Sayfa 283 / 896 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
8,461 ile 8,490 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hayırlı Uğurlu olsun.. Bilica'dan iyidir..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Heh işte yaa şöyle açıklayın. Kulubun anlaştığı oyuncuları açıklatmayın bana

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Diyadin, İlhan Eker'i övdü

Fenerbahçe'nin yeni transferini, eski hocası anlattı

Fenerbahçe'nin sezonun ilk transferini Gençlerbirliği'nden İlhan Eker ile yaparken oyuncuyu Türk futboluna armağan eden isim olan hocası Metin Diyadin anlattı.

OFTAŞ'ta (Hacettepespor) teknik direktörlüğünü yaptığı oyuncu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Diyadin'in eski takımından Gökhan Gönül'de daha önceden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

İlhan'ın her teknik adamın aradığı özelliklere sahip bir oyuncu olduğunu belirten Metin Diyadin, oyuncunun diğer özelliklerini ise şöyle anlattı:

"Fiziği iyidir öncelikle. Ama dahası topu da oyuna çok iyi sokar. Bu özelliği üst düzeydedir kesinlikle. Arkadan topu iyi servis etmesinin yanı sıra sol ayaklı olması da bir diğer artısıdır. Çok cesurdur. Fiziksel olarak ağır ve hantal bir duruşu vardır ama buna kimse aldanmasın. Fenerbahçe en azından bu ligden alabileceği en iyi oyuncuyu aldı. Çok hırslı bir yapısı vardır. Sorumluluk alır ve profesyoneldir. Sadece işine bakar."

İlhan Eker'in Fenerbahçe'de işinin çok zor olduğunu ve forma kapmanın da özellikle Türk oyuncular için kolay olmadığını belirten teknik adam, "Gökhan Gönül gibi İlhan da beni mahçup etmeyecektir" sözleriyle eski oyuncusuna güvendiğini yineledi.

Goal.com

Hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayırlı olsun İlhan.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Defansımızda solak birisinin olmaması çok dezavantajdı bizim için.. Solak olduğunu bilmiyordum ben bu daha iyi oldu gerçekten..

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Aykut kocamanın üstünde tek yetkili Aziz Yıldırım olacaktır..Aykut Kocaman buna ne kadar dayanacak bekleyip göreceğiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Türkiyenin en önemli stoperlerinden ikisi (Bekir-İlhan) yedekde bekleyecek.

Yazık bence. Gereksiz bir transferdi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ilhan oynar yedek beklemez bu takımda hele ilk cıkacagı bir iki maçı kazasız sorunsuz geçirirse gerisi zaten gelir...ayrıca illa yabancı stoper deniliyosa hertha düşmüşken friedrich'i alabiliriz aslında
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ilhan oynar yedek beklemez bu takımda hele ilk cıkacagı bir iki maçı kazasız sorunsuz geçirirse gerisi zaten gelir...ayrıca illa yabancı stoper deniliyosa hertha düşmüşken friedrich'i alabiliriz aslında
    almanyadan ayrilmaz o bundesligaya bremene felan gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

schalkenin orta sahasının en önemli ismiydi ernst yani en azından öyle olmalıydı mantıken çılgın atıyodu orda da ama geldi bence teklif olsa gelir neden gelmesin sadece onu düşüneceğimizi zannetmiyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Eğer Metin Diyadin'in söylediği gibi topu iyi bir şekilde oyuna sokabiliyorsa zaten ilk 11'de yer bulacaktır kendine.Gökhan Gönül'ün yaptığı çıkışı yapabilir o da.

Hayırlı olsun İlhan takımımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok fazla izlemedim İlhan'ı. Sadece büyük takımlarla yaptıkları maçlarda gördüm. Yanılıyor olabilirim ama bana çok ağır gibi geldi. Bakalım hayırlı olsun takımımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ağır değil İlhan , Metin Diyadin'in de dediği gibi ağır bir görüntüsü var ama değil , çok akıllıca bir transfer , ben Bekir'in oynamasını çok isterdim ama İlhan da cuk oturur oraya

Gökhan-Lugano-İlhan-Andre Santos

Bu dörtlü oynayacak diye tahmin ediyorum seneye. Yedekleri de Bilica, Bekir ve Önder. Sol bek için iyi bir yedek lazım.

Orta saha tam bir muamma. Seneye Emre orta sahanın göbeğinde kesin görev alacak, ama sağı solu nasıl olur, hiçbir tahmin yürütemiyorum şu an için. Aykut Hoca'nın aklında nasıl bir orta saha var, çok merak ediyorum. Defans dörtlüsü yukarıda benim saydığım gibi olacak, Aykut Hoca'nın kafasından bu geçiyor diye düşünüyorum.

Stoch solda, Özer sağda, Topuz göbekte, yabancı bir ön libero da Emre'nin yanında, forvette de Güiza oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guiza'nın oynamasına ihtimal vermiyorum , bu kadar tepkiden sonra forvete bir transfer kesin olur o oynar orda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bence ortayı emre mehmet özer yapacak solda stoch sagda kazım yada transfer forvete de transfer aynı şekilde

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Türkcell Süper Lige olan ilgim ve dikkatim FENERBAHÇE maçlarıyla sınırlı olduğu ve sezon boyu Fenerbahçe'nin maçları dışında hemen hemen Türkcel Süper Lige ait neredeyse hiçbir futbol maçı izlemediğim için İLHAN hakkında yorum yapmam haksızlık olur. O bölgeye bir oyuncu alınmalıydı ve alınmış. Çünkü Bilica gibi bir mayın tarlasınına güvenecek kadar kredimiz kalmadı. Ne zaman saçma bir penaltıya sebebiyet verir, ne zaman gereksiz bir faul yapıp rakibin bizim yarı sahaya yerleşmesine neden olur, ne zaman bölgesini boşaltıp dengesiz yakalanmamızın sorumlusu olur? Hiç belli değil... Kumar oynama lüksümüz yok. Bilica nerede, ne zaman patlayacağı belli olmayan bir mayın tarlası... Bu kadroda yeri yok.

İlhan... Umarım bir Yasin Çakmak değildir. Çünkü ona ihtiyacımız olacak. Nasıl bir oyuncu olduğu hususunda KaPaLı'nın yorumlarını özellikle bekliyorum. (Kusura bakma kardeşim; senin ismini de bilmiyorum malesef... O kadar muhabbetimiz olduğu halde...)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by sananes View Post
    schalkenin orta sahasının en önemli ismiydi ernst yani en azından öyle olmalıydı mantıken çılgın atıyodu orda da ama geldi bence teklif olsa gelir neden gelmesin sadece onu düşüneceğimizi zannetmiyorum
    schalke ernsti zaten satilik listesine koymustu bjk yillik yüksek bir ücret teklif edincede geldi friedrich te gelebilir gelmez demiyorum ama bundesliga takimlarindan teklif gelse türkiyeyi hayatta düsünmez cünkü milli takimda banko oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hem hizli, hem fizigi cok iyi, hem topu oyuna cok iyi sokuyor, kusura bakmayin ama boyle olsa adam Puyol olurdu zaten. En gicik oldugum seylerden biri zaten bir trnsferden sonra gidip adami eski hocasina ve takim arkadasina sormalari, o sahisin o oyuncuyu sacma sapan sekilde goklere cikarmasi ve ondan sonra adamin oyle olmadiginin anlasilmasi. E birader demezler mi adamin hic mi eksigi yok, sen Puyol'u resmen tarif etmissin diye.

Bu arada transfer de gereksiz gibi duruyor, yedek olarak zaten Bekir ve Onder var. Ilk 11 icin alindiysa Bilica oynar daha iyi. Lugano'nun yanina iyi bir adam almak yerine bunu tercih ettiler galiba, ama oyuncunun maliyetinin 0 oldugu icin fark etmiyor da pek zaten.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de İlhan'ı hiç izlemedim inşallah ilk 11'i zorluyacak bir oyuncudur.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Haziran.2010 at 22:12

Nesil
    2006

İlhan'ın ismini ilk kez bu transfer dönemine duydum. Umarım bu transferin faydasını görürüz. Tek mutluluğum transferleri Aykut Kocaman tarafından yapılması. Yönetimin doğrudan müdahalesi olmaması.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fm'de türk defans oyuncusu bulamadığımda dikkatimi çekmişti. önder'den falan iyidir en azından.

godin'i çok istiyorum lugano'nun yanına. ne güzel anlaşırlardı. kardeş kardeş.

Gökhan Gönül için de bu tarz göklere çıkarmalar yapılmıştı, o zaman da Sergio Ramos veya Dani Alves demedi kimse ona zaten, şimdi de kimse Puyol demiyor. Biraz objektif ve fanatizmden uzak yorum yazmanı tavsiye ederim.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Haziran.2010 at 22:13

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

27 yasinda cok fazla kisinin tanimadigi bir isim ise turkiye liginde , adamin ne kadar iyi oldugunu belli ediyor zaten , herhalde zor bir durum olursa (2 sakat) oynar diye dusunulmus bir transferdir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

27 yaş stoperde oynayan bir oyuncunun tanınması için çok geç değil , genelde bu yaşlarda olgunlaşır ve en iyi çağlarına gelirler

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beyler yorumlarını görmeye tahammülünüz olmayan üyeleri vereceğim linkten engelleyerek mesajlarını görmeyebilirsiniz.Üyeler birbirlerinin yazdıklarına karışamazlar.

http://forum.turksportal.net/vb/profile.php?do=editlist
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu haftaiçi en fazla 2 yabancı daha duyurulur diye düşünüyorum.
    (/s)

Aykut hoca ligi onuncuda bitirse kovulmasın, şu takımda istikrar olsun artık. Her sene yeni bir hoca beklemekten bıktık. Her sene şampiyon olmak zorunda değiliz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Klubeye yapılmış bir transfer olacaktır başka'da birşey değil.

Madem bu adam bu kadar iyi neden Milli takım aday kadrosunda bile adı geçmiyordu ?

O yüzden klube yolu gözükür kendisine.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hem sıra İlhan'a gelene kadar bu takımda Bekir var yahu ne İlhan'ı ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri