Delgado Demirörenin Robinhoyu almak için Araplara yalakalık yapma eyleminde Arapların diğer takımına bedelsiz olarak gitti.
Delgado Demirörenin Robinhoyu almak için Araplara yalakalık yapma eyleminde Arapların diğer takımına bedelsiz olarak gitti.
Yerli kaleci olarak Sinan çok iyi olur.Cenk,Sinan,Rüştü.Kaleyi de iyice sağlama almış oluruz.
So what?
Saike
Beşiktaş Hakan için bonservis falan aldı mı?
GeL ForLan geL. Bir sen kaLdın zaten.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Rüştü nün kontratı 2011-2012 sezonu sonunda bitiyor. 1 YıL daha sözLeşmesi var.
Şu an 2011 yılındayız
1 yıl daha varsa 2012 de bitecek demektir. Sen nereye takıldın
![]()
Hazır kurcalamışken;
KALECİLER
Rüştü Reçber : 1.600.000 TL garanti ücret
Hakan Arıkan : 1.300.000 TL garanti ücret + 7.500 TL maçbaşı
Cenk Gönen : 500.000 TL garanti ücret + 10.000 TL maçbaşı
DEFANS
Erhan Güven : 300.000 TL garanti ücret + 20.000 TL maçbaşı ***
Ekrem Dağ : 350.000 TL garanti ücret + 16.000 TL maç başı
Rıdvan Şimşek : 350.000 TL garanti ücreti + 20.000 TL maçbaşı
İsmail Köybaşı : 550.000 TL garanti ücret + 20.000 TL maçbaşı
İbrahim Toraman : 2.000.000 TL garanti ücret + 28.750 TL maçbaşı
Tomas Sivok : 800.000 Euro
Matteo Ferrari : 2.500.000 Euro
ORTA SAHA
Onur Bayramoğlu : 300.000 TL garanti para + 15.000 TL maçbaşı
Necip Uysal : 400.000 TL garanti ücret + 15.000 TL maçbaşı ***
Mehmet Aurelio : 750.000 Euro garanti ücret + 25.000 Euro maçbaşı
Michael Fink : 1.200.000 Euro
Roberto Hilbert : 1.350.000 Euro
Rodrigo Tabata : 1.500.000 Euro
Fabian Ernst : 2.000.000 Euro
Guti : 2.700.000 Euro
Ricardo Quaresma : 3.500.000 Euro
FORVET
Filip Holosko : 1.750.000 Euro
Mert Nobre : 2.150.000 Euro
Ayrıca konu üzerinden çok geçti ama Ferrari kalan bir senelik 2.5 m euroluk kontratından vazgeçmezken, Nihat senelik 2.5 m euro luk kontratından vazgeçmiş, hiçbir ücret talep etmeden. Her ne kadar katkı sağlamasa da 5m euro yu Beşiktaş için bir anda silmesi takdir edilesi bir davranış.
Bu sene içinde mi uzatıldı? Ne kadar alıyor yıllık? Transfermarkt te de FM de de bu sene sonunda bitiyordu kontratı...
Düzenleme: Transfermarkt te bitmiyormuş... Belki yanlış hatırlıyorumdur.
800 bin euro alıyormuş...
Nobre+Fink+Tabata+Ferrari. Kurtulduğumuz takdirde 7.5 milyon euro cepte. Gereksiz maaşlardı bunlar. Hele Nobre. Sanki ben veriyormuşum gibi içim acıtıyordu bu adamın aldığı para.
O 7.5 a Nihat ı da eklersek 10 ediyor. Toplam oyunculara verilen miktar da 40 falandı yanlış hatırlamıyorsam. 4 te 1 maaş bütçesi hiç uğruna veriyoruz demektir bu her sene...Sinan Engin in kazıkları bunlar hep...
İçimizde ki haketmeyenLerden tam anLamı iLe arınana kadar maaLesef bir kaç dönem daha bu tarz eski oyuncuLarının maaşLarı konusunda sıkıntı yaşayacağız. 2 sezon sonra tam anLamı iLe oyuncuLarı hakettiğini aLan bir takım oLuruz. O zamandan sonra epey düzLüğe geçeriz.
Sinan Bolat, Cenk ile birlikte en çok istediğim yerli kalecilerden biridir. Cenk zaten bizde, Sinan da gelirse uzun süre kalede sıkıntı yaşamayız ve yabancı kaleci derdimiz de olmaz.![]()
Sinanı da aLırsak zaten Savunmayı 10 yıL garanti aLtına aLdık. KaLeyi de 15 yıL garanti aLtına aLmış oLuruz.
Yıldırım Demirören'in açıkladığı kalecinin bende Sinan olduğunu düşünüyorum. Rüştü ve Cenk'i yedekleyecek ve transferi Beşiktaş'a mümkün başka yerli kaleci yok gibi. Sinan Beşiktaş için doğru hamle.
Yalnız Demireören yabancı forvet oyuncusu alınacağınıda söyledi. Eğer ki alınacak futbolcu yıldız futbolcu statüsündeki futbolculardan biri ise Mustafa Pektemek'e yazık olacağını düşünüyorum.
Sinan Bolat çok mantıklı bir hamle olur.
Ne Cenk'i yedeklemei yahu? Cenk Gönen Volkan Demirelden sonra bu ülkedeki en iyi kalecidir.Yaşı büyüdükçe dünyaya açılacaktır adım gibi eminim.Uzun zamandır bu kadar güven veren bir kaleci görmedim Beşiktaşta.Cordobadan sonra aradığımız kaleci Cenktir.Gerek yok Sinan Bolat'a.Ne 2. ne de 3.kaleci olmayı kabul edeceğini sanmıyorum.
Ben katılmıyorum sana.Cenki hem sever hem beğenirim ama bi Cordoba mı aslaDünyada eliyle oyun kurabilen sayılı kalecilerdendi Cordoba.Libero gibiydi.2ye 1 yakalandığımızda filan bile rahattık.Ne Cenk, ne Sinan onunla boy ölçüşebilir.Cenk 3-4 sene sonra o kapasiteye erişirse mükemmel olur.3.kaleci istiyorlarsa çok uzağa gitmesinler Umut Kaya var o olabilir.Yada Korcan getirsinler mahmut bezginiydi filan dursun.
eto'o bitmiş.
Ama şöyle bir durumda var bu sene Cimbomun zorunluluk rotasyonu dışında !! en fazla kaleci rotasyonu uygulayan takım biz olabiliriz.
eto'o bitmiş.
Aslında bence de gerek yok ama alacaklarmış madem hayırlısı olsun diyelim. Korcan-Umut u direk yollayalım o zaman, şimdi ihtiyacımız olmazsa bundan sonra hiç ihtiyacımız olmaz.
Korcan 1 yıl daha sivasta.
eto'o bitmiş.
Yabancı forvet adayları arasında Hajduk'tan Ante Vukusic ismini gördüm biraz önce forza'da.Araştırdım biraz.Gelecek vaad eden genç bir Hırvat.Forlan veya benzeri bir isim alamazsak bence bu tarz bir eleman olabilir.
So what?
Saike
Zaten bence Forlan yada böyle genç biri gelecek
Bana da öyle geliyor ama diğer yanda da Forlan aklımı çeliyor valla.Biraz yüzsüzlük olacak ama bence bu tarz bir transfer daha iyi olacak... Yeterince yıldızımız var zaten takımda, en azından Pektemek ile birlikte yarışacak genç bir 2. forvet alırsak daha iyi olabilir sanki.Forlan'ı makul şartlarda ikna edebilirsek Forlan'ı isterim ben.Özellikle o uzaktan şutlarıyla çok kilit açarız gibime geliyor.
So what?
Saike