hayırlı olsun bakalımbende yeni pc çaktm aydına gidince direk oyun oyncm yurtta baydı aptal pc
![]()
FM çıktı hala değiştiremedim.Zor bu gidişle de
Eralp o laptopu bana yolla sen elini sürme![]()
Sağol abi![]()
Ev internet cafe gibi ama sadece dandiklerini kullandırıyolarsana yar olmaz o pc aygün
![]()
PES 09'u kuran kaç dakkada kurdu yaw..45 dk'dır oyun kuruluyor..
Sen kurulduğuna şükret.O oyunu kuramayan,oynayamayanlarda var![]()
Bi kurulsaydı iyiydidehala kurulmadı ne oyunmuş ya..
Canım çok sıkıLıyor ya
Selamun Aleykum beyler
aleykumselam
Ali ; Sakarya yine yenilcek mi ?![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Selam Guşluk.
Varmı sabahlıcak bir keklik..selamlar..
Selam çakmadan geçmeyelim.![]()
İyi Geceler Ben Sabahlıyorum Oğuz Abi![]()
İyi geceler.
Bende sabahlıyorumda yarın işe gideceğim nasıl olacak onu bilmiyorum![]()
Emre Abi Koltukta Kestirirsin![]()
Daha iyi bir fikrim var...
İyi geceler hepinize ben gittim![]()
Abi gitme ya muhabbet ederiz hem benim ders çalışmam lazım arada ona bakarım..Bu arada sen ne zaman net bağlattın Anıl..Tekrardan hoş geldin..
Hoş buldum ama Net Bağlatmadım Misafirliğe Geldim Anneannemlerdeyim
Nasılsın, Nasılsınız?
sağol anılcım seni sormalı...
hoşgeldin extensor..
Merhabalar FM 2009 fullü orjinal olarak aldım aktivasyonda oldu çok mutluyum foruma kariyer açacağım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sabahlamaktan vazgeçip sabah erken kalkmaya karar verdim..Ben kaçar size iyi geceler..
İyi geceler abi bende birazdan yatacağım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ben de yatıyorum beyler arkadaşla randevum var ama sabah hazırlanıp gitmek zor geliyor,dersaneye kadar vakit var.Hepinize iyi geceler.İyi rüyalar...
İyi uykular
Futbolcu Bilgileri
Herkese günaydın..