şu hollanda düşmanlığı nedr perezdeki anlayabilmiş değilim
şu hollanda düşmanlığı nedr perezdeki anlayabilmiş değilim
Arjen Robben, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Royston Drenthe ve Klaas Jan Huntelaar şu anda her takımda ilk 11'de oynayabilecek oyuncular kim alırsa çok iyi bir transfer yapar
Xabi Alonso + 10 milyon Euro'ya Robben'i versinler.![]()
hepsi bi yere kadar da Robben satılır mı ya hiç
Robben Kaka C.Ronaldo
gibi bi üçlü olabilecek elinizde
Sneijder ve Robben'i neden satarlar hiç anlamam..
Bakalım kaç para toplayacaklar bu oyunculardan . . .
Robben Kaka Ronaldo çok iyi bir forvet gerisi isimler olur.Robben ve senieder satmak saçmalık bence.
Robben neden satılıyor ki anlam veremiyorum.
Drenthe hariç herkese kapımız acıktır![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Robben vandervaaart ve huntelaar satılırmı ya süper oyuncular
Türk Takımları alır onları merak etmeyin.Şaka bir yana gerçekten gereksiz işler yapıyor Madrid.İkinci bir kadro kurulur bu takımla.Biri ŞL için biri lig için.
![]()
Satılık listesi iyi, yarın bizim Türk Medyamız, bu oyuncular Fenerbaçe'de, Galatasray'da, Beşiktaş'da diye haber yaparlar. R.Madrid oyuncu satarken parayı düşünecek bir kulüp değil, veilen teklifi kabul ederler.
Luis Fabiano'nun menajeri, oyuncunun Milan'a gitmek istediğini ancak Sevilla'nın yüksek transfer bedeli isteyerek transere taş koyduğunu ifade etti.
Edin Dzeko, Fabiano arasında ikilemde kalan ve bir türlü aradığı forveti kadrosuna katamayan Milan'a Fabiano'dan iyi haber geldi.
As gazetesine konuşan oyuncunun menajeri Fabiano'nun Milan'a gitmeyi çok istediğini ancak Sevilla'nın Milan'dan yüksek bir bonservis bedeli istediğini belirtti.
Fabiano'nun menajeri oyuncunun transferiyle ilgili şu bilgilere yer verdi: "Real Madrid'in ödediği rakamlarla kıyaslama yapmak çok yanlış. Dünyada bir ekonomik kriz var ve gerçekçi olmalıyız. Sevilla'nın bir Dani Alves veya Sergio Ramos'tan aldığı transfer bedelini Fabiano için de beklemesi yanlış olur."
Barcelonalı savunma oyuncusu Rafael Marquez'le kulüp arasındaki görüşmelerde bir sonuca varılamıyor.
Barcelona'nın Meksikalı savunma oyuncusu Rafael Marquez'le sürdürülen sözleşme yenileme görüşmeleri başarısız olunca oyuncunun Barça'daki geleceğine şüpheyle bakılmaya başlandı.
Meksika basınının iddiasına göre Barça, Marquez'e bir yıllık tekllif yapıyor. Ancak Marquez'in kafasından geçen bir yıllı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık anlaşma.
Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde Chelsea karşısında sakatlanan Marquez, sezonu kapatmış ancak onun yerine oynayan Pique, kariyerinin en iyi dönemini geçirmişti.
Bence bundan sonra daha forma şansı bulmakta zorlanabilir.Takımdan ayrılması iyi olur.
Barçanın defansına zayıf diyorlar ama Pique - Marquez - Puyol - Milito gibi oyuncular var. Yani Marquezin forma şansı bulması oldukça zor ama şöyle düşündüğümde Marquez'i alsa alsa Milan alır.
Ben Fabianoyu beğenmiyorum.Manchester Owen'ı aldığında sırf Fabianoyu almıyor diye sevinmiştim. Bence onun gibi birçok oyuncu var.Onun tek avantajı Brezilyalı ve Sevillalı olması bence.
Gereksiz isler yapmiyorlar aksine ispanya'da kadroda en fazla 25 oyuncuya numara verilebiliyor mecburen 10 oyuncuyu gözden cikaracaklar.
Hollandalı temizleme operasyonu olmasın?
Olursa olsun da bizim lige de şunlardan bir ikisini getirebilsek süper olur.
Fenerbahce alsin iste Robbeni cok isterim bizim ligimize gelmesini
Vaart belki ama Rooben ve Senieder kesinlikle gelmez.
"94 milyon Avroya değerim"
Futbol tarihinin en pahalı transferinin kahramanı, yeni Real Madridli Cristiano Ronaldo, ''94 milyon Avroya değerim'' dedi
Ronaldo, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini'nin, perşembe günkü ''Fahiş transfer ücretlerine bir son verilsin. Bir futbolcuya nasıl 90 milyon Avro harcanır, aklım almıyor'' açıklamalarına, İspanyol Marca gazetesinden yanıt verdi.
UEFA'nın internet sitesinde yer alan habere göre, Real Madrid'in, kendisine yaptığı teklifi ''adil'' bulduğunu belirten Ronaldo, dünyanın en pahalı futbolcusu olmaktan memnun olduğunu söyledi. ''Rakamın, adil olduğunu düşünüyorum. Manchester United ve Real Madrid bu konuda uzlaşmışlarsa, söyleyecek başka bir şey kalmıyor'' diyen Portekizli kanat oyuncusu, büyük futbolcuların çok para ettiğini, onları takımlarında görmek isteyen kulüp sahiplerinin de bu parayı ödemek zorunda olduklarını savundu.
Ronaldo, Platini'nin açıklamalarıyla ilgili olarak da ''Herkesin fikrine saygım var, ancak onlarla aynı fikirde değilim. Real Madrid bu kadar fazla para ödüyorsa bu, beni istedikleri ve bu parayı hak ettiğimi düşündükleri içindir. İyi oynamak için elimden gelenin en iyisi yapacak ve bana bu parayı ödemekle doğru bir karar verdiklerini göstereceğim'' diye konuştu.
Kaynak: LigTv
Bu adamın mourinho ile çalışması lazımdı..
47 milyon Euro + iki Hollandalı
Real Madrid'in Franck Ribery ısrarı bitmek bilmiyor. İspanyol devi daha önce Fransız futbolcu için 55 milyon Euro teklif yapmıştı. 'Los Galacticos'u yeniden kurmak isteyen Florentino Perez'in, Bayern Münih'e 47 milyon Euro'nun yanında Arjen Robben ve Wesley Sneijder'i teklif ettiği öne sürüldü.
Ribery için daha önce Barcelona, Chelsea, Manchester United, Arsenal ve Manchester City takımları talip olmuştu; fakat Franck Ribery ise Real Madrid dışında bir takıma transfer olmayacağını belirtmişti.
Şu ana kadar, Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema ve Raul Albiol transferlerine yaklaşık 210 milyon Euro harcadığı iddia edilirken; Perez'in Ribery konusundaki ısrarına Bayern Münih'in nereye kadar dayanacağı ise bilinmiyor.
Bayern Münih'in yeni antrenörü Luis van Gaal'in ise Hollandalı futbolcular Arjen Robben ve Wesley Sneijder'e sıcak bakması durumunda, transferin gerçekleşmesi her an mümkün gözüküyor.
05.07.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Eğer doğruysa Bayern'in kesinlikle kabul etmesi gerekir.
(/s)
Bu Real'e diyecek lafım kalmadı artık. Bence Robben de Sneijder de Riberyden daha iyi futbolcular. Ribery'nin Bayern'de mükemmel oynamasının sebebi lider oyuncu olmasıydı bana göre.Bütün toplar onlarla buluşuyordu ama Real de böyle birşey olmaz , olamaz. Bilmiyorum da eğer böyle bir teklif varsa Bayern geri çevirmez herhalde.