Sayfa 284 / 1204 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
8,491 ile 8,520 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bence Ledesma Baptista ve bi kaleci alınması lazım 2 kalecide bizi yakabilecek potansiyelde yedek forvet zaten Baptista,Kewell oynar mesela ama kalecilere ben hiç güvenmiyorum Ufuk'ta bana göre iyi bi kaleci değil Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçında gelen tek topu kalesinde gördü Aykut'ta son maç ne kadar iyi olursa olsun yediği gol o kurtarışların yanında hiç hoş olmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaleci alınacaksa bunun yabancı olma ihtimali 0. Yabancı kaleci-Neill-Cana-Ledesma-Rosicky-Pino-Baros 7 yabancı ediyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sinan Bolat tarzı iyi bi kaleci alınabilirBu kalecilerle koca sezon yürümez

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Kaleci alınacaksa bunun yabancı olma ihtimali 0. Yabancı kaleci-Neill-Cana-Ledesma-Rosicky-Pino-Baros 7 yabancı ediyor.
    Tamam bir de Baptista 8

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence Emirhan oynasın refleksleri ve birebirleri oldukça iyi tecrübede kazanırsa kaleye ambago koyar 15 yıl kaleci sorunu çekmeyiz
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş almadan önce Cenk'i almalıydık Denizli'den.Denizli küme düştüğünde,Denizli'den alınabilecek en iyi yerli oyuncuydu.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Tamam bir de Baptista 8
    Rosicky'yi yazdım Baptista yerine

Rosicky'yi yazdım Baptista yerine
    Hmm o zaman 7 yabancı olsun sonuçta 8 yabancımızda olsa bu 8 yabancı 34 maçın 34'ünde de oynamayacak heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim oturacak yedekte

Kim oturacak yedekte
    Abi zaten Pino bir ay yok. Mutlaka ileride ded sakatlıklar, kart cezaları olacaktır yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten hayal bunlar 3ünü alamayız.. Artık satılsın şu Elano.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Eğer pinoyu ilk 11 için düşünüp aldılarsa yazık oldu diyebilirim.Çok sakatlanan bir oyuncu geçmişindede bunu görebiliyoruz..Zaten sakatlanmayan oyuncu bile bize gelince sakatlanıyor bunlar hala sakat adam alıyolar anlamıyorum adam yine sakatlanmış en az 1 ay yok..Bu sene 15 maç oynasın öpüpte başımıza koyalım..Ama eğer ilk 18 için aldılarsa soradan girerek takımı ateşleyecek bir oyuncuya benziyor nese izleyip görecez..

Ne yani Serdar Özkan mı ilk 11 başlasın sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Eğer pinoyu ilk 11 için düşünüp aldılarsa yazık oldu diyebilirim.Çok sakatlanan bir oyuncu geçmişindede bunu görebiliyoruz..Zaten sakatlanmayan oyuncu bile bize gelince sakatlanıyor bunlar hala sakat adam alıyolar anlamıyorum adam yine sakatlanmış en az 1 ay yok..Bu sene 15 maç oynasın öpüpte başımıza koyalım..Ama eğer ilk 18 için aldılarsa soradan girerek takımı ateşleyecek bir oyuncuya benziyor nese izleyip görecez..
    İlk 11 için aldılar bence.Başka oynayacak adam yok o bölgede.Ama,mc ve amc transferleri olursa,Arda sağda Kewell solda oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tabiki hayır serdar da ilk 18 oyuncusudur.Bence şuanda cana dışında ilk 11 de direk oyanabilir deidiğmiz adam almadık ama geçen sene ilk 11 oynayan keita mehmet topal uğur uçar gibi oyuncuları sattık daha da güçleneceğine güçsüzleşti takım..

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Tabiki hayır serdar da ilk 18 oyuncusudur.Bence şuanda cana dışında ilk 11 de direk oyanabilir deidiğmiz adam almadık ama geçen sene ilk 11 oynayan keita mehmet topal uğur uçar gibi oyuncuları sattık daha da güçleneceğine güçsüzleşti takım..
    Abi iyi de Serdar Özkan da, Pino da iyi bir hazırlık dönemi geçirdi tek bir sakatlıkla direk vaz mı geçtik?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pino'nun çok yetenekli bir oyuncu olduğuna inanıyorum ve oynadıkça daha da açılacak. Şu sakatlığı sorunsuzca atlatıp kendini toplaması yeterli bunu kanıtlaması için..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Vazgeçmek değilde adamın geçmişine bakıyoruz habire sakatlıklarla boğuşmuş daha bu genç yaşında e bide daha 2 maçta ilk 11 bile değil soradan girmesine rağmen sakatlanınca insan ümitsizliğe kapılıyor..Bide Türkiye liginin sertliğni hepimiz biliyoruz inş birşey olmaz da oynar ama açıkçası benim ümidim yok pek..Benim bildiğim bir oyuncu gönderiliyorsa yerine en az onun kadar iyi oynayan bir oyuncu bulunmuş olmalı keita gitti pino geldi..

Tabi canım Pino ve Serdar bir Keita etmez orası kesin ama iyi paraya sattığımız için daha çok transfer kaynağı yarattık. Ama bu kaynaklar yanlış kullanıldı veya kullanılmadı hiçbir transferimiz için sponsora gerek olduğunu düşünmüyorum eğer Elano da iyi paraya satıldıysa ama icraat yok hala
    Last edited by Homer J.S : 09.Ağustos.2010 at 18:15 Reason: icrahat değil icraat

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

icrahat değil icraat ay sonuna kadar daha çok yazar çizeriz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    icrahat değil icraat ay sonuna kadar daha çok yazar çizeriz
    Abi pek yapmazdım böyle hatalar ama forumda tonla hata var beni buldun ya şaka ya düzelttiğin için sağol.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

dzagoev gelirse havaalanına atletle koşarım ya hadi bekle bekle öldük adnan bey

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    dzagoev gelirse havaalanına atletle koşarım ya hadi bekle bekle öldük adnan bey
    Daha çook bekleyeceğiz gibi duruyor.Bu sene transferden,Beşiktaş hariç hiçbir takımın yüzü gülmedi doğru dürüst

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Daha çook bekleyeceğiz gibi duruyor.Bu sene transferden,Beşiktaş hariç hiçbir takımın yüzü gülmedi doğru dürüst
    Onların da pek gülmeyecek. Hilbert'e para verip serbest bırakıyorlar falan ayrıca 3 adam alıp da şampiyon olunmuyor maalesef..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Benim yüzüm öyle bir gülüyor ki.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Beşiktaş'ın olayı farklı. Demirören 1 sezon küfür yedi statta. Mecbur kaldı adam almaya. illa biz de adnan polat'a mı saydıralım yani? Hem Alınan 3 adamla bu iş olmaz. daha 2 si geldi zaten . Quaresma Porto'daki günlerine dönerse, Guti yaşını göstermeden oynayabilirse ve yeni gelecek olan adam ( eğer gelirse) uyum sağlarsa BJK şampiyonlukta mücadele edebilir.yoksa lig üzeri kadroları yok. Aksine bence Gs kadrosunun derinliğine ancak yetişebiliyorlar. Geçen sayfaların birinde bir arkadaş 2 tane 11 çıkarmış GS'den. Hiçbir takımda çıkmaz işte öyle 2 tane 11 Fenerbahçe'nin kadrosu yıldan yıla güçsüzleşiyor.Beşiktaş bu yıl biraz toparladı.Bizim sorunumuz kadrodaki yıldızlardan ziyade yıldızların hepsinin hücum alanında olması. Neill'den başka defansif yönlü iyi oyuncumuz yoktu. Lorik Cana geldi, bir de Ledesma gelirse dengelenecek. Ama Süper lig için derseniz zaten 2 tane 11 rahat çıkar bizim takımdan

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arda-Baros-Kewel-Neill-Cana-Elano toplam 6 tane sağlam oyuncumuz var şu anda. Diğer oyuncuların da 2-3 tanesi vasat.Diğerlerinin tümü vasatın üzerinde ve Türkiye liginin iyi topçuları.Yani Eğer 2 tane daha yıldız alınırsa Elano gitse bile kadromuzda ilk 11'de en az 6-7 tane kaliteli oyuncumuz olacak. Bence küçümsenecek isimler değil bunlar. Fenerbahçe'de Gökhan Gönüliemre ve Lugano'dan başka bence bu türden isim yok. Beşiktaş'ta Bobo,Ernst,Ferrari sayılabilir.Nihat form tutar sa o da fark yaratan oyuncu olabilir . Şimdi Guti ve Quaresma da eklendi. Yani eğri oturup doğru konuşmak lazım. Cristian'la Cana bir olmadığı gibi, Sabri ile Gökhan Gönül ya da , Ernst ile ayhan Akman aynı oyuncular değil Sahada ağırlığı olan isimleri bunlar bence 3 büyüklerin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Baptista,Ledesma,Kameni yada Enyeama gelse süper olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaman geçtikçe oyuncu almamız da Elano'yu satmamız da iyice zorlaşıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Arda-Baros-Kewel-Neill-Cana-Elano toplam 6 tane sağlam oyuncumuz var şu anda. Diğer oyuncuların da 2-3 tanesi vasat.Diğerlerinin tümü vasatın üzerinde ve Türkiye liginin iyi topçuları.Yani Eğer 2 tane daha yıldız alınırsa Elano gitse bile kadromuzda ilk 11'de en az 6-7 tane kaliteli oyuncumuz olacak. Bence küçümsenecek isimler değil bunlar. Fenerbahçe'de Gökhan Gönüliemre ve Lugano'dan başka bence bu türden isim yok. Beşiktaş'ta Bobo,Ernst,Ferrari sayılabilir.Nihat form tutar sa o da fark yaratan oyuncu olabilir . Şimdi Guti ve Quaresma da eklendi. Yani eğri oturup doğru konuşmak lazım. Cristian'la Cana bir olmadığı gibi, Sabri ile Gökhan Gönül ya da , Ernst ile ayhan Akman aynı oyuncular değil Sahada ağırlığı olan isimleri bunlar bence 3 büyüklerin.
    Benim demek istediğim;isim olarak yüzleri güldü Beşiktaşlıların hocam.Performansları için beklememiz lazım tabii ki.
    Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Baptista,Ledesma,Kameni yada Enyeama gelse süper olur
    Kaleci için aslında Castellazzi'yi çok isterdim ama İnter transfer etti adamı.

Mesaj Yetkileri