diarra'da ise Toure ne kadar güçlü ise,neler yapıyorsa aynı özellikler M.Diarra'da da var. M.Diarra'nın çabukluğu Y.Toure'den ayıran özelliği. Bana kalırsa burun farkıyla M.Diarra önde.
Xavi-Keita, Van der Vaart-Gago'dan çok daha verimliler.
Barcelona'nın zaten olan sistemi ise henüz bir sistemi olmayan R.Madrid'den daha iyi olduğuna göre;
Skor 5-5. Yani herşey maçta belli olacak.![]()
Olayın fotoğrafları var.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Paranın gözü kör olsun.Adam yıldızlarla revizyona gitti..
kız artık barca taraftarı olur heralde
Ronaldo'nun bu saçma tutumları mutlaka formuna yansıyacaktır . mental olarak hazır olmayan bir oyuncu sahada da var olamaz . Ronaldo asla ManUtd'deki formunda olmayacaktır bence tabi böyle giderse . . .
Bir insanın bu kadar antipati toplaması iyi değil. Aynı tavırları ve davranışlarını devam ettirirse dünya futbolu böyle bir yeteneği kaybedeceği gibi C.ronaldo'da kendine yazık edecek.
Real Madrid'in başkanı Florentino Perez, ellerinde 35 lisanslı futbolcu olduğunu ve bunun çok fazla bir rakam olduğunu söyledi.
AFP'ye verdiği demeçte, önümüzdeki sezona hazır olabilmeleri için bir iki futbolcuya daha ihtiyaçları olduğunu, buna karşılık 10 kadar futbolcunun da Real Madrid'ten ayrılması gerektiğini söyleyen Perez, bugüne kadar yaptıkları Ronaldo, Kaka, Benzema ve Albiol için 215 milyon Euro harcadıklarını ve lisanslı futbolcularının 35 olduğunu belirtti.
Normal bir futbol takımına 25 lisanslı oyuncunun yettiğini söyleyen Perez, "Sözleşmeleri bitmemiş 10 futbolcuyu göndermek istiyoruz, fakat bu kolay bir şey değil. Yakında Dünya Kupası maçları oynanacak, eğer milli takımlarında oynamak istiyorlarsa oynayabilecekleri kulüplere gitmelerinde fayda var" dedi.
Real'in satmak istediği futbolcuların arasında Ruud van Nistelrooy, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Royston Drenthe ve Klaas Jan Huntelaar gibi isimler bulunuyor. Bayern'in Fransız futbolcusu Ribery ile Liverpool'lu İspanyol Xabi Alonso'nun transferleri konusunda ise Perez, "İkisi de büyük futbolcu, ama kulüpleri onları satmak istemiyor. Fakat transfer sezonunda pozisyonlar çok çabuk değişebiliyor" diye konuştu.
Sporx
Offf offf satılık isimlere bak.Onlardan bir takım kursan yine şampiyonluğa oynar.