Sayfa 283 / 439 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
8,461 ile 8,490 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Biz forvet isterken yönetim bu sefer de İlhan Parlak'ı Fenerbahçeye kaptırdı.Ben hayatımda bu kadar aciz bir yönetim görmedim.Git Fenerbahçeli futbolcuları topla sonra da bu kadar yetenekli,bonservis ödemeden alabileceğin genç bir futbolcuyu Colin Kazmın'dan sonra Fenerbahçeye kaptır.Bu sene de şampiyon olamassak bu yönetimin sokağa çıkcak yüzü bile olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Barcelona ile sözleşmesi sona eren Arjantinli golcü Saviola, G.Saray'ın önerdiği 2.5 milyon euro'yu değerlendiriyor. Saviola, dün sarı-kırmızılı yöneticilerle görüşerek, "Teklifinizi değerlendiriyorum. Bana bir sezon için 3 milyon euro verirseniz gelirim" dedi. G.Saray'ın, Arjantinli yıldızın istediği ücreti kabul edebileceği belirtildi. Öte yandan Cimbom, Saviola'ya alternatif olarak düşündüğü Botafogo'nun Brezilyalı golcüsü Lima ile de pazarlıklarını sürdürüyor. G.Saray, 7 Temmuz'a kadar bu iki yıldızdan biri ile sözleşme imzalamayı planlıyor.

Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Forvete adam almaya gerek yok. Gökhan var, Bobo var, Nobre var, Burak da var...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tomas kaptan yapıldığına göre büyük ihtimal takımda kalacak.Bana göre yanlış bir karar.Bu durumda 3 yabancı hakkı defans oyuncularına harcanmış oluyor.Artık Galatasarayın forvet alabilmesi için Carrusca'yı satması ve ya kiralaması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bobo dışında o söylediğin adamlara güven olmaz.Ayrıca G.Gülec gönderilebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tomasın kesin olarak kaldıgını anlyorz bir sürü adam varken 2. kaptanlk ona verldi..mecbur carrusca gidio o zmn

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tomas yabancıların kaptanı oldu bildiğim kadarıyla, 2. kaptan değil..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tomas OUT

Saviola IN
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tomas nsl out olcak ? ya gitsn de bi kurtulalm artk hani bursa ilgileniyodu

kiralayalm gitsn artk bu arada spor yazarlarının ortak bi fikri var :

galatasarayın bu yıl ki transfer harcamalarının takımn borc yüküne yük kattıgını

savunuyorlar..yine aynı adamlar bu transferler olmasa yönetimi eleştrecekti

transfer yapamyorlar diye..ama borc konsnda söyledkleri de duymamazlktan

gelecek gibi degildi...umarm dogru degildr..özhan baskana tam güvenmşken

umarm yine hayal kırıklıgına ugratmaz bizi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ah ulan ah savıola haberini hiç basında yokken vermiştik hatta bazı arkadasalr sallıyorsunuz demişti simdi hergün bütün gazetedede bu haber var bu arada Gökhan gönül cok iyi oyuncu ben onu cıplak gözle izledim inanılmaz bindirmeleri var Yani Hakan ünsal gibi bir futbolcu eger alırsak soldan volkan yaman sag dan gökhan gönül cok iyi binrimelere yapar tıpkı 2000 deki takım gibi Gökhan gönü aynen fatih akyel gibi anlayan anlar gökhani cok yakından tanıyorum çünkü

Bazı Arkadaslar hala tomas diyor ya arkadaslar carusca gidecek dün kallinin basın topantısını izledinizmi hatta bosuna para veriyoruz gibi bir laf etti

Elmander sesleri
    İsveç Milli Takımı'nda da forma giyen Toulouse'un golcü oyuncusu Johan Elmader'e G.Saray kancası

(Görüntülü) Forvet hattını da zenginleştirmek için düğmeye basan G.Sarayımız, bu sezon Fransa'da harikalar yaratan 1.88 boyundaki Elmander'i almak için kolları sıvadı. Lincoln, Linderoth, Bouzid, Volkan Yaman, Servet Çetin, Orkun Uşak, Barış Özbek ve Serkan Çalık'ı tranfer ederek bu sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Cim Bom, transfer sezonunu forvet hattında Johan Elmander'le kapatmak istiyor. 2004 - 2005 ve 2005 - 2006 sezonunda Danimarka'nın Brondby takımında yıldızı parlayan ve geçen yıl Fransa'nın Toulouse takımına transfer olan Elmander, gerek hava hakimiyeti, gerek sağ ve sol ayağını çok iyi kullanması, gerekse güçlü fiziği ile futbol otoritelerince alkış topluyor.

Linderoth'un milli takımdan da arkadaşı olan Johan Elmander'in Toulouse'la 2010'na kadar sözleşmesi bulunuyor. Elmander geçen yıl Toulouse formasıyla 31 maçta 11 gole imza attı.

Johan Elmander
    Doğum Tarihi: 27/05/1981
    Doğum Yeri: Alingsas, İsveç
    Boy: 1.88 m
    Ağırlık: 79 kg
    Pozisyon: Forvet
    Forma No: 9

Kaynak: Webaslan.com

Haldun üstünel futbolcu bakmak için fransaya gitmişti olabilir ama zor gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyide 6 yabancıdan 3 ü stoper böyle saçmalıkmı olr ... kadronun yarısı defansla

doldu yönetim bi iş yaptn bari tam yap

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    iyide 6 yabancıdan 3 ü stoper böyle saçmalıkmı olr ... kadronun yarısı defansla

doldu yönetim bi iş yaptn bari tam yap
    Kalli Caruscadan memnun degilim dedi cokta para alıyor falan dedi kalli bile anlamıs bu adam kesinlikle türkiyede bir takıma kiralanmalı sanırım kayseri istiyor

Bouzid Show

Bu adam nasıl defans olmus

Daha öncede idmanda lincoln ile kafa kafaya hariketler yapıyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok teknik bir oyuncu Bouzid..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Elmander'i İsveç Milli Takımı'nda çok beğenmiştim.Umarım transfer gerçekleşir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Çok teknik bir oyuncu Bouzid..
    Valla burak aslında bu adam ön liberodada oynar eger denenirse hiçde agır oyuncu degıl hatta songdan bile hızlı imiş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Elmander'i İsveç Milli Takımı'nda çok beğenmiştim.Umarım transfer gerçekleşir..
    Haldun üstünel oyuncu bakmak ıcın fransda ama bunun için mi bilemem

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlhan Parlak'a güven olur yani... Gökhan Güleç Beşiktaş'a geldiğinde İlhan'dan daha iyi performanslar sergiliyordu, devamlı as oynuyordu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvete gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlhan Parlak hızlı bir oyuncu son vuruşlarıda iyi,iyide kafa vurabiliyor ancak fizik olarak zayıf görünüyor.

İlhan Parlak'a değil, İlhan Aydoğan'a ihtiyacımız var, onun gibi iyi bir menajere Zico yerine İlhan abi olsa daha iyi işler yapar

Deivid kalacak mı gidecek mi kontenjan arttırılmazsa o zaman görür Verirler eline valizini, gönderirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Es Es’in bombaları!
    Eskişehirspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı yöneticiler, dün İstanbul’da Erciyesli Cenk, Malatyalı Celil ve Sakaryalı kaleci Cenk’in menaceriyle masaya oturdu.
    04.07.2007

Bitme aşamasında
    Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın desteğini arkasına alan ve yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro oluşturmaya çalışan Eskişehirspor, transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Siyahlı ekibin yöneticilerinin, dün İstanbul’da Erciyessporlu Cenk İşler, Malatyalı Celil Sağır ve Sakaryaspor kalecisi Cenk’in menaceri Hakan Şirin ile bir araya geldi. Tarafların rakam konusunda anlaşma aşamasında olduğu ve transferlerin gerçekleşebileceği bildirildi.

Görüşmeler sürüyor
    Daha önce kadrosunu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Serdar, Ömer ve Sezgin, Mardinspor’dan Evren, Galatasaray’dan Erkan Ferin ve son olarak Gençlerbirliği Oftaş’tan Doğa Kaya’yı alarak güçlendiren Kırmızı-Şimşekler’in, Trabzon’dan Cem Demir, Eyüp Kadri Atoğlu ve Beşiktaş’tan İbrahim Kaş’la da görüşme halinde olduğu belirtildi. Transfer Komitesi Başkanı Rıdvan Çakırgöz, yeni sezonda Süper Lig için mücadele edebilecek bir kadro kurduklarını ifade etti.

Kaynak: Fanatik

Coştuk valla yav
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleye Martinez iddiası

G.Sarayımızın yabancılarını göndermesi halinde devreye sokacağı B planının hazır olduğu iddia edildi. Önemli transferler yapan ve kaleyi şu anda yerli kalecilere temsil eden sarı-kırmızılılar, kalesini sağlama almak istiyor. Mondragon’un Köln’e gitmesiyle Erciyes’ten Orkun’u transfer eden Cimbom bu konuda Sakaryasporlu Martinez’i yedekte tutuyor. Kolombiyalı file bekçisi için kulübü 2.2 milyon Euro bonservis ücreti istiyor. Trabzonspor da Martinez’i renklerine bağlamaya çalışıyor ama bonservis ücretini yüksek buluyor. Sarı-kırmızılı yönetim ise bu konuda beklemede duruyor. G.Saray’ın teklifine çok sıcak bakan Martinez’i her an renklerine bağlaması bekleniyor. Kolombiyalı kalecinin gelmesi halinde birinci kaleci olması kesin gibi görülüyor.

HASAN KABZE GİDİYOR

YÖNETİMİN, teknik direktör Feldkamp’ın sıcak bakmadığı Carrusca’yı göndermesine kesin gözüyle bakılırken Tomas’la da yolların ayrılması gündemde. İki ismin gönderilmesi halinde kontenjanı açılacak olan G.Saray forvet konusunda Sevilla’lı Chevanton, Flamengo’dan Souza ve Cruzeiro’dan Nenem’i listesinde tutuyor. Bir an önce transfere son noktayı koymak isteyen Cimbom’da bu üç futbolcu için teklifler sunuldu, kulüplerinden yanıt bekleniyor. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin şu ana kadar aldıkları futbolcularla eksik bölgelerini kapattıklarını belirtirken yeni bir sürprizin olabileceğini de vurguluyor. Beklenen verimin alınamadığı ve yedek kaldığı için huzursuz olan Hasan Kabze’ye Anadolu’dan kulüp bakılıyor. Alman kulüplerinin transfer listesinde bulunan Necati Ateş konusunda da cazip bir teklifin gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.Birliği yabancı oyuncu deniyor
    Gençlerbirliği, yeni sezona günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren bu sabahki çalışmaya 20 futbolcu katılırken, sakatlıkları devam eden Kerem, Tuna, Serhat ve Engin salonda çalıştı.

Denenmek üzere Ankara'ya getirilen Brezilyalı Daniel ve Sırp oyuncu Aleksandro da takımla birlikte antrenmana çıktı. Öte yandan, antrenman sonrasında, iki gün önce hayatını kaybeden Divan Kurulu Üyesi Selahattin Oğuzata için bir tören düzenlendi. Teknik ekip ve futbolcular, kulüp başkanı İlhan Cavcav ve bazı yöneticilerin de katıldığı törende antrenman sonrasında yerlerini aldılar. 04.07.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Martinez ne alaka yahu? Kesinlikle böyle bir transfer olmayacak. Ayrıca yabancı kontenjanı yok. Daha bir de yabancı forvet arıyormuşuz. Bu transfer haberi asılsız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İlhan parlak ne gerek var birtde yabancı forvet gelecek ooooo ozaman seminihin futbol hayatı bıter yada ılhan gelırse onunkı bıter bence fazlalıklar satılması lazım özellikle artık semihin bu taıkımdan gitmesi lazım bu adam ilk onbır hakediyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Biz forvet isterken yönetim bu sefer de İlhan Parlak'ı Fenerbahçeye kaptırdı.Ben hayatımda bu kadar aciz bir yönetim görmedim.Git Fenerbahçeli futbolcuları topla sonra da bu kadar yetenekli,bonservis ödemeden alabileceğin genç bir futbolcuyu Colin Kazmın'dan sonra Fenerbahçeye kaptır.Bu sene de şampiyon olamassak bu yönetimin sokağa çıkcak yüzü bile olmaz.
    Usta hepsı yalan ya Fenerbahce Ilhanı ne yapacak o kadar forvet olru takımda birde yabancı gelecek o zaman semihin falan futbol hayatı biter

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kalecı alınmayacak hele yabancı kalecı nıye alınsın cok sacma bir haber kalli bile acıkladı basın toplantısında ama hala basın sallıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla hersey O kadar yıldız alınmakla olmuyor bunu örnegi malatyaspor

Nesil
    2006

Default Kartal'ın yeni gözdesi Cesar

Sevilla'nın kaptanı Javi Navarro transferinde sürekli sorun çıkması üzerine bu futbolcuya iki gün süre veren Beşiktaş yönetimi, rotasını Fransa'ya çevirdi. Siyah beyazlıların yeni hedefi Marsilya'nın Sloven stoperi Bostjan Cesar.

Lig TV'nin haberine göre stoper transferinde uzun süredir haber bekleyen Navarro'nun fiyat arttırması üzerine bu oyuncuya perşembe gününe kadar süre verirken, Fransa'nın Olympique Marsilya takımında oynayan Sloven stoper Bostjan Cesar'ı da listesine aldı. Beşiktaş izleme komitisenin uzun süredir izlediği 25 yaşındaki oyuncunun bonservisinin yaklaşık 2. 5 milyon Euro olduğu ve Siyah - Beyazlı yönetimin Fransız kulübeyle pazarlık masasına oturduğu iddia edildi.

Transferde bu gelişmeler olurken Teknik Dirertör Ertuğrul Sağlam'ın yöneticilerle bir göreşme yaparak, "Karadeniz Oyunları'nda muhteşem bir maç oyanayan Batuhan benim gelecekteki en büyük kozum. Bu sene de O'nu genç takıma geri göndermeyeceğim ve takımla antrenmanlara alacağım. sizden tek istediğim Batuhan'ı elimizden kaçırmamamız" dediği ifade edildi. Yöneticilerin de, "Talibi çok ancak alt yapmızdan yetiştirdiğimiz için bir avantajımız var. Uzun bir süre

Nesil
    2006

İlhan Parlak gelmesini isterim ama Olcan ve Gürhan gibi iki oyuncumuz şans bulamadıktan sonra İlhan'ın şans bulması gerçekten zor. Kadroyu derinleştiren bir oyuncu olacaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu adam da nereden çıktı.Bizim bu yıL ki transfer poLitikası tam bir facia oLdu resmen.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri