ManU bizden sonra Liverpool ile oynuyor, bu da ayrı bir etken. Oradan çıkarılacak bir beraberlik harika olur, zor ama imkansız değil.
ManU bizden sonra Liverpool ile oynuyor, bu da ayrı bir etken. Oradan çıkarılacak bir beraberlik harika olur, zor ama imkansız değil.
Hernandez
Nani - Kagawa - Valencia
[Welbeck]
Anderson - Cleverly
Evra - Carrick - Vidic - Smalling
De Gea
carrick defansta oynamis lig macinda, belki oyle devam eder. kagawa sakatsa welbeck-chico beraber oynayabilir. nasil bir 11 cikacak carsamba, cok belirsiz. onumuzdeki lig macinda daha belirginlesir. sakatlar cikinca o kadrodan bunu cikarabildim zor da olsa
denildigi gibi cok onemli kilit oyuncular olmayacaksa eger, GSnin bu sartlarda deplasmanda puan alma sansi var. guzel bir firsat dogdu, lige puanla baslamak cok ekstra olur.
Smalling sakat yalnız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Buna ek olarak dün Kagawa ve RVP çıktı, RVP riske edilmeyebilir, Kagawa ise oynar gibi geliyor.19 Eylül'de Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la karşılaşacak olan Manchester United'ın diğer golcüsü Wayne Rooney'yle birlikte defans oyuncuları Jones, Evans ve Smalling ile orta sahanın önemli ismi Young'ın sakatlıkları devam ediyor.
Bu isimlerden Rooney, Smalling ve Jones, temsilcimize karşı kesin olarak yok, Young ve Evans'ın durumları ise henüz netlik kazanmadı.
Galatasaray'lı taraftarların duaları tutuyor galiba baksanıza adamlar birer birer sakatlanıyor.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Vay be hem Rooney hem Van Persie yok.Bu maçtan puan çıkarması lazım Gs'nin
Tarihte bugün:
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
istedikleri kadar takım oyunu oynasınlar fakat takım oyununda bile yıldız isimler skoru etkiler nasıl messi xavi iniesta sakatlansa barcanın gol atması zorlaşır manu içinde bu durum geçerli rooney rVp sakatken daha zordur
Ve tarih kaybeden takımın eksiklerini yazmaz Kimse yıllar sonra Old Trafford'da galatasaray maçında rvp rooney yoktu demez Galatasarayın Manchester United'ı Old Trafford'da yenmesi konuşulur.
Adamlarda bezelye varO kadar adamları eksik ama yine hücumları çok sağlam.Dediğim gibi puan alırsak bu maç alırız ManU'dan.Kendi sahamızda Rooney-van Persie-Kagawa falan alayı oynarsa hiç şansımız yok.
Ne Rooney ne Kagawa tek korkum RVP. Nerde duracağını nereye gideceğini nereye vuracağını çok iyi biliyor. Eğer oynarsa Hollanda maçında yediğimiz golün benzerini yeriz kesin.
Screw you guys, I'm goin' home
bezelye bildigin inzaghi, macta olup da gol atmazsa sasiririm. ne yapar eder o topu cizgiden gecirir, cok firsatci bir adam. bu kadar sakat varken artik firsat verir herhalde ferguson. kagawaya bagli, oynarsa onunde welbeck olur bence. obur turlu bezelye-welbeck onlu arkali oynarlar.
Cennetin çift forvetinden birinin ölüm yıldönümü , ruhu şâd olsun.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Keşke seni canlı izleme şansım olsaydı Taçsız Kral...
http://www.ligtv.com.tr/haber/10un-hayati-10un-hikayesi
Güzel bir belgesel hazırlamışlar, izlenmeli muhakkak.
Forma rengi hiç önemli değil seni sevmek için, mekanın cennettir umarım efsane Metin Oktay.
Canım FEDA olsun sana !
Antalya maçının hakemi Yunus Yıldırım, tıpkı geçen sene olduğu gibi, gözlemcisi bile aynıymış. Yunus Yıldırım yönetiminde son 7 maçta 2 beraberlik, 5 mağlubiyetimiz var.
yunus yildirimin ciddi bir sakatligi varmis, bunyamin gezer Tvde soylemisti. bu yuzden fazla kosmuyor maclarda ve pozisyonlara cok uzak kaliyor. bu formuyla FIFAyi biraktigi gibi turkiyede de mac yonetmeyi birakmali bence. fener-sivas macinda da bu durumu cok belliydi, umarim maca etkisi fazla olmaz.
Cok da anormal degil bu. Yunus Yildirim sertlige taviz veren bir hakem. Son yillarda Galatasaray pek sert bir takim degil.
Ama tabii Antalyaspor rakibin hizli cikmasini engellemek icin orta sahada cok faul yapan bir takim. Gecen sezon da ligin en fazla faul yapan takimiydi. Yunus Yildirim da bu tip faullere kolay kart gostermeyen ve bu sayede bu tip faullerin surekli yapilmasina izin veren bir hakem. Ozellikle bu orta sahada yapilan faullerde avantaj uygulamak yerine oyunu durdurmasi da oyunun sogumasini sagliyor.
Antalyaspor'un Yunus Yildirim ile son 7 macina bakarsan:
Fenerbahce (E): 0-0
Galatasaray (E): 0-0
Bursaspor (D): 3-2
Sivasspor (D): 1-1
Trabzonspor (E): 1-0
Kayserispor (D): 2-1
Fenerbahce (D): 1-2 (Semih 89. dakikada gol atip galibiyeti aliyor)
1 maglubiyet, 3 galibiyet, 3 beraberlik. Takimlarin hepsi de macin oynandigi yillarda ligin ust siralarinin takimlari
Last edited by perpetua : 13.Eylül.2012 at 21:18
Fatih Terim Retro Polo T-Shirt, nefis;
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=19305
9 yıl boyunca en ufak bir sorun çıkartmayan, sadece şans bulduğunda elinden geleni yapmaya çalışan Aykut gibi efendi ve fedakar oyuncular unutulur gider bir köşede. Takımdan ayrılmış, hala en ufak bir olumsuz kelime kullanmıyor, başkası olsa beni oynatmadılar hakkımı yediler şöyle yaptılar böyle yaptılar yaygara koparırdı. Kaldı ki -hadi Mondragon neyse de- De Sanctis ve Leo Franco dönemlerinde hakkı yendi gerçekten, onlardan daha iyi kaleciydi. Helal olsun sana ve teşekkürler verdiğin emeklere. Eğer zamanında düzenli olarak şans verilseydi ve sabredilseydi çok daha farklı bir kariyerin olurdu eminim. Çünkü kumaşın çok iyiydi ancak kenarda otura otura hem yeteneklerin köreldi hem de kendini geliştiremedin.Galatasaray’da 9 yıllık kariyeri süresince gün geldi birinci kaleci oldu. 2008’deki şampiyonlukta eldivenleri o takıyordu. Kimi zaman kesildi, kulübede oturdu. Bazen ise kulübeye bile oturamadı. 9 yılın sonunda da sarı kırmızılı takıma sessiz sedasız veda etti. Aykut Erçetin, Türkiye’deki transfer dönemi sona ererken, kulüpsüz kaldı.
Ocak ayına kadar oynayamayacağını hatırlatan Erçetin şöyle devam etti:
“Transfer süresi bitince ne olursa olsun oynama şansınız kalmıyor. Ama Avrupa’da durum farklı. Örneğin Almanya, İsviçre ya da Avusturya gibi ülkelerde şu an için transfer dönemi sona ermesine karşın anlaşma yapabilirim. İngiltere’de de böyle olduğunu sanıyorum. Bunun için serbest oyuncu olmanız ve 1 Haziran’dan önce kulüple sözleşmenizin sona ermesi gerekiyor. Benim de önümde böyle bir fırsat var. Birkaç güne kalmaz umarım bir takımla anlaşabilirim”.
Florya’da neden antrenmana gitmediğini sorduğumuzda ise Aykut, “Yanlış anlaşılma olabilirdi. İnanıyorumki Fatih hocadan izin istesem takımla bile antrenmana çıkmama izin verirdi. Ama gerek görmedim. 3 kulvarda zaten yoğun tempoya girilirken, bir de ben çıkıp meşgul etmemeliydim. Artık Galatasaray defteri benim için kapandı. Ama başarılı olmalarını, Avrupa’da kupalar kazanmalarını çok istiyorum” ifadelerini kullandı.
http://haber.gazetevatan.com/vefakar...r#.UFMnHLKTvz0
Katılıyorum.Ne olursa olsun sesini çıkarmadı,kimse hakkında kötü konuşmadı.Yedekten geldiğinde elinden geleni yapmaya çalıştı.Şimdi ayrıldıktan sonraki konuşması da onun kişiliğini yansıtıyor.Kendisine teşekkür ediyorum verdiği emekler için.
Sol uyluk ön adelesinde zorlanma olan Sabri Sarıoğlu, MP Antalyaspor maçı kadrosuna alınmadı. SArı kırmızılı oyuncu Manchster United maçında da forma giyemeyecek.
Van Persie ve Kagawa iyileşti. Manchester United'ın golcü oyuncusu Robin van Persie, yeni bir sakatlanma olmazsa Galatasaray'a karşı forma giyecek.
http://www.bbc.co.uk/turkce/spor/201...s_injury.shtml
Aykut,Türkiye'nin faal yerli kalecileri arasında ilk 5'e girer. Tek sorunu çok sık sakatlanması. Galatasaray'ın, Aykut'un üstün performans gösterdiği zamanlarda bile başka kaleciler almasının sebebi sakatlık sorunuydu aslında. Ne diyelim, düzenli oynayacağı bir takıma gider umarım.
Canım FEDA olsun sana !